Binnenland

De Jonge dreigt met avondklok: ‘De laatsten die dit deden waren de nazi’s’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld. Dat schrijft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een brief aan de Tweede Kamer. Het kabinet kan ervoor kiezen een avondklok in te stellen als het aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen. De Jonge houdt de maatregel ‘achter de hand om eventueel in een latere fase zo nodig toe te passen’.

De minister schrijft verder in zijn brief: “We zitten onmiskenbaar in een tweede golf. Welke maatregelen de komende tijd nog moeten worden genomen, hangt in sterke mate af van wat het effect is van de genomen maatregelen en van ons eigen gedrag.”

Puinhoop

Een avondklok gaat velen te ver. “Dit heeft echt niets meer met corona te maken!” zegt Luc Adriaans. “Want het virus heeft ook slaap nodig?” vraagt Silver Surfer zich af.

En Elise De Windt reageert: “Er is en wordt dus serieus gesproken over het instellen van een avondklok. De laatsten die dit deden waren de nazi’s.”

Ook PVV-voorman Geert Wilders, wiens partij er op dit moment goed voorstaat in de peilingen, zit niet te wachten op een avondklok:

4 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome Jaap
Ome Jaap
2 jaren geleden

Rutte, de minister van propaganda en de jonge de nieuwe fuhrer

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het gaat Wilders dus meer om Abu Dhabi. PVV is er voor de proteststem. Verder niets.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Ze zijn echt aan het kijken hoe ver ze kunnen gaan, waar precies de grens ligt en of ze de bangmakerij nog op kunnen/moeten schroeven. Welk stuk onbenul trapt hier nog in ?

Chantal
Chantal
2 jaren geleden

Een avondklok op basis van een test die volgens ingewijden niet deugt.
Waarom ga je door met een test die niet deugt?

Oogkleppen op en doorgaan met je plan wat dat ook mag zijn. Er wordt totaal niet gereageerd door de Jonge zelfs het Rivm zegt dat de test niet deugt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x