Homepagina » UFO » Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip
UFO boven Busan, Zuid-Korea

Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip

Het is niet ongewoon dat er onbekende objecten worden waargenomen in het luchtruim. Het is wel ongewoon dat een spionagedienst er uitspraken over doet.

Ricardo Baretzky is afdelingshoofd van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA. Hij analyseerde beelden van een UFO-waarneming boven de Zuid-Koreaanse stad Busan.

SACIA houdt zich met name bezig met het verzamelen en analyseren van data. Baretzky bevestigde op basis van de voorlopige resultaten de authenticiteit van de beelden maakte de volgende opmerkingen:

Mislukte raketlancering

We hebben enkele weken geleden in hetzelfde gebied een groot toestel gezien. De UFO werd 20 minuten na de veelbesproken mislukte raketlancering door Noord-Korea waargenomen.

Het object kwam door de analyse, maar was waarschijnlijk van aardse makelij. Het was volgens ons een verkenningsschip met een 5-koppige bemanning.

In de atmosfeer kon het object snelheden bereiken tot ruim 25.000 kilometer per uur. Buiten de atmosfeer? We kunnen slechts gissen, maar het schip was vele malen gevanceerder dan bekende raketmotoren.

Hoefijzer

Uit de gegevens blijkt dat het nieuwste object de vorm heeft van een hoefijzer. Mogelijk gaat het om een verkenningsschip van buitenaardse komaf. Wanneer de voorlopige analyse wordt bevestigd kan het toestel belangrijke implicaties hebben voor de nationale veiligheid van landen.

In het archief bevindt zich een melding van een gelijksoortig schip in de vorm van een hoefijzer dat in de vijftiger jaren is gezien door de piloot van een onderscheppingsvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • cc schreef:

  Als je het filmpje van het N.A.S.A’s Tether-Incident bekijkt dan zie je massa’s hoefijzervormige objecten, zelfs van enkele mijlen doorsnee..

  0 likes
 • Dina schreef:

  Dit verkenningsschip lijkt wel verdacht veel op het object dat wordt onderzocht in de Baltische zee. Daar lees je nu niets meer over, wordt ‘t stilgehouden?

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  De bovenkant van dit ding lijkt op de bovenkant van dat ding in de Baltische zee.

  0 likes
 • Roswell Grey schreef:

  Project Aurora – ultrageheime en supergeavanceerde toestellen, reverse engineered van gecrashte buitenaardse toestellen.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  gelukkig corresponderen deze inlichtingendiensten allemaal via de media, je kan je toch niet voorstellen dat ze bepaalde zaken eerst een tijdje binnenkamers houden om onderzoek te doen, waarna het naderhand via officiële wegen naar buiten komt. Het wordt steeds gekker hier in de berichtgeving.

  Met men eerst verplicht 10 paddo´s nuttigen alvorens men het nieuws mag selecteren?

  0 likes
 • Erik schreef:

  Als het waar is en de finale show gaat binnenkort echt plaatsvinden, tijdens de Olympics of misschien later…..Laat je dan niet misleiden.

  We hoeven niet gered te worden door middel van technologie van een buitenaardse beschaving!!! Wij zijn de bewoners van Aarde en zij is een afspiegeling van ons eigen gedachtegoed. Als wij veranderen, verandert de planeet met ons mee. Wij zijn zelf de goden waar we al zo lang op wachten.

  Grote bak popcorn met een drankje en blijf bij jezelf.

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Waarom zou uitsluitend DIT object een buitenaards verkenningsschip zijn? Volgens mij zijn álle ufo’s dat!

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  lag er ook niet zoiets op de bodem van de zee ?? het model komt aardig overeen met wat er vliegt en wat er op de bodem licht

  0 likes
 • Knaagdier schreef:

  Kan er alleen van maken dat het een ordinaire vogel is, in het filmpje flapt het soms met de vleugel en lijkt het te zweven op een luchtstroom (net zoals roofvogels soms doen.) Alleen is dit zover ingezoomd dat alle pixels met elkaar versmolten zijn en dat het net op een UFO lijkt…

  0 likes
 • SSSDrome schreef:

  Hey! Zijn dat niet Han Solo en Chewbacca in hun Millennium Falcon?

  :p

  0 likes
 • MK schreef:

  Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Zo te lezen legt iedereen meteen de link bij de Baltische zee XD

  0 likes
 • patrick schreef:

  ja duidelijk een weerballon ;-P

  daar zullen ze wel weer mee komen!

  0 likes
 • Danile schreef:

  Wauw ik zag precies hetzelfde gisteren…

  0 likes
 • Maria schreef:

  President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.

  0 likes
 • Kosmo74 schreef:

  [quote name=”MK”]Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…[/quote]

  Geen enkele vraag is dom….en angst is een slechte raadgever, ik geef jou een paar redenen waarom je daar geen angst voor moet hebben:

  1. Als ze ons willen aanvallen hadden ze dat al lang gedaan, waarom wachten tot wij zo geavanceerd zijn om kernwapens te maken, niet zo logisch..
  2. Tot nu toe hebben ze ons niet aangevallen… wij hun wel, dat zou ze toch een goede reden geven om ons aan te pakken..
  3. Als ze hier kunnen komen, zijn ze waarschijnlijk intelligenter dan dan wij, en geen zin om primitief oorlogje te spelen.
  gr.

  0 likes
 • Johan schreef:

  Dit ziet er wel heel echt uit!!

  0 likes
 • Sjors schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”]gelukkig corresponderen deze inlichtingendiensten allemaal via de media, je kan je toch niet voorstellen dat ze bepaalde zaken eerst een tijdje binnenkamers houden om onderzoek te doen, waarna het naderhand via officiële wegen naar buiten komt. Het wordt steeds gekker hier in de berichtgeving.

  Met men eerst verplicht 10 paddo´s nuttigen alvorens men het nieuws mag selecteren?[/quote]

  Het is intuitie, telepathie en ander soort signs, heel boeiend omdat het correspondeerd met wat je leest! Misschien dat jij een bak paddo’s nodig heb, de rest wat hier zit denk ik niet.

  0 likes
 • daan schreef:

  man man man

  check die poster zijn channel (youtube)

  die kerel heeft 64 UFO video’s!

  Dit voelt een beetje als niet goed ge-researched.

  0 likes
 • magdalena schreef:

  [quote name=”MK”]Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…[/quote]
  Wat ik alleen maar weet is dat ze het in de gaten houden ,omdat de illuminatie misschien de kolder in de kop krijgt en wapens gaat gebruiken die niet alleen ons kan beinvloeden maar de gehele kosmos.Er zijn ook meerdere ruimte stations die ze verkeerd kunnen gaan gebruiken en dat moet worden voorkomen.Als ze ons willen overnemen dan hadden ze dat al duizenden jaren geleden kunnen doen ,ze willen alleen maar zorgen voor vrede binnen de galactie.

  0 likes
 • O. Westerman schreef:

  [quote name=”Maria”]President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.[/quote]
  Sinds 47 en mogelijk nog een paar jaar eerder is het bestaan van ET craft bekend en geheim gehouden. Amerika heeft antigravity craft die ze inderdaad testen maar ook waarmee ze gewoon in de kosmos vliegen en ze gaan sneller dan 28000 mile per uur.

  0 likes
 • Lilian schreef:

  [quote name=”magdalena”]
  Wat ik alleen maar weet is dat ze het in de gaten houden ,omdat de illuminatie misschien de kolder in de kop krijgt en wapens gaat gebruiken die niet alleen ons kan beinvloeden maar de gehele kosmos. Als ze ons willen overnemen dan hadden ze dat al duizenden jaren geleden kunnen doen ,ze willen alleen maar zorgen voor vrede binnen de galactie.[/quote]

  We vergeten dat wij, mensen, in de 3e dimensie leven, de dimensie van de dualiteit. Denken in “wij” en “zij”.

  Zoals velen hier opmerken: als ze ons hadden willen beheersen, hadden ze dat allang gedaan.

  In andere berichten lezen we keer op keer dat we hier met z’n allen door één deur moeten zien te komen. Waarom zou dat concept zich beperken tot de aarde? Ook de ET’s hebben geleerd van het verleden. Geen kernbomspelletjes meer, want dit beïnvloedt de hele kosmos. Laten we op een andere manier leren hoe we het ego moeten sussen.

  0 likes
 • william schreef:

  klopt dit artikel wel eerst staat er dat het over een mogelijk aards toestel gaat met 5 bemaningsleden en een eindje verder staat er dat het mogelijk over een verkeningsschip is van buitenaardse komaf wort ik nu gek

  0 likes
 • Byter schreef:

  Dit filmpje doet me wel heel erg denken aan een straalvliegtuig dat door een bijna oververzadigde lucht beweegt. Door de onderdruk aan de ene en de overdruk aan de andere kant ontstaat een vergelijkbare vorm. Het donkere deel, (nu voor hoefijzer uitgescholden) is in feite de machine zelf.

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Lijkt wel heel erg veel op de vorm van de Baltic UFO 😀 (Leuk gedaan)

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Maria”]President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.[/quote]
  Sinds 47 en mogelijk nog een paar jaar eerder is het bestaan van ET craft bekend en geheim gehouden. Amerika heeft antigravity craft die ze inderdaad testen maar ook waarmee ze gewoon in de kosmos vliegen en ze gaan sneller dan 28000 mile per uur.[/quote]
  ————–
  Klopt,daarom is het nu moeilijk beoordelen voor ons leken wat nu wat en wie wie is..

  0 likes
 • Jan schreef:

  Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….

  0 likes
 • HOVMM schreef:

  [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Inderrdaad;zet je aan ‘t denken.

  0 likes
 • John schreef:

  [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Dat is precies wat ik ook altijd denk, de beelden zijn altijd vaag en dat komt de geloofwaardigheid niet ten goede en als ik dan aan modelbouw en photoshop denk krijg ik nog meer bedenkingen.. morgen is het 4 Augustus ik heb zo’n gevoel dat we met zijn alle weer flink in de maling genomen zijn zoals dat al vele male eerder gebeurd is.. Het klinkt bij mij logischer als er op 21 December een expo planeet van Nibiru tegen de aarde klapt dan dat er een UFO land.

  0 likes
 • Incy schreef:

  [quote name=”william”]klopt dit artikel wel eerst staat er dat het over een mogelijk aards toestel gaat met 5 bemaningsleden en een eindje verder staat er dat het mogelijk over een verkeningsschip is van buitenaardse komaf wort ik nu gek[/quote]Het ‘aards toestel’ refereert naar een toestel dat ze enkele weken geleden hebben gezien na een mislukte raketlancering in Noord-Korea. Het ‘buitenaardse toestel’ is het hoefijzervormig toestel gespot in Busan Zuid-Korea. Er wordt dus gesproken over twee toestellen.

  0 likes
 • Robijn schreef:

  Buitenaards verkenningschip lezen de meesten. Maar er staat MOGELIJK buitenaards verkenningsschip. Je had ook kunnen zetten als titel: mogelijk verkenningschip van Mars.

  Ik zal pas het werkelijke bestaan van Aliens aanvaarden indien er een ergens landt met zijn ruimteschip en zich ongeremd laat fotograferen en bezoeken. Tot dan zie ik die verhalen alleen maar als fantasieen en een virtuele werkelijkheid.

  0 likes
 • Ugh. schreef:

  Hey.Waarom worden mijn reacties niet geplaatst? Mag mijn woord niet verkondigt worden, dacht dat jullie democratie hoog in het vaandel hebben staan. Lijkt erop dat jullie de waarheid niet willlen inzien

  0 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Heb ik in de loop van de jaren al vaker aangegeven, maar men wil zo graag iets aards als ufo verklaren, dat men er rustig op los fantaseert…

  0 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Opvallend is dat het object een paar keer van vorm veranderd, tussen een hoefijzervormig object, en een object met aanhangsels. Verder is er de discussie op de Amerikaanse website dat het, ofwel om een zeer klein object gaat, of om een zeer groot object gaat, van een 300-400m. Echter zijn er totaal geen referentiepunten, en zelfs wolken die in de Amerikaanse discussie als referentie worden, kunnen dat niet zijn omdat je aan de hand van dit filmpje niet weet hoe groot de wolken zijn, en op welke afstand ze staan.
  Mijn indruk is dat het om iets kleins gaat, veel kleiner dan een 5-mans ruimtevaartuig, bijv. een “ufo-ballonetje”, maar daar het van vorm veranderd, gaat het waarschijnlijk om een computeranimatie. Het zou handig zijn als er een vertaling komt van de mensen die daar spreken, want echt opgewonden klinken ze ook niet over deze ontdekking, en dat zegt ook iets over de warheid van dit filmpje…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >