Buitenland

Volgende pandemie in aantocht? De mRNA-vaccins tegen vogelgriep zijn al in de maak

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Minder dan twee maanden na een eerste geval is een tweede persoon in de Verenigde Staten besmet met vogelgriep. Het virus verspreidt zich daar massaal onder koeien. Ook in Australië is het eerste geval inmiddels gemeld.

Persbureau Bloomberg meldt dat Moderna en Pfizer gesprekken voeren met de Amerikaanse overheid over vogelgriepvaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Daarnaast is er een studie gepubliceerd over de ontwikkeling van een nieuw mRNA-vaccin tegen H5N1, een variant van de vogelgriep.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom ontwikkelt ons leger vogelgriepvaccins?

Moderna bevestigt dat het al een mRNA-vaccin tegen vogelgriep heeft ontwikkeld waar fase 2-onderzoek naar wordt gedaan.

De fabrikanten van genetische injecties en corrupte gezondheidsfunctionarissen hopen opnieuw flink te verdienen aan een pandemie, merkt de Amerikaanse arts Peter McCullough op. Hij verwacht dat veilige en effectieve behandelingen zullen worden onderdrukt, ten faveure van mRNA-injecties, net zoals dat het geval was in coronatijd.

McCullough wijst erop dat CSL een vogelgriepvaccin heeft ontwikkeld met Barda (Biomedical Advanced Research and Development Authority). Dat is ingekocht en ligt klaar. “Waarom ontwikkelt ons leger vogelgriepvaccins terwijl ze er al één hebben?” vraagt de arts.

PCR-tests

Toen het vaccin goedgekeurd werd, waren er nog helemaal geen gevallen van vogelgriep.

Intussen komen overheidsfunctionarissen in hazmat-pakken langs bij Amerikaanse boerderijen om PCR-tests te doen bij dieren, weet McCullough. Hij hoorde van één van zijn patiënten dat dat verplicht is.

Hij verwacht dat de WHO gaat zeggen dat er ingegrepen moet worden. Er zullen meer gevallen gemeld worden, de angst zal verder worden aangewakkerd en zo rond de verkiezingen zullen de voedselprijzen torenhoog zijn, voorspelt McCullough.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
28 dagen geleden

Ze doen hun best maar, Mijn antwoord WAS, IS, en BLIJFT: NEEN!

Daantje
Daantje
28 dagen geleden

Totaal gestoord, en weer genoeg schapen die weer in de rij gaan staan voor een prikje ! Echt idioot. Je prikt zo toch dwars door de leugens heen man. Waarom moet toch zo vlug dat pandemieverdrag getekend worden !!! Zou het niet weten……..

Rose
Rose
28 dagen geleden

Wanneer houdt het op met hun dwangpandemies, nu zijn het weer de boeren en de koeien die er onderuit moeten, weg van hun lap grond door nog niet opgepakte criminelen, ze blijven maar rond lopen die satanisten cabal

Locke
Locke
28 dagen geleden

Zullen we als mens ook maar even stilstaan bij de massa vernietiging van dieren om de leugen kracht bij te zetten. We kennen allemaal de beelden van de massaruimingen van dieren. De borden langs de weg is ook niet meer als indoctrinatie om zaadjes te planten diep in het onderbewustzijn waarop later beleid kan worden uitgevoerd.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x