Bewustzijn

In meerdere realiteiten tegelijk leren leven

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hogere niveaus van realiteit creëren onafgebroken en oneindige energiepatronen die verruimen en transmuteren. De patronen in de derde dimensie worden juist doorbroken.

Deze onderbrekingen ontstaan vanwege het menselijke begrip ‘tijd’ waardoor de illusie van ‘ruimte’ tussen manifestaties van licht of gebeurtenissen ontstaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In werkelijkheid zijn tijd en ruimte één en worden ze enkel vanuit drie/vierdimensionaal bewustzijn waargenomen als twee verschillende dimensies. Je multidimensionale zelf kan deze ‘onderbrekingen’ waarnemen als poorten. De reden voor deze discrepantie is dat je driedimensionale bewustzijn buiten jezelf, in de 3D matrix, zoekt naar ‘realiteit’. Je ontwaakte multidimensionale bewustzijn zoekt ‘realiteit’ daarentegen in jezelf.

Deze poorten vormen interdimensionale paden waarlangs je verruimde bewustzijn kan reizen terwijl ze vrij is van alle energetische barrières in de driedimensionale matrix. Deze poorten ervaar je als puur bewustzijn terwijl je fysieke lichaam slaapt, mediteert of in rust is. Op deze manier kan je ziel in een oogwenk levenslange interdimensionale reizen maken.

Op het moment dat je je er bewust van bent dat je interdimensionale realiteiten ervaart bevindt je je op een drempel in je Ascentieproces. Het is noodzakelijk dat je deze innerlijke poorten in je dagelijkse leven opent. Je dient te leren (herinneren) hoe je in twee of meer realiteiten tegelijk kunt leven.

Het ervaren van meerdere realiteiten begint met de ‘belangrijkste realiteit’ op de driedimensionale Aarde. Je weet op den duur niet meer welke realiteit je belangrijkste leven is en welk leven je bezoekt. Als je niet weet in welk leven je je bevindt opereer je vanuit je driedimensionale bewustzijn. Wanneer je bewustzijn daarentegen multidimensionaal is weet je dat al je levens even belangrijk zijn. Wanneer je je voor kunt stellen dat je in feite in alle interdimensionale realiteiten bestaat die je bezoekt begint het concept ‘belangrijkste leven’ te vervallen. Op dat moment weet je dat jij als multidimensionaal bewustzijn veel verschillende realiteiten tegelijkertijd verkent.

Het is vooral lastig om de lagere werelden van de derde en de vierde dimensies te bezoeken. Om te beginnen kunnen ze onaangenaam zijn. Terwijl je in de lagere werelden bent kun je daarnaast vergeten dat je puur bewustzijn bent waardoor je gevangen raakt in de 3D matrix. Gelukkig ontwaken steeds meer mensen door de hogere frequenties van multidimensionaal licht en onvoorwaardelijke liefde die de Aarde steeds meer bereiken.

Deze hogere energie opent je derde oog en hogere hart waardoor je krachten van perceptie en manifestatie exponentieel toenemen. Het multidimensionale licht helpt je om vorm in je gedachten vast te houden. Deze vorm vul je met onvoorwaardelijke liefde om de moleculen van leven aan de structuur van die vorm te verbinden. Je hoeft je geen zorgen te maken over negatieve gedachten omdat deze alleen resoneren met de derde en vierde dimensies. De hogerdimensionale energieën brengen gedachten, emoties en gewoonten onder de aandacht die losgelaten dienen te worden zodat je op koolstof gebaseerde lichaam kan veranderen in een lichtlichaam.

Je werkt samen met Gaia die haar energieën transmuteert. Wanneer je je bewustzijn in haar lichaam aardt wordt je vibratie gelijkgeschakeld aan die van de ascenderende planeet. Wanneer je versmelt met Gaia wordt je uitgelijnd met de aangroeiende massa van multidimensionale gedachten en emoties van alle andere ascenderende mensen op Aarde die nog een kleivorm dragen.

Des te meer je toestaat dat je ‘voorstellingsvermogen’ je laat zien wat er nog meer is naast deze kleivorm, des te meer je je multidimensionale vermogens activeert. Vertrouw op wat je ervaart en laat de oude programmering van een angstige en gecontroleerde 3D wereld los die je overtuigde dat het gek, verkeerd, onwetenschappelijk of laster was om de hogere realiteiten te ervaren. Je beweegt nu in de richting van de vijfde dimensie en alle regels van je 3D leven bestaan niet langer. Wanneer je je richt op het verkennen en uittesten van je verruimde vermogens en in constant contact blijft met je hogerdimensionale gidsen en expressies van jezelf wordt je Ascentieproces een onderdeel van je dagelijkse leven.

Bron en een verslag van hoe de Nieuwe Aarde eruitziet: Multidimensions.com

Gerelateerd: Tijd is ontstaan door het geloof in afscheiding

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x