Homepagina » Buitenland » Netanyahu wil kinderen microchippen. Zo ziet het ‘nieuwe normaal’ eruit in Israël
netanyahu
Foto: Chatham House CC BY 2.0

Netanyahu wil kinderen microchippen. Zo ziet het ‘nieuwe normaal’ eruit in Israël

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft voorgesteld om kinderen te ‘chippen’ nu de lockdown in Israël is opgeheven, schrijft de Jerusalem Post.

Netanyahu zei tijdens een persconferentie dat het ministerie van Volksgezondheid de technologie zou moeten gebruiken om Israël te helpen aanpassen aan het ‘nieuwe normaal’.

Een nieuwe wet moet ervoor zorgen dat de technologie kan worden gebruikt, lichtte de premier toe.

Gevaarlijk

“Ik wil het eerst proberen bij kinderen. Zij krijgen een sensor die afgaat als je te dichtbij komt, zoals bij een parkeersensor.”

Cyberexpert Einat Meron waarschuwde dat het lastig zal zijn om meer dan een miljoen schoolkinderen te microchippen. “Het is bovendien gevaarlijk.”

Het chippen van kinderen is juridisch niet te verantwoorden, zei Meron.

Pedofiel

Deskundigen vrezen dat de overheid gebruik zal maken van de informatie die de sensoren doorsturen.

Als de informatie over de locatie van de kinderen op het internet terechtkomt, kan een pedofiel het systeem binnendringen en kinderen stalken, waarschuwde Meron.

Het kantoor van Netanyahu zei in een reactie dat het gebruik van de microchip vrijwillig is en dat de technologie kinderen moet helpen om afstand van elkaar te houden. De privacy van de kinderen zal niet in het geding komen, verzekerde zijn kantoor.

Alle Israëlische burgers

Afgelopen week werd bekend dat de Israëlische politie de bewegingen van alle voertuigen in Israël volgt en opslaat in een database die Eagle Eye heet. De gegevens blijven jaren in deze database staan.

Eind maart bleek daarnaast dat de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet beschikt over een database met daarin gegevens over alle Israëlische burgers en de meeste Palestijnen op de Westoever. De database bevat onder andere telefoongesprekken en sms’jes.

[Jerusalem Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
supermen
supermen
8 maanden geleden

‘t riet knakken als ‘t jong is

supermen
supermen
8 maanden geleden

Het is net als met die verhalen over Mars. Als er mensen naar Mars gaan, en die krijgen kinderen, dan zal Mars voor die kinderen hun thuisplaneet zijn. Ze zullen aarde alleen kennen van verhalen.

De zwaartekracht die daar heerst, de atmosfeer die er is, de manier van leven die op Mars zal gelden zal normaal zijn voor hen.

Johan
Johan
8 maanden geleden

Dit gedrag lijkt op iemand die z’n kinderen mishandeld, waar blijkt dat ie zelf vroeger ook is mishandeld.
De havikken proberen nu hun slag te slaan. Opletten geblazen!

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Zo ziekelijk dit, het merk van ‘t beest. Maar ze krijgen ons er niet onder. Je ziet het positief omslaan, meer en meer mensen ontwaken.

Rob
Rob
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Positief of negatief maakt niet uit. Zolang niemand REALISTISCH wordt verandert er niets. Alleen de realititi kan veranderen, niet het positieve of negatieve want dat zijn vaststaande zaken. Iets wat vast staat kan niet veranderen. Daarom kan alleen iets veranderen aan de realiteit en dan moet je in beweging komen in plaats van thuis op de bank te hangen. De positieveling zegt dat het glas half vol is, de negatieveling zegt dat het glas half leeg is. Maar de realiteit is wat het glas laat zien. Dan is het glas half vol EN half leeg. Daar verandert niets aan door er positief of negatief over te denken. Daar verandert alleen maar iets aan als je het glas of helemaal leeg drinkt of helemaal vult. Verandering betekent dus actie maar dan moet je wel de realiteit onder ogen komen.

P.M.
P.M.
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Ontwaken kennen ze in belgie niet , slapen verder en zijn daarbij nog eens oerdom. Alleen wat onze nietsnutten van politici en virologen zeggen , dat geloven ze , maar om opzoekingen te doen , ha nee hé want dat is zever. Er zijn er zelfs bij die al zeggen , ik wil zo snel mogelijk een vaccinatie. Triestig , heel triestig.! Dat ze maar doen , maar achteraf niet komen janken.!

Havana
Havana
Reactie op  P.M.
8 maanden geleden

Fout! Niet iedereen slaapt, maar de tijd dringt..

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Wat is de logische reden om een kind uberhaupt te willen chippen? Dat het misschien wegloopt, zoals een hond of kat en je de ouders kunt bellen als je een kind vind? Zou je dan niet eerst de politie bellen? Burgers hebben toch geen chip-lezer in huis? Ligt de verantwoordelijkheid voor een kind dan niet primair bij de ouders?
En dat gaat in principe toch altijd goed? Dus is er een andere reden..

frans
frans
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

In dit stuk hierboven zie je heel duidelijk dat Nitanjahoe, die een echte Cabal is met bommetjes strooit.
Hij zal zichzelf niet als dictator opstellen. hij zou in gevaar komen. hij wacht rustig af. Actie. en reactie, afwachtend.
intussen werken de raderen van de vaccinatieindustrie. De overheid voert uit. Nitanjahoe, zit in zijn duivels-draken-hol.
Het is toch een zionist tegen de joden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Deze idioot neemt niemand serieus zelfs niet in Israël. Nog een paar jaar onschendbaar en dan gaat hij regelrecht richting zijn celletje.

Bolleboos
Bolleboos
8 maanden geleden

Ik vind het jammer dat Israel nu ook in een politie controle staat aan het veranderen is.. dat had ik nooit verwacht.. ze verdienen de vrijheid die ze nu hebben blijkbaar niet!

Johan
Johan
Reactie op  Bolleboos
8 maanden geleden

Begrijpelijk. Het volk is niet de leider!

André
André
Reactie op  Bolleboos
8 maanden geleden

Ik hoor dat de lock-down in Israel ook erg zwaar is door de overheid. Israel is niet anders dan andere landen mbt het behandelen van de bevolking. Met als dieptepunt Gaza. Heel veel Joodse inwoners zijn ook tegen dit beleid, echter hoor je er niks over in de media. Het is 1 grote goednieuwsshow propaganda van de corrupte overheid, vooral richting de VS (30 miljard ontwikkelingsgeld)

frans
frans
Reactie op  Bolleboos
8 maanden geleden

Bolleboos. Israel was altijd al een politiestaat. Als je braaf meeloopt merk je daar niets van.
Net zo als dat je straks niks merkt als je gechipt bent. Dan wordt je nl bestuurbaar van buitenaf door de overheid. En… ja dan ben je braaf.
Zolang de regering van Israel oorlog voert en terroristisch optreedt tegen Palestina denken de gehersenspoelde inwoners van israel dat de regering hen beschermd tegen de palestijnen.

anoniem
anoniem
8 maanden geleden

Dit betekent het einde van de satanisten!

G. Michael
G. Michael
Reactie op  anoniem
8 maanden geleden

Nee…. “op zoek naar schoonheden” is wat het inhoud. Daar betalen ze voor. Dat is voor de lelijkerds/lafbekken achter het systeem. Bijvoorbeeld The Brotherhood…. de ontzichtbare kinderverkrachters.

Rebel Mina
Rebel Mina
8 maanden geleden

Chips/tags inplanteren net als wat o.a. in smartphones zit i.c.m corona of andere “virussen” (trojan horse o.d.) in wezens van vlees en bloed, omdat ze het overzicht kwijt zijn en selecties willen maken van het volk. De uitblinkende nieuwetijdskinderen om in te investeren en uit te buiten.
Je zaakjes vooruit lopen als je weet dat een zesjarige je over 14 jaar (of jonger voor seksuele of dna gerelateerde business) jouw bedrijf naar universele hoogtes kan brengen. En nee, dat kind is niet speciaal, maar de nieuw melkkoe die na de piek van zijn leven weer wordt vervangen.
DAT is wat de nieuwe wereldorde moet inhouden. Een uniek mens is minder belangrijk dan dat je je rijkdom en toekomst ermee kan verzekeren. Als er 5g voor de gewone burger aangekondigd wordt, is er al lang 6g of 7g achter de coulissen…. Er zijn geen SF-films meer, die de uitkomst/afloop van deze wereldplanning kunnen overbruggen.

Sjazon
Sjazon
8 maanden geleden

Hij wil ze natuurlijk beschermen tegen die Palestijnse stenengooiers.

Adjepatatje
Adjepatatje
8 maanden geleden

Nee, natuurlijk zal de “privacy” daar niet onder lijden. Indien wel, dan zullen meneren en mevrouwen in jurken met slabbetjes wel wat van zeggen. Nou kan ik voor de zoveelste keer hier wel een tirade over afsteken. Maar hoe het écht in elkaar steekt, kunt u zien op de You-Tube documentaire: “JFK to 911; Everythig Is A Rich Man’s Trick. Veel kijkplezier! Duurt dik 3 uur, maar evengoed géén draak om naar te kijken. Kennis der Engelse taal wél gewenst!!

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

halsema

Burgemeester Halsema krijgt kritiek na politieoptreden Museumplein: ‘Meten met twee maten’

Zondag demonstreerden duizenden mensen op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x