Homepagina » Mens en Dier » Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’
politiecommissaris
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om te geloven dat de rellen in de Verenigde Staten niet georganiseerd zijn. Dat zei voormalig politiecommissaris van New York Bernie Kerik in het tv-programma Mornings with Maria op Fox Business.

Als je een kaart van de VS erbij pakt, dan zie je dat de rellen plaatsvinden op strategische plekken. De relschoppers gebruiken voertuigen zonder kentekenplaten vol met wapens, molotovcocktails, allemaal dingen uit het handboek van Antifa. Ze kunnen tegenwoordig gemakkelijk en snel communiceren via mobieltjes en social media, zei Kerik.

“We zijn veel te politiek correct,” vindt hij. “Ik zie dat politieagenten worden bekogeld, maar te bang zijn om iets terug te doen. In New York krijgen ze bakstenen, flessen en molotovcocktails naar hun hoofd gegooid. En op het moment dat een agent iets terugdoet en probeert om iemand te arresteren, wil de burgemeester een onderzoek instellen.”

Joe Biden

Hij wees erop dat 80 procent van de mensen die gearresteerd zijn, van buiten de staat komt. “Dit gaat niet langer over George Floyd en de mensen die vreedzaam willen protesteren.”

Presentatrice Maria Bartiromo vroeg hem wat er gedaan moet worden om erachter te komen wie de organisatoren van de protesten zijn en wie de relschoppers financiert.

De oud-politiecommissaris zei dat medewerkers van presidentskandidaat Joe Biden de borgsom betalen van relschoppers die zijn opgepakt. Hij verwees hierbij naar een artikel van persbureau Reuters. “Dit zijn radicaal-linkse terroristen en Joe Biden betaalt de borg? Kom op zeg. Ik weet niet precies wat er aan de hand is of wie erachter zit, maar ik heb wel een vermoeden: George Soros.”

Hij zei dat het nu aan de FBI is om dit verder uit te zoeken.

[Fox Business] (inmiddels verwijderd)

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

Dit is ook Soros zijn werkje. Bill Gates doet de gezondheidszorg. Wat een griezels, die moeten gestopt worden. Ik weet niet of jullie je zorgen maken om de toekomst? Het is van belang je stem vreedzaam te laten horen. Zaterdag aanstaande, Den Haag. Kom op voor jouw vrijheid‼️

Rob
Rob
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

Soros zorgt voor de chaos zodat de politiek een reden wordt gegeven om vrijheden te beperken. Bill Gates zorgt er intussen voor dat de nodige vaccinaties worden geproduceerd met daarin de microchip, om de hele bevolking te vaccineren zodat ze iedereen kunnen traceren via de microchip. Het is allemaal één en dezelfde agenda: het volledig strippen van je vrijheden en rechten om tot een wereldregering te komen die iedereen in zijn macht heeft met behulp van technologie. Microchip, afstandscensor, smart-phone met verplichte apps, enz.

Jos
Jos
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

Misschien dat Soros ook in Den Haag alvast wat pallets met bakstenen kan laten afleveren.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

zal er zijn !

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  rayoflight
7 maanden geleden

Dank, alle steun is nodig ✌️✊

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
7 maanden geleden

nog een paar uur 🙂

ed van der harst
ed van der harst
7 maanden geleden

die Soros had natuurlijk allang voor het oorlogstrubinaal moeten staan hij is mede verantwoordelijk voor
vele misdaden tegen de mensheid denk aan de Balkan oorlog vorige eeuw -regiem change in de Oekraine
en in de VS staan vele rellen op zijn naam dit soort figuren hebben onzichtbare beschermheren zou me niet verbazen als deze beschermheren buitenaardsen zijn

Pieter
Pieter
7 maanden geleden

President Donald J. Trump is de antichrist. Hij voldoet aan alle kenmerken die staan beschreven in de oudste bijbels ter wereld. Trump verricht goddelijke zaken, waaronder het aan het licht brengen van de leugen en de wereldse duisternis. Hierdoor zal hij door een grote schare bejubeld worden. Dat is zijn doel, aanbeden worden zoals God. Aan de oppervlakte houdt hij de Bijbel in zijn hand, maar hij zal hem nooit openen en God citeren. Wel kent hijzelf de Bijbel tot in het kleinste detail.
Donald J. Trump is dus een cruciale pion in Gods plan. Hij zal uiteindelijk de eindtijden op ons los laten, en daarna wellicht vermoord worden. Een martelaar dus in de ogen van zijn ‘volgelingen’.

Het goede nieuws is dat alles goed komt.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

Heeft hij niet bij zijn inauguratie quotes uit de bijbel geciteerd ? Ook is pence een Pentecost. Lijkt me sterk dat ie een anti-christ is ? Of ie 100% zuiver is weet ik niet maar anti-christ gaat me toch te ver.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Pieter
7 maanden geleden

Trump heeft enkele vraagtekens. Ik vind Bill ‘Mengele’ Gates meer voldoen.

rayoflight
rayoflight
7 maanden geleden

Al miljoenen keren gezegt bevestigd (zelfs door de man zelf). Vraag me af hoe moeilijk het is om die man tot verantwoording te roepen.

Hillary staat nu ()03-06-20 voor de rechtbank. Als er recht is is er hoop. Maar of ooit De Soros voor zijn daden (net als Bill Gates) kan worden vervolgd lijkt me sterk.

Toeval
Toeval
7 maanden geleden

Weer een false Flag, verdeel en overheers en wie heeft hier voordeel bij?
De nep agent en zogenaamde overleden Floyd kende elkaar.
Waarom kijkt de politie niet even op die camera’s die overal hangen op ieder kruispunt wie die bakstenen daar geplaatst heeft in die steden?

Cui Bono? Who Benefits?
https://www.youtube.com/watch?v=8Ww7hpRqWyk

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
7 maanden geleden

Ik vindt dat die Soros en die Bill Gates veroordeelt moeten worden tot die heerlijke tintelende stoel en wel zo snel als mogelijk,

freddy
freddy
7 maanden geleden

als ik die kop van kerik zie, heb ik al gegeten en gedronken. wat een naar sujet.

x

Check Also

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

wetsvoorstel

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x