Homepagina » Buitenland » Foto toont ‘juichende Israëli’s met popcorn tijdens bombardementen op Gaza’
Foto toont juichende Israëli's met popcorn tijdens bombardementen op Gaza

Foto toont ‘juichende Israëli’s met popcorn tijdens bombardementen op Gaza’

Op Twitter is grote ophef ontstaan over een foto van een groep Israëli’s die de bombardementen van hun land op de Gazastrook vanaf een heuvel met popcorn zit te volgen. De foto is gemaakt in Sderot, een Israëlische gemeente in de buurt van de grens met Gaza.

Allan Sørensen, journalist van de Deense krant Kristeligt Dagblad, plaatste de foto op Twitter. “De Israëli’s applaudisseren als er ontploffingen te horen zijn,” schreef hij eronder. De foto, die leidde tot grote opschudding, is inmiddels bijna 12.000 keer geretweet.

“Wat is er van de mensheid geworden?” schreef een Twitteraar. “Onmenselijk, verwerpelijk en misselijkmakend,” zei iemand anders. De meeste mensen uit Sderot, een gemeente met 25.000 inwoners, hadden dekking gezocht voor raketaanvallen, aldus de krant. Sinds 2001 is de plaats het doelwit van Palestijnse raketaanvallen. Een vijftigtal mensen had zich op een heuvel verzameld die uitzicht biedt op de Gazastrook.

Tuinstoelen en zakken popcorn werden aangesleept om de bombardementen te aanschouwen. Ook werden er waterpijpen gerookt. “We zijn hier om Israël Hamas te zien vernietigen,” zei Eli Cone, een 25-jarige Amerikaan die in Israël woont. “Kijk daar,” zei hij, waarbij hij wees naar een puntje in de lucht. “Dat is een gevechtsvliegtuig dat gaat schieten.” Er is een lichtflits te zien in de verte, waarna er luid wordt geapplaudisseerd op de heuvel.

“We hebben een hoop lol,” zei Aaron Dew uit Jeruzalem. Hij reed al twee keer naar Sderot om de bommen te zien vallen. “Het is geweldig om hier te zijn. Je kunt de raketten zien. Het is erg spannend allemaal. Gisteren viel er nog een raket onderaan de heuvel.”

[Knack, Independent]


Vind je deze info interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Juichen valt natuurlijk niet goed te praten, zoals je ziet is het een klein groepje mensen. Maar we moeten niet vergeten dat Israël akkoord ging met een staak het vuren maar in plaats van dat hamas ook akkoord ging met dit staak het vuren schoot het opnieuw raketten af op Israëlische burgers.

  20 likes
  • Een kleine groep?

   Palestina is haast niks meer van over, dat wordt stelselmatig ingepikt of plat gebombardeerd. Gaza is de grootste openluchtgevangenis en de rechten van de mens gelden blijkbaar niet in israel.

   Dat je nog gelooft dat israel akkoord ging met een staak-het-vuren. Ondertussen wel verder gaan met nieuwe nederzettingen. http://www.worldliteraturetoday.org/sites/default/files/2012/May/palestinian-loss-of-land-1946-2010.jpg

   Hier.. nog een leuke docu: https://www.youtube.com/watch?v=iqL048x4msM

   Hamas en Fatah zochten overigens toenadering tot elkaar en hadden plannen voorgelegd aan israhel om o.a. geen nederzettingen meer te plaatsen, en kijk eens aan wat er gebeurt: honderden palestijnen dood (tov 1 israeli).

   30 likes
   • Hoe kun je je eigen land inpikken ? dit lijkt mij onmogelijk.

    11 likes
    • Dus jij vind dat Palestina van Israel is… Grappig man.

     4 likes
    • Degenen die macht hebben over de mainstream media en de “bovenliggende partij” is heeft altijd de geschiedenis kunnen schrijven, hoe weinig er ook van waar is.

     Om je onzinnige vraag maar simpel te beantwoorden: als het eigen land was van israel, dan was er geen partitieplan van de VN nodig in ’47.. waarbij ongeveer 50/50 Palestina/Israël was.

     Of zeg ik nou iets heel raars..? 😉

     6 likes
     • Rond het jaar 60 na Christus (toen Israël al 2000 jaar bestond) had nog niemand op deze aardkloot van de benaming “Palestina” gehoord.

      8 likes
    • “Rond het jaar 60 na Christus (toen Israël al 2000 jaar bestond) had nog niemand op deze aardkloot van de benaming “Palestina” gehoord.”

     Niemand had toen ook van Nederland gehoord.. daar gaat ons bestaansrecht als land.. en nu?!

     Je spreekt duidelijk zonder enige kennis, want het ‘land israel’ bestond toen ook nog niet. Het VOLK israel was er wel degelijk, en dat VOLK heeft NOOIT een land gehad.. nooit niet. Er zijn joodse rabbijnen (speciaal voor jou: de ‘meeste’ rabbijnen zijn joods 😉 ) geweest die kritiek hadden geuit op de staat israel en ze werden vermoord vanwege ‘hoogverraad’ door de zionisten.

     Renéetje.. zulke stellingen, kom daar aub niet meer mee, want je zet je zelf alleen voor schut.

     6 likes
     • Abraham (Joodse Stamvader) kocht als 1e een stuk land incl graf (spelonk van Magpela) bij Hebron.

      Rond het jaar 60 na Christus had niemand het land waar Nederland nu ligt geclaimd, in Israël was dat rond die tijd totaal anders. Je vergelijkt appels met peren.

      8 likes
  • Ja, ja, tactiek Rene van Zalk, tactiek van een schijnheilige Israëlische regering. Natuurlijk stem je als regering meteen in met een staakt het vuren als dat wordt voorgesteld, maar je stelt wel als voorwaarde dat Hamas dan geen vuurpijltjes meer op je moet afvuren, iets waarvan je weet dat ze daar toch niet mee stoppen, zodat je door kan gaan met bommen gooien.

   Wie hoort daar in het Midden-Oosten eigenlijk niet thuis? Blanken in een streek waar van oorsprong alleen Arabieren wonen, blanken die steeds meer land van de oorspronkelijke bewoners stelen en dat doen op basis van een verklaring in een alleen door christenen erkent boek, de bijbel, waarin staat dat de Joden Israel is beloofd. Vind je het gek dat zoiets weerstand ondervindt bij de oorspronkelijke bewoners?

   Het is dat bijna de gehele Westerse wereld ‘zogenaamd’ leeft naar het woord van de bijbel en het absurd oorlogszuchtige gedrag van Israel al tientallen jaren negeert of goedpraat.

   Als God werkelijk bestaat, dan hebben heel veel christenen nog wat uit te leggen als ze eenmaal ‘bovenkomen’!

   27 likes
   • Hamas heeft deze oorlog zelf uitgelokt door de moord op de drie tieners.

    7 likes
    • Oke, jij bent gewoon beetje van lotje getikt…

     Jij vind een oorlog verklaren voor 3 tieners vermoorden en gepaste straf?

     Wij zijn net 173 mensen verloren door de Pro-Russische separatisten… zullen we dan maar de oorlog verklaren? Dat is toch onzin, jongen.

     Vind jij dat logisch?

     6 likes
     • Deze 173 mensen hebben niets met de situatie in Israël te maken. Je vergelijkt appels met peren.

      6 likes
     • Het gaat niet alleen om de drie tieners (ookal weegt dit zwaar) maar ook om de duizenden Raketten die op Israël worden afgeschoten en de terror-tunnels die gebruikt worden voor terroristische aanslagen.

      6 likes
    • Of israel door de talloze verkrachtingen, vernederingen en belachelijke beperkingen die ze de Palestijnen al tientallen jaren opleggen? De zionisten zijn in deze de onderdrukkers.. de bezetters en de kampioen-agressors.

     4 likes
 2. Ach wat kan je deze laag ontwikkeldde maatschappij kwalijk nemen. Zij zijn door hun grote leider Netanyahu en vriendjes zo hard gemindfucked. Ze weten niet beter…

  19 likes
  • Op YouTube staan veel opnamen van Christenen die door moslims worden ge-keeld!!!
   Zonder deze actie goed te praten overigens!!! Waarom maken we hier dan ook geen ophef over?
   Helaas stellen een grote groep Joden zich op dezelfde manier op als een grote groep
   moslims. Wat doen mensen elkaar toch veel verdriet in naam van de oneindig Liefdevolle…….

   12 likes
   • Gelukkig zijn israeli’s wel vriendelijk tegen christenen..

    https://www.youtube.com/watch?v=5jG6kJm-50k
    https://www.youtube.com/watch?v=OlT3ARuUSGc

    toch?

    4 likes
   • Correctie.. Het zijn niet de joden tegen de moslims.. Das propaganda! Zionisten en door Amerika en god weet hoeveel meer landen betaalde terroristen.. Wat er in gaza gebeurt is niet goed te praten op geen enkele manier.. (de ene holocaust verantwoord het andere nog niet ) Kennen jullie het verhaal al van de Amerikaanse joodse jongen die opkwam voor de Palestijnen..? Die werd door zijn eigen volk politie weg gewerkt heb nog geen nieuws kunnen vinden hoe het met die jongen is! (https://www.youtube.com/watch?v=ur0XT4cLrtY) <— Het filmpje van die jongen! Joden kennen geen vrije meningsuiting want dan worden ze opgepakt en misschien wel vermoord.. Kijk eens hoeveel Joden er wereldwijd op staan tegen hun eigen volk en de wandaden die worden gepleegd een wakkere Jood die erkent israel ook niet want ze weten dat het gestolen land is.. In de wereld heb je onbewuste mensen rond lopen die alles geloven en volgen wat hun leiders ouders leraren hun vertellen.. Geen 1 volk is slecht dat moet eens uit de wereld geholpen worden! Het is de propaganda onwetendheid en de elite en hun hielenlikkers die dit willen veroorzaken.. Denk je dat die kinderen precies beseffen waar ze mee bezig zijn als ze een bom versieren met haat gedoe.. Nee puur wat ze geleerd is en dat dat goed is! Mochten ze ontwaken dan beseffen ze pas wat ze precies hebben gedaan! Haat is ook geen echte emotie het is een aangeleerde iets Liefde daarin tegen is wel natuurlijk want dat is iets waar me mee geboren worden! Dus Liefde overwint altijd want dat zit in onze hart en ziel! Wij de mens gaan overwinnen al duurt het af en toe wel veel te lang! Liefde Licht Compassie Begrip Bewustzijn Vrede en Eenheid dat is iets wat we weer eigen moeten maken..! Vooral Licht in delen waar het zo duister is! (de hele wereld dus)

    3 likes
 3. Ik ben een Palestijn

  Gegroet,

  Het Zionistisch complot is niet slechts tegen Moslims gericht, maar tegen alle niet-Zionisten, dus wij allemaal. Vandaag de Moslims, morgen de rest van de wereld.

  http://www.radioliberty.com/stones.htm

  Voor de onwetenden, jullie zijn het eindresultaat van een doel waar eeuwen naar is uitgekeken. Een mens die zichzelf naar het altaar brengt, klaar voor de slachting, het schaap dat nooit een boek heeft aangeraakt.

  Het had allemaal zo mooi kunnen zijn op deze parel van een planeet, maar helaas is in het land der blinden eenoog koning.

  13 likes
  • ‘Voor de onwetenden, jullie zijn het eindresultaat van een doel waar eeuwen naar is uitgekeken’

   Hier ben ik helemaal mee eens….alleen gaan het niet om niet-zionisten, maar de vrije geboren mens.

   De ontwetendheid wordt er met de paplepel ingegoten en geslikt als koek. Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden.

   Dit kan je namelijk nalezen in onze aangepaste geschiedenis boeken. Hoewel ze hebben geprobeerd het te verwijderen konden de dat niet maken anders waren ze nog dunner dan dat ze al zijn.

   Vele expedities zoals:

   – Nederland indie,
   – Columbus,
   – Maya,
   – Asteken,

   En vele vele anderen zijn allemaal gefinancierd door de joden en dit kan je nalezen in onze boeken. Ik kan je de referenties wel geven ervoor. Evenals de rituele moorden met kinderen in ALLE landen waar joden voorkomen kan je terug vinden in de boeken tot zo’n 2000 jaar geleden met daarbij de namen van de joodse misdadigers.

   De geloven van nu zijn niet meer dan alleen werktuigen van de joden om ons verdeeld te houden en om het zeer oude spel ‘verdeel en overheers’ te spelen.

   Zelfs nu nog kijk niemand naar wat er werkelijk gebeurd en luisteren naar wat de joden je voorschotelen. Een leuk voorbeeld: De multinational Nestle…..wie zijn de eigenaars ervan? Nou ik kan je het zeggen joden. De banken zijn in handen van?…..de joden. Ons koningshuis zijn afstammelingen van?…….de joden. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe blind moet je zijn om dat allemaal niet te zien.

   Dus alle vrije mensen die het allemaal niet willen zien zijn zoals je zegt……schapen in afwachting van de slachting bij het slachthuis.

   7 likes
   • Goh, wat een medemenselijkheid zeg, erg “leerzaam’ (ahum)!

    Als je zegt:
    “De geloven van nu zijn niet meer dan alleen werktuigen van de joden om ons verdeeld te houden en om het zeer oude spel ‘verdeel en overheers’ te spelen.”…heb je EEN ding nog niet door

    Als je dit zegt doe je namelijk NET zo hard mee aan het spelletje “verdeel en Heers”, simpelweg doordat je het onderscheid maakt tussen jezelf en de joden…een ander woord voor onderscheid maken is “discrimineren”.

    Zolang je nog geobsedeerd bent om “de joden” als “het kwaad”af te schilderen, ben je geen haar beter als degene die je aanvalt….
    Wat gij niet wilt dat U geschied…etcetera

    Succes met je duistere en bittere gedachtes

    5 likes
   • “Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden.
    Dit kan je namelijk nalezen in onze aangepaste geschiedenis boeken” ??

    Sorry, wat een roeptoeter-onzin verkondig jij hier zeg, leer eerst eens hoe de vork echt in de steel zit want dit slaat gewoon nergens op!!

    3 likes
   • Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden…

    Correctie niet de Joden… Nogmaals het zijn de zionisten satanisten..! Jammer dat mensen dat nog steeds zo benoemen.. (de Joden) Het is niet de ene volk tegen het andere het is propaganda en onwetendheid! Maar goed dat is een enorm sterke strategie.. De ene volk tegen het andere laten vechten! Tot we ons zo verdeeld voelen dat we mekaar uitmoorden! Geen 1 volk is slecht onwetendheid das pas slecht!

    2 likes
  • Heb je ook een zo’n t-shirt?

   3 likes
 4. Toen de twintowers instortten, stond het palestijnse volk ook te juichen het staat in mijn geheugen gegrift, zo schokkend vond ik het.

  10 likes
  • Al eens uitgezocht WIE de ware daders van 9/11 zijn wimmblok?

   Ook de geheime dienst van Israël wordt daarbij als betrokken genoemd. Niet voor niets dat de meeste hooggeplaatste Israëliërs die in de Twin Towers werkten, de dag voor 9/11 waren gewaarschuwd de volgende dag thuis te blijven!

   10 likes
  • Dat waren dus gemanipuleerde beelden; fragmenten waarbij ze voor iets anders stonden te juichen in Palestina zelf, niet vanwege 9-11.
   Je bedoelt zeker Joodse mensen, die ergens in New Jersey stonden te juichen, meegenomen door de US police en daarna weer vrijgelaten

   2 likes
  • Twintowers is het werk van Israeliers. Als je dat nog niet weet……..

   2 likes
 5. Waarschijnlijk weer een staaltje van hoe wij door de Palestijnen en anti-Israëlische reguliere media worden belazerd.

  The Truth Will Set You Free.
  But First It will Piss You Off.

  David Icke…

  15 likes
 6. Waar blijven die buitenaardsen toch… er sterven kinderen en we zijn de wansmakelijke beelden van afgerukte kinder ledematen beu….Er moet iets gebeuren…

  11 likes
  • [email protected]; zeg dat wel ” waar blijven de ‘Aliens’? “.

   1 likes
  • Misschien is het goed te beseffen dat de buitenaardse ons elke dag al helpen.. Maar goed daar heb je het probleem weer… Ook wij de mens zullen iets moeten gaan doen! Want lekker op de kont blijven zitten tot hun ons komen verlichten! Nee zo werkt het dus niet! Hoe willen wij een nieuwe wereld opbouwen als de mens nog zo onwetend is en niet klaar is om die wereld te realiseren.. Kan je zeggen dan word het precies het zelfde als waar we nu inzitten.. Het is onze taak om onvoorwaardelijke Liefde en verantwoordelijkheid eigen te maken..! Wanneer hebben jullie iets gedaan vanuit onvoorwaardelijke Liefde? Niet alleen een goede daad.. Maar werkelijk iemand de zwakkere in de maatschappij te helpen juist vanuit onvoorwaardelijke Liefde dat kan een dier zijn een mens maar ook de natuur! Want het enige wat ik vaak om mij heen zie is dat mensen elkaar het Licht nog niet in de ogen gunt afgunst jaloezie bevooroordeeld en het gaat nog wel even door..! Wil je nu echt in zo’n staat van bewustzijn een nieuwe wereld opbouwen? En nee ik hoop dat de buitenaardse zo slim zijn om ons onze eigen troep op te laten ruimen! De Verandering die je zo graag ziet in de wereld zit in jezelf! Om de wereld te kunnen veranderen moeten we bij ons zelf beginnen! En ik leer nog elke dag! En zie fouten die ik zelf maak niet als slecht maar iets om van te leren! Ook ik weet niet alles gelukkig niet want anders zou ik niet meer kunnen leren! Kijk eens naar jezelf en om je heen wat zie je dan en wat merk je? Wat wil jij zo graag veranderen in jezelf en uiteindelijk in de wereld..? Das de sleutel die wij nog missen.. Maar goed dit is mijn mening hoeft nog niet overeen te komen met de andere meningen! Maar begrip hebben voor elkaars mening ook al ben je het niet eens met elkaar! Ben iets gestart op facebook clean up the mess (your) Zo hoop ik dat mensen eens ophouden om troep overal maar neer te donderen en dat wij met zijn alle verantwoordelijk zijn voor de aarde! Ik ruim andermans rommel op word weleens uitgelachen.. Maar tegenwoordig boeit het mij eigenlijk niet meer wat mensen van me denken want ik weet dat ik met dit iets goeds doe! (vanuit onvoorwaardelijke Liefde) Hier in het Bos is nu veel minder rommel en ontmoet meer mensen die dit ook doen! En besef dat je niet voor niets hier op aarde bent en op dit moment iedereen heeft iets toe te voegen en ja gelukkig zijn we zo verschillend dat maakt dat we enorm veel van elkaar kunnen leren! Liefde en Licht!

   0 likes
 7. We weten allemaal dat de arabieren met de paplepel ingegoten krijgen om de Joden en Christenen te haten. Het staat zo in hun groot sprookjesboek en zo heeft hun grote leider zich geprofileerd. Denken wij nu werkelijk dat daar ooit vrede gaat komen? Op de dag dat de israelische en palestijnsse staat geboren werden(ergens in ’48 meen ik mij te herinneren) werd de israelische staat de oorlog verklaart door Egypte, Jordanie en ga zo maar door. Arabieren willen geen vrede.

  5 likes
  • Jij hebt volgens mij nog nooit de Koran gezien of gelezen. Dus kom niet met argumenten die slecht zijn onderbouwd. Wil jij weten hoe de War on Terror werkelijk in elkaar zit hier een website die ik al vaker doorgeef via deze website :
   bibliotecapleyades.net . Typ War on Terror in bij google met daarachter bibliotecapleyades en je hebt dagen lees plezier met ONDERBOUWDE argumenten.

   PS EEN ARABIER IS HETZELFDE ALS EEN CAUCASION OF EEN AZIAAT HET IS GEEN RELIGIE .

   Nameste

   0 likes
   • Ikzelf heb hier een prachtige koran liggen, kado gekregen van een hoca. Het boek zelf is verwerpelijk, net zoals de grote leider van deze ideologie. Goed, een orthodoxe jood, daar wordt je ook niet vrolijk van, maar Israel moet je niet verwarren met orthodoxe joden. De bijbelbelt is ook neit synoniem voor Nederland.

    Geen enkel verstandig en nadenkend mens kan achter de islam staan. Deze ideologie staat haaks op onze waarden en normen van gelijkheid en respect voor het leven en de geslachten.

    3 likes
 8. Richie Cunningham

  Ik zie nergens popcorn?

  11 likes
 9. Israel heeft zich zelf weer in een concentratiekamp geplaatst en i.p.v. zich anders op te stellen blijft het in de slachtoffer rol zitten. Wanneer worden deze mensen nog eens volwassen en gaan ze eens nadenken?
  Met geweld wordt nooit iets opgelost. En waar is de slogan ” 2de Wereldoorlog, dat nooit meer ? ”
  Dit is The Never Ending Story !

  10 likes
 10. Wat een drukte om niets. Die palestijnen doen dit al jaren. Zodra er ‘iets’ gebeurt tegen het westen (zijn we 9-11 al vergeten?) rennen die figuren ook in grote groepen de straat op om te juichen. Daar hoor je bijna niets over. Beetje zielig dat dit weer uitgelicht moet worden.

  10 likes
 11. Wat moet ik hiermee? Is er nog iemand die niet wist dat veel Palestijnen en veel Israëli’s elkaar haten. Palestijnen juichen ook als hun raketten op Israel neerdalen. Het is triest genoeg.

  8 likes
 12. Deze website trekt blijkbaar toch het verkeerde soort mensen aan. Er wordt gesproken over spirituele inzichten, en open minded, maar zijn deze mensen dit alleen als het hun uitkomt, en ze er zelf denken beter van te worden? Zou het deze mensen beter uitkomen als er meer Israelise slachtoffers zouden vallen? Hoe zouden deze mensen reageren als ze jaren achtereen, dag in dag uit, 24 uur per dag bestookt worden met raketten? Het feit dat er geen of weinig slachtoffers vallen in Israel heeft ook een prijs, ik geloof dat een raket onderscheppen 75.000,- Dollar kost, als er dan per dag een paar honderd worden afgevuurd, is dit iedere dag weer een flinke kostenpost. En dan nog de vraag “waarom worden deze raketten afgevuurd”? Hamas probeert zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Is dit alleen al niet verwerpelijk? Israel waarschuwd de mensen ruim van te voren als ze doelen gaan uitschakelen, dus die kunnen een veilig heenkomen zoeken. Waarom vallen er zoveel burger slachtoffers? Zou dit te maken kunnen hebben dat Hamas zijn afvuurinstallaties bij zijn burgers in de tuin zet? en dat ze het prima vinden dat er zoveel mogenlijk burgers om het leven komen? (ze geven echt niks om hun eigen mensen) Dan kunnen ze weer propaganda maken en mensen op dit soort sites, deze haatdragende boodschappen laten neerzetten.
  Mensen denk nu zelf ook eens na, en ga niet als een kudde schapen achter elkaar aan lopen blaten, want dat zie ik hier gebeuren.

  8 likes
 13. Ik ben niet “voor” de Israëli’s of “voor” de Palestijnen …beide partijen kiezen voor een “oog om oog/ tand om tand” beleid, en nemen over en weer wraakacties vanuit deze optiek.
  Wat me wel opvalt op deze site is dat er veel anti-Israël, of anti-Joodse/zionistische tendensen zijn…veel berichtgevingen waarin “rijke joden” als een soort duivels worden afgeschilderd…heel onvolwassen allemaal…
  Nogmaals: ik ben onpartijdig hierin en vindt dat beide “kanten” slachtoffer EN agressor zijn.
  Dus als mensen het nodig vinden om mij als “een slaper” te willen afschilderen die het Zionisme een warm hart toedraagt, ga gerust je gang.
  Als je er over nadenkt is het best wel interessant: Mensen die pretenderen open-minded te zijn, TEGEn discriminatie (beweren) te zijn, maar tegelijkertijd toch een bepaalde groep mensen (in dit geval de Israëli’s) als “slecht” bestempelen …Heel kortzichtig allemaal,het getuigd van een zeer laag inzicht in zich zelf en de medemens..
  Jammer hoor….Weer een gemiste kans!

  5 likes
  • Je hebt van mijn een duimpje gekregen. Die hele situatie daar is niet zwart-wit en elke dode is er een te veel. Hele gezinnen aan beide kanten(het begon met de 3 ontvoerde en vermoorde Israëlische kindjes) hebben nu verdriet vanwege hun overledenen.

   0 likes
 14. Tja en dat allemaal, omdat het land 3000 jaar geleden van de joden was. Goh ik heb ook een stuk land 3000 jaar geleden van god gekregen, ga dat ook ff opeisen!!

  2 likes
 15. Ik heb gegruwd toen ik zag dat men 21 juli “vierde” met een collectie wapens waar geen einde scheen aan te komen. Ik heb nog meer gegruwd toen ik in de tekst van het artikel làs en op de foto zàg dat “mensen” genoegen scheppen in het lijden van àndere mensen. En dat men nu niet afkome met “dié mensen zijn zus en dié àndere zijn zo, het blijft gruwelijk en een ontwaarding van alle menselijkheid.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...