Homepagina » Buitenland » Foto toont ‘juichende Israëli’s met popcorn tijdens bombardementen op Gaza’
Foto toont juichende Israëli's met popcorn tijdens bombardementen op Gaza

Foto toont ‘juichende Israëli’s met popcorn tijdens bombardementen op Gaza’

Op Twitter is grote ophef ontstaan over een foto van een groep Israëli’s die de bombardementen van hun land op de Gazastrook vanaf een heuvel met popcorn zit te volgen. De foto is gemaakt in Sderot, een Israëlische gemeente in de buurt van de grens met Gaza.

Allan Sørensen, journalist van de Deense krant Kristeligt Dagblad, plaatste de foto op Twitter. “De Israëli’s applaudisseren als er ontploffingen te horen zijn,” schreef hij eronder. De foto, die leidde tot grote opschudding, is inmiddels bijna 12.000 keer geretweet.

“Wat is er van de mensheid geworden?” schreef een Twitteraar. “Onmenselijk, verwerpelijk en misselijkmakend,” zei iemand anders. De meeste mensen uit Sderot, een gemeente met 25.000 inwoners, hadden dekking gezocht voor raketaanvallen, aldus de krant. Sinds 2001 is de plaats het doelwit van Palestijnse raketaanvallen. Een vijftigtal mensen had zich op een heuvel verzameld die uitzicht biedt op de Gazastrook.

Tuinstoelen en zakken popcorn werden aangesleept om de bombardementen te aanschouwen. Ook werden er waterpijpen gerookt. “We zijn hier om Israël Hamas te zien vernietigen,” zei Eli Cone, een 25-jarige Amerikaan die in Israël woont. “Kijk daar,” zei hij, waarbij hij wees naar een puntje in de lucht. “Dat is een gevechtsvliegtuig dat gaat schieten.” Er is een lichtflits te zien in de verte, waarna er luid wordt geapplaudisseerd op de heuvel.

“We hebben een hoop lol,” zei Aaron Dew uit Jeruzalem. Hij reed al twee keer naar Sderot om de bommen te zien vallen. “Het is geweldig om hier te zijn. Je kunt de raketten zien. Het is erg spannend allemaal. Gisteren viel er nog een raket onderaan de heuvel.”

[Knack, Independent]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
6 jaren geleden

Waarschijnlijk weer een staaltje van hoe wij door de Palestijnen en anti-Israëlische reguliere media worden belazerd.

The Truth Will Set You Free.
But First It will Piss You Off.

David Icke…

Enki
Enki
6 jaren geleden

Ach wat kan je deze laag ontwikkeldde maatschappij kwalijk nemen. Zij zijn door hun grote leider Netanyahu en vriendjes zo hard gemindfucked. Ze weten niet beter…

wanhoop
wanhoop
Reactie op  Enki
6 jaren geleden

Op YouTube staan veel opnamen van Christenen die door moslims worden ge-keeld!!!
Zonder deze actie goed te praten overigens!!! Waarom maken we hier dan ook geen ophef over?
Helaas stellen een grote groep Joden zich op dezelfde manier op als een grote groep
moslims. Wat doen mensen elkaar toch veel verdriet in naam van de oneindig Liefdevolle…….

GS88
GS88
Reactie op  wanhoop
6 jaren geleden

Gelukkig zijn israeli’s wel vriendelijk tegen christenen..

https://www.youtube.com/watch?v=5jG6kJm-50k
https://www.youtube.com/watch?v=OlT3ARuUSGc

toch?

D3bb
D3bb
Reactie op  wanhoop
6 jaren geleden

Correctie.. Het zijn niet de joden tegen de moslims.. Das propaganda! Zionisten en door Amerika en god weet hoeveel meer landen betaalde terroristen.. Wat er in gaza gebeurt is niet goed te praten op geen enkele manier.. (de ene holocaust verantwoord het andere nog niet ) Kennen jullie het verhaal al van de Amerikaanse joodse jongen die opkwam voor de Palestijnen..? Die werd door zijn eigen volk politie weg gewerkt heb nog geen nieuws kunnen vinden hoe het met die jongen is! (https://www.youtube.com/watch?v=ur0XT4cLrtY) <— Het filmpje van die jongen! Joden kennen geen vrije meningsuiting want dan worden ze opgepakt en misschien wel vermoord.. Kijk eens hoeveel Joden er wereldwijd op staan tegen hun eigen volk en de wandaden die worden gepleegd een wakkere Jood die erkent israel ook niet want ze weten dat het gestolen land is.. In de wereld heb je onbewuste mensen rond lopen die alles geloven en volgen wat hun leiders ouders leraren hun vertellen.. Geen 1 volk is slecht dat moet eens uit de wereld geholpen worden! Het is de propaganda onwetendheid en de elite en hun hielenlikkers die dit willen veroorzaken.. Denk je dat die kinderen precies beseffen waar ze mee bezig zijn als ze een bom versieren met haat gedoe.. Nee puur wat ze geleerd is en dat dat goed is! Mochten ze ontwaken dan beseffen ze pas wat ze precies hebben gedaan! Haat is ook geen echte emotie het is een aangeleerde iets Liefde daarin tegen is wel natuurlijk want dat is iets waar me mee geboren worden! Dus Liefde overwint altijd want dat zit in onze hart en ziel! Wij de mens gaan overwinnen al duurt het af en toe wel veel te lang! Liefde Licht Compassie Begrip Bewustzijn Vrede en Eenheid dat is iets wat we weer eigen moeten maken..! Vooral Licht in delen waar het zo duister is! (de hele wereld dus)

René van Zalk
René van Zalk
6 jaren geleden

Juichen valt natuurlijk niet goed te praten, zoals je ziet is het een klein groepje mensen. Maar we moeten niet vergeten dat Israël akkoord ging met een staak het vuren maar in plaats van dat hamas ook akkoord ging met dit staak het vuren schoot het opnieuw raketten af op Israëlische burgers.

GS88
GS88
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Een kleine groep?

Palestina is haast niks meer van over, dat wordt stelselmatig ingepikt of plat gebombardeerd. Gaza is de grootste openluchtgevangenis en de rechten van de mens gelden blijkbaar niet in israel.

Dat je nog gelooft dat israel akkoord ging met een staak-het-vuren. Ondertussen wel verder gaan met nieuwe nederzettingen. http://www.worldliteraturetoday.org/sites/default/files/2012/May/palestinian-loss-of-land-1946-2010.jpg

Hier.. nog een leuke docu: https://www.youtube.com/watch?v=iqL048x4msM

Hamas en Fatah zochten overigens toenadering tot elkaar en hadden plannen voorgelegd aan israhel om o.a. geen nederzettingen meer te plaatsen, en kijk eens aan wat er gebeurt: honderden palestijnen dood (tov 1 israeli).

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  GS88
6 jaren geleden

Hoe kun je je eigen land inpikken ? dit lijkt mij onmogelijk.

Roeland
Roeland
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Dus jij vind dat Palestina van Israel is… Grappig man.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Roeland
6 jaren geleden

Palestina is een uit de duim gezogen benaming.

GS88
GS88
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Degenen die macht hebben over de mainstream media en de “bovenliggende partij” is heeft altijd de geschiedenis kunnen schrijven, hoe weinig er ook van waar is.

Om je onzinnige vraag maar simpel te beantwoorden: als het eigen land was van israel, dan was er geen partitieplan van de VN nodig in ’47.. waarbij ongeveer 50/50 Palestina/Israël was.

Of zeg ik nou iets heel raars..? 😉

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  GS88
6 jaren geleden

Rond het jaar 60 na Christus (toen Israël al 2000 jaar bestond) had nog niemand op deze aardkloot van de benaming “Palestina” gehoord.

GS88
GS88
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

“Rond het jaar 60 na Christus (toen Israël al 2000 jaar bestond) had nog niemand op deze aardkloot van de benaming “Palestina” gehoord.”

Niemand had toen ook van Nederland gehoord.. daar gaat ons bestaansrecht als land.. en nu?!

Je spreekt duidelijk zonder enige kennis, want het ‘land israel’ bestond toen ook nog niet. Het VOLK israel was er wel degelijk, en dat VOLK heeft NOOIT een land gehad.. nooit niet. Er zijn joodse rabbijnen (speciaal voor jou: de ‘meeste’ rabbijnen zijn joods 😉 ) geweest die kritiek hadden geuit op de staat israel en ze werden vermoord vanwege ‘hoogverraad’ door de zionisten.

Renéetje.. zulke stellingen, kom daar aub niet meer mee, want je zet je zelf alleen voor schut.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  GS88
6 jaren geleden

Abraham (Joodse Stamvader) kocht als 1e een stuk land incl graf (spelonk van Magpela) bij Hebron.

Rond het jaar 60 na Christus had niemand het land waar Nederland nu ligt geclaimd, in Israël was dat rond die tijd totaal anders. Je vergelijkt appels met peren.

Paul Harmans
Paul Harmans
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Ja, ja, tactiek Rene van Zalk, tactiek van een schijnheilige Israëlische regering. Natuurlijk stem je als regering meteen in met een staakt het vuren als dat wordt voorgesteld, maar je stelt wel als voorwaarde dat Hamas dan geen vuurpijltjes meer op je moet afvuren, iets waarvan je weet dat ze daar toch niet mee stoppen, zodat je door kan gaan met bommen gooien.

Wie hoort daar in het Midden-Oosten eigenlijk niet thuis? Blanken in een streek waar van oorsprong alleen Arabieren wonen, blanken die steeds meer land van de oorspronkelijke bewoners stelen en dat doen op basis van een verklaring in een alleen door christenen erkent boek, de bijbel, waarin staat dat de Joden Israel is beloofd. Vind je het gek dat zoiets weerstand ondervindt bij de oorspronkelijke bewoners?

Het is dat bijna de gehele Westerse wereld ‘zogenaamd’ leeft naar het woord van de bijbel en het absurd oorlogszuchtige gedrag van Israel al tientallen jaren negeert of goedpraat.

Als God werkelijk bestaat, dan hebben heel veel christenen nog wat uit te leggen als ze eenmaal ‘bovenkomen’!

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Paul Harmans
6 jaren geleden

Hamas heeft deze oorlog zelf uitgelokt door de moord op de drie tieners.

Roeland
Roeland
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Oke, jij bent gewoon beetje van lotje getikt…

Jij vind een oorlog verklaren voor 3 tieners vermoorden en gepaste straf?

Wij zijn net 173 mensen verloren door de Pro-Russische separatisten… zullen we dan maar de oorlog verklaren? Dat is toch onzin, jongen.

Vind jij dat logisch?

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Roeland
6 jaren geleden

Deze 173 mensen hebben niets met de situatie in Israël te maken. Je vergelijkt appels met peren.

René van Zalk
René van Zalk
Reactie op  Roeland
6 jaren geleden

Het gaat niet alleen om de drie tieners (ookal weegt dit zwaar) maar ook om de duizenden Raketten die op Israël worden afgeschoten en de terror-tunnels die gebruikt worden voor terroristische aanslagen.

GS88
GS88
Reactie op  René van Zalk
6 jaren geleden

Of israel door de talloze verkrachtingen, vernederingen en belachelijke beperkingen die ze de Palestijnen al tientallen jaren opleggen? De zionisten zijn in deze de onderdrukkers.. de bezetters en de kampioen-agressors.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Israel heeft zich zelf weer in een concentratiekamp geplaatst en i.p.v. zich anders op te stellen blijft het in de slachtoffer rol zitten. Wanneer worden deze mensen nog eens volwassen en gaan ze eens nadenken?
Met geweld wordt nooit iets opgelost. En waar is de slogan ” 2de Wereldoorlog, dat nooit meer ? ”
Dit is The Never Ending Story !

Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Wat moet ik hiermee? Is er nog iemand die niet wist dat veel Palestijnen en veel Israëli’s elkaar haten. Palestijnen juichen ook als hun raketten op Israel neerdalen. Het is triest genoeg.

Nona
Nona
6 jaren geleden

Waar blijven die buitenaardsen toch… er sterven kinderen en we zijn de wansmakelijke beelden van afgerukte kinder ledematen beu….Er moet iets gebeuren…

Kalki
Kalki
Reactie op  Nona
6 jaren geleden

[email protected]; zeg dat wel ” waar blijven de ‘Aliens’? “.

J. Selten
J. Selten
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

waarom zouden ze komen? als we onze handen al niet omdraaien om kinderen te doden en de rest van de wereld laat het gewoon toe, wie zegt dat we hun ook niet uit de lucht zullen schieten?

ik zou ook weg blijven.

Kalki
Kalki
Reactie op  J. Selten
6 jaren geleden

J. [email protected]; als ze wegblijven, dan vernietigt de mensheid zichzelf.

little rascal
little rascal
Reactie op  Kalki
6 jaren geleden

Deze versie van de mensheid heeft kansen genoeg gehad. CTRL-ALT-DEL.

D3bb
D3bb
Reactie op  Nona
6 jaren geleden

Misschien is het goed te beseffen dat de buitenaardse ons elke dag al helpen.. Maar goed daar heb je het probleem weer… Ook wij de mens zullen iets moeten gaan doen! Want lekker op de kont blijven zitten tot hun ons komen verlichten! Nee zo werkt het dus niet! Hoe willen wij een nieuwe wereld opbouwen als de mens nog zo onwetend is en niet klaar is om die wereld te realiseren.. Kan je zeggen dan word het precies het zelfde als waar we nu inzitten.. Het is onze taak om onvoorwaardelijke Liefde en verantwoordelijkheid eigen te maken..! Wanneer hebben jullie iets gedaan vanuit onvoorwaardelijke Liefde? Niet alleen een goede daad.. Maar werkelijk iemand de zwakkere in de maatschappij te helpen juist vanuit onvoorwaardelijke Liefde dat kan een dier zijn een mens maar ook de natuur! Want het enige wat ik vaak om mij heen zie is dat mensen elkaar het Licht nog niet in de ogen gunt afgunst jaloezie bevooroordeeld en het gaat nog wel even door..! Wil je nu echt in zo’n staat van bewustzijn een nieuwe wereld opbouwen? En nee ik hoop dat de buitenaardse zo slim zijn om ons onze eigen troep op te laten ruimen! De Verandering die je zo graag ziet in de wereld zit in jezelf! Om de wereld te kunnen veranderen moeten we bij ons zelf beginnen! En ik leer nog elke dag! En zie fouten die ik zelf maak niet als slecht maar iets om van te leren! Ook ik weet niet alles gelukkig niet want anders zou ik niet meer kunnen leren! Kijk eens naar jezelf en om je heen wat zie je dan en wat merk je? Wat wil jij zo graag veranderen in jezelf en uiteindelijk in de wereld..? Das de sleutel die wij nog missen.. Maar goed dit is mijn mening hoeft nog niet overeen te komen met de andere meningen! Maar begrip hebben voor elkaars mening ook al ben je het niet eens met elkaar! Ben iets gestart op facebook clean up the mess (your) Zo hoop ik dat mensen eens ophouden om troep overal maar neer te donderen en dat wij met zijn alle verantwoordelijk zijn voor de aarde! Ik ruim andermans rommel op word weleens uitgelachen.. Maar tegenwoordig boeit het mij eigenlijk niet meer wat mensen van me denken want ik weet dat ik met dit iets goeds doe! (vanuit onvoorwaardelijke Liefde) Hier in het Bos is nu veel minder rommel en ontmoet meer mensen die dit ook doen! En besef dat je niet voor niets hier op aarde bent en op dit moment iedereen heeft iets toe te voegen en ja gelukkig zijn we zo verschillend dat maakt dat we enorm veel van elkaar kunnen leren! Liefde en Licht!

Edwin
Edwin
Reactie op  D3bb
6 jaren geleden

Buitenaardsen die ons helpen?
Wat een sukkels zijn het dan als ze niet eens kunnen voorkomen dat een vliegtuig wordt neergehaald!
Pure onzin

wimmblok
wimmblok
6 jaren geleden

Toen de twintowers instortten, stond het palestijnse volk ook te juichen het staat in mijn geheugen gegrift, zo schokkend vond ik het.

Paul Harmans
Paul Harmans
Reactie op  wimmblok
6 jaren geleden

Al eens uitgezocht WIE de ware daders van 9/11 zijn wimmblok?

Ook de geheime dienst van Israël wordt daarbij als betrokken genoemd. Niet voor niets dat de meeste hooggeplaatste Israëliërs die in de Twin Towers werkten, de dag voor 9/11 waren gewaarschuwd de volgende dag thuis te blijven!

Wheel
Wheel
Reactie op  wimmblok
6 jaren geleden

Dat waren dus gemanipuleerde beelden; fragmenten waarbij ze voor iets anders stonden te juichen in Palestina zelf, niet vanwege 9-11.
Je bedoelt zeker Joodse mensen, die ergens in New Jersey stonden te juichen, meegenomen door de US police en daarna weer vrijgelaten

Shilat
Shilat
Reactie op  wimmblok
6 jaren geleden

Twintowers is het werk van Israeliers. Als je dat nog niet weet……..

Ik ben een Palestijn
Ik ben een Palestijn
6 jaren geleden

Gegroet,

Het Zionistisch complot is niet slechts tegen Moslims gericht, maar tegen alle niet-Zionisten, dus wij allemaal. Vandaag de Moslims, morgen de rest van de wereld.

http://www.radioliberty.com/stones.htm

Voor de onwetenden, jullie zijn het eindresultaat van een doel waar eeuwen naar is uitgekeken. Een mens die zichzelf naar het altaar brengt, klaar voor de slachting, het schaap dat nooit een boek heeft aangeraakt.

Het had allemaal zo mooi kunnen zijn op deze parel van een planeet, maar helaas is in het land der blinden eenoog koning.

Jan
Jan
Reactie op  Ik ben een Palestijn
6 jaren geleden

Heb je ook een zo’n t-shirt?

SonoflordAnu
SonoflordAnu
Reactie op  Ik ben een Palestijn
6 jaren geleden

‘Voor de onwetenden, jullie zijn het eindresultaat van een doel waar eeuwen naar is uitgekeken’

Hier ben ik helemaal mee eens….alleen gaan het niet om niet-zionisten, maar de vrije geboren mens.

De ontwetendheid wordt er met de paplepel ingegoten en geslikt als koek. Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden.

Dit kan je namelijk nalezen in onze aangepaste geschiedenis boeken. Hoewel ze hebben geprobeerd het te verwijderen konden de dat niet maken anders waren ze nog dunner dan dat ze al zijn.

Vele expedities zoals:

– Nederland indie,
– Columbus,
– Maya,
– Asteken,

En vele vele anderen zijn allemaal gefinancierd door de joden en dit kan je nalezen in onze boeken. Ik kan je de referenties wel geven ervoor. Evenals de rituele moorden met kinderen in ALLE landen waar joden voorkomen kan je terug vinden in de boeken tot zo’n 2000 jaar geleden met daarbij de namen van de joodse misdadigers.

De geloven van nu zijn niet meer dan alleen werktuigen van de joden om ons verdeeld te houden en om het zeer oude spel ‘verdeel en overheers’ te spelen.

Zelfs nu nog kijk niemand naar wat er werkelijk gebeurd en luisteren naar wat de joden je voorschotelen. Een leuk voorbeeld: De multinational Nestle…..wie zijn de eigenaars ervan? Nou ik kan je het zeggen joden. De banken zijn in handen van?…..de joden. Ons koningshuis zijn afstammelingen van?…….de joden. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe blind moet je zijn om dat allemaal niet te zien.

Dus alle vrije mensen die het allemaal niet willen zien zijn zoals je zegt……schapen in afwachting van de slachting bij het slachthuis.

Edwin
Edwin
Reactie op  SonoflordAnu
6 jaren geleden

Goh, wat een medemenselijkheid zeg, erg “leerzaam’ (ahum)!

Als je zegt:
“De geloven van nu zijn niet meer dan alleen werktuigen van de joden om ons verdeeld te houden en om het zeer oude spel ‘verdeel en overheers’ te spelen.”…heb je EEN ding nog niet door

Als je dit zegt doe je namelijk NET zo hard mee aan het spelletje “verdeel en Heers”, simpelweg doordat je het onderscheid maakt tussen jezelf en de joden…een ander woord voor onderscheid maken is “discrimineren”.

Zolang je nog geobsedeerd bent om “de joden” als “het kwaad”af te schilderen, ben je geen haar beter als degene die je aanvalt….
Wat gij niet wilt dat U geschied…etcetera

Succes met je duistere en bittere gedachtes

Buddy
Buddy
Reactie op  SonoflordAnu
6 jaren geleden

“Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden.
Dit kan je namelijk nalezen in onze aangepaste geschiedenis boeken” ??

Sorry, wat een roeptoeter-onzin verkondig jij hier zeg, leer eerst eens hoe de vork echt in de steel zit want dit slaat gewoon nergens op!!

D3bb
D3bb
Reactie op  SonoflordAnu
6 jaren geleden

Vele mensen zijn er blijkbaar zich niet van bewust dat vele dingen zoals: slavernij, opofferingen, kinder -mishandelingen, -misbruik en -moorden (ritueel) alleen worden uitgevoerd door de joden…

Correctie niet de Joden… Nogmaals het zijn de zionisten satanisten..! Jammer dat mensen dat nog steeds zo benoemen.. (de Joden) Het is niet de ene volk tegen het andere het is propaganda en onwetendheid! Maar goed dat is een enorm sterke strategie.. De ene volk tegen het andere laten vechten! Tot we ons zo verdeeld voelen dat we mekaar uitmoorden! Geen 1 volk is slecht onwetendheid das pas slecht!

Mike
Mike
6 jaren geleden

Tja en dat allemaal, omdat het land 3000 jaar geleden van de joden was. Goh ik heb ook een stuk land 3000 jaar geleden van god gekregen, ga dat ook ff opeisen!!

Edwin
Edwin
6 jaren geleden

Ik ben niet “voor” de Israëli’s of “voor” de Palestijnen …beide partijen kiezen voor een “oog om oog/ tand om tand” beleid, en nemen over en weer wraakacties vanuit deze optiek.
Wat me wel opvalt op deze site is dat er veel anti-Israël, of anti-Joodse/zionistische tendensen zijn…veel berichtgevingen waarin “rijke joden” als een soort duivels worden afgeschilderd…heel onvolwassen allemaal…
Nogmaals: ik ben onpartijdig hierin en vindt dat beide “kanten” slachtoffer EN agressor zijn.
Dus als mensen het nodig vinden om mij als “een slaper” te willen afschilderen die het Zionisme een warm hart toedraagt, ga gerust je gang.
Als je er over nadenkt is het best wel interessant: Mensen die pretenderen open-minded te zijn, TEGEn discriminatie (beweren) te zijn, maar tegelijkertijd toch een bepaalde groep mensen (in dit geval de Israëli’s) als “slecht” bestempelen …Heel kortzichtig allemaal,het getuigd van een zeer laag inzicht in zich zelf en de medemens..
Jammer hoor….Weer een gemiste kans!

enkidoe
enkidoe
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Je hebt van mijn een duimpje gekregen. Die hele situatie daar is niet zwart-wit en elke dode is er een te veel. Hele gezinnen aan beide kanten(het begon met de 3 ontvoerde en vermoorde Israëlische kindjes) hebben nu verdriet vanwege hun overledenen.

x

Check Also

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

vaccin

‘Het coronavaccin is geen vaccin’

In ruim een maand tijd werden in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x