Gezondheid

Ingewijde in farma- en voedselindustrie houdt vurig betoog: ‘We plegen genocide tegen onze eigen kinderen’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Calley Means, oprichter van Trumed, werkte aan het begin van zijn carrière voor de farmaceutische en voedselindustrie. Het was zijn taak om geld door te sluizen naar instituties waar mensen vertrouwen in hebben.

Hij moest geld doorsluizen naar medische organisaties. De American Diabetes Organization nam miljoenen aan van Coca-Cola om diabetespatiënten te adviseren kleine blikjes cola te drinken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Academy of American Pediatrics, de Amerikaanse wetenschappelijke vereniging voor kindergeneeskunde, wordt voor 80 procent gefinancierd door de farmaceutische industrie, onthulde Means.

Ik was geschokt

Hij sluisde geld door naar onderzoekers en communiceerde met tophoogleraren van onder meer Harvard. “Ik was geschokt.”

Means sluisde geld door naar de media. Televisie wordt voor de helft gefinancierd door farma, niet om consumenten, maar het nieuws te beïnvloeden.

Hij financierde ook politici en toezichthouders. De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA wordt voor driekwart gefinancierd door farmaceutische bedrijven.

Genocide

Negen van de 10 belangrijkste doodsoorzaken zijn gelinkt aan voorkoombare chronische ziektes die worden veroorzaakt door voedsel, zei Means tijdens een verkiezingsbijeenkomst van Robert F. Kennedy jr.

“We plegen genocide tegen onze kinderen,” benadrukte hij.

Pact met de duivel

Waarom laat men dit gebeuren? Zieke mensen leveren geld op, gezonde mensen niet. Niets is zo winstgevend als een kind dat aan een chronische ziekte lijdt. Ze krijgen steeds meer comorbiditeiten, maar sterven niet. Medicijnen worden op de middelbare school uitgedeeld als snoepgoed.

Means sprak van ‘een pact met de duivel’: de voedselindustrie houdt ons ziek en de farmaceutische industrie profiteert daarvan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
20 dagen geleden

vertel dat maar tegen nos kijkend nederland…. zal wel weer onzin zijn en een complottheorie volgens de overheidsknuffelende schaapjes

Christien
Christien
20 dagen geleden

En zo is het. Al jaar en dag.

De bezem er doorheen en opnieuw opbouwen vanuit een pure basis zou ik zeggen.

Cathja
Cathja
20 dagen geleden

Ik kom uit een familie van landbouwers. Dat is inmiddels lang geleden. De landbouwers gebruikten geen pesticiden, maar bewerkten het land op de natuurlijke manier. Hun groenten en aardappelen hadden een heerlijke smaak, waardoor er in de keuken maar weinig aan toegevoegd hoefde te worden. Gezond voedsel dus. Men wist wat men at. Kom daar nu eens om? Mensen hebben veel minder weerstand lijkt het wel, en de hoeveelheid zelfzorgproducten zijn niet meer te overzien.
Inderdaad, de (farmaceutische) industrie verdient er gigantisch aan.
Eigenlijk schandalig!

Gosse
Gosse
20 dagen geleden

Als je dit zo leest dan kan je maar tot 1 conclusie komen en dat is dat de roverheid de best georganiseerde misdaadorganisatie is.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x