UFO

Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is niet ongewoon dat er onbekende objecten worden waargenomen in het luchtruim. Het is wel ongewoon dat een spionagedienst er uitspraken over doet.

Ricardo Baretzky is afdelingshoofd van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA. Hij analyseerde beelden van een UFO-waarneming boven de Zuid-Koreaanse stad Busan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

SACIA houdt zich met name bezig met het verzamelen en analyseren van data. Baretzky bevestigde op basis van de voorlopige resultaten de authenticiteit van de beelden maakte de volgende opmerkingen:

Mislukte raketlancering

We hebben enkele weken geleden in hetzelfde gebied een groot toestel gezien. De UFO werd 20 minuten na de veelbesproken mislukte raketlancering door Noord-Korea waargenomen.

Het object kwam door de analyse, maar was waarschijnlijk van aardse makelij. Het was volgens ons een verkenningsschip met een 5-koppige bemanning.

In de atmosfeer kon het object snelheden bereiken tot ruim 25.000 kilometer per uur. Buiten de atmosfeer? We kunnen slechts gissen, maar het schip was vele malen gevanceerder dan bekende raketmotoren.

Hoefijzer

Uit de gegevens blijkt dat het nieuwste object de vorm heeft van een hoefijzer. Mogelijk gaat het om een verkenningsschip van buitenaardse komaf. Wanneer de voorlopige analyse wordt bevestigd kan het toestel belangrijke implicaties hebben voor de nationale veiligheid van landen.

In het archief bevindt zich een melding van een gelijksoortig schip in de vorm van een hoefijzer dat in de vijftiger jaren is gezien door de piloot van een onderscheppingsvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cc
cc
11 jaren geleden

Als je het filmpje van het N.A.S.A’s Tether-Incident bekijkt dan zie je massa’s hoefijzervormige objecten, zelfs van enkele mijlen doorsnee..

Dina
Dina
11 jaren geleden

Dit verkenningsschip lijkt wel verdacht veel op het object dat wordt onderzocht in de Baltische zee. Daar lees je nu niets meer over, wordt ’t stilgehouden?

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

De bovenkant van dit ding lijkt op de bovenkant van dat ding in de Baltische zee.

Roswell Grey
Roswell Grey
11 jaren geleden

Project Aurora – ultrageheime en supergeavanceerde toestellen, reverse engineered van gecrashte buitenaardse toestellen.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x