CoronaBuitenland

Arts waarschuwt: ‘Het lijkt erop dat het mRNA wordt overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Oprichter van Action4Canada Tanya Gaw vroeg cardioloog en internist Peter McCullough in een interview welke risico’s de ongevaccineerden lopen.

Het lijkt erop dat het mRNA wordt overgedragen van de gevaccineerden op de ongevaccineerden, zei de arts, die daarbij verwees naar een recente paper. Het mRNA blijft minstens twee weken na vaccinatie aanwezig in het bloed, en waarschijnlijk nog veel langer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een andere studie laat zien dat mRNA maandenlang in de lymfeklieren van gevaccineerden blijft. “Het lijkt erop dat het lichaam het niet kan afvoeren,” zei McCullough.

Zeer verontrustend

Uit de ‘meest verontrustende’ paper blijkt dat het mRNA in de borstvoeding zit van vrouwen die tijdens of na de zwangerschap het vaccin hebben genomen, aldus de arts.

Kun je het vaccin onbedoeld nemen door middel van intiem contact, bijvoorbeeld door iemand te zoenen of seks te hebben, of door middel van borstvoeding? McCullough: “Het lijkt erop dat het antwoord ‘ja’ is.”

Niemand weet hoelang je moet wachten voordat het veilig is om weer fysiek contact met een gevaccineerde te hebben. Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins permanent in het lichaam blijven, waarschuwde hij. Dat geldt dus ook voor het spike-eiwit. “Dit is zeer verontrustend.”

90 dagen of langer

In eerste instantie adviseerde McCullough mensen om tenminste 30 dagen niet te zoenen of seks te hebben met een gevaccineerde. Nu adviseert hij mensen om 90 dagen of langer te wachten.

De arts zei dat het mRNA zich na iedere prikt ophoopt in het lichaam, dat niet in staat lijkt te zijn om zich ervan te ontdoen.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Shedding? Brrrr. Ik raak ze liever niet aan, komt zelden voor. Vrienden knuffel ik, met kleding ertussen en dan hoofd niet aanraken.

Klinkt wellicht ziekelijk maar ik vind gevaccineerden smerig.

weinig woorden
weinig woorden
1 jaar geleden

Gadver 🥵 is toch doodeng

psa
psa
1 jaar geleden

Ik sprak laats met een ongevaccineerde taxi chauffeur die veel ouderen naar de prik locatie heeft gebracht en heeft zijn bloed laten testen en daar zit nu vaccin stoffen in.

M.de Jong
M.de Jong
1 jaar geleden

Daarom hebben zij die corona virus gecreëerd om bevolking angst aan te jagen en boosters prikken promoten.
Dat het overdragen draagbaar dat ik al, waarom ze hebben hun doelen bereikt!
Als zij de elites denken daar mee weg te komen
ook zij zullen besmet raken😁😁😁

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x