Innovatie

Indigokinderen doen vooraanstaande experts versteld staan

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste jaren wordt steeds meer onderzoek verricht naar kinderen die intelligenter lijken te zijn dan de meeste volwassen wetenschappers.

Hoewel velen sceptisch aankijken tegen deze generatie van ‘indigokinderen’, kan het toenemende aantal tieners met uitzonderlijke en ongekende talenten volgens The Voice of Russia niet langer worden genegeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Technische Staatsuniversiteit van Moskou stelde Russische wetenschappers in de gelegenheid om de creaties van hoogbegaafde kinderen te bekijken. Gerenommeerde experts stonden versteld van de uitvindingen die ze voorgeschoteld kregen.

Zilveren kom

De universiteit is sinds zijn oprichting in 1763 door de orde van Catharina II van Rusland een thuishaven geworden voor de knapste koppen in Rusland.

Anja Shvetsova zit in de vijfde klas en komt uit de stad Noginsk in de buurt van Moskou. Ze verbaasde het publiek met een robotwagentje dat zelfs op de planeet Venus zou kunnen landen. Shvetsova bouwde de wagen op basis van de inertioïde van Vladimir Toltsjin, wat betekent dat de aandrijving van de rover afhankelijk is van twee asymmetrische tandwielen die werken op zonne-energie. Het apparaat doet denken aan een UFO of een zilveren kom.

Hoewel het mechanisme er vrij eenvoudig uitziet, hebben zelfs de meest vooraanstaande experts geen idee hoe de rotatie van de twee tandwielen het hele apparaat voortstuwt.

Vortex

Danil Bibnev is drie jaar jonger dan Anja en komt uit Oesolje-Sibirskoje in Irkoetsk. Hij ontwierp in twee jaar tijd een huis dat geschikt is voor de barre Siberische weersomstandigheden. Een zeer efficiënt verwarmingssysteem kan gedurende de lange en extreem koude winters in Siberië warmte opslaan in de woning.

Danils ontwerp draait om een vortex die door verwarming van water meer energie opwekt dan verbruikt. Moderne wetenschappers kunnen moeilijk begrijpen hoe de vortex-verwarming werkt aangezien het apparaat in strijd is met de eerste wet van de thermodynamica.

Deze wet, die algemeen bekend staat als de ‘wet van behoud van energie’, stelt dat energie niet verloren kan gaan of uit het niets kan ontstaan. Volgens de wet kunnen alleen omzettingen van energie plaatsvinden. De vortex-verwarming in Danils energie-efficiënte huis kan dus voor een grote doorbraak gaan zorgen in de moderne fysica.

Indigo-beurs

Een ander innovatief element van Danils project is het matroesjka-principe, dat hij toepaste om te bepalen hoe en waar hij verwarmingsbuizen zou moeten plaatsen. Het jongetje plaatste warmwaterbuizen in lege buizen met een grotere diameter zodat er een warm luchtkussen ontstaat.

Binnen nu en twee jaar komt de universiteit speciaal voor kinderen zoals Anja en Danil met de zogeheten ‘indigo-beurs’.

Bron: Ruvr.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Proto
Proto
11 jaren geleden

Wat zijn de cijfers omtrent Indigo-kinderen? Hoeveel van ze waren er zo’n 20 jaar terug en hoeveel van zulke kinderen zijn er nu?

Een steeds toenemend aantal? Hoeveel meer per jaar? Een, tien?

En denken deze kinderen echt dat ze het paradijs op aarde kunnen brengen door apparaten te ontwikkelen? Terwijl de grootste probleem van de mensheid gierigheid is?

Roberto
Roberto
11 jaren geleden

[quote name=”Proto”]Wat zijn de cijfers omtrent Indigo-kinderen? Hoeveel van ze waren er zo’n 20 jaar terug en hoeveel van zulke kinderen zijn er nu?

Een steeds toenemend aantal? Hoeveel meer per jaar? Een, tien?

En denken deze kinderen echt dat ze het paradijs op aarde kunnen brengen door apparaten te ontwikkelen? Terwijl de grootste probleem van de mensheid gierigheid is?[/quote]

Ik weet het ook niet precies, maar heb dit wel gelezen; Aangezien de vibratie van de aarde sinds rond 1980 aan het stijgen is en maar aan het stijgen blijft, kunnen zielen met een lagere trilling niet meer incarneren
omdat de trillingen van de aarde blijven stijgen kunnen de zielen met lagere trilling het niet aan, dus moeten ze dat doen bij een andere materiële wereld.
Dus denk dat zo elke generatie wat wijzer en dichter bij hun roots komt.

Peter ♥
Peter ♥
11 jaren geleden

Ja en nu begrijp ik helemaal niet meer. Ik heb altijd begrepen “mede door stukken van Niburu” dat de Indigokinderen geboren zijn tussen 1960 en 1990, daarna kwamen de Kristalkinderen “1990 tot 2010” en daarna kwam er een nieuwe generatie van kinderen waar ik even de naam van kwijt ben. Indigokinderen waren er om te schoppen tegen de maatschappij van toen, om het gezag uit te dagen en te tarten, Kristalkinderen waren er om op de omgewoelde grond van de Indigo’s een nieuwe maatschappij op te bouwen en de nieuwe generatie zou deze nieuwe maatschappij tot leven en bloei gaan brengen. Ik ben zelf een Indigokind (1968) en heb heel wat lopen schoppen tegen de maatschappij en menig pastoor, leraar, baas, bestuurder tot uiterste wanhoop gedreven. Nu ik dit stuk lees begin ik te twijfelen over alle theorieën van Indigo en Kristalkinderen. Volgens mij worden we bedonderd met al die New Ages verhalen. Kijk naar de wereld, het is nog nooit zo’n grote teringzooi geweest en het word alleen maar erger want de rijken graaien door en wij blijven verdomme lijdzaam ja en amen knikken. Het is dat ik pro leven ben en pro vrede maar ik zou bijna wensen dat de atoombom zou vallen en deze hele planeet verlost van het menselijke virus. De planeet zal het overigens wel overleven.

Monique
Monique
11 jaren geleden

[quote name=”Proto”]Wat zijn de cijfers omtrent Indigo-kinderen? Hoeveel van ze waren er zo’n 20 jaar terug en hoeveel van zulke kinderen zijn er nu?

Een steeds toenemend aantal? Hoeveel meer per jaar? Een, tien?

En denken deze kinderen echt dat ze het paradijs op aarde kunnen brengen door apparaten te ontwikkelen? Terwijl de grootste probleem van de mensheid gierigheid is?[/quote]
Er zijn ookmindigo kinderen die de gierigheid van de mensheid aanpakken. Tijd dus om wat meer naar deze generatie te luisteren i.p.v hun mond te snoeren. Iedere nieuwe generatie wordt standvastiger dus het komt wel goed allemaal 🙂

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x