Mens en Dier

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je moet wel volslagen idioot zijn om te geloven dat de rellen in de Verenigde Staten niet georganiseerd zijn. Dat zei voormalig politiecommissaris van New York Bernie Kerik in het tv-programma Mornings with Maria op Fox Business.

Als je een kaart van de VS erbij pakt, dan zie je dat de rellen plaatsvinden op strategische plekken. De relschoppers gebruiken voertuigen zonder kentekenplaten vol met wapens, molotovcocktails, allemaal dingen uit het handboek van Antifa. Ze kunnen tegenwoordig gemakkelijk en snel communiceren via mobieltjes en social media, zei Kerik.

“We zijn veel te politiek correct,” vindt hij. “Ik zie dat politieagenten worden bekogeld, maar te bang zijn om iets terug te doen. In New York krijgen ze bakstenen, flessen en molotovcocktails naar hun hoofd gegooid. En op het moment dat een agent iets terugdoet en probeert om iemand te arresteren, wil de burgemeester een onderzoek instellen.”

Joe Biden

Hij wees erop dat 80 procent van de mensen die gearresteerd zijn, van buiten de staat komt. “Dit gaat niet langer over George Floyd en de mensen die vreedzaam willen protesteren.”

Presentatrice Maria Bartiromo vroeg hem wat er gedaan moet worden om erachter te komen wie de organisatoren van de protesten zijn en wie de relschoppers financiert.

De oud-politiecommissaris zei dat medewerkers van presidentskandidaat Joe Biden de borgsom betalen van relschoppers die zijn opgepakt. Hij verwees hierbij naar een artikel van persbureau Reuters. “Dit zijn radicaal-linkse terroristen en Joe Biden betaalt de borg? Kom op zeg. Ik weet niet precies wat er aan de hand is of wie erachter zit, maar ik heb wel een vermoeden: George Soros.”

Hij zei dat het nu aan de FBI is om dit verder uit te zoeken.

[Fox Business] (inmiddels verwijderd)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Dit is ook Soros zijn werkje. Bill Gates doet de gezondheidszorg. Wat een griezels, die moeten gestopt worden. Ik weet niet of jullie je zorgen maken om de toekomst? Het is van belang je stem vreedzaam te laten horen. Zaterdag aanstaande, Den Haag. Kom op voor jouw vrijheid‼️

ed van der harst
ed van der harst
2 jaren geleden

die Soros had natuurlijk allang voor het oorlogstrubinaal moeten staan hij is mede verantwoordelijk voor
vele misdaden tegen de mensheid denk aan de Balkan oorlog vorige eeuw -regiem change in de Oekraine
en in de VS staan vele rellen op zijn naam dit soort figuren hebben onzichtbare beschermheren zou me niet verbazen als deze beschermheren buitenaardsen zijn

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

President Donald J. Trump is de antichrist. Hij voldoet aan alle kenmerken die staan beschreven in de oudste bijbels ter wereld. Trump verricht goddelijke zaken, waaronder het aan het licht brengen van de leugen en de wereldse duisternis. Hierdoor zal hij door een grote schare bejubeld worden. Dat is zijn doel, aanbeden worden zoals God. Aan de oppervlakte houdt hij de Bijbel in zijn hand, maar hij zal hem nooit openen en God citeren. Wel kent hijzelf de Bijbel tot in het kleinste detail.
Donald J. Trump is dus een cruciale pion in Gods plan. Hij zal uiteindelijk de eindtijden op ons los laten, en daarna wellicht vermoord worden. Een martelaar dus in de ogen van zijn ‘volgelingen’.

Het goede nieuws is dat alles goed komt.

rayoflight
rayoflight
2 jaren geleden

Al miljoenen keren gezegt bevestigd (zelfs door de man zelf). Vraag me af hoe moeilijk het is om die man tot verantwoording te roepen.

Hillary staat nu ()03-06-20 voor de rechtbank. Als er recht is is er hoop. Maar of ooit De Soros voor zijn daden (net als Bill Gates) kan worden vervolgd lijkt me sterk.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x