Mens en Dier

Kijk: Rutte spreekt zichzelf tegen over de asielinstroom

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

VVD-leider Rutte heeft op het congres van zijn partij tijd gekocht voor een maatregelenpakket om de asielinstroom te verlagen. Als er voor de zomer niets ligt, of een pakket dat onvoldoende perspectief biedt, ‘liggen alle opties open’, zei VVD-Kamerlid Brekelmans. Het lijkt een toneelstukje voor de bühne te zijn.

Op het VVD-congres in november vorig jaar zei de premier dat de asielinstroom ‘substantieel terug moet’. “Anders kunnen we zo niet verder als land. Dat geeft een groot probleem voor het draagvlak,” zei de premier.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Hier zullen wij de komende maanden als kabinet, als VVD vreselijk hard aan werken. Ik verzeker u dat, dat is een persoonlijk commitment wat ik u hier afgeef,” aldus Rutte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nee, daar hebben we geen mening over

Vorige week vrijdag kreeg Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie de vraag of het kabinet van mening is dat de asielinstroom te hoog is en daarom omlaag moet.

“Nee, daar hebben we geen mening over,” antwoordde de premier resoluut. “Maar we zijn wel bezig om het asielprobleem in goede banen te leiden.”

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arend
Arend
1 jaar geleden

Het lijkt niet, maar IS een toneelstukje voor de bühne te zijn.

Hij is psychopaat en dus een pathologische leugenaar en het grootste gevaar voor Nederland.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WIJ weten al lang, dat de woorden van onze minister-president Mark Rutte geen ene moer waard zijn.

NU is het tijd, dat zijn EIGEN achterban er ook nog achterkomt.

Op dit moment denken AL die VVD-leden, dat zij nog enig gewicht in de schaal kunnen leggen, maar dat is natuurlijk helemaal niet waar.

Deze enge figuur, die draait als een kronkelende paling in een grote emmer met snot. DRAAIEN, DRAAIEN, DRAAIEN.

HIJ wordt namelijk aangestuurd door de baasjes van de EU, de baasjes van het World Economic Forum, van de VN EN, niet te vergeten, de onzichtbare MACHT daarachter.

Die asielstroom zal absoluut niet opgelost worden, want die is nu juist nodig om Nederland EN natuurlijk de andere Europese landen, om te vormen tot één grote kliek van mensen, die NIETS meer met elkaar gemeen hebben.

Als je kijkt en luistert naar de mensen in bijvoorbeeld Ter Apel, dan is het overduidelijk, waar het met dit land en zijn oorspronkelijke bevolking naartoe gaat.

Ik heb er maar een paar woorden voor: HET IS OM TE JANKEN.

Nu lijden de mensen in Ter Apel, een klein dorp, onder de intimidatie en geweld van gelukszoekers, maar binnenkort gaat hetzelfde gebeuren in Sittard-Geleen EN, ik heb ook al berichten gezien, hier in het Westen in Heemskerk.

Laten wij ons met z’n allen vooral geen illusies maken. WIJ doen er helemaal niets meer toe. WIJ worden gezien als useless eaters, die hard moeten werken, de staatskas spekken en VOORAL onze kop moeten houden.

Dat laatste zullen wij natuurlijk niet doen.

bezorgde burger
bezorgde burger
1 jaar geleden

Dat die vuile fascist de vvd stemmers en leden nog steeds weet te lijmen is onbegrijpelijk

Rene
Rene
1 jaar geleden

Rat rutte raakt verstrikt in zijn leugens ,de grote sloper van nederland gaat liever naar Davos en Lissabon dan dat hij zich druk maakt om de problemen dat het asiel tuig in ter Apel en Budel veroorzaakt
Ga daar eens naar toe om de dagelijkse ellende van de nederlanders aan te horen
Je zal wel trots zijn de langst zittende premier van nederland te zijn maar voor veel nederlanders zal je de geschiedenis boeken in gaan als de sloper van wat ooit een gaaf land was die loog bedroog en de zaak besodemieterde .

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x