Buitenaards

Gepensioneerde hoogleraar: buitenaards contact is een feit

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-hoogleraar psychologie Don Crosbie Donderi is ervan overtuigd dat buitenaardse wezens bestaan.

De gepensioneerde professor, die 47 jaar werkzaam was voor de McGill-universiteit in Montreal, hield als wetenschapper al het beschikbare bewijs tegen het licht en schreef een boek over zijn bevindingen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Donderi werkte tussen 1962 en 2009 aan de universiteit en publiceerde ruim 100 papers. Hij maakt zijn hele carrière deel uit van de zogeheten wetenschappelijke gemeenschap.

Verhuld

In 1947 raakte de oud-hoogleraar geïnteresseerd in het UFO-fenomeen. Jaren later werd hij benoemd tot professor. Hij kon onderzoek doen zonder zich zorgen te maken over wat anderen ervan zouden denken.

Donderi probeert in UFOs, ETs, and Alien Abductions, a Scientist looks at the Evidence te verklaren waarom de reguliere wetenschap zich veelal niet inlaat met het onderzoek naar UFO’s en zet uiteen hoe de Amerikaanse overheid bewijs voor het bestaan van UFO’s heeft verzameld en verhuld.

Humanoïde bemanningsleden

Donderi is nauw betrokken geweest bij het onderzoek naar waarnemingen van gelande schepen met humanoïde bemanningsleden. Hij stelt dat sommige UFO’s buitenaardse schepen zijn, dat sommige buitenaardse schepen een buitenaardse bemanning hebben en dat sommige buitenaardse bemanningsleden ons bestuderen.

Donderi is van mening dat het publiek betrouwbare informatie moet krijgen zodat er een intelligente discussie kan worden gevoerd over de impact van buitenaards contact. De meeste informatie die we uit officiële bronnen over UFO’s krijgen is onjuist of incompleet, aldus de psycholoog.

Bron: Nationalpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Ik geloof wel dat er buitenaardse intelligentie bestaat en ik wil ook nog wel geloven dat ze weleens op aarde zijn geland.

Maar het wordt wel weer heel erg stellig gebracht terwijl deze meneer ook geen concrete bewijzen heeft waar hij zijn zware woorden aan kan ophangen.

Er wordt ook handig gebruikt gemaakt van zijn ex beroep hoogleraar. Terwijl hij hoogleraar in de psychologie was en dat betekent dus dat zijn overtuiging op dit vlak net zo zwaarwegend is als de overtuiging van de loodgieter of melkboer.

Helene
Helene
10 jaren geleden

Je zou wel erg dom dom dom zijn als je zou denken dat het niet zou bestaan.
Je hoeft geen professor te zijn om dat te bedenken.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
Space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Al jaar en dag vliegen in Mexico sigaarufo’s vuurspuwende vulkaankraters in en uit. Waarom?
In straattaal wat spoken die sigaarufo-piloten daaruit, dat al dan niet een nadelig invloed heeft op planetaire biologie, nog maar te zwijgen over eigen
Aardse VSA-H.A.A.R.P defensie-testen?

Men verwachtte al langer maartse buien en aprilse grillen in ’t ufo-landschap!
In plaats van Herman Van Rompuy op de voorpagina van de kranten die zegt dat hij geen dictator is, zouden dit soort beelden aan de wereld getoond moeten worden.
Deze vorm van ufo-sigaren werden al meer waargenomen als uso’s in de Vlaamse kustwateren, door koopvaardijschepen in de buurt van de zeehaven Zeebrugge en het zomerseizoen juli-augustus 2012 ter hoogte van de Vlaamse Saint-Tropez of Knokke-Heist.
Verschillende politici zijn de mening toegedaan, ufo-transparantie dwz deze Extraterestrials met Vlaamse politici voor de pers en tv-camera’s, even het geheugen opfrissen het vrt-programma hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte met Sofie Van Moll en Tom Waes
(2008-2009) dus geen ufo-coverups?
Aardebezoekende Extraterrestrialsrassen
met hun ufo’s hebben geen duit in Aardse
geldwaarde om uit te geven, zogezegd straatarm, maar zijn in de juiste noemer onberekenbaar schatrijk waar geen Aardelig kan tegen tippen, geraken aan ertsen al dan niet uit asteroiden afkomstig, ook via kolonisatie van planeten, buiten het Batibouwcomfort in en uit de keuken en provéwoonst..
Academisch wetenschappelijk doodnuchtere vaststellingen…. maar de geschiedenis van deze Extraterrestrialcivilisaties?

days of our lives
days of our lives
10 jaren geleden

[quote name=”Helene”]Je zou wel erg dom dom dom zijn als je zou denken dat het niet zou bestaan.
Je hoeft geen professor te zijn om dat te bedenken.[/quote]

De kop zegt: “contact is een feit”.
Er zijn geen enkele bewijzen die rechtvaardigen dat het een feit is. Dat het elders in het heelal zal bestaan is een andere discussie.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x