CoronaBinnenland

‘Mooi’: VWS erkent inmiddels dat de ‘vaccins’ de dood als bijwerking kunnen hebben

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft vragen gesteld aan zorgminister Kuipers over een studie in het tijdschrift Clinical Research in Cardiology waaruit blijkt dat myocarditis een potentieel dodelijke complicatie kan zijn na mRNA-vaccinatie.

Van Houwelingen vroeg Kuipers of hij het wel of niet eens is met de op autopsies gebaseerde conclusie van de onderzoekers, namelijk dat myocarditis als gevolg van mRNA-vaccinatie in sommige gevallen mogelijk een dodelijke bijwerking van het vaccin kan zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het onderzoek laat zien dat uit autopsie-onderzoeken bij vier van de onderzochte personen is gebleken dat myocarditis de meest waarschijnlijke doodsoorzaak is en dat het waarschijnlijk is dat myocarditis is veroorzaakt door vaccinatie, schrijft de minister.

‘Zeer kleine kans’

We weten dat er ‘een zeer kleine kans’ op myocarditis en pericarditis na vaccinatie met een mRNA-vaccin bestaat. Myocarditis en pericarditis zijn dan ook opgenomen als mogelijke, zeer zeldzame bijwerkingen in de bijsluiters van de coronavaccins, aldus Kuipers.

Hij voegt toe dat het bekend is dat patiënten met myocarditis in sommige gevallen, als er geen tijdige signalering en behandeling plaatsvindt, komen te overlijden.

Minister Kuipers stelt dat de kans op myocarditis bij een infectie met SARS-CoV-2 ‘aanzienlijk hoger is’ dan na een vaccinatie. Hij verwijst daarbij naar het Lareb, dat beweert dat het risico op myocarditis 19 keer groter is na een infectie dan na een vaccinatie.

De dood als bijwerking dus

Kuipers wijst er verder op dat op advies van de Gezondheidsraad is besloten om mensen jonger dan 45 jaar een herhaalprik te geven met het vaccin van Pfizer, omdat uit onderzoek bleek dat er na vaccinatie met het Moderna-vaccin een ‘net iets grotere kans’ bestond dat myocarditis zou optreden bij jongere personen.

“Mooi. VWS erkent inmiddels dat de ‘vaccins’ dodelijke myocarditis kunnen veroorzaken. De dood als bijwerking dus. Volgens VWS is covid nog steeds gevaarlijker dan de ‘vaccins’, maar ja, bijwerkingen worden beperkt geregistreerd en na vaccinatie kun je nog steeds covid krijgen,” reageert Van Houwelingen.


4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

228 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gaafland
gaafland
1 jaar geleden

Ik vraag mij oprecht af hoe iemand als Kuipers nog kan slapen……

Steven
Steven
1 jaar geleden

Hij zal ook wel weten dat de meesten er vroegtijdig mee uit het leven worden gerukt als je al die prikken hebt gehaald.
Maar die lapzwans zegt er wel even bij dat als je die prikken niet hebt gehaald de kans op aandoeningen 19 keer groter dan wanneer je wel je prikjes hebt genomen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Hopelijk gaat het ogen open van het volk en krijg Kuipers een ‘GROTE” dikke middel vinger. Hij moet opdonderen met zijn FAKE pandemic wet.. Hij is 100% een TERRORIST !!

De terrorise = iemand die terroristische aanslagen beraamt, pleegt of wil plegen met een godsdienstig of politiek doel.

Terrorisme – Het uit ideologische motieven plegen van op mensenlevens gericht geweld, dan wel het aanrichten van maatschappij-ontwrichtende zaakschade, met als doel maatschappelijke ondermijning en destabilisatie te bewerkstelligen, de bevolking ernstige vrees aan te jagen of politieke besluitvorming te beïnvloeden.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Te KRANKZINNIG voor woorden! De DOOD als bijwerking ná een experimentele gentechinjectie!

Laat dat even duidelijk bezinken. Bijwerkingen bij het innemen van medicatie OF vaccinaties zijn zo oud als de weg naar Rome, maar DIT slaat werkelijk alles.

ALS dat zootje ongedierte bij het begin van de “vaccinatie” campagne had gezegd, dat het mogelijk de DOOD tot gevolg kon hebben, dan ben ik er redelijk van overtuigd, niet helemaal 100%, dat velen de prikposten van de GGD links hadden laten liggen.

Maar….. er werd vanaf het begin verteld, dat het 100% veilig EN vooral effectief was. Je deed het niet alleen maar voor jezelf, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld je oude opa en oma.

Allemaal grote bullshit dus. Het “vaccin” WAS en IS niet veilig en je hoeft het OOK niet voor een ander te doen, want die ander kan net zo goed ziek worden of zelfs dood gaan.

Wel fantastisch dat Pepijn van Houwelingen die Dood van Pierlala definitief schaakmat heeft gezet met het bewijs, de studie in het tijdschrift Clinical Research in Cardiology. DAAR kan hij natuurlijk niet omheen, al had hij dat vast en zeker heel graag gedaan. En afgedaan als nepnieuws.

Gelukkig gaat de beerput steeds verder open, al zal het natuurlijk voor vele mensen te laat zijn. Dat blijft bijzonder spijtig, maar hopelijk zal het nog meer mensen wakker schudden en daardoor VER van de prikposten laten blijven.

Back to top button
228
0
We lezen graag je reactie!x