Homepagina » UFO » Het verhaal achter UFO-hacker Gary McKinnon (video)

Het verhaal achter UFO-hacker Gary McKinnon (video)

De Schot Gary McKinnon wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

McKinnon schreef een computerprogramma waarmee hij zocht naar onbeveiligde computers. Hij beweert Amerikaanse overheidscomputers te hebben doorzocht op bewijs van UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie.

Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk te hebben gevonden. Volgens hem runnen de VS een geheim ruimtevaartprogramma en zouden zij over een geheim ruimteschip beschikken dat door ‘niet-aardse officieren’ wordt bemand. Ook zouden de Verenigde Staten beschikken over antizwaartekracht-apparaten. McKinnon zou ook bewijzen hebben voor buitenaardse contacten van de VS.

Gebouw 8

Gary McKinnon onthulde hoe de NASA in gebouw 8 van het Johnson Space Center in Houston foto’s bewerkt voordat ze publiek worden vrijgegeven. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie zou er computersystemen hebben met twee verschillende mappen. In één map wordt het oorspronkelijke beeldmateriaal bewaard en in de andere staan de bewerkte foto’s. Foto’s worden pas vrijgegeven als de UFO’s en andere onbekende objecten zijn weggepoetst.

De hacker, of Solo zoals de naam luidt waaronder hij opereerde, hackte tussen februari 2001 en maart 2002 vele honderden computers van het Amerikaanse leger en de NASA.

Uitlevering

McKinnon vecht al jaren tegen uitlevering aan de Verenigde Staten. Hij is het slachtoffer van een zeer omstreden terreurverdrag tussen Engeland en de VS. Hij deed al het mogelijke om zijn uitlevering te voorkomen, maar kreeg bij geen rechter een poot aan de grond.

Volgens zijn advocaten zou het uitleveren in strijd zijn met de mensenrechten. Procureur-generaal Dominic Grieve liet weten dat het onderzoek naar de besluitvorming alleen richtlijnen bevat en dat de Britse overheid nu overweegt om rechters meer mogelijkheden te geven waardoor uitlevering mogelijk voorkomen kan worden. Als hij wel wordt uitgeleverd kan McKinnon tot 70 jaar gevangenisstraf krijgen.

Wat is het echte verhaal achter McKinnon en de documenten over ‘niet-aardse officieren’ die hij aantrof? Wat is het verband met UFO’s? De Britse UFO-expert Matthew Williams onthult de opzienbarende feiten.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sjaak schreef:

  Ik vraag me af of de schrijver daadwerkelijk de video heeft bekeken want beide komen niet overeen. De video is veel genuanceerder dan de harde uitspraken in het verhaal.

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  Zo wel nu als in het verleden hebben hackers nogal wat blootgelegd. Deze man geeft een duidelijke boodschap weer.

  0 likes
 • Beschouwer schreef:

  Veel TESLA-technologie is waarschijnlijk blootgelegd door hackers.

  0 likes
 • anouk schreef:

  Ze zouden Boeing is moeten hacken….

  0 likes
 • Wimp schreef:

  Hij zou 70 jaar kunnen krijgen voor het ‘ontdekken’ van een van de grootste leugens van NASA, die de hele bevolking bedriegd? De wereld wordt vreemder met de dag…

  0 likes
 • King of Light schreef:

  Een Hacker die computers doorsnuffeld mag niet, maar de hele wereldbevolking voor te liegen en het ongewisse te laten door NASA, allerlei andere instanties en overheden mag wel. Beetje scheve verhouding. De wereld op zij kop!

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  ‘niet-aardse officieren’ wordt bemand” Kan ook betekenen dat US officieren ingedeeld zijn bij second space program en hierdoor buiten de aarde opereren en daarom ”non terrestrial ” worden genoemd. Het hoeft dus niet zo te zijn dat het betekend dat er aliens in die crafts zitten zoals de suggestie wekt. Dat de US antigravity craft heeft dat weten we al lang. In technische zin is McKinnon trouwens geen hacker want hij logde gewoon in met blank password. Beetje dom he van de Nasa om geen password op de login te zetten.

  0 likes
 • mb schreef:

  Wat is waar ? Is hij echt slachtoffer ? Beschikt de VS over buitenaardsen of is het andersom ? Hoe aards zijn wij mensen eigenlijk ? … etc.

  0 likes
 • mb schreef:

  Op zoek naar bewijzen voor ongeïdentificeerde objecten/voertuigen ???

  0 likes
 • Robert Monroe schreef:

  Tijdsverspilling. Er wordt geen enkel bewijs gegeven en de enige link naar het disclosure project was in 2002 nog geen publieke informatie. Waste of time.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”mb”]Wat is waar ? Is hij echt slachtoffer ? Beschikt de VS over buitenaardsen of is het andersom ? Hoe aards zijn wij mensen eigenlijk ? … etc.[/quote]
  Ja hij is echt slachtoffer, of wil jij die boete betalen en in Kwantanamo B belanden ? Ja de VS beschikken over backengeneered antigravity craft en hebben contact met ET en photos worden geretoucheerd. Zie disclosureproject.org

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Onze Buitenaardse vrienden zullen aan zetten tot hacken???In de allereerste plaats is hacken “DIEFSTAL”.Artikel 311 in dit geval, wat inhoudt gekwalifiseerde diefstal.En laat ik nu niet geloven dat “LIEFDE” iemand tot diefstal aanspoort!!!En mijn ervaring met UFO,s vertelt mij dat “Dislosure” niet door Hackers zullen worden bewerkstelligd.Leuke lezing, veel fantasie, en kassa, is mijn mening over deze hackleugenaar!!!En NASA laat zich vast hacken zonder dat dit wordt opgemerkt, vandaar zoveel aandacht voor de zogenaamde manier, waar, en hoe, is gehackt!!!Fijn dat de persoon die dit nonsens verhaaltje u wil opspelden zichzelf gelooft.Ik lach hem uit!!!

  0 likes
 • jeseah schreef:

  Zoek niet naar waarheid, dat is verboden door de overheden en wordt zwaarder bestraft dan moord.
  Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut….niet wakker worden sleeple.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”mb”]Op zoek naar bewijzen voor ongeïdentificeerde objecten/voertuigen ???[/quote]

  We hoeven niet op zoek, de bewijzen zijn er al, welliswaar in de handen van de US military achter slot en grendel. Het enige is nog disclosure van de documenten, de hardware, de bodys, fotos etc. ze hebben zelfs materiaal op film staan. Monteer alles in een video en geef het uit zodanig dat het voor iedereen duidelijk is without a shadow of a doubt dat het ernst is. Altijd van die types die het dan nog niet willen geloven maar dat hou je altijd. Heb ik het nog niet over de religieuze stumpers die dan roepen dat is de duivel, geen aandacht schenken aan dat soort zielige types !

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Mooi Het heeft gehackt en beweerd!!!Als je hackt kun je de bewijzen ook uitprinten!!!Mag ik dan nu de afdrukken even als bewijs zien. Antwoord NEE!!!Omdat die er niet zijn!!!Omdat de leugen hier spreekt!!

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Robert Monroe”]Tijdsverspilling. Er wordt geen enkel bewijs gegeven en de enige link naar het disclosure project was in 2002 nog geen publieke informatie. Waste of time.[/quote]
  Wat is tijdverspilling ? Zoeken ? Ja want het is al gevonden, alleen nog vrijgeven.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  [quote name=”Sipco”]Mooi Het heeft gehackt en beweerd!!!Als je hackt kun je de bewijzen ook uitprinten!!!Mag ik dan nu de afdrukken even als bewijs zien. Antwoord NEE!!!Omdat die er niet zijn!!!Omdat de leugen hier spreekt!![/quote]

  100% mee eems, Sipco!
  We willen tastbare bewijzen.
  Mooie verhalen zijn er al meer dan genoeg.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Sipco”]Mooi Het heeft gehackt en beweerd!!!Als je hackt kun je de bewijzen ook uitprinten!!!Mag ik dan nu de afdrukken even als bewijs zien. Antwoord NEE!!!Omdat die er niet zijn!!!Omdat de leugen hier spreekt!![/quote]
  Haha laat me niet lachen, je bent blijkbaar totaal niet op de hoogte van de McKInnon case. Jij bent de enige die een leugen spreekt. Waarom zou Mckinnon liegen en Donna Harris van de Nasa waar Kinnen notabene dus de bewijzen van gezien heeft bij zijn inloggen in nasa computers ?

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Robert Monroe”]Tijdsverspilling. Er wordt geen enkel bewijs gegeven en de enige link naar het disclosure project was in 2002 nog geen publieke informatie. Waste of time.[/quote]
  Fail ! Disclosure project P club conferentie was in mei 2001 nog voor 9 11 en was toen al publieke info.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Jullie mogen van mij spelen met dat rode knopje zoveel als jullie willen.Mooi om te zien hoe u zich bedonderen laat.Ik geniet ervan dus doe mij maar rood voor deze rode rakker!!We hebben ook zo,n bedonderaar op tv. Oliver is zijn naam en deze werd simpel door wendy van dijk verkleed als “Ushi” ontmaskert, als de allergrootste jokkebrok ter wereld!!hahaha.Dit Hackverhaal kan iedereen verzinnen, maar de hacker had dingen kunnen bewijzen door middel van printjes hihi.Daag O. Westerman!!Grote vraag die overblijft, ben ik de leugenaar of de onderzoeker met ervaring. Wat zou u denken??En mijn politie neusje leert mij ook nog eens te letten op Nonverbaal gedrag, waaruit zeer veel info te putten valt!!Laat je bedonderen.Ik zou naar zo,n lezing toegaan joh.Ben jij je geld kwijt, en een ervaring rijker hoe je, je geld had kunnen behouden.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  [quote name=”O. Westerman … Haha laat me niet lachen, je bent blijkbaar totaal niet op de hoogte van de McKInnon case. ….]

  Het bewijs dat hij toegang heeft gehad tot informatie in overheidssystemen over UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie. We willen hardcopies á la Wikileaks. Daarvan willen we kennis nemen. Dat maakt het een geloofwaardig verhaal.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ppppfffftttt zo een jongen gaan ze dan op sluiten en de grootste vetzakken lopen nog gewoon rond , die mensen bestelen , langzaam vermoorden, als je pech heb Identiteit en dit weet ik ook nog maar pas . ze moeten die Rockefeller’s op pakken ja .petitie tekenen ja dat deze jongen zo snel mogelijk vrij gelaten moet worden . wij zijn toch sterker.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Sipco”]Jullie mogen van mij spelen met dat rode knopje zoveel als jullie willen.[/quote]
  Oh laat me toch niet lachen man. Ik ben al zolang bezig met UFo topic sinds mid 70 ger jaren dus denk niet dat ik me met jouw argumenten in het riet laat sturen. Ik denk niet dat jij je op je 17e al aan het inlezen was over ufo en paranormale dingen etc. Verder ga ik niet meer er op in want dat is tijd verspillen aan hopenloze zoals jij. Politie of geen politie.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  # O.Westerman: Uw woorden: 1 zin: Jij bent de enige die een leugen spreekt.Als je iets ontkrachten wil, spreek je dan een leugen??Vreemde opvatting van de Nederlandse taal dan!!!Succes in fantasisa Land waar jou droompjes allemaal uit kunnen komen.Let wel op ik zeg: KUNNEN.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  ik bedoel Identiteit af pakken maar zie nu dat die er niet op staat zo snel ben ik weer geweest jeetje

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”O. Westerman … Haha laat me niet lachen, je bent blijkbaar totaal niet op de hoogte van de McKInnon case. ….]

  Het bewijs dat hij toegang heeft gehad tot informatie in overheidssystemen over UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie. We willen hardcopies á la Wikileaks. Daarvan willen we kennis nemen. Dat maakt het een geloofwaardig verhaal.[/quote]

  Het ontbreken van bewijs is geen bewijs voor afwezigheid van bewijs.
  Wat we nu moeten doen is als we de kueze maken om mckinnon in principe te geloven, om zelf op zoek te gaan naar bewijzen voor de beweringen die hij doet,in plaats van hem meteen weg te zetten als een aandachtszoekende leugenaar….
  dus Hacken met die hap mensen!!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #23 Laat mij nog meer lachen man.Hoe lang denk je dat ik met het Ufo onderwerp bezig ben??Dan hebben we het toch over de “60 jaren.Weer zoiets!!Heeft leeftijd of beroep iets van doen met het onderwerp UFO???Nee en dan krijgen we U Even gekopieerd:……Oh laat me toch niet lachen man. Ik ben al zolang bezig met UFo topic sinds mid 70 ger jaren dus denk niet dat ik me met jouw argumenten in het riet laat sturen. Ik denk niet dat jij je op je 17e al aan het inlezen was over ufo en paranormale dingen etc. Verder ga ik niet meer er op in want dat is tijd verspillen aan hopenloze zoals jij. Politie of geen politie….. Als u al zo oud bent, moet u discusseren nog leren.En dat begint bij niet beledigen!! En lees nu je eigen reactie,s nog eens??U heeft nog veel te leren op uw levensweg!!!En zeker als je je al een Heilige voelt!

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”Sipco”]Mooi Het heeft gehackt en beweerd!!!Als je hackt kun je de bewijzen ook uitprinten!!!Mag ik dan nu de afdrukken even als bewijs zien. Antwoord NEE!!!Omdat die er niet zijn!!!Omdat de leugen hier spreekt!![/quote]

  100% mee eems, Sipco!
  We willen tastbare bewijzen.
  Mooie verhalen zijn er al meer dan genoeg.[/quote]

  Heb je Garry gesproken ? Denk het niet he ? Je maakt dus iemand voor leugenaar uit die je niet kent. Alles wat je hoort is door de media gefilterd. En je durft dan zelfs conclusies te trekken op basis van je eigen retorische vraag. HOE weet jij zo ZEKER dat er GEEN bewijzen zijn ?

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #26 citaat:Het ontbreken van bewijs, is geen bewijs, voor afwezigheid, van bewijs. Helemaal eens!!Als ik geloof, dan zit het al in mijn broek.Hacken is verboden en strafbaar art. 310 en 311 en dus blijft twijfel over.Bij mij is dit twijfelen omgezet naar WAAROM GEEN BEWIJS??=Leugen+nalatigheid!!Tijd genoeg gehad om bewijzen te verzamelen, maar I.P.V. dat, sprookjes verkopen, alles voor het geld!Leer mij de mensheid kennen!!!

  0 likes
 • Conen schreef:

  Wat ik mij zelf afvraag is waarom Gary McKinnon niet is geholpen uit de problemen waar hij nu zit? Wat ik bedoel is dat er zo veel valse bewijzen tegen hem zijn gemaakt van wat hij niet eens heeft gedaan. En had hij wel een Advocaat familie vrienden die wel voor hem op kwam of probeerde hem te helpen?

  0 likes
 • Artist schreef:

  Sipco, leg eens uit waarom jij je zo druk maakt over dit onderwerp. Ben jij in je leven ooit flink bedonderd door iemand of een instantie?
  Als ik het ergens niet mee eens ben, probeer ik dat te onderbouwen op een manier waarbij ik het heel erg bij mijzelf hou en vragen stel, ipv uitspraken te doen hoe het wel zal zitten. Ik verbaas mij gewoon over de mensen die hier zo fel op artikelen reageren- Als ik iets niet leuk vind dan blijf ik daar uit de buurt of in dit geval: kom niet meer op die site. Dan laat je anderen in hun waarde. Je kan ook
  gewoon vragen stellen zonder meteen uit te halen. Voorkomt ruzie en dan krijg je misschien het wel voor elkaar dat mensen serieus in discussie met je willen gaan.

  0 likes
 • Messenger schreef:

  [quote name=”Sipco”]Onze Buitenaardse vrienden zullen aan zetten tot hacken???In de allereerste plaats is hacken “DIEFSTAL”.Artikel 311 in dit geval, wat inhoudt gekwalifiseerde diefstal.En laat ik nu niet geloven dat “LIEFDE” iemand tot diefstal aanspoort!!!En mijn ervaring met UFO,s vertelt mij dat “Dislosure” niet door Hackers zullen worden bewerkstelligd.Leuke lezing, veel fantasie, en kassa, is mijn mening over deze hackleugenaar!!!En NASA laat zich vast hacken zonder dat dit wordt opgemerkt, vandaar zoveel aandacht voor de zogenaamde manier, waar, en hoe, is gehackt!!!Fijn dat de persoon die dit nonsens verhaaltje u wil opspelden zichzelf gelooft.Ik lach hem uit!!![/quote]

  Je lacht wel veel of niet? Met je schreeuwerige taalgebruik.

  Ja klopt hacken zal best diefstal zijn, maar misschien deed hij het met juiste intenties. Is informatie achterhouden tegenover het folk geen misdaad?

  0 likes
 • Anke van Ziel schreef:

  Dank voor het plaatsen van deze lezing van Matthew Williams. Gelukkig dat steeds meer mensen inzien dat de idiote en onrechtmatige uitleveringswetten in strijd zijn met de Rechten van de Mens. Zoals ook het hele geheime ‘staat-in-de-staat’ fenomeen ONRECHTMATIG is. Dank Gary McKinnon voor zijn poging die ONRECHTMATIGE geheime ‘staat-in-de-staat’ te onthullen en bij te dragen tot Disclosure! LOVE to GARY!!
  (Jammer dat hij zo’n behoefte aan erkenning had…. en zo naief was)

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #32 Het is maar of je mee wilt doen in fout zijn, ja dan nee!!En ik wil tastbare bewijzen, en geen beweringen die door niemand zijn na te trekken, maar waar wat makke schaapjes met sukkelgang achteraan hobbelen.En schreeuwen hoef ik niet te doen, men hoort mij zo ook wel.In ieder geval heb ik iemand discusseren kunnen leren.-))En dacht je dat ik mij beledigingen liet aanleunen???Wel dan denk je fout!!!Behoorlijk fout!!!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Uiteraard ben ik voor disclosure!!Maar dan wel op een legale manier, en niet van een hacker!!Alle commentaren ten spijt,maar wat zou u ervan vinden, als ik uw PC ff hackte, en de waardevolle gegevens van u, de wereld even inbracht?Ik hoor het gejank nu al!!!Maar de meesten van u schrijven nu vreemd genoeg anders!!En wel het tegenovergestelde van als het je zelf overkwam, gehackt te worden!!En onderscheidings vermogen zie ik hier ook weinig van terug.Lezen is kennelijk moeilijk!!En de domme woordjes schrijven het makkelijkst toch?

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #31 Nou ik zal je vertellen let op!!Ik weet mijn eigen manier van discussie voeren zelf wel te bepalen!!Of je die nu aangenaam vindt of niet.Heb je wel eens van de 7 W,s gehoord??Ja??Mooi dan ziet, en zag u mij die toepassen!!Lees maar eens rustig terug!!Het punt is mijn beroep vereist hardheid,door de bevolking opgewekt!!En dat zult u ook terug kunnen lezen!!En door mijn beroep als agent, heb ik vele van dit soort figuurtjes, zwakke geestjes zien bedonderen.En door nu hier wat harder te zijn in mijn schrijven, hoop ik u van dit soort mensen weg te houden.Puur voor uw eigen lijfsbehoud!!!!!Werd dit maar GEZIEN!!

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  Wij mogen blij zijn met deze hack-ridders, als ik het kon, deed ik het ook. En dat heeft niets met een gebrek aan liefde te maken en ook niets met gebrek aan eerlijkheid. De elitaire plebs die de wereldburger in een moorddadige klem heeft gezet verdient het om gehacked te worden zodat de waarheid kan prevaleren. Of het nu om UFO’s gaat of om banksystemen, oorlogssystemen.. de wereld is een leugen en dat moet worden bloot gelegd!!!
  Free Gary McKinnon, en zo hoort het 🙂
  http://freegary.org.uk/

  Namasté

  0 likes
 • de Vries schreef:

  Dus als je iemand hackt staat daar 70 jaar voor in amerika …gaat lekker daar!!

  0 likes
 • John schreef:

  @ Sipco

  Je woordkeuze en taalgebruik laten zien dat je het pad van “Debunker” hebt gekozen, de vraag staat hierbij open wie er nu eigenlijk fout is, als je je huiswerk op dit gebied hebt gemaakt weet je dat er wel degelijk buitenaards leven bestaat en dat NASA ons een oor aannaait wat betreft informatie, als je ff googled kun je hier genoeg info over vinden welk op waarheid berust, als je dat niet wilt erkennen is dit jou zaak, maar vervolgens gaan zitten vingerwijzen omdat je hier nu met alle geweld duidelijk wilt maken dat ieder andersdenkende fout is, getuigt wel van je éénzijdige tunnelvisie, je maakt jezelf wel belachelijk zo…..

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  @sipco

  ‘en door mijn beroep als agent’

  U standpunt is duidelijk maar van een Agent verwacht ik toch meer decorum minder scheeuwende taal en niet zo’n patroniserende houding t.o.v. van andere online bezoekers van deze site.

  U mag raden wat mijn beroep is 😉

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  [quote name=”Sipco”]#31 Het punt is mijn beroep vereist hardheid,door de bevolking opgewekt!!En dat zult u ook terug kunnen lezen!!En door mijn beroep als agent, heb ik vele van dit soort figuurtjes, zwakke geestjes zien bedonderen.[/quote]
  Hoort wat U zegt: ” het punt is mijn beroep (POLITIEAGENT) vereist hardheid DOOR DE BEVOLKING OPGEWEKT!!!
  Echt.. U heeft per direct hulp nodig mijn beste man, want uw karma gaat overlopen 🙁
  De bevolking is u niets schuldig maar u wel alles aan de burger, en daar schort het de laatste tijd nog weleens aan.. veel geweld op straat tegen de burger… tja we weten nu door uw woorden dat het beleid is, want de bevolking is per direct schuldig 🙁 Wat een vooroordelen, ongelofelijk, erg triest dit allemaal:(((

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #39John. Mijn Opa zei altijd al als we zaten te vissen,Je bent een egoìst als je gelooft dat wij als enige in het heelal zijn.Nasa Of Nazi.Werner von Braun raket deskundige van NASA werkte voorheen voor NAZI.Ikzelf 2 maal een Ufo gezien!!Maar wat is er dan met Sipco.Sipco weet dat hacken niet de weg is naar DISCLOSURE!!Zoals astronauten op een persconferentie beweren UFO,s te hebben gezien,that,s the way!!Constante confrontatie!!That,s the way!!Nu heeft de hacker zichzelf een vrij leven ontnomen.And that,s NOT the way!!En hackers een handje boven het hoofd houden is NOT the way!!Het werkt zelfs averrechts omdat regeringen nu nog beter opletten om geen kruimel op straat te krijgen!!Is that the way!!No. No. No. Denk hier eens over na graag!!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #40 Ik mocht uw beroep raden.Koster van de kerk!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #41 Starseed.Die verharding is geboren onder het totale politie geheel, door het domme filmpje welke is geplaatst om de gehele landelijke politie voor zeik te zetten, door een agente die een lastig klantje, een trap in het kruis gaf.Maak je borst maar nat, want onze orders zijn strenger en harder op te treden.En doe je bedankje maar richting Opstelten!!

  0 likes
 • Gabriella schreef:

  Hallo Sipco, Ik begrijp best jouw reactie gezien jouw vakgebied. Maar ieder mens heeft recht op zijn/haar eigen mening ook al strookt die niet met de jouwe. Het gaat erom dat je in de basis eerbied en respect hebt voor de ander, zoals jij het verdient om met eerbied en respect te worden behandeld. Het allermooiste zou zijn als we afstandelijke compassie voor elkaar kunnen opbrengen, maar dat houdt in dat je eigenlijk alles kunt accepteren van je omgeving zonder enig (waarde)oordeel. Voor velen is dat helaas nog een stap te ver. Love and peace to you all!

  0 likes
 • John schreef:

  [quote name=”Sipco”]#41 Starseed.Die verharding is geboren onder het totale politie geheel, door het domme filmpje welke is geplaatst om de gehele landelijke politie voor zeik te zetten, door een agente die een lastig klantje, een trap in het kruis gaf.Maak je borst maar nat, want onze orders zijn strenger en harder op te treden.En doe je bedankje maar richting Opstelten!![/quote]

  Bullshit, dit moet je niet afschuiven naar Opstelten, jij bent tenslotte diegene die de keuze maakt hieraan mee te werken…

  0 likes
 • StarSeed schreef:

  [quote name=”Sipco”]#41 Starseed.Die verharding is geboren onder het totale politie geheel, door het domme filmpje welke is geplaatst om de gehele landelijke politie voor zeik te zetten, door een agente die een lastig klantje, een trap in het kruis gaf.Maak je borst maar nat, want onze orders zijn strenger en harder op te treden.En doe je bedankje maar richting Opstelten!![/quote]
  U doet maar, het is uw dualiteit, het is uw Karma.. U wordt daar vanzelf op afgerekend 🙁 op uw hardheid :((
  en met Opstelten trouwens ook!!!
  Daarom mensen deze oprechte oproep:
  STEM SOPN EN WE MAKEN VAN NEDERLAND WEER EEN HEERLIJK LAND OM IN TE WONEN ^L^

  0 likes
 • Artist schreef:

  Sipco, weet het verschil tussen aannames en feiten. Alles in het leven kent verschillende kanten en dat leert ons niet te snel conclusies te trekken. De meeste mensen hier, inclusief mijzelf, hebben respect voor jouw vak en we zouden nog uren kunnen doorchatten over hoe respectloos en hard soms mensen kunnen zijn naar overheids-ambtenaren. Ik vind dat ook een kwalijke zaak.
  Ik begrijp je ook helemaal dat je hacken niet goedkeurt- en jouw toewijding aan je beroep en dus loyaliteit aan de wet is niet voor iedereen te begrijpen.
  Weet wel dat deze persoon (naar mijn weten dan) geen schade heeft aangericht of geld heeft ontvreemd- maar informatie naar buiten heeft gebracht waarover gelogen is tegen het volk, of ontkend. Als dit waar is – en daar is genoeg ander bewijs ook van bij andere bronnen – is dat toch belangrijker ons daar drukker over te maken?

  0 likes
 • Artist schreef:

  @ Sipco: Het gaat dus niet hier over het goedpraten van hacken, maar meer of het gerechtvaardigd is om iemand op zo’n manier te vervolgen. Heeft het nl. schade berokkend aan de bevolking?

  0 likes
 • monique schreef:

  [quote name=”Sipco”]#40 Ik mocht uw beroep raden.Koster van de kerk![/quote]
  @Sipco ik zat te lezen maar het lijkt net of je heel gefrustreerd bent? je klinkt niet als een agent. en als je wel een agent bent zet je je zelf idd heel erg voor paaltje 🙂 heel komische om te zien. je bent echt DE goeie voorbeeld voor je collegas! En bedankt daarvoor!

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”Raymond Koster”][quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”Sipco”]Mooi Het heeft gehackt en beweerd!!!Als je hackt kun je de bewijzen ook uitprinten!!!Mag ik dan nu de afdrukken even als bewijs zien. Antwoord NEE!!!Omdat die er niet zijn!!!Omdat de leugen hier spreekt!![/quote]

  100% mee eems, Sipco!
  We willen tastbare bewijzen.
  Mooie verhalen zijn er al meer dan genoeg.[/quote]

  Heb je Garry gesproken ? Denk het niet he ? Je maakt dus iemand voor leugenaar uit die je niet kent. Alles wat je hoort is door de media gefilterd. En je durft dan zelfs conclusies te trekken op basis van je eigen retorische vraag. HOE weet jij zo ZEKER dat er GEEN bewijzen zijn ?[/quote]

  Geweldige reactie!! Maar om even een kleine vraag aan je te stellen, weet jij dat er wel bewijs is? Oh? Waar dan? Graag met bron vermelding, wetenschappelijke onderbouwing etc.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Nou, nou, een computer systeem met twee mappen. Toe maar zeg.

  Je bent hacker
  Je breekt in bij de NASA
  Je vind bewijs voor het bestaan van buitenaardse intelligentie
  Je hebt digitaal toegang tot al het bewijsmateriaal
  Je maakt “openbaar” dat er buitenaardse intelligentie bestaat

  Maar wat je niet doet is even een kopietje maken van die zogenaamde foto’s zodat je nu geen enkel bewijs hebt en we je op je mooie blauwe ogen moeten geloven…..

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Prachtig iedereen mag een eigen mening hebben, behalve als je agent bent!!Nu zou ik het een “Lust” vinden, dat alle tegenstanders van deze jongen gehackt werden, en de bankgegevens fijn misbruikt worden.Pas dan dringt het tot jullie door hoe een eikel een hacker is!!En wie op basis van oneerlijkheid denkt te winnen, komt bedrogen uit.Simpel daarvoor is in de wereld straks geen plaats meer.De rechtvaardigen zullen de wereld heersen,en velen van jullie blijken daar niet thuis te horen.Jullie nieuwschierigheid gaat zover, dat je zelfs wel strafbare feiten wilt plegen om je doel te bereiken.Succes en niet janken en piepen als een hacker je kaal plukt!!!O ja ik wist niet dat je als agent zoveel “FAN,S”kon hebben.Gelukkig ben ik gewend aan veel belangstelling.-))Disclosure?Die komt er,maar niet van een hackertje of wel borris boef!!Gegroet vrienden!Zullen we de toekomst nu even afwachten???Kom ik mijn gelijk dan incasseren!!Gegroet nogmaals!!

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #52 Wesley: Hetzelfde is ook mijn mening wat u schrijft, maar over het algemeen denken velen op dit forum over meer wijsheid te beschikken dan u en ik!!Het artikel begint al met de woorden dat een hacker BEWEERD!!En dus is niets bewezen, en de sukkel maakt geen kopietjes als bewijs.Je kan wel van alles beweren maar dan laat ik liever de waarheid in het midden.Beter gezegd waar is de waarheid????Fantasie en lucht pompen is hetzelfde op dat moment.

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  @jan

  Hallo Jan,

  De een vind dit een bewijs de ander niet. Een mens is vrij om alles te ontkennen. Voor mij is het in ieder geval een hele sterke aanwijzing/bewijs voor de aanwezigheid van ander intelligent leven in het voor ons zichtbare universum.

  http://www.starchildproject.com/dna2012.htm

  Verder : Dat Garry iets (U.F.O’s) gevonden heeft leek mij niet onwaarschijnlijk maar dat is mijn eigen mening.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #47StarSeed: Mijn dualiteit??Hoe verzin je het zo, want ik zit niet in een dualiteit!!Mijn Karma is de rechtvaardigen te helpen, en de onrechtvaardigen te grazen nemen.Voor mij een Liefde en een eervolle bezigheid!!Dus ik wacht op de rekening!!Zou dat niet duizend maal eerder komen??Grapjas!!

  0 likes
 • Conan schreef:

  @sipco: blijkbaar weet men hier niet goed waar het over gaat wanneer men over karma Wanneer men zo zelfvoldaan is van zichzelf, zonder ook maar enige vraagtekens te plaatsen bij eventuele acties, is dat dan niet een beetje teveel je ego die naar boven komt…?! Think before you act!

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  [quote name=”Sipco”]alle tegenstanders?! van deze jongen gehackt werden[/quote]

  he? als je dus tegen Mckinnon bent dan ben je dus ook tegen hacken. Dus iedereen die tegen hacken is moet gehackt worden ? Jij dus Sipco 😉 Verder er is een verschil tussen Hacker en Cracker bankgegevens misbruiken is Cracker. Garry is zeker geen Cracker ! Ergens moet de NASA Garry zelfs dankbaar zijn. Na dit incident is de beveiliging drastisch toegenomen. In mijn ogen is hij een pentester.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”]Nou, nou, een computer systeem met twee mappen. Toe maar zeg.

  Je bent hacker
  Je breekt in bij de NASA
  Je vind bewijs voor het bestaan van buitenaardse intelligentie
  Je hebt digitaal toegang tot al het bewijsmateriaal
  Je maakt “openbaar” dat er buitenaardse intelligentie bestaat

  Maar wat je niet doet is even een kopietje maken van die zogenaamde foto’s zodat je nu geen enkel bewijs hebt en we je op je mooie blauwe ogen moeten geloven…..[/quote]

  Als je nou de video vd lezing ff had bekeken dan had je de omstandigheden geweten waarom het hem niet gelukt is om fotobestanden te downloaden/kopieren.
  Niet alleen artiekeltje lezen, ook ff videootje bekijken,daarna pas reaksietje schrijven….

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #28 Een hacker zorgt ervoor dat beveiligingssystemen verbetert worden, zodat de schaarse broodkruimels die nog op straat konden komen,volledig afgeschermt zijn.Disclosure komt daarom niet van een hacker, die vergeet bewijs te verzamelen.Zeg maar een luchtfietser!!Die een gat in de markt heeft gevonden, om over de rug van de ufobeliever, lezingen te houden ter zelfverreiking!!!Het loopt met de peteroliekar en massa,s ufobelievers sukkelen erachter aan.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Het valt me op dat sommige mensen reageren zonder de video te hebben bekeken.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]
  Als je nou de video vd lezing ff had bekeken dan had je de omstandigheden geweten waarom het hem niet gelukt is om fotobestanden te downloaden/kopieren.
  Niet alleen artiekeltje lezen, ook ff videootje bekijken,daarna pas reaksietje schrijven….[/quote]
  Ik heb de video inderdaad niet bekeken daar ik geen geluid heb.

  Maar als hij de foto’s heeft gezien, dat zegt hij althans dan heeft hij ze toch gedownload? Zonder ze te downloaden kun je ze niet zien, net zoals jij deze webpagina download naar je eigen pc voordat je deze kunt zien.

  Hij heeft dus geen enkel excuus waarom hij niet een screen capture heeft gemaakt of de foto’s van zijn eigen harde schijf heeft gevist uit de “temp” folder. Ze stonden immers op zijn pc anders kon hij ze niet eens zien.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  Ik heb de video inderdaad niet bekeken daar ik geen geluid heb.

  Maar als hij de foto’s heeft gezien, dat zegt hij althans dan heeft hij ze toch gedownload? Zonder ze te downloaden kun je ze niet zien, net zoals jij deze webpagina download naar je eigen pc voordat je deze kunt zien.

  Hij heeft dus geen enkel excuus waarom hij niet een screen capture heeft gemaakt of de foto’s van zijn eigen harde schijf heeft gevist uit de “temp” folder. Ze stonden immers op zijn pc anders kon hij ze niet eens zien.[/quote]
  *zucht*
  Die foto,s in de map “unprocessed” waren .GIF bestanden van elk 200 mb groot.
  Het was jaren geleden en hij had alleen een trage telefoonlijn en toen hij contact maakte…., ach weet je wat, ik ga het ook niet uitleggen ook.
  Kijk de video maar of zo op een comp van een goede vriend….

  0 likes
 • Sipco schreef:

  #62 Wesley:Laat maar!!Het is heel simpel terughalen als je wilt, maar hackertje laat het na!!Hackertje at een crackertje, maar wil graag brood, gebak, en taart.Hoe doe je dat??Nonsens in de wereld brengen, waar sommigen van smullen.De kassa rinkelt en klaar.En de kudde makke schapen loopt met oogkleppen voor,het hackertje achterna!!Zie de reactie,s!!

  0 likes
 • John schreef:

  @Sipco

  Als regeringen open en eerlijk zouden zijn heb je ook geen hackers nodig die in het zg. systeem moeten inbreken om de waarheid aan het licht te brengen, wat dacht je van WikiLeaks, ik vind het knap dat er mensen zijn die hun nek hiervoor durven uitsteken en de waarheid naar buiten durven brengen, kun je eindelijk zien waar dit soort gasten eigenlijk mee bezig zijn, trouwens, waarom zou Gary McKinnon zichzelf zo in de problemen werken door te volharden in zijn uitspraken, hoewel hij weet dat hem bij uitlevering minstens 70jaar straf boven het hoofd hangt, beetje zware tobak voor een luchtfietser vind je niet, voor mij is dit eigenlijk al bewijs genoeg..

  Nee hoor, ik vind, als NASA informatie achterhoud welk belangrijk kan zijn voor de gehele mensheid, heb ik daar geen respect voor en mogen ze wat mij betreft alles hacken zodat de waarheid aan het licht komt…

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]
  *zucht*
  Die foto,s in de map “unprocessed” waren .GIF bestanden van elk 200 mb groot.
  Het was jaren geleden en hij had alleen een trage telefoonlijn en toen hij contact maakte…., ach weet je wat, ik ga het ook niet uitleggen ook.
  Kijk de video maar of zo op een comp van een goede vriend….[/quote]

  Zucht…. hij heeft ze toch gezien? Dan zijn ze toch al gedownload? Dat doet de verbindinssnelheid en de bestandsgroote er toch niet meer toe? Al waren ze 500mb groot, hij had ze al gedownload anders kon hij ze niet zien.

  Flinke gifjes trouwens, van 200 mb.

  Heb je weleens aan de mogelijkheid gedacht dat deze meneer een grote fantasie heeft?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”John”]

  Nee hoor, ik vind, als NASA informatie achterhoud welk belangrijk kan zijn voor de gehele mensheid, heb ik daar geen respect voor en mogen ze wat mij betreft alles hacken zodat de waarheid aan het licht komt…[/quote]

  Van mij ook. Maar dat is niet wat nu is gebeurd. Wat er nu is gebeurd is iemand die zegt:

  “Ik heb ze gehackt en bewijs gezien dat aliens bestaan. Geloof me maar op m’n blauwe ogen want bewijzen kan ik het niet, maar het is echt waar hoor!”

  ik kan ook claimen dat ik niburu heb gehackt en dat ik bewijs heb gevonden dat de hele redactie uit reptilians bestaat. bewijs maar het tegendeel. Waarom zou je deze charlatan wel geloven? Omdat hij in je straatje kletst?

  0 likes
 • Eden schreef:

  [quote name=”Wesley”]Zucht…. hij heeft ze toch gezien? Dan zijn ze toch al gedownload? Dat doet de verbindinssnelheid en de bestandsgroote er toch niet meer toe? Al waren ze 500mb groot, hij had ze al gedownload anders kon hij ze niet zien.

  Flinke gifjes trouwens, van 200 mb. [/quote]Er wordt verteld: hij vond bestanden in een formaat die hij niet bekijken/decoderen kon. Hij bedacht dat ze wel te bekijken moesten zijn op de NASA computer, dus gebruikte hij een soort trojan om de machine over te nemen van een afstand en ze op de ‘host’ te openen, en mee te kijken op het scherm via het internet met een lage grafische kwaliteit waardoor minder informatie via het internet verzonden hoeft te worden. Dan hoeft er geen hele 200MB verzonden te worden.

  0 likes
 • John schreef:

  @ #67 Wesley

  Waarom zou je zoiets claimen als je weet dat je er 70 jaar celstraf voor krijgt, het “bewijsmateriaal” wat hij blijkbaar heeft gevonden is waarschijnlijk in beslag genomen tijdens zijn arrestatie, als hij niets zou hebben gevonden, waarom dan deze onvermurwbare jacht om hem naar amerika te krijgen, daar is meer aan de hand als hem alleen maar als voorbeeld te willen stellen…

  0 likes
 • Abel schreef:

  Het ging over bestanden van 200 MB en een 56k inbelmodem. In die tijd niet te doen dus als hacker omdat je in de tijd dat je één foto aan het downloaden bent dan al gesnapt wordt.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”John”]@ #67 Wesley

  Waarom zou je zoiets claimen als je weet dat je er 70 jaar celstraf voor krijgt, het “bewijsmateriaal” wat hij blijkbaar heeft gevonden is waarschijnlijk in beslag genomen tijdens zijn arrestatie, als hij niets zou hebben gevonden, waarom dan deze onvermurwbare jacht om hem naar amerika te krijgen, daar is meer aan de hand als hem alleen maar als voorbeeld te willen stellen…[/quote]

  Als jullie nu eerst eens al het materiaal wat er over McKinnon te lezen en te horen en te zien valt bestuderen dan zouden jullie weten waar het om ging. Hoe weet hij nou van tevoren dat er 70 jaar op staat ? Nee hij heeft geen materiaal op zijn eigen computer of uitdraaien. Hij is gesnapt doordat er iemand mee zat te kijken die sloot toen de computer af of verbrak de verbinding. Allemaal dat gebla bla en geleuter van nietes welles, geen bewijs bla bla als je niet eens weet waar de zaak over gaat.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Eden”][quote name=”Wesley”]

  Flinke gifjes trouwens, van 200 mb. [/quote]
  Ja flink maar als je opgelet had in de lecture dan zou je weten dat hij de resolutie van zijn computer omlaag bracht zodat het minder lang duurde voordat de foto op het scherm stond. En bep documenten heeft hij ingezien en hij vond bij nasa 2 mappen met fotos welke bevestigd worden door Donna Hare.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Sipco”]#62 Wesley:Laat maar!!Het is heel simpel terughalen als je wilt, maar hackertje laat het na!!Hackertje at een crackertje, maar wil graag brood, gebak, en taart.Hoe doe je dat??Nonsens in de wereld brengen, waar sommigen van smullen.De kassa rinkelt en klaar.En de kudde makke schapen loopt met oogkleppen voor,het hackertje achterna!!Zie de reactie,s!![/quote]
  Sipco je hebt geen idee waar het hier om gaat en verstand van ufo zaken heb je al helemaal niet blijkt wel uit je commentaar.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Boon”][quote name=”Wesley”]Nou, nou, een computer systeem met twee mappen. Toe maar zeg.

  Je bent hacker
  Je breekt in bij de NASA
  Je vind bewijs voor het bestaan van buitenaardse intelligentie
  Je hebt digitaal toegang tot al het bewijsmateriaal
  Je maakt “openbaar” dat er buitenaardse intelligentie bestaat

  Maar wat je niet doet is even een kopietje maken van die zogenaamde foto’s zodat je nu geen enkel bewijs hebt en we je op je mooie blauwe ogen moeten geloven…..[/quote]

  Als je nou de video vd lezing ff had bekeken dan had je de omstandigheden geweten waarom het hem niet gelukt is om fotobestanden te downloaden/kopieren.
  Niet alleen artiekeltje lezen, ook ff videootje bekijken,daarna pas reaksietje schrijven….[/quote]

  Ja en al het materiaal wat 10 jaar geleden al uitgebracht is, er is genoeg te vinden over McKinnon.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Abel”]Het valt me op dat sommige mensen reageren zonder de video te hebben bekeken.[/quote]

  Ja dat viel me ook erg op ! Die McKinnon zaak is al weet ik niet hoe oud, genoeg tijd gehad om de zaak te kennen maar dat blijkt niet uit de reacties.
  Als ik McKinnon was zou ik onderduiken ofzo, ik ga me toch niet uit laten leveren naar VS en daar 70 jaar in gevangenis zetten en al zeker niet in Kwantanamo bay bekijk het ff.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Boon”]
  *zucht*
  Die foto,s in de map “unprocessed” waren .GIF bestanden van elk 200 mb groot.
  Het was jaren geleden en hij had alleen een trage telefoonlijn en toen hij contact maakte…., ach weet je wat, ik ga het ook niet uitleggen ook.
  Kijk de video maar of zo op een comp van een goede vriend….[/quote]

  Zucht…. hij heeft ze toch gezien? Dan zijn ze toch al gedownload? Dat doet de verbindinssnelheid en de bestandsgroote er toch niet meer toe? Al waren ze 500mb groot, hij had ze al gedownload anders kon hij ze niet zien.

  Flinke gifjes trouwens, van 200 mb.

  Heb je weleens aan de mogelijkheid gedacht dat deze meneer een grote fantasie heeft?[/quote]
  Heb jij weleens aan de mogelijkheid gedacht dat je een mening hebt voordat je de hele video hebt gezien en op de hoogte bent van alle mogelijke feiten?

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Eden”]Er wordt verteld: hij vond bestanden in een formaat die hij niet bekijken/decoderen kon. Hij bedacht dat ze wel te bekijken moesten zijn op de NASA computer, dus gebruikte hij een soort trojan om de machine over te nemen van een afstand en ze op de ‘host’ te openen, en mee te kijken op het scherm via het internet met een lage grafische kwaliteit waardoor minder informatie via het internet verzonden hoeft te worden. Dan hoeft er geen hele 200MB verzonden te worden.[/quote]
  Precies, zo zit het dus.
  +voordat het eerste foto bestand binnen was en hij er een printscreen van kon maken,een medewerker van NASA hem in de gaten kreeg en de verbinding afsneed.
  Maar ja ,liever ongefundeerd discuzeuren dan je eerst op de hoogte stellen vd materie. Waarom beslagen ten ijs komen, als je ook zomaar een hoop lucht kunt verplaatsen? Izze togge veel leuker?

  0 likes
 • John schreef:

  @ #71 O. Westerman

  Dit was als antwoord bedoelt voor #67 Wesley, als je lukraak gaat reageren trek je de dingen wel uit hun verband.
  Je reactie slaat dus gewoon nergens op…

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”John”]@ #67 Wesley

  Waarom zou je zoiets claimen als je weet dat je er 70 jaar celstraf voor krijgt, het “bewijsmateriaal” wat hij blijkbaar heeft gevonden is waarschijnlijk in beslag genomen tijdens zijn arrestatie, als hij niets zou hebben gevonden, waarom dan deze onvermurwbare jacht om hem naar amerika te krijgen, daar is meer aan de hand als hem alleen maar als voorbeeld te willen stellen…[/quote]
  Er zijn mensen die claimen seriemoordenaar te zijn en die riskeren de doodstraf. Waarom ze het doen? Aandacht.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Abel”]Het ging over bestanden van 200 MB en een 56k inbelmodem. In die tijd niet te doen dus als hacker omdat je in de tijd dat je één foto aan het downloaden bent dan al gesnapt wordt.[/quote]
  Hoe kan hij ze dan gezien hebben?

  Om ze te zien MOET JE ZE DOWNLOADEN!

  Je kunt deze website ook niet bekijken zonder hem eerst te downloaden. Je typt het adres in, download de website naar je tijdelijke geheugen en hij verschijnt op je monitor. Je kunt geen foto’s zien zonder ze te downloaden. Hij heeft ze dus:

  of gezien, maar dan is het argument dat ze zo groot zijn ongeldig want hij heeft ze moeten downloaden om ze te zien.

  Of hij heeft ze niet gedownload, maar dan heeft hij ze ook niet kunnen zien.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote]
  Heb jij weleens aan de mogelijkheid gedacht dat je een mening hebt voordat je de hele video hebt gezien en op de hoogte bent van alle mogelijke feiten?[/quote]
  Ja hoor, maar dat geldt ook voor jou. Jij kent immers ook alleen ZIJN kant. En je hoeft ook niet alle feiten te kennen om te weten dat het argument “ik heb de foto’s wel gezien maar niet gedownload” kant noch wal raakt.

  Dat is hetzelfde als dat je zegt tv te hebben gekeken maar de stekker zat niet in het stopcontact: onmogelijk. Je kunt niks op het internet zien zonder het te downloaden.

  Jullie zeggen steeds dat ik dit of dit moet bekijken. Gisteren nog van alles over Rik Clay bekeken. Het blijken steeds weer idiote vergezochte filmpjes te zijn. Als het sterktste argument is “de foto’s waren 200MB en mijn verbidning zo traag” dan hoef ik het filmpje niet eens te zien omdat dat simpelweg nergens op slaat.

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  #80 Wesley
  [quote name=”Wesley”]
  Om ze te zien MOET JE ZE DOWNLOADEN!
  [/quote]

  Wel eens van thumbnails gehoord , Lores pics. Stream video. Active HTML.. Er zijn heel veel manieren waarop je wel iets op je scherm kunt zien dat niet is downgeload. Er wordt als het ware een lage resolutie picture naar je scherm gestuurd Op dezelfde manier waarop je in Google Earth kunt inzoomen. Misschien weet je ook niet dat elk filmpje van youtube naar je toe wordt gestuurd d.m.v. streaming. Bekijk eens een filmpje van youtube en probeer het dan te vinden op pc/tablet. Het filmpje staat daarna niet op je pc en je hebt het wel gezien deze techniek heet streaming. Probeer in vervolg iets meer achtergrond informatie te verzamelen alvorens te reageren. En dan te bedenken dat je Garry een sukkel noemt.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Dat is onderdeel van de modus operandi van debunkers:

  Val de persoon aan in plaats van de data. En, nog belangrijker: zelf geen onderzoek doen, maar vanuit eigen referentiekader spreken.

  Als je over 10.000 jaar opgravingen gaat doen in Frankrijk naar paspoorten ga je ze niet vinden. Toch zouden velen dan op basis van het huidige denkpatroon concluderen dat er geen intelligente beschaving is geweest in Frankrijk omdat het bewijs ervoor ontbreekt.

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  [quote name=”Abel”]Dat is onderdeel van de modus operandi van debunkers:

  Val de persoon aan in plaats van de data. En, nog belangrijker: zelf geen onderzoek doen, maar vanuit eigen referentiekader spreken.

  Als je over 10.000 jaar opgravingen gaat doen in Frankrijk naar paspoorten ga je ze niet vinden. Toch zouden velen dan op basis van het huidige denkpatroon concluderen dat er geen intelligente beschaving is geweest in Frankrijk omdat het bewijs ervoor ontbreekt.[/quote]

  Abel Prachtige Reactie ! gewoonweg Prachtig

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Raymond Koster
  [/quote]

  Wel eens van thumbnails gehoord , Lores pics. Stream video. Active HTML.[/quote]
  Ja hoor, maar jij snapt natuurlijk ook wel dat je op een thumbnail nooit kunt zien of iets verwijdert is of niet. Of dat er alien schipop te zien is, daar is het simpelweg te klein voor.

  Er zijn heel veel manieren waarop je wel iets op je {…} in vervolg iets meer achtergrond informatie te verzamelen[/quote]spreek voor jezelf. Streaming is niets meer dan al beginnen met kijken voordat de download is voltooid. En nog steeds wordt iets gedownload naar je werkgeheugen. Ga maar eens naar youtube, klik een filmpje aan, wacht tot het geladen is en trek je ethernet kabel eruit. Je kunt het filmpje nog steeds bekijken, waarom omdat het op je computer staat. Het is gedownload. Dat JIJ het niet kunt vinden betekent niet dat het er niet is.

  [/quote]

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Raymond Koster”]!
  [/quote]

  En dan te bedenken dat je Garry een sukkel noemt.[/quote]

  Dat noem ik hem dus niet, hoe kom je aan die waanzin. Je leest dingen die er niet zijn.

  Wat overigens grappig is is dat Gary zelf een andere verklaring geeft waarom hij geen screenshots heeft gemaakt:

  “he did not think of capturing the image because he was “bedazzled”, and therefore did not think of securing it with the screen capture function in the software at the point when his connection was interrupted.”

  Dus niks geen technische restricties en ingewikkelde dingen. Hij is het simpelweg “vergeten”. Ja ja. Je doet de grootste ontdekking in eeuwen, je kan de revolutie ontketenen, maar als technisch hoogstaande hacker “vergeet” je het bewijsmateriaal op te slaan omdat je “bedazzled” bent.

  0 likes
 • Tomaat schreef:

  er was ook angst om dat Peter het voor de ander ging zeggen wat de anderen weer niet mocht zeggen …dan wil het nog zeggen dat ze er nog bang van zijn . dus is het nog zo dat een mens nog steeds niets mag zeggen .ik weet de naam niet meer zo goed Pieter of peter .

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Raymond Koster”]!
  [/quote]

  En dan te bedenken dat je Garry een sukkel noemt.[/quote]

  Dat noem ik hem dus niet, hoe kom je aan die waanzin. Je leest dingen die er niet zijn.

  Wat overigens grappig is is dat Gary zelf een andere verklaring geeft waarom hij geen screenshots heeft gemaakt:

  “he did not think of capturing the image because he was “bedazzled”, and therefore did not think of securing it with the screen capture function in the software at the point when his connection was interrupted.”

  [/quote]

  Ik heb geen verklaring gegeven waarom hij ze niet heeft downgeload slechts aangegeven dat zien van gif niet downloaden is zoals jij stelde. Het maken van een screenshot is niet het downloaden van een file ! Waar heb je het over Screenshots of Downloaden ?
  Sorry dat ik dacht je Garry een sukkel noemde , ik weet zeker dat jij hem een erg kundig persoon vind 😉

  0 likes
 • Raymond Koster schreef:

  @wesley

  Dat JIJ het niet kunt vinden betekent niet dat het er niet is.

  Ok.. Misschien leer ik hier nog iets weet jij in welke map ze staan.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Raymond Koster}
  Ik heb geen verklaring gegeven waarom hij ze niet heeft downgeload slechts aangegeven dat zien van gif niet downloaden is zoals jij stelde. Het maken van een screenshot is niet het downloaden van een file ! Waar heb je het over Screenshots of Downloaden ?
  Sorry dat ik dacht je Garry een sukkel noemde , ik weet zeker dat jij hem een erg kundig persoon vind ;)[/quote]

  Sorry, maar dan heb je geen idee hoe een computer werkt. Alles wat jij op je monitor te zien krijgt wordt eerst geladen in het werkgeheugen. Om het in je werkgeheugen te krijgen moet de data toch eerst door het kabeltje heen naar jouw pc toe. downloaden dus. Of het nu een gifje, een youtube film, een thumbnail of een film is, het moet eerst in jouw systeem komen voordat het te zien is op je scherm. Dat lijkt me overigens zo klaar als een klontje.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote]
  Heb jij weleens aan de mogelijkheid gedacht dat je een mening hebt voordat je de hele video hebt gezien en op de hoogte bent van alle mogelijke feiten?[/quote]
  Ja hoor, maar dat geldt ook voor jou. Jij kent immers ook alleen ZIJN kant. [/quote]

  Nee, dat geldt niet voor mijn kant want ik baseer mijn oordeel op een geziene video (daar kan je het mee eens zijn of niet) terwijl jij een mening hebt terwijl je zelf toegeeft dat je de lezing niet hebt gezien (reactie#62)en niet op de hoogte bent vd materie. ik baseer me op zijn kant ja, jij nergens op, behalve op je eigen vooringenomenheid. je betoog is derhalve retorisch zwak.
  Zoals ik al eerder zei: niet alleen artiekeltje lezen,ook videootje kijken,dan pas reaksietje schrijven….

  0 likes
 • sipco schreef:

  #73 Sipco je hebt geen idee waar het hier om gaat en verstand van ufo zaken heb je al helemaal niet blijkt wel uit je commentaar.
  Je meent het!!Of jij er wel verstand van hebt blijkt wel uit jou commentaar als ik lees dat jij al in sinds de mid “70 jaren bezig was met inlezen terwijl dit bij mij “60er jaren zijn.kort gezegd een mening met verrekt weinig inhoudt.Bovendien heb ik er 2 maal in mijn leven echt van mogen genieten, door UFO,s zelf te zien, en dit te hebben gemeld aan de plaatselijke krant.Jij haalt je kennis uit wat flutboekjes!!Inclusief flutsite,s

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote]

  Dat noem ik hem dus niet, hoe kom je aan die waanzin. Je leest dingen die er niet zijn.

  [/quote]
  Dan impliceer je dus op zijn minst dat hij een leugenaar is.
  De situatie was dus deze: de eerste foto kwam binnen, hij was bedazzled dat hij ook daadwerkelijk vond waar hij naar op zoek was. Zijn gedachte was mogelijk:zodra de hele foto binnen is maak ik er direkt een printscreen van,maar waar hij niet op gerekend had was dat op 2/3 laden de verbinding werd afgesneden. Kortom: weg image , weg opportunity. jij denkt niet dat dat de feitelijk mogelijke gebeurtenis zou kunnen zijn geweest? eentje die ook een ervaren hacker kan overkomen? jouw insteek is niet om een zeker onzekerheids principe te hanteren en hem het voordeel vd twijfel te geven,jij serveert hem gelijk af.heeft niks met scepticisme te maken maar met wantrouwen to the max.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote]

  Jullie zeggen steeds dat ik dit of dit moet bekijken. Gisteren nog van alles over Rik Clay bekeken. Het blijken steeds weer idiote vergezochte filmpjes te zijn. [/quote]
  Rik Clay en Gary Mckinnon op een lijn zetten…. 🙂 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”[quote]
  Dan impliceer je dus op zijn minst dat hij een leugenaar is.[/quote]
  Inderdaad.
  [quote]
  De situatie was dus deze: de eerste foto kwam binnen, hij was bedazzled dat hij ook daadwerkelijk vond waar hij naar op zoek was. Zijn gedachte was mogelijk:zodra de hele foto binnen is maak ik er direkt een printscreen van,maar waar hij niet op gerekend had was dat op 2/3 laden de verbinding werd afgesneden. Kortom: weg image , weg opportunity. [/quote]En daar ga je dus de fout in. wanneer je verbinding wegvalt op 2/3 van het laden heb je dus 2/3 van het bestand binnen. En dat is niet opeens weg als je verbinding wegvalt.

  Leer eerst eens hoe een pc werkt.

  [quote]jij […]met wantrouwen to the max.[/quote]

  Inderdaad. Lieden die beweren met god of met aliens te praten moet je wantrouwen, net als mensen die geheime info hebben ontdekt. geen bewijs is geen verhaal

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]
  [quote]
  Nee, dat geldt niet voor mijn kant want ik baseer mijn oordeel op een geziene video (daar kan je het mee eens zijn of niet) terwijl jij een mening hebt terwijl je zelf toegeeft dat je de lezing niet hebt gezien (reactie#62)en niet op de hoogte bent vd materie. ik baseer me op zijn kant ja, jij nergens op, behalve op je eigen vooringenomenheid. je betoog is derhalve retorisch zwak.
  Zoals ik al eerder zei: niet alleen artiekeltje lezen,ook videootje kijken,dan pas reaksietje schrijven….[/quote]

  Onzin. Jij geeft me al verschillende verklaringen waarom hij geen print screen kon maken gebaseerd op dat video’tje die allemaal te weerleggen zijn.

  – modem te traag
  – bestand te groot
  – afbeelding 2/3 geladen verbinding weg
  – en nu bedazzled (omdat hij stoned was)

  Wat moet ik zien in die film wat mijn gedachte zal laten veranderen?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Raymond Koster”]@wesley

  [quote]
  Ok.. Misschien leer ik hier nog iets weet jij in welke map ze staan.[/quote]
  websites ed gaan in de temp folder als ik me niet vergis. Een map met tijdelijke bestanden die na gebruik weer gewist worden.

  en in je ram geheugen, daar bevind zich alles wat nu op dit moment op je pc draait.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Temporary_folder

  0 likes
 • Boon schreef:

  wesley zei:

  En daar ga je dus de fout in. wanneer je
  verbinding wegvalt op 2/3 van het laden heb je dus 2/3 van het bestand binnen. En dat is niet opeens weg als je verbinding wegvalt.

  Leer eerst eens hoe een pc werkt.

  quote: Where do files go if they are not fully downloaded?
  It depends on the medium you’re using to download. Some browsers and download tools cache the data so it can be resumed, while others do not.

  ————–
  Jerry Castaldo
  Chief Technician, Deadly Puppy Technical Services

  En aangezien het meer dan 10 jaar geleden is is het zeer aannemelijk dat garry een oude browser gebruikte die het bestand niet cachte , waardoor bij 2/3 laden en een verbroken verbinding het dus verdwenen is en niks 2/3 laden is 2/3 van het bestand definitief binnen.
  degene die moet leren hoe een pc werkt ben jij… je praat over dingen waar je weinig vanaf weet, net zoals bij mckinnon

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]wesley zei:

  En aangezien het meer dan 10 jaar geleden is is het zeer aannemelijk dat garry een oude browser gebruikte die het bestand niet cachte , waardoor bij 2/3 laden en een verbroken verbinding het dus verdwenen is en niks 2/3 laden is 2/3 van het bestand definitief binnen.
  degene die moet leren hoe een pc werkt ben jij… je praat over dingen waar je weinig vanaf weet, net zoals bij mckinnon[/quote]
  Lees eens goed.

  Dit gaat over het HERVATTEN van de download. Dat is iets anders. 😉

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]wesley zei:

  [quote]
  En aangezien het meer dan 10 jaar geleden is is het zeer aannemelijk dat garry een oude browser gebruikte die het bestand niet cachte , waardoor bij 2/3 laden en een verbroken verbinding het dus verdwenen is en niks 2/3 laden is 2/3 van het bestand definitief binnen.
  degene die moet leren hoe een pc werkt ben jij… je praat over dingen waar je weinig vanaf weet, net zoals bij mckinnon[/quote]
  Het feit dat hij zelf al aangeeft dat de reden dat hij geen screenshot heeft gemaakt was omdat hij “bedazzled” was geeft toch al aan dat het niet aan de techniek lag, maar aan zijn eigen persoonlijke falen. Hij is het vergeten. Wat hem nu erg goed uitkomt want figuren als jij lopen kritiekloos achter hem aan.

  Niets geen technisch falen, bedazzled zijn was de oorzaak.

  0 likes
 • Abel schreef:

  Wat McKinnon zegt dat hij heeft gezien heeft hij gezien anders zou hij het niet zeggen.

  Er zijn genoeg foto’s voorhanden dat NASA loopt te poetsen:

  http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1167144/2010/10/08/NASA-photoshopte-foto-om-te-verdoezelen-dat-we-niet-alleen-zijn-in-het-universum.dhtml

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  Lees eens goed.

  Dit gaat over het HERVATTEN van de download. Dat is iets anders. ;-)[/quote]

  Some browsers and download tools cache the data so it can be resumed, while others do not.

  is niks anders : hij zegt wil de download HERVAT worden moet de begindata GECACHT worden(weet je wel wat dat is?) anders heeft de vevolgdata geen punt om de data te HERVATTEN. Als de download niet hervat
  kan worden komt dat omdat er geen HERVATTINGSPUNT is en dat is omdat de begindata niet GECACHT is en dus niet meer bestaat… Jij begrijpen?
  Net doen alsof je wat van computers weet en dan zo,n dikke FAALopmerking…. triest 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Abel”]Wat McKinnon zegt dat hij heeft gezien heeft hij gezien anders zou hij het niet zeggen.

  Er zijn genoeg foto’s voorhanden dat NASA loopt te poetsen:

  [/quote]
  Wat is er mis met foto’s poetsen? Staat dat gelijk aan bewijs verdoezelen of is het verfraaien?

  De uitleg staat nota bene in het artikel.

  Dit soort meetinstrument maakt foto’s door middel van lichtsensoren. Drie sensoren die allen 1 van de 3 basiskleuren licht opvangen. dit wordt later samengevoegd tot 1 beeld wat jij te zien krijgt. Eerst rood, dan geel en dan blauw. Bij een bewegend object is het dan toch niet meer dan logisch dat het rode, gele en blauwe beeld ten opzichte van elkaar verschoven zijn wat gecorrigeerd moet worden?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Abel”]Wat McKinnon zegt dat hij heeft gezien heeft hij gezien anders zou hij het niet zeggen.

  [/quote]
  En ik heb kabouters gezien. Echt waar. anders zou ik het niet zeggen.

  0 likes
 • Boon schreef:

  [quote name=”Wesley”]

  [quote]

  Het feit dat hij zelf al aangeeft dat de reden dat hij geen screenshot heeft gemaakt was omdat hij “bedazzled” was geeft toch al aan dat het niet aan de techniek lag, maar aan zijn eigen persoonlijke falen. Hij is het vergeten. Wat hem nu erg goed uitkomt want figuren als jij lopen kritiekloos achter hem aan.

  Niets geen technisch falen, bedazzled zijn was de oorzaak.[/quote]
  Ja tuurlijk joh, alleen andere mensen maken op zo,n moment supreme fouten en vergeten iets. Jij niet,jij bent perfect, dat zou jou NOOIT overkomen.
  Dat je perfect bent blijkt wel uit je stevig onderbouwde argumenten.
  NB. hoe weet je trouwens dat ie stoned was,heb JIJ daar bewijzen voor?
  Of heb je stiekem toch de video bekeken en heb je iets gezien wat mij niet was opgevallen? 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]
  is niks anders : […]FAALopmerking…. triest :-)[/quote]
  Nogmaals. Hij heeft de foto op zijn scherm, hij heeft ze gezien! Druk dan op CTRL + Print screen en je hebt je bewijs. Nee, meneer was op dat moment bedazzled en is het vergeten. Dat is zijn eigen verklaring. Dat je dat niet wilt begrijpen is pas een FAAL. Er is werkelijk waar niet 1 geldig excuus waarom je een afbeelding op je scherm niet veilig kunt stellen.

  Overigens kun je zelfs een gewiste cache nog herstellen omdat wanneer een bestand wordt gewist het gewoon op de schijf blijft staat tot de sector wordt overschreven. Het enige wat een wiscommando doet is een labeltje aanpassen waardoor de gebruikte ruimte weer als “beschikbaar” wordt gezien, de data blijft echter staan tot het wordt overschreven.

  Zoek het maar op.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Boon”]

  [quote]

  NB. hoe weet je trouwens dat ie stoned was,heb JIJ daar bewijzen voor?
  [/quote]

  “The charge that he perpetrated “the biggest military hack of all time” is ridiculed by McKinnon who characterises himself as a “bumbling computer nerd” who undestructively accessed open, unsecured machines while under the influence of cannabis”

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Abel”]
  Wat is er mis met foto’s poetsen? Staat dat gelijk aan bewijs verdoezelen of is het verfraaien?

  [/quote]

  Ben je toch niet goed op de hoogte van het disclosure project waar 2 getuigen hebben verklaard oa Donna Hare en nog een Airman second class die aanwezig waren in een ruimte waar de fotos werden geretoucheerd ten behoeve van ufo en andere artefact vrij maken van fotos voor verkoop en publikatie. Doe je huiswerk zou ik zeggen.

  0 likes
 • Boon schreef:

  @wesley

  Er kunnen omstandigheden zijn waardoor hij er niet aan toe is gekomen om op CTRL+ Print te drukken. Hij had niet verwacht dat hij zo snel vd verbinding afgegooid zou worden en is er niet aan toe gekomen ,is wat anders dan vergeten. en kan dus een geldig excuus zijn ,maar ja, daar ben jij te pathologish wantrouwend voor om dat in overweging te nemen 🙂
  Punt 2 klopt alleen als het bestand VOLLEDIG is binnen gehaald,is gewist en als je het dan daarna weer wilt herstellen, NIET als tijdens het download proces het bestand voor 2/3 is binnengehaald, de verbinding verbroken wordt en de browser waarschijnlijk geen mogelijkheid tot cachen had, dan is het WEG. het is niet GEWIST , het heeft zich nooit op de comp. kunnen installeren en bestaat dus niet.
  zodoende….

  0 likes
 • Boon schreef:

  @#107 wesley:

  “The charge that he perpetrated “the biggest military hack of all time” is ridiculed by McKinnon who characterises himself as a “bumbling computer nerd” who undestructively accessed open, unsecured machines while under the influence of cannabis”

  Ja klopt: Hij gebruikte vaak cannabis,ook ondr het hacken.
  Wil niet zeggen dat hij op de avond vd NASA hack “stoned out of his mind” was en alles “a cannabis induced dream” was.
  Allemaal speculatie en ongefundeerde gevolgtrekkingen….

  0 likes
 • eierstok schreef:

  Hij is eigenlijk een beetje een HERO… een GOEDE alien?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  janet ossebaard

  Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

  De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

  >