Homepagina » UFO » Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip
UFO boven Busan, Zuid-Korea

Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip

Het is niet ongewoon dat er onbekende objecten worden waargenomen in het luchtruim. Het is wel ongewoon dat een spionagedienst er uitspraken over doet.

Ricardo Baretzky is afdelingshoofd van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA. Hij analyseerde beelden van een UFO-waarneming boven de Zuid-Koreaanse stad Busan.

SACIA houdt zich met name bezig met het verzamelen en analyseren van data. Baretzky bevestigde op basis van de voorlopige resultaten de authenticiteit van de beelden maakte de volgende opmerkingen:

Mislukte raketlancering

We hebben enkele weken geleden in hetzelfde gebied een groot toestel gezien. De UFO werd 20 minuten na de veelbesproken mislukte raketlancering door Noord-Korea waargenomen.

Het object kwam door de analyse, maar was waarschijnlijk van aardse makelij. Het was volgens ons een verkenningsschip met een 5-koppige bemanning.

In de atmosfeer kon het object snelheden bereiken tot ruim 25.000 kilometer per uur. Buiten de atmosfeer? We kunnen slechts gissen, maar het schip was vele malen gevanceerder dan bekende raketmotoren.

Hoefijzer

Uit de gegevens blijkt dat het nieuwste object de vorm heeft van een hoefijzer. Mogelijk gaat het om een verkenningsschip van buitenaardse komaf. Wanneer de voorlopige analyse wordt bevestigd kan het toestel belangrijke implicaties hebben voor de nationale veiligheid van landen.

In het archief bevindt zich een melding van een gelijksoortig schip in de vorm van een hoefijzer dat in de vijftiger jaren is gezien door de piloot van een onderscheppingsvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cc
cc
9 jaren geleden

Als je het filmpje van het N.A.S.A’s Tether-Incident bekijkt dan zie je massa’s hoefijzervormige objecten, zelfs van enkele mijlen doorsnee..

Dina
Dina
9 jaren geleden

Dit verkenningsschip lijkt wel verdacht veel op het object dat wordt onderzocht in de Baltische zee. Daar lees je nu niets meer over, wordt ’t stilgehouden?

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

De bovenkant van dit ding lijkt op de bovenkant van dat ding in de Baltische zee.

Roswell Grey
Roswell Grey
9 jaren geleden

Project Aurora – ultrageheime en supergeavanceerde toestellen, reverse engineered van gecrashte buitenaardse toestellen.

x

Check Also

spong

Advocaat Spong oogst kritiek met uitspraken over vaccinatieplicht: ‘Giftig betoog’

Strafadvocaat Gerard Spong pleit voor een vaccinatieplicht. ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x