Homepagina » Chemtrails » Australisch ochtendprogramma besteedt aandacht aan chemtrails. Dit hebben ze ervan gebakken
Australisch ochtendprogramma besteedt aandacht aan chemtrails. Dit hebben ze ervan gebakken

Australisch ochtendprogramma besteedt aandacht aan chemtrails. Dit hebben ze ervan gebakken

Enkele dagen geleden besteedde het Australische ochtendprogramma Studio 10 aandacht aan het fenomeen chemtrails.

Er werd onder meer gesproken met Dane Wigington en gepensioneerd luchtverkeersleider Ken McLeod.

De media doen natuurlijk hun best om informatie over geo-engineering te verdraaien, daar worden ze voor betaald, reageerde Wigington op zijn website.

Flink ingekort

Hij merkte op dat het item alles bij elkaar 12 minuten duurde, maar dat er eigenlijk 20 minuten voor was uitgetrokken.

Het werd flink ingekort, zei hij.

“Ik mocht niet reageren op de verzinsels van hun scepticus en zijn onjuiste conclusies over ‘contrails’ ten tijde van de Tweede Wereldoorlog,” klonk het.

Groot belang

Wellicht merkten de bazen van Studio 10 dat de poging om geo-engineering te ‘debunken’ niet verliep zoals ze hadden gehoopt, zei Wigington.

Hij wees erop dat dit soort operaties niet langer verborgen kunnen worden gehouden en zei dat het van groot belang is om mensen hiervan op de hoogte te brengen.

Bekijk het item hieronder:

[Geoengineering Watch]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Media en politiek oa. zijn er op uit middels ziekmakerij of nog erger de totale mensheid te onderdrukken.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

De negatieve effecten die 5G-technologie op hersenen van mensen hebben zijn nog erger dan de effecten van chemtrails op de mens.

Dolex
Dolex
1 jaar geleden

Ik ben het even kwijt – hoe werkt het ook alweer. Wordt het spul door de brandstof gemengd? Of zitten er aparte nozzles en tanks op de vliegtuigen?
En wie stop het er ook alweer in? Vast iemand die ook deze site bezoekt. Bevestig even aub.

vladi
vladi
Reactie op  Dolex
1 jaar geleden

het zijn zowiezo drones zonder transponder.

fff

vladi
vladi
Reactie op  Dolex
1 jaar geleden

beide.

fff

mike
mike
1 jaar geleden

Beter een ingekort interview in de msm waar men toch in ieder geval de moeite neemt om je aan het woord te laten en je website te noemen, dan helemaal geen interview. Dit soort gesprekken zet toeschouwers in ieder geval aan het denken over de vraag of er misschien toch iets van waar zou kunnen zijn.

Over de chemtrails in WOII: Engeland heeft er destijds ook gebruik van gemaakt. In die tijd waren de deeltjes aluminium, gemetaliseerd glasfiber en plastic nog niet zo klein, maar goed genoeg om de radarsystemen van de Duisters te misleiden. Het staat bekend als “Operation Window”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chaff_(countermeasure)

De Aluminium nanodeeltjes in chemtrails worden tegenwoordig ondermeer ook gebruikt in combinatie met de Fylingdale 3 Phased Radar in Engeland. Dankzij de grote hoeveelheid nanodeeltjes in de atmosfeer kan dit radarsysteem bijna helemaal rond de wereld kijken (ongeveer 3 kwart rond). Voor het oog onzichtbare ufo’s kunnen dankzij dit membraan worden opgespoord omdat ze zichtbare sporen achter laten.

Omdat de deeltjes zo klein zijn dwarrelen za langzaam naar beneden. Door ze enigszins te verhitten met atmospheric heaters zoals HAARP, Arecibo en vele andere installaties gaan ze weer omhoog. Zo kunnen ze erg lang in onze atmosfeer blijven dwarrelen.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Het grootste deel van de mensen zijn “kuddedieren”.
1 van de eigenschappen van kuddedieren is dat ze niet zelf nadenken en zodra er een verklaring op tv te zien is, dan geloven ze die verklaring en dan willen ze al helemaal niet meer zelf nadenken omdat ze denken dat ze het antwoord al hebben.
Dus het is niet goed dat er bewust leugens op de tv worden verspreid, want veruit de meeste mensen nemen klakkeloos alles aan wat er op tv gezegd wordt en dat is juist de reden dat ze die leugens op tv verspreiden [zo hebben ze de mensen in hun macht].

pleiadian
pleiadian
Reactie op  ikzelfzelf
1 jaar geleden

lekkere mening heb je… typerend voor de “wakkere mens”die voelt zich al snel beter dan een ander.

vladi
vladi
Reactie op  pleiadian
1 jaar geleden

een mening heeft geen smaak.
mocht het toch bitter voor je proeven,kun je daar vraagtekens bij zetten.

voor mij schrijft ikzelfzelf een mening gebaseerd op feiten.

een wakker/beleerd mens voelt zich niet ‘al snel’ beter dan een ander (dat is wat jij er weer van maakt,waarschijnlijk niet zonder reden),maar wakkerder/beleerder.

fff

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Ken McLeod zegt kerosine c12h24 wordt alle maal water door het te verbranden met 18o2 wordt dan 12co2 12h2o dus 1000 ltr kerosine wordt 1000 ltr water en voor het vervoeren van 1 passegier 30 km heb je 1 ltr kerosine nodig, voor vracht het 3 voudige of meer..
dus er is wel degelijk geoengineering(niet op natuurlijke wijze) al dat water komt ook weer naar beneden toch.. veroorzaakt dat weersveranderingen op aarde die tevens aard veranderingen opleveren en in veel gevallen ook mensenlevens kosten of toch niet dus..
ik heb al eerder verteld dat vliegtuigen vliegen op water.. omoto de water prof. kan je uitleggen wat water alle maal kan bevatten..
mogelijk is het dan onder de naam kerosine brandstof voor vliegtuigen en niemand vraagt zich af waarom klm een nieuwe kerosine fabriek in delfzuil bouwt de gif stad van nederland..
bij 100 graden veranderd water in stoom daar hoor ik hem niet over ook niet over het feit dat geproduceerde warmte in water(danwel damp) dit afgeeft aam de omgeving kijk naar jou benzine auto uitlaat in de winter en ook het verschil met een diesel en gas auto..

als en wanneer er zo veel water door vliegtuigen in de lucht wordt gebracht als deze chemtrail ontkenner beweerd, maar dat het alle maal waterdamp is dan is iedereen die vliegt een gevaar voor zichzelf.. het heeft gevolgen als jij vliegt of nog wil gaan vliegen jij bent ook een gevaar voor jou mede mens ergens op deze aarde en zorgt voor overstromingen aardverschuivingen en het overlijden van honderden mensen hier door..
vliegen zou per nu gelijk verboden moeten worden..
deze water overlast is nog erger dan de chemie die mogelijk ook uit de motoren komt, en die is pas na vele jaren mogelijk dodelijk..

dit is wat google zegt wat c12 h24 is https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/1-dodecene in iedergeval geen kerosine foutje van hem zeker.. citaat uit deze link : 1-DODECENE is a clear colorless liquid with a mild, pleasnat odor. Insoluble in water and floats on water. Harmful or fatal by ingestion. Inhalation of vapors may irritate and damage lungs. High concentrations may have a narcotic effect.
is al reden om niet dat c12 h24 te gebruiken..

ja ja af en toe hoor je de waarheid ook van een ander.. wel tot er lucht monster zichtbaar van zo`n trail is genomen blijft het speculeren wat er in zit.. wel weten we nu dat er miljoenen liters water sprekwoordelijk de lucht in vliegen.. met dank aan Ken McLeod een gepensioneerde(vrij van chantage) die verteld hoe erg wij de waterhuishouding op aarde verstoren met alle neven effecten daarbij..
of hij is heel dom of hij is heel slim de formule rammelt maar zijn water verhaal vindt ik prachtig..
vliegen is het gevaarlijkste voor de mens.. hoe gaan zij dit nu weer ontkrachten!
al u aan gereikt door,
:adrianus-johannes.. wereld burger met wereldpaspoort..

Patricia Müller
Patricia Müller
1 jaar geleden

Er was ook eens in een van de laatste afleveringen van de TV uitzendingen van ‘vroege vogels’, waar Menno Bentveld was samen met een expert en er verschenen chemtrails in de lucht. De ‘expert’ heeft het dan zo verklaard, dat daar, waar meer vochtigheid in de lucht zit, zich de strepen uitbreiden en daar waar minder vochtigheid zit, de strepen verdwijnen. Dus hersenspoeling ook in Nederland.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Patricia Müller
1 jaar geleden

Patricia, verdiep je eens in meteorologie en de werking van een moderne vliegtuigstraalturbinemotor, misschien dat je je mening een beetje zal moeten nuanceren.

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

Ik heb het alleen maar zo weergegeven, hoe het in de ‘vroege vogels’ verklaard was. Kijk deze bijdrage toch zelf!

vladi
vladi
Reactie op  AlbertV
1 jaar geleden

kijk jij in boekjes,dan kijk ik naar de lucht met gezond verstand.
de patenten zijn te vinden,het ziet precies zo uit als ze beschrijven maar ze zeggen dat ze niet doen,dus dan is dat zo?

kijk naar het begin van ”what in the world are they spraying” en luister heeeeel goed wat de meest vooraanstaande ‘geo-engineer’ david keith antwoord op de meest kritische vraag van de docu……en lees dan nog eens je eigen reactie.

fff

William
William
Reactie op  Patricia Müller
1 jaar geleden

Helemaal mee eens Patricia, de luchtlagen zijn nl horizontaal en niet verticaal.. hoe verklaart deze persoon dan dat de chemtrails aan en uitgaan??? Dus strepen achter het vliegtuig die onderbroken worden.. elk weldenkend mens (als ie nog niet gehersenspoeld is) begrijpt dat dat niet kan… onzin dus, kehard bewijs dat er chemtrails worden gesproeid

Patricia Müller
Patricia Müller
Reactie op  William
1 jaar geleden

Ik deel toch niet de mening van deze ‘expert’, begrijp dat toch, ik geef alleen maar toelichting, hoe de gevestigde media met een nieuw verhaaltje voor de domme tuinkaboutertjes er uit willen komen.

Bas van Schie
Bas van Schie
1 jaar geleden

Als ik naar dat videootje kijk dan is de stand in mijn ogen 1-1.

Maar ik moet er bij zeggen dat ik mij wel eens erger, dat wanneer de hemel mooi blauw is, vliegtuig sporen ervoor zorgen dat de lucht dicht trekt met een vette sluier bewolking.

Toen ik jong was zag ik soms wel eens een streep in de lucht maar die loste ook zo weer op.
Vandaar dat mijn interesse in dit onderwerp wel degelijk gewekt is.

Rob
Rob
Reactie op  Bas van Schie
1 jaar geleden

Vroeger was de lucht ook veel blauwer. De lucht is tegenwoordig wazig blauw / wit.

peter
peter
Reactie op  Bas van Schie
1 jaar geleden

chemtrails, lossen niet of heel langzaam op
condenstrails, lossen wel op.
chemtrails, luchtverontreiniging, is ons probleem.
niet het klimaat, dat is aan verandering onderhevig, zolang onze planeet bestaat.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Dat het volk niet in opstand komt tegen het manipuleren van het klimaat want daar gaat het om bij chemtrails. Manipuleren via geo engineering en dan duizenden milieuwetten er doorheen drukken. Dit is gewoon een grote misdaad waarbij de politiek en de mainstream media van wegkijkt.

Rob
Rob
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

@Bas,

De politiek kijkt niet weg. Ze zijn er vuistdiep bij betrokken. Ze maken domweg onderdeel uit van die agenda. Als je ergens middenin zit kun je er niet van weg kijken, dan maken ze er deel van uit. Weg kijken zouden ze alleen kunnen als ze er niet bij betrokken waren maar wel zagen wat er gebeurt. Het Binnenhof is eigenlijk gewoon een nationaal centrum voor globalisme (en de globalistische agenda).

Philip
Philip
1 jaar geleden

Geo-engineering
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en in het specifiek de opwarming van de aarde tegen te gaan.[1] Dit wordt ook wel klimaatengineering genoemd, omdat deze term duidelijker maakt dat de bedoelde technologieën ingrijpen in het klimaatsysteem. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geo-engineering

salvar
salvar
1 jaar geleden

het is net als de verkiezingen pvda weggevaagd en nu de grootste partij in de EU???????????????
zo ook met contrails en chemtrails, ga maar lekker slapen alles komt goed.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Ze zijn de laatste tijd weer lekkker bezig. Ik dacht eerst dat het hooikoorts klachten waren.
Pollenhor in de slaapkamer geplaatst met een luchtfilter.
Maar een continue verstopte neus en luchtwegen doen mij twijfelen.

Ondanks wat ik doe, slik of snuif blijf ik de klachten houden.

Medical taping,cetirizine, loratadine, salbutamol, ipratropiumbromide, brandnetelthee.
Het bied allemaal geen verlichting van klachten.

Iemand die een oplossing heeft ?

Lucie
Lucie
Reactie op  Geen schaap
1 jaar geleden

Bionorica
Sinupret. Forte.
Op internet te bestellen…. natuurlijk middel…is Duits.
Ik koop het altijd in Oostenrijk….mij helpt het tegen pollen en dat gif vanuit de lucht.

x

Check Also

great reset

‘Great Reset’ vormt een bedreiging, waarschuwt Australische senator

Een motie van Pauline Hanson die de ...

gates

Bill Gates spreekt Britse premier over uitrol wereldwijd vaccinatieprogramma: ‘Grootste operatie sinds Tweede Wereldoorlog’

De Britse premier Boris Johnson heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x