Homepagina » Mens en Dier » Wakkere huisarts spreekt zich uit over coronamaatregelen: ‘Doe hier niet aan mee’
huisarts
Foto: YouTube/Puur Marije

Wakkere huisarts spreekt zich uit over coronamaatregelen: ‘Doe hier niet aan mee’

Ik ben huisarts en ik spreek bij deze mijn mening uit over de coronamaatregelen, begint huisarts Marije Berkelaar uit Nederhorst den Berg een bericht dat ze gisteren op LinkedIn heeft geplaatst.

“Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.”

“Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”

Wakker

“Ik steun Willem Engel, Doutzen Kroes, Tisjeboy Jay, ik steun internist Evelien Peeters en longarts David Prins. Blijf kritisch lieve mensen.”

De huisarts sluit af: “Staan achter datgene waar jij in gelooft. Niet omdat het de makkelijkste keuze is. Maar omdat je in je core voelt dat dit het juiste is om te doen.”

Marije laat op haar website weten dat ze sinds een aantal jaar wakker is. “Ik ben gaan inzien dat de mens een scheppend wezen is met een zelfgenezend vermogen. Het huidige medische systeem past niet bij hoe ik wens te werken.” Ze heeft de farmaceutische industrie achter zich gelaten en de overstap gemaakt naar natuurlijke geneeskunde.

4.7 14 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
8 maanden geleden

Ik wil ook een wakkere huisarts…

salvar
salvar
Reactie op  Mikkel
8 maanden geleden

@Mikkel
ik ook

Willem
Willem
Reactie op  Mikkel
8 maanden geleden

Tja wij kunnen ook tegen anderen zeggen doe er niet aan mee maar dan wil ik wel een manier weten om te ontkomen aan die achterlijke boetes en opsluiting of dat je in elkaar geslagen wordt door politie of je medemens omdat ze vinden dat jij ook een mondkapje op moet. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je niet meer aan een mondkapje ontkomen kan zet er dan een feestneus en een gek hoedje bij op, als je dan toch voor gek moet lopen kunnen we het beter goed doen

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Dat is een goed idee Willem, om er feestneus en een hoedje bij o te zetten. Ik zou zeggen, laten we een clownsneus op zetten. Als mensen dan vragen waarom je een clownsneus op hebt, kun je zeggen dat het één groot circus is.

Dik Stukkien
Dik Stukkien
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Ik heb ook nagedacht over een feestneus. Ik ben een gepensioneerde bouwvakker maar knutsel graag. Dus ik heb natuurlijk van die stofkapjes.
Uiteindelijk besloot ik een lange neus te kopen en die op zo’n stofkap te plakken. De lange neus verwijst naar de aartsleugenaar Pinokkio.
Want laten we wel zijn, oze regering in Den Haag liegt nog harder dan dat houten poppetje,
Succes voor allen

Pieter
Pieter
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Het enige wat kan helpen als de groep die er ook zo over denkt als jij, de andere verschillen van mening terzijde kan leggen.

Zodat er een grote homogene groep ontstaat met dezelfde missie én een groep die geweld niet schuwt (Mondmaskers verplichten is ook geweld).

En dan zal er via guerilla tactieken een constante aanval op de huidige bestuurders en instituties ingezet moeten worden. Slim en tactisch aangestuurd met gecrypte communicatie middelen buiten het Internet.

Marjan
Marjan
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

Correct Pieter. En boetes zijn nu nog niet rechtsgeldig.
Straks mocht die noodwet er komen wel.
Dus nu opstaan en weerstand bieden. Zodat iedereen
die niet durft, mee gaat bewegen, is nu belangrijk.
Anders is het te laat.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

hai willen,

zo moeilijk is dat niet zorg dat je aan art 27c SV voldoet.. hier mee blijf je binnen de wet..
ik loop met mijn vrienden gezamenlijk met een stuk bouwmarkthout van 1,5 met viltstift voor zien van maat geving in centimeters dit om de BOA`s en andere handhavers op hun te beoordelen afstand te houden..
dan mondkapje waarom draagt de domme mens dat ook over de neus??, daar zijn speciaal mond/neus kapjes voor gekeurd of ongekeurd..
daarnaast plak 2 maskers aan elkaar en knip er ogen in uit en doe deze voor het hele gelaat, of het helpt ja mogelijk tegen camera 5G..
ik wil maar zeggen binnen de wet zijn meer mogelijk heden dan dat menig slaper denk of van droomde..

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Mikkel
8 maanden geleden

@Mikkel,
Deze “wakkere huisarts” is mij absoluut niet wakker genoeg!!

Waarom niet….

Ze refereert naar o.a. Willen Engel en dit is met zekerheid zwaar gecontroleerde oppositie!!!!

Maar wat in mijn optiek en opdit ogenblik een absoluut breekpunt zou kunnen zijn is dit!!!!!!!!!!!!!

Ik raad iedereen aan om deze video te bekijken en het liefst te delen. (ik heb geen feestboek maar degenen die dit wel hebben…..graag!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=770xqSU_vFQ

Mensen, deze dame verdient respect, ze wordt reeds beschermd zoals ik heb begrepen maar zij trekt in deze video een BEERPUT open waar de “goden” denk ik niet meer van terug zullen hebben en het nu reeds dun in de broek doen!!!
Er komt vanavond een vervolg cq tweede deel dus ook hier naar kijken echter ik denk zelf dat eenieder die deze bijgaande video heeft bekeken wel overtuigd is geraakt……en ik denk zelfs helemaal GERAAKT!!!

Kijk aub, deze duurt maar 35 minuten en ………..is het méér dan waard!!!!!

Gegroet,

Gladiator

Elise
Elise
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

Ik ken ook heel veel mensen(oa ikzelf) die soortgelijke ervaringen hebben en het is inderdaad schokkend voor mensen, die dit niet weten of van dichtbij hebben meegemaakt.
Het spotje van de overheid van: het houdt nooit op(mishandeling), kun je de overheid zelf ook van beschuldigen. Gaf eerder aan misschien moet je daar de klachten aangeven, maar nader inzien kun je dat dus beter niet doen.

Petrus
Petrus
Reactie op  Mikkel
8 maanden geleden

Wéér een wakkere Huisarts!
Dat er méér mogen volgen.

salvar
salvar
8 maanden geleden

goed dat ze dit plaatst.
alleen de zin doe niet mee is logisch maar……
1). je heb de regering tegen.
2). je heb rivm tegen.
3). je heb denk in alle burgemeesters tegen.
4). je heb de fijne vrinden de politie tegen.
5). je heb de hersenloze van het leger tegen.
6). je heb zelfs de horeca (die aan jou moeten verdien) tegen die pleiten voor muilkorfen.
7). je heb de hersenloze meelopers en verraders tegen.
8). muilkorf verplicht in de super (als het doorgaat) heb je het personeel tegen.
9) de meeste artsen heb je tegen je.
10). dan heb je nog de jongeren die het waarschijnlijk geweldig vinden om gemuilkorft rond te lopen.
11). de handhavers en de boa,s en de politie die erop gebrand zijn om flink wat geld uit je zak willen kloppen.
12). dan de nog slapende bevolking die je verdwaast aankijken als je zegt dat corona onzin is.
ik wil wel eens weten hoeveel mensen in opstand willen komen tegen de corona onzin?
de boeren doen het en waarom wij niet?
als we niets doen zijn we sowieso verloren.
ga zomin mogelijk naar de super (als we een mondkapje op moeten)
haal zoveel mogelijk (als je of kunt) bij boer of slager , als merken dat de omzet terug loopt ze zo van de mondkapjes afzijn .
aan mijn arts merk je dat ze schouders ophalen en geen interesse tonen , misschien de leeftijd?

Tony
Tony
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Je bent dapper en maakt het jezelf niet gemakkelijk. Maar je loopt niet voor de waarheid weg en dat is nou juist wat de meeste collega’s wel doen. Zij willen de waarheid niet zien en hebben angst, want dat kost hen geld en is een aantasting van het luxe leventje dat zij leiden. Geld is dus machtig.

Of is het zo dat zij zijn vastgeroest in het systeem dat door de farmaceutische industrie beheerst wordt. De kop boven het maaiveld uitsteken is dus niet voor iedereen weggelegd en brengt risico’s met zich mee.

Mensen, en ook jullie doctoren, moeten inzien dat het hier niet alleen maar om geld gaat, maar ook om de toekomst van de gehele wereldbevolking en dus ook de toekomstige generaties, dus ook je eigen familie.

Ik ga er van uit dat ook jij tijdens je studie gemanipuleerd bent door de farmaceutische industrie. Het is goed dat je daarvan nu afstand neemt en dat zouden alle medici in Nederland en de rest van de wereld moeten doen.

Het doel van Bill Gates is om de wereldbevolking om zeep te helpen en dus bewust, door angst aan te jagen, mensen eerst ziek te maken. Nu is Bill zelf ongeneeslijk (geestelijk) ziek en een gevaar voor de mensheid. Maar bijna niemand durft hem dat te vertellen en veel mensengeloven dit niet. Het Coronavirus is dus een verdienmodel, waarvan hij de aanvoerder en uitdrager is. Hij zal er alleen maar rijker van worden.

Dan hebben de mensen in de gezondheidssector voorlopig nog wel even wat te doen, maar op termijn worden doctoren en verplegend personeel allemaal werkeloos. Want dan zijn er geen zieke mensen meer om voor te zorgen. Dat is wat er zit aan te komen, tenminste als er niet vroegtijdig een oplossing komt.

Maar dan zouden de mensen met zg. kennis van zaken, bij het RIVM en het Team Crisis Management eerst maar eens moeten opstappen en door integere mensen met daadwerkelijke kennis van zaken, vervangen moeten worden voor mensen die niet zijn om te kopen. Dat er de laatste dagen in de doorsnee media weer veel vermeld wordt dat mensen zich niet aan de regels houden, is koren op de molen voor het RIVM en het Team Crisis Management. De heks is weer volop in de picture en wil alleen nog maar meer aandacht. Natuurlijk want dat willen zij zelf zo, om op deze manier hun wil aan de mensen op te leggen. Mensen angst inpraten is een strategisch punt en dat heeft tot nu toe heel goed gewerkt. Het tast je immuunsysteem aan. Helaas kunnen veel mensen niet voor zichzelf denken en doen aan deze hele hype mee, niet begrijpend dat ze voor de gek gehouden worden en bewust gemanipuleerd worden.

Je hebt gelijk dat een gezonde levensinstelling de beste remedie is. Maar wanneer blijkt dat dit virus een chemische oorsprong heeft, dan zijn er andere maatregelen nodig. Namelijk het ontgiften van het lichaam.

salvar
salvar
Reactie op  Tony
8 maanden geleden

@tony
goed verwoordt

lambertus
lambertus
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Het grote gros is onwetend, naïef en buitenproportioneel passief. kortweg afgekort; Dom Volk.

No one rules if no one obeys zei David Icke ooit….

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Belangrijkste staat er mijns inziens niet tussen: de reguliere media is tegen. Als de reguliere media haar werk zou doen dan zouden wij nu geen lock-down meer gehad hebben.

Reguliere media is alleen:
a) iedereen opsluiten
b) 1,5 meter
c) muilkorfplicht

in plaats van (zoals deze huisarts schrijft) en mijn beleving:
1) Minder dodelijk dan de griep
2) mensen onder de jaar of 60 lopen nauwelijks risico, niet meer dan bij de griep.
3) Je weerstand is eenvoudig te versterken door mijns inziens met name voldoende vitamine D tot je neemt (het is wel opvallend dat de pleuris altijd uitbreekt vanaf november/ december tot en met april, net die maanden dat vitamine D niveau op zijn laagst is. Vitamine D heeft een halfwaarde tijd van ik meen een dag of 50. Dus reken maar uit). Al zal de aantal grammen H2O(g) per eenheid lucht ook een rol spelen want vanaf nov/ dec wordt deze aanmerkelijk lager.
4) en natuurlijk voldoende bewegen.

Maar ja. Wij kijken liever propaganda.

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Vroeger nam iedereen levertraan in de maanden met een R erin. Levertraan zat vol met vitamine A & D!

Audrey
Audrey
8 maanden geleden

Ik wil dat IEDEREEN WAKKER word. En niet meer mee doet aan die waanzin.

salvar
salvar
Reactie op  Audrey
8 maanden geleden

@Audrey
ik ook maar er moet toch iemand zijn die iets goeds op kan zetten?
er moet landelijk toch iets voor elkaar zien te krijgen?
een goede organisator zou geweldig zijn.

dit hele corona gedoe wordt je ziek van al merk je het nu nog niet maar het komt vooral met een muilkorf op , we zijn toch geen honden.
als er een oorlog woedt dan weet je waar je aan toe bent maar dit maak je hoor en dol.
we gaan sus , we gaan zo , nee we doen het nog niet en waarom niet ze moeten eerst terug zijn van reces en dan breekt de hel en vooral omdat 5G dan uitgerold is in heel nederland.

John
John
8 maanden geleden

Op naar het Zweedse model!

Patricia Müller
Patricia Müller
8 maanden geleden

Over de Corona maatregelen hier ook nog een heel interessante stem uit Duitsland. Jullie weten, hier in Duitsland zijn wij geforceerd, ook in de winkels een mondkapje te dragen. Dit is in Stuttgart gebeurt:

https://www.youtube.com/watch?v=-jwEkiZFud0

salvar
salvar
Reactie op  Patricia Müller
8 maanden geleden

@Patricia Müller
bedankt voor de video , heb hem gekeken.
moet ook hier gebeuren.

Doordenker
Doordenker
8 maanden geleden

Het coronavirus is zo’n 5000 keer kleiner dan de mazen in het stof waarvan de meeste mondmaskers gemaakt zijn.

Omgerekend zou dit dus neerkomen op een hekwerk om mensen tegen te houden met openingen in van maar liefst 10 km hoog en 10 km breed…

De wettelijke verplichting tot het dragen van mondmaskers tegen het coronavirus is dan ook een absolute medische klucht te noemen.

GeVanK
GeVanK
8 maanden geleden

als niet heel snel mensen massaal gaan worden dan gaan we naar een situatie die nazi Duitsland gaat overtreffen…

De Realist.
De Realist.
8 maanden geleden

Leuke website van haar.
Maar uhhhh….. best wel raar had haar registratienummer er niet bij staat?
Dus hoe kan ik nu verifiëren of ze nu wel of niet haar titel heeft?
Je zomaar voor huisarts uitgeven mag na mijn idee niet!

Geen schaap
Geen schaap
8 maanden geleden

Volgens informatie van RIVM:

WereldwijdWereldwijd
Bevestigd
15,7 mln.
+284K
Hersteld
9,05 mln.
Sterfgevallen
640K
+9.753

2/3 is dus reeds hersteld. En 640.000 doden op de totale wereldbevolking is 0,0008 %. Verwaarloosbaar klein en niet relevant als een fikse griepgolf soms 1,2 % uitroeit. Inmiddels is het virus in kracht afgenomen. Ik neem het niet meer serieus en ik laat me niet muilkorven !

Zwaro
Zwaro
Reactie op  Geen schaap
8 maanden geleden

Hallo geen schaap.

Buiten de vergelijking met griep… er vallen misschien meer doden bij griep… echter. Ik heb het virus ook gehad, ben ziek geweest, positief getest en ik heb nog steeds benauwdheidsklachten en hoestklachten.

Het is een rotvirus voor heel veel mensen. Mensen met milde klachten die toch erg lang moeten herstellen.

Dus dat wil ik je even meegeven. Ter info.

Zwaro
Zwaro
Reactie op  Zwaro
8 maanden geleden

Ik bedoel dat ik al 4 maanden de nasleep heb. Dat is erg lang. Dat maakt het een rotvirus.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Zwaro
8 maanden geleden

Hoi Zwaro,
Covid-19 is GEEN corona virus is. Het is een exosome. Exosome worden aangemaakt door ons eigen imuunsysteem. Voornamelijk bij mensen die griep of longproblemen hebben. Dus als jij een zware griep hebt gehad of bronchitus dan maakt je eigen lichaam het zogenaamde ‘Covid-19’ aan. Laat je niets wijsmaken. Deze hele plandemie gaat ons een dictatuur brnegen als we niet wakker worden.

Tony
Tony
Reactie op  Zwaro
8 maanden geleden

Hallo Zwaro, het is geen virus.
Je bent net als alle andere Corona-patienten vergiftigd, maar kunt het nog navertellen. Jouw fijne bloedaderen zijn geirriteerd of aangetast. Afhankelijk van hoe goed je immuunsysteem werkt, heb je er meer of minder last van. Laat de pH-waardes van je organen maar eens testen en niet alleen de pH-waarde het bloed.

Gaston
Gaston
8 maanden geleden

Nou was er onlangs een oude imam die Rita Verdonk een hand wilde geven. Nee, nee zei Rita, dat doen we niet in Nederland….

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

vaccinatie

Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: ‘Onderste steen komt boven’

Op 30 januari kregen de bewoners van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x