Binnenland

‘In wat voor tijd leven we als een minister van VWS aantoonbaar schaamteloos staat te liegen in de Tweede Slaapkamer?’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Eerder zei de minister van Volksgezondheid tegen de Tweede Kamer dat myocarditis voorkomt bij één op de miljoen gezette coronaprikken. De Kamerleden geloofden hem.

Neuroloog Jan Bonte verwijst naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat in de leeftijdsgroep 12 tot en met 17 jaar 55 gevallen van myocarditis per miljoen gezette prikken worden geregistreerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Maar dat vertelt minister Kuipers de Tweede Kamer niet,” aldus Bonte. “Want hij vertelt de Tweede Slaapkamer nog steeds dat een myocarditis na Covid-19 vaker voorkomt dan na vaccinatie.”

Grove leugen

Begin dit jaar schreef minister Kuipers in antwoord op vragen van Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) dat de kans op myocarditis bij een infectie met SARS-CoV-2 ‘aanzienlijk hoger is’ dan na een vaccinatie. Hij verwees daarbij naar het Lareb, dat beweert dat het risico op myocarditis 19 keer groter is na een infectie dan na een vaccinatie.

Dat is aantoonbaar een grove leugen, zoals al uit een grote Noorse studie bleek, benadrukt Bonte.

Bij ongeveer 11 van de 55 kinderen verloopt de hartspierontsteking ernstig. En een deel van hen zo ernstig dat ze eraan overlijden. “Dat vertelt minister Kuipers niet aan de Tweede Slaapkamer.”

Onderschat met een factor 5 tot 10

De neuroloog wijst erop dat het werkelijke aantal gevallen van myocarditis door vaccinatie waarschijnlijk met een factor 5 tot 10 wordt onderschat. “Als dat zo is, zijn het er geen 55 per miljoen, maar 275 tot 550. Jonge kinderen en pubers, waarvan een deel de komende jaren zal overlijden ten gevolge van een hartritmestoornis, of hartfalen zal ontwikkelen. Terwijl Covid-19 voor hen absoluut geen bedreiging vormde. Dat vertelt minister Kuipers de Tweede Slaapkamer niet.”

“In wat voor tijd leven we als een minister van VWS aantoonbaar schaamteloos staat te liegen in de Tweede Slaapkamer, en aantoonbaar Kamervragen beantwoordt met stellingen die hij niet kan onderbouwen? Of niet wil onderbouwen?” vraagt Bonte.


4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric
Eric
10 maanden geleden

Ga zo door met deze berichten. Niet normaal wat de mensen voor de gek worden gehouden.

Crelis
Crelis
10 maanden geleden

Op zijn Hollands gezegd!! er heeft een massamoord plaats gevonden.

Hans van Alphen
Hans van Alphen
10 maanden geleden

Dat is nou precies waar D66 voor staat.

Rinus
Rinus
10 maanden geleden

Kuipers is geen haar beter dan de rest van de coalitie, misdaden tegen de mensheid en landverraad vinden ze geen probleem zolang ze mogen door slapen en hun geld maar krijgen, een dode meer of minder interseert ze niet

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x