Buitenland

Onze overheden voeren Gladio-achtige valse vlag-operaties uit. Deze analist onthult waarom

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bepaalde overheden voeren valse vlag-operaties uit om hun politieke agenda verder uit te werken. Dat stelt politiek commentator Mike Harris.

De recente toename in geweld op aarde wordt volgens hem veroorzaakt door Gladio-achtige valse vlag-operaties, waarbij moslims worden neergezet als gestoorde daders.

Door middel van deze operaties houden overheden het volk vast in angst voor een andere groep en kunnen ze een agenda uitwerken waar mensen normaal gesproken fel op tegen zouden zijn.

Steekpartij

Een steekpartij eind vorige maand in een trein in Portland zorgde voor veel ophef. Een 35-jarige man belaagde twee moslima’s en stak vervolgens twee mannen dood die het voor de vrouwen opnamen.

Dankzij tips van het publiek kwamen de autoriteiten een verdachte op het spoor. De politie sprak tegenover CNN over een ‘harteloos misdrijf’.

Harris merkt op dat er momenteel twee grote stromingen zijn in de VS.

Vergelijkbare situatie

Enerzijds heb je de Trump-aanhangers die willen dat alles bij het oude blijft en anderzijds radicaal-links dat de overheid wil ontmantelen en voorstander is van radicale veranderingen.

Voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog ontstond een vergelijkbare situatie in Duitsland, zegt Harris.

Toen had je enerzijds de bolsjewieken die probeerden de Duitse overheid te destabiliseren en anderzijds de opkomst van de nazipartij.

Eigen burgers

Operatie Gladio staat voor geheime netwerken die na de Tweede Wereldoorlog in West-Europese landen werden gevormd door de CIA en de NAVO.

De Zwitserse historicus Daniele Ganser onthult in zijn boek NATO’s Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe dat deze netwerken werden ingezet om valse vlag-aanslagen te plegen in Europa.

Ganser legde uit dat Gladio nauw samenwerkte met de NAVO en de CIA en in Italië verantwoordelijk was voor terreuraanslagen op eigen burgers.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

En zelfs de brand van de woontoren in londen wordt al een false flag genoemd. 911 wordt er zelfs bijgehaald, met de opmerking hoe een toren in brand zich gedraagd, hij blijft staan.
Gemakshalve wordt de ingestorte woontoren in Iran maar even vergeten…

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Het is duidelijk dat we na de NAZI`s en de communisten nu tot een andere verschrikking gedwongen worden door een handjevol schat en schat rijken!
De opzet van 9/11 was dat we iedere moslim in de haren zouden vliegen en dat is niet gebeurt, maar het is nog niet helemaal opgehouden nu probeert dit groepje door massa immigratie en aanslagen als nog een oorlog te ontketenen!
Watchman Of The Harvest (Order Out Of Chaos) ofwel Ordo Ab Chao.

Ino
Ino
5 jaren geleden

Dat zal zo’n vaart toch niet lopen?

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Wat is het moraal
achter die steekpartij in een trein in Portland?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x