CoronaBuitenland

Arts waarschuwt: ‘Het lijkt erop dat het mRNA wordt overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Oprichter van Action4Canada Tanya Gaw vroeg cardioloog en internist Peter McCullough in een interview welke risico’s de ongevaccineerden lopen.

Het lijkt erop dat het mRNA wordt overgedragen van de gevaccineerden op de ongevaccineerden, zei de arts, die daarbij verwees naar een recente paper. Het mRNA blijft minstens twee weken na vaccinatie aanwezig in het bloed, en waarschijnlijk nog veel langer.

Een andere studie laat zien dat mRNA maandenlang in de lymfeklieren van gevaccineerden blijft. “Het lijkt erop dat het lichaam het niet kan afvoeren,” zei McCullough.

Zeer verontrustend

Uit de ‘meest verontrustende’ paper blijkt dat het mRNA in de borstvoeding zit van vrouwen die tijdens of na de zwangerschap het vaccin hebben genomen, aldus de arts.

Kun je het vaccin onbedoeld nemen door middel van intiem contact, bijvoorbeeld door iemand te zoenen of seks te hebben, of door middel van borstvoeding? McCullough: “Het lijkt erop dat het antwoord ‘ja’ is.”

Niemand weet hoelang je moet wachten voordat het veilig is om weer fysiek contact met een gevaccineerde te hebben. Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins permanent in het lichaam blijven, waarschuwde hij. Dat geldt dus ook voor het spike-eiwit. “Dit is zeer verontrustend.”

90 dagen of langer

In eerste instantie adviseerde McCullough mensen om tenminste 30 dagen niet te zoenen of seks te hebben met een gevaccineerde. Nu adviseert hij mensen om 90 dagen of langer te wachten.

De arts zei dat het mRNA zich na iedere prikt ophoopt in het lichaam, dat niet in staat lijkt te zijn om zich ervan te ontdoen.

4.8 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jessedepesse
Jessedepesse
2 maanden geleden

Shedding? Brrrr. Ik raak ze liever niet aan, komt zelden voor. Vrienden knuffel ik, met kleding ertussen en dan hoofd niet aanraken.

Klinkt wellicht ziekelijk maar ik vind gevaccineerden smerig.

weinig woorden
weinig woorden
2 maanden geleden

Gadver 🥵 is toch doodeng

psa
psa
2 maanden geleden

Ik sprak laats met een ongevaccineerde taxi chauffeur die veel ouderen naar de prik locatie heeft gebracht en heeft zijn bloed laten testen en daar zit nu vaccin stoffen in.

M.de Jong
M.de Jong
2 maanden geleden

Daarom hebben zij die corona virus gecreëerd om bevolking angst aan te jagen en boosters prikken promoten.
Dat het overdragen draagbaar dat ik al, waarom ze hebben hun doelen bereikt!
Als zij de elites denken daar mee weg te komen
ook zij zullen besmet raken😁😁😁

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x