Buitenaards

Vraagtekens bij evolutietheorie: “We zijn gemaakt door aliens”

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een aflevering van ‘I’m a Celebrity Get Me Out of Here’ vroeg de Australische cricketlegende Shane Warne zich af waarom moderne apen niet zijn geëvolueerd als mensen van de apen afstammen.

Warne zet vraagtekens bij de evolutietheorie en stelt dat buitenaardsen op een gegeven moment hebben ingegrepen. “Als we van de apen afstammen, waarom zijn zij dan niet geëvolueerd?” vroeg de oud-cricketer tijdens het programma. “Omdat we door aliens zijn gemaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Kijk maar naar de piramides,” ging hij verder. “Die kunnen we niet gebouwd hebben. We kunnen die enorme brokken steen niet hebben versleept en een perfect symmetrisch bouwwerk hebben achtergelaten.”

Bestuderen

“Van welke planeet ze ook zijn gekomen, ze besloten op een bepaald moment dat ze leven op aarde gingen maken om ons te bestuderen,” aldus Warne. “Misschien hebben ze een paar apen in mensen veranderd en ging dat goed.”

De evolutietheorie van Darwin stelt niet dat mensen zijn voortgekomen uit apen, maar dat mensen en apen een gemeenschappelijke uitgestorven voorouder hebben.

Verschillende buitenaardse rassen

Ook de Australische zangeres Sia gelooft dat aliens bestaan. Tijdens een aflevering van Carpool Karaoke zei ze dat ze werd overtuigd door een filmpje waarin een Canadese oud-minister van Defensie stelt dat de Amerikaanse overheid samenwerkt met vijf verschillende buitenaardse rassen.

Paul Hellyer, die tussen 1963 en 1967 minister van Defensie was, beweerde in 2013 dat een overheidsdocument voorbereid werd waarin stond dat tenminste vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken.

“De rillingen liepen over mijn rug,” zei Sia. “We hebben het hier over een ex-minister van Defensie, niet één of andere YouTube-gebruiker.”

[Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick S.
Patrick S.
8 jaren geleden

het is een beetje speels opgezet met muziek maar dit is het bewijs en wetenschap zal het moeilijk krijgen na jaren van ontkenning en zal onze geschiedenis herschreven moeten worden.

Het Ware Aardverhaal? Deel 1/4
https://www.youtube.com/watch?v=iHPCi0Q2Cz4

vakantie
vakantie
8 jaren geleden

Volgens mijn boerenverstand heeft evolutie te maken met voeding. Een aap ooit al oergranen zien eten, of vette vis of donkere rietsuiker?
Volgens mij zijn, Aliens die apen omvormen tot mensen, zelf aapachtige Aliens.
Een echte, zuivere mens blijft van apen af, en laat de natuur z’n gang gaan.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als we de planeet en mensheid willen overleven, dan zullen we wel met ‘Aliens’ moeten gaan samenwerken.

Robert Reijniers
Robert Reijniers
8 jaren geleden

In de bijbel verteld het verhaal over het ontstaan van de mens na manipulatie door de Nefilim (Genesis 6:1).
Het verhaal heeft zijn oorspring in veel oudere teksten. De mensheid is blijkbaar zijn oorsprong vergeten we zijn trouwens een buitenbeentje in de natuur.

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x