Homepagina » Binnenland » De Jonge dreigt met avondklok: ‘De laatsten die dit deden waren de nazi’s’
de jonge
Foto: European People's Party CC BY 2.0

De Jonge dreigt met avondklok: ‘De laatsten die dit deden waren de nazi’s’

Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld. Dat schrijft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een brief aan de Tweede Kamer. Het kabinet kan ervoor kiezen een avondklok in te stellen als het aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen. De Jonge houdt de maatregel ‘achter de hand om eventueel in een latere fase zo nodig toe te passen’.

De minister schrijft verder in zijn brief: “We zitten onmiskenbaar in een tweede golf. Welke maatregelen de komende tijd nog moeten worden genomen, hangt in sterke mate af van wat het effect is van de genomen maatregelen en van ons eigen gedrag.”

Puinhoop

Een avondklok gaat velen te ver. “Dit heeft echt niets meer met corona te maken!” zegt Luc Adriaans. “Want het virus heeft ook slaap nodig?” vraagt Silver Surfer zich af.

En Elise De Windt reageert: “Er is en wordt dus serieus gesproken over het instellen van een avondklok. De laatsten die dit deden waren de nazi’s.”

Ook PVV-voorman Geert Wilders, wiens partij er op dit moment goed voorstaat in de peilingen, zit niet te wachten op een avondklok:

3.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome Jaap
Ome Jaap
1 maand geleden

Rutte, de minister van propaganda en de jonge de nieuwe fuhrer

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Het gaat Wilders dus meer om Abu Dhabi. PVV is er voor de proteststem. Verder niets.

Alice
Alice
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Onder welke steen leef jij?? Heb je nog niet door dat Corona fake is en wordt gebruikt voor andere doeleinden?? Geert Wilders heeft dit namelijk heel goed door. Maar uhhhh, slaap rustig verder. Wel eens van de Nieuwe Wereldorde gehoord? Zo niet, Google er dan maar eens gauw op!

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Alice
1 maand geleden

Dan laat jij je toch redden door Geert Wilders.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  wolfje168
28 dagen geleden

Precies Wolfje, je hebt het grote spel door.

Jan V
Jan V
Reactie op  Alice
29 dagen geleden

wolfje168 heeft wel degelijk een punt. Wilders schreeuwt veel, maar doet niks (lijkt Trump wel). Hij laat die hele corona hoax gewoon gebeuren. Ook stemt hij straks gewoon in met de Spoedwet, oftewel controlled opposition. Truste!

Rob
Rob
Reactie op  Jan V
29 dagen geleden

Jan V,

Ik volg de politiek niet zo. Mij te saai. Veel gepraat maar er wordt weinig tot niks gezegd. Ik las echter in een artikel wel dat zowel FvD als PVV zouden hebben gezegd dat de regering te weinig tegen het corona virus doet.

Politek verandert nooit iets. Wilders en Baudet dus ook niet. Het is een praathuis, dat Binnenhof, net als vroeger in de Fabeltjeskrant. Politiek verdeeld het volk en zo heeft het kapitalisme / globalisme de macht over het volk. Ook als voor de PVV of FvD bent want die maken ook deel uit van het verdelen van het volk. En het volk ligt zo met elkaar overhoop, precies zoals het bedoeld is.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Rob
29 dagen geleden

Rob, ik volg het FvD journaal op YouTube en kan je met zekerheid zeggen dat zij, evenals van Haga, tegen mondkapjes, 1,5m. en de spoedwet zijn.
Datzelfde geldt volgens mij ook voor de PVV. Alleen in het begin, toen er nog veel onduidelijkheid over het virus was, waren zij vóór een strenge, maar korte lockdown.
Of we het hier (in beide gevallen) hebben over ‘controlled opposition’ zal in de toekomst blijken.

Jan V
Jan V
Reactie op  Rob
29 dagen geleden

Ik volg de politiek ook niet op de voet, maar ik haal wel bepaalde hoofdlijnen eruit. Wilders en Baudet liepen aan het begin van die corona leugen het hardst te bléren om een totale lockdown. Bovendien steunen ze nog steeds het overheidsbeleid. Ze mogen dan hier en daar een tegen geluidje laten horen, maar ze zijn niet de mensen die het voor het volk opnemen anders dan wat loze woorden. Het blijven politici; leugenaars/dieven/bedriegers.

NIO
NIO
Reactie op  Rob
29 dagen geleden

Als je het niet volgt moet je niets roepen. Effe kijken, hoe gaat het ook alweer? “De beste stuurlui staan aan wal”. Hopelijk weet je daar de betekenis van.

Jan V
Jan V
Reactie op  NIO
29 dagen geleden

Begrijpend lezen is geen kunst, maar gewoon lagere schoolwerk. Je hebt blijkbaar wat lessen gemist.

salvar
salvar
Reactie op  Jan V
29 dagen geleden

@Jan V
al wil hij het probleem is dat de oppositie niets doet .
als hij een motie indient dan is er niemand te bekennen.

Jan V
Jan V
Reactie op  salvar
29 dagen geleden

Dat weet Wilders, daarom doet hij het ook. Hij is een doorgewinterd
politicus. Die moties zijn allemaal toneelspel.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Jan V
29 dagen geleden

Mee eens dat Wilders schreeuwt en niets doet. Baudet zelfde laken en pak. Schreeuwt weliswaar niet, maar die corona Noodwet is zo’n verschrikkelijk gedrocht, dat Baudet zich daar veel meer had moeten laten horen. Blijkbaar is hij ook al gecontroleerde oppositie.
Bas Filippini, de oprichter en voorzitter van mensenrechten organisatie Privacy First vertrekt bij de stichting en start een nieuwe politieke partij, VSN, Vrij & Sociaal Nederland.
Ik hoop op een partij zonder schreeuwers of ijdeltuiten.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ruud Steunassen
28 dagen geleden

man man…ben je 15 of zo ? ik volg al meer dan 35 jaar de politiek op de voet, diverse oppositie zien komen en gaan…uiteindelijk schurken ze allemaal comfortabel tegen de zittende macht aan. kijk maar naar D66, in het begin, eind jaren zestig tot in de jaren negentig waren ze rebels, wilden ze verandering en weet ik veel wat nog meer, en kijk ze nu : een partij vol lemmingen die blind achter Kaagje aanrennen om het laatste stukje soevereiniteit weg te geven. Er veranderd geen fluit, we worden met controlled opposition kalm gehouden, zo werkt het gewoon..en kijk maar om je heen : het werkt ook nog.

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  wolfje168
29 dagen geleden

Tuurlijk joh, hij is met van Haga de enige die de mond durft open te trekken

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ome Jaap
28 dagen geleden

Haga is wegens fraude uit de VVD gegooid, hebben jullie dan helemaal geen geheugen ? Om uit de VVD gepleurd te worden moet je het toch wel heel erg bont maken, dacht ik zo..

Samuel
Samuel
Reactie op  BertRoermond
4 dagen geleden

VVD is een grote frauduleuze partij, kijk de geschiedenis maar eens na op landelijke, provinciaal en lokaal niveau, daar spannen zij de kroon.

exegese
exegese
1 maand geleden

Ze zijn echt aan het kijken hoe ver ze kunnen gaan, waar precies de grens ligt en of ze de bangmakerij nog op kunnen/moeten schroeven. Welk stuk onbenul trapt hier nog in ?

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  exegese
1 maand geleden

Helaas nog genoeg onbenullen, merk ik in mijn omgeving

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  exegese
1 maand geleden

Ik denk dat het zo langzamerhand wel tijd wordt om met duizenden langs het woonadres van Hugo en Mark te gaan. Voor een gezellig gesprekje met koffie en gebak uiteraard. 🙂

Jos Grob
Jos Grob
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Ik vrees dat dat niets uit zal halen want , Nederland heeft met 167 landen getekend voor de NIEUWE WERELD ORDE en hebben daar heel veel geld voor gekregen wat ze misschien NIET terug kunnen betalen mocht dat mogelijk zijn???

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Jos Grob
1 maand geleden

Pas als je toegeeft heb je verloren. Je zal voor jezelf de beslissing moeten nemen of je hier, op wat voor manier en met welke eventuele consequenties dan ook, tegenin wil gaan. Maar dat doe je in feite al door hier te reageren. En voor iedereen die dat doet en daardoor zijn/haar steentje bijdraagt heb ik veel respect.

Alice
Alice
Reactie op  Jos Grob
29 dagen geleden

If you don’t fight for what you want, don’t cry for what you lose!

Jan V
Jan V
Reactie op  Jos Grob
29 dagen geleden

Nederlandse (corrupte) politici hebben voor de NWO getekend, NIET de Nederlandse bevolking. Jij hebt blijkbaar de handdoek al geworpen, getuige je reactie.

Hier nog even de Nederlandse staatsschuld, verkregen door betalingen van de ECB, oftewel de NWO:

https://www.destaatsschuldmeter.nl/

Denk je dit ooit nog afbetaald te krijgen?
De hele wereld is allang failliet!

Jets
Jets
Reactie op  Jan V
29 dagen geleden

Inderdaad, het werd tijd.
We hebben niets en dan ook niets geleerd van de vorige crisis.

https://www.ninefornews.nl/?zoeken=deutsche+bank

Tony
Tony
Reactie op  Jan V
28 dagen geleden

Zo lang mensen schulden hebben, worden de rijken rijker. Dat is het principe en daar is ons monetair systeem op gebaseerd, maar dan wel over de ruggen van het merendeel van de bevolking in de wereld.

Schulden scheppen verplichtingen en daar hebben heel rijke mensen geen last van. Mensen met schulden zijn al slaven, alleen willen zijn zo niet gekwalificeerd worden.

Dat kan niet tot in het oneindige doorgaan en het zou goed kunnen dat deze Corona-situatie wel eens een heel andere effect zou kunnen te weeg brengen, dan eigenlijk de bedoeling is. Het mes is scherp, maar snijdt altijd aan 2 kanten.

Samuel
Samuel
Reactie op  Tony
4 dagen geleden

Mag hopen dat het een ander effect krijgt, wordt tijd om de kartel politiek hun oren te wassen. Dat het niet goed gaat is duidelijk en als de overheid niet veranderd ontstaat er mogelijk een situatie zoals in de 20 en 30er jaren. Ook toen startte het het gedonder in de Ukraine, was er een enorme geld crisis in zuid Europa, stapte het VK uit het Europact en verlieten Griekenland, Italië en Spanje het Europact. Dit gaat op de huidige wijze weer gebeuren en heel Europa rolt straks met elkaar over de tafel en onze Ex Oostblokkers stappen weer terug in het Russische blok omdat daar de groeimarkt zit en de aan de Europese gemeenschap gelinkte landen zitten aan de geelhonger, de Euro daalt naar een dieptepunt en niet de pond, de kronen en franken. Heel Europa wordt naar de donder geholpen door figuren als Timmermans met z’n onzin en die andere eigenwijze zakkenvullers die alleen maar een stelsel in stand proberen te houden wat reeds gefaald is en waarna geldstromen gesluisd worden die zijn weerga niet kent, Een organisatie die “precies” weet te zeggen wat een ander moet doen, maar zelf niet in staat is om een keuze te maken waar het hoofdkantoor van de EU gevestigd moet worden met alle extra kosten van dien, om maar niet over de belachelijke personeelskosten en overige kosten te spreken.
Wanneer gaan we daar met z’n alle iets aan doen. Het VK is de eerste uittreder en ik wens ze heel veel succes en ik hoop ook dat ze niet al teveel genaaid worden door de EU. De NL bloementelers in Ethiopie, Kenia en Nigeria lachen zich helemaal een bult om die sukkels in Den Haag, zij gaan gewoon bloemen en planten rechtstreeks aan de UK leveren, wat een behoorlijk omzet daling zal geven op de NL veilingen, de NL tomaten en paprika kwekers zitten reeds in de UK en hebben daar oude legervliegvelden gekocht waar zij Mega kassen hebben gebouwd voor het kweken van oa tomaten en Paprika’s. Ook hier worden wij vals geïnformeerd door de overheid en wordt net gedaan of de UK afhankelijk is van NL. Dat hebben die Engelse allang geregeld en de overige goederen voor de UK komen net als die van Europa uit China, India, Pakistan etc dus dat gaat het verschil ook niet maken. Europa maakt zich enorm impopulair richting Rusland, Afrika ( volledig beheerst door de Chinezen), Amerika ( Trump – EU ) en de overige Moslim landen. We gaan het zien en beleven.

Jos Grob
Jos Grob
Reactie op  exegese
1 maand geleden

Nog veel te veel mensen mijn in ziens!

Ger
Ger
Reactie op  exegese
29 dagen geleden

Er is geen grens, ze kunnen oneindig doorgaan.

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  exegese
29 dagen geleden

Genoeg schapen die ze geloven

Samuel
Samuel
Reactie op  exegese
4 dagen geleden

Sowieso die 1,2 miljoen schapen van ambtenaren. Die straks achteraf roepen, ja maar dat hebben wij niet geweten, wij zijn uitgegaan van de informatie van onze leiders en hebben helaas niet het nuchtere boerenverstand van de normale Nederlanders gebruikt.

Chantal
Chantal
1 maand geleden

Een avondklok op basis van een test die volgens ingewijden niet deugt.
Waarom ga je door met een test die niet deugt?

Oogkleppen op en doorgaan met je plan wat dat ook mag zijn. Er wordt totaal niet gereageerd door de Jonge zelfs het Rivm zegt dat de test niet deugt.

Jos Grob
Jos Grob
Reactie op  Chantal
1 maand geleden

Onze overheid heeft ons verkocht Chantal , daar zit mijn in ziens de kruks.

Theo Kainos
Theo Kainos
1 maand geleden

Misschien een idee om massaal aangifte te doen tegen Hugo de Jonge van belaging?

Art 285b Wetboek van Strafrecht

1.Hij, die wederrechtelijk stelselmatig opzettelijk inbreuk maakt op eens anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel vrees aan te jagen wordt, als schuldig aan belaging, gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of een geldboete van de vierde categorie.

2.Vervolging vindt niet plaats dan op klacht van hem tegen wie het misdrijf is begaan.

https://viruswaanzin.nl/wp-content/uploads/2020/07/Aangifte-ministers.doc

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  Theo Kainos
29 dagen geleden

Met de linkse rechters zal dat gelijk in de prullenbak worden gegooid

SoulmanNL
SoulmanNL
Reactie op  Theo Kainos
29 dagen geleden

En dan? Ze laten berechten door rechters die door onze koning zijn aangesteld (een van de redenen dat onze grondwet genegeerd wordt)? Met andere woorden een verloren zaak!

Kijk eens op deze site. https://www.fvvd.nl/stappenplan/

Ben je ermee eens teken dan de petitie!

edwin
edwin
1 maand geleden

ik wist niet dat je DNA nodig was om te constateren dat je een corona virus hebt, Geert Wilders verspreekt zich, dus ze kunnen niet binnen 3 uur zeggen of je corona hebt of niet, dan hoeft er ook niet getest te worden op Schiphol

Alice
Alice
Reactie op  edwin
1 maand geleden

De PCR-test kan geen Covid-19 opsporen. Wel een handige zet om nu meteen maar van zo veel mogelijk sheeples die zich laten testen, DNA op te slaan. Het is een enge bedoening.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Alice
1 maand geleden

@Alice,

Beste,

ik wilde eerst op bovenstaand commentaar van u reageren waarin u @wolfje 168 aanvalt inzake zijn commentaar op ene Geert Wilders…….

Dan is nu mijn concrete vraag aan u…..
Waarom stelt deze zelfde Wilders deze vraag welke u hier stelt niet in de kamer!!!???

De PCR test is een BS test en dit “coronavirus” is al net zo’n achterlijke BS.

Er wordt door de GEHELE tweede kamer geouwehoerd over een “virus” wat niet bestaat (niet wetenschappelijk aangetoond!!!! en dat zijn de feiten!!) en een PCR test waarvan feitelijk bewezen is dat deze totaal ONGESCHIKT is voor het testen op VIRUSSEN!!!!!!!!!!

En dus Wilders alsmede zijn maatje Baudet (net als Wilders volledig gecontroleerde oppositie!!!) weten van toeten noch blazen als het om zo’n belangrijk thema gaat wat op dit ogenblik ONS land reeds de afgrond heeft ingeflikkert en ons zienderogen naar een NWO brengt waar we nu al he le maal niets meer aan kunnen veranderen.

Halleluja…..
U beste Alice leeft onder een steen….want, u zegt namelijk dat Wilders heel goed door heeft dat dit virus fake is, dus namaak is oftewel niet echt is….toch…..

Waarom zegt deze zionistische chill niet eindelijk dat dit zo is en blijft hij maar in de virussoep draaien!!!

Wilders, Baudet alsmede hun nieuwe aanwinst in gecontroleerde oppositie Haga kunnen van mij linea recta de paal op, insmeren met pek en veren en verplicht 7 dagen rond alle steden in Neanderland lopen…..

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
29 dagen geleden

@Gladiator
en de rest dan?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gladiator
29 dagen geleden

Beste Gladiator eigenlijk grotendeels eens met je. Wat ik vooral niet snapte van FvD en PVV ze hadden toch wel kunnen voorzien dat door afleiding opgeblazen pandemie iedereen afgeleid is/was. En vervolgens zijn alle EU maatregelen doorgevoerd waar zij (en ik ook) zo tegen waren. Hadden ze dat dat werkelijk niet kunnen voorzien? Dus of ze verdienen een oscar voor beste acteur of ze zijn incompetente oppositie leiders.

mikkie
mikkie
Reactie op  edwin
1 maand geleden

Dit snap ik dus ook niet. Kennissen van mij zijn politie agent. AL meerdere keren in contact met een corona verdachte..zelfs bespuugd, vervolgens getest en dan 48 uur op een uitslag wachten..
Andere kennissen met kids naar Athene gevlogen deze zomer..allemaal een corona test en vervolgens mochten ze direct doorreizen naar vakantie bestemming.
Leg mij dit eens uit…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Schapen mentaliteit, daar zijn we in beland..dankzij de vele “”BRAVE BURGERS”” !! De jonge is “trots” op ons !

Johan
Johan
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

de typische leraar die altijd gelijk heeft met het ‘opgestoken vingertje’… bah.

Ome Jaap
Ome Jaap
Reactie op  Johan
29 dagen geleden

En niet te vergeten Pipo de clown schoentjes

PREDATOR
PREDATOR
1 maand geleden

De Jonge dreigt….dreigt!!!
Word tijd dst wij eens gaan dreigen..Met zijn belachelijke plannen..Laat toch weer zien hoe intellegent het virus is…bah bah..
Laten wij ons bedreigen dan..??

Johan
Johan
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

De Jonge is totaal ongeschikt en inmiddels verstrikt geraakt in zijn eigen leugens. Zielloze man met het inlevingsvermogen van een mossel!

salvar
salvar
Reactie op  Johan
1 maand geleden

@Johan
mossel johan dat is toch te hoog gegrepen voor hem.
ik zou het houden bij een amoebe.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  PREDATOR
1 maand geleden

Nee dreigen doen we zelf niet. Het TOTAAL maar dan ook totaal negeren van alle zogenaamde ‘maatregelen’ is het best. Dan is het gesodemieter meteen afgelopen. Wie nu nog niet ziet dat we met nazi’s hebben te maken is zelf helaas ook van God los. Waarvan akte.

Kali
Kali
1 maand geleden

Correctie! De laatste keer dat dit gebruikt werd was door de Belgen, in Antwerpen. Ben ik niet trots op overigens.

marijke vandenbroeck
marijke vandenbroeck
1 maand geleden

in antwerpen was het een maand lang nachtklok,en we moeten in belgie overal mondmaskers dragen binnen,zo slecht is het bij jullie nog niet

Johan
Johan
Reactie op  marijke vandenbroeck
1 maand geleden

Dat doe je hoop ik toch niet?

Edward
Edward
Reactie op  marijke vandenbroeck
29 dagen geleden

Nog niet, maar dit kabinet past de salamitechniek toe. Voor eind oktober lopen ook wij verplicht met schadelijke mondkapjes op. Het is een wereldwijde agenda van onderdrukking en angst. Hier voltrekt zich een ongekende misdaad tegen de mensheid gepleegd door de overheden.

x

Check Also

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

ziekenhuizen

Onthuld: ziekenhuizen telden hartaanvallen als coronadoden

Uit de jongste cijfers van de Amerikaanse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x