Homepagina » UFO » Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip
UFO boven Busan, Zuid-Korea

Inlichtingendienst: object boven Busan is mogelijk buitenaards verkenningsschip

Het is niet ongewoon dat er onbekende objecten worden waargenomen in het luchtruim. Het is wel ongewoon dat een spionagedienst er uitspraken over doet.

Ricardo Baretzky is afdelingshoofd van de Zuid-Afrikaanse contraspionagedienst SACIA. Hij analyseerde beelden van een UFO-waarneming boven de Zuid-Koreaanse stad Busan.

SACIA houdt zich met name bezig met het verzamelen en analyseren van data. Baretzky bevestigde op basis van de voorlopige resultaten de authenticiteit van de beelden maakte de volgende opmerkingen:

Mislukte raketlancering

We hebben enkele weken geleden in hetzelfde gebied een groot toestel gezien. De UFO werd 20 minuten na de veelbesproken mislukte raketlancering door Noord-Korea waargenomen.

Het object kwam door de analyse, maar was waarschijnlijk van aardse makelij. Het was volgens ons een verkenningsschip met een 5-koppige bemanning.

In de atmosfeer kon het object snelheden bereiken tot ruim 25.000 kilometer per uur. Buiten de atmosfeer? We kunnen slechts gissen, maar het schip was vele malen gevanceerder dan bekende raketmotoren.

Hoefijzer

Uit de gegevens blijkt dat het nieuwste object de vorm heeft van een hoefijzer. Mogelijk gaat het om een verkenningsschip van buitenaardse komaf. Wanneer de voorlopige analyse wordt bevestigd kan het toestel belangrijke implicaties hebben voor de nationale veiligheid van landen.

In het archief bevindt zich een melding van een gelijksoortig schip in de vorm van een hoefijzer dat in de vijftiger jaren is gezien door de piloot van een onderscheppingsvliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Als je het filmpje van het N.A.S.A’s Tether-Incident bekijkt dan zie je massa’s hoefijzervormige objecten, zelfs van enkele mijlen doorsnee..

  0 likes
 2. Dit verkenningsschip lijkt wel verdacht veel op het object dat wordt onderzocht in de Baltische zee. Daar lees je nu niets meer over, wordt ‘t stilgehouden?

  0 likes
 3. De bovenkant van dit ding lijkt op de bovenkant van dat ding in de Baltische zee.

  0 likes
 4. Project Aurora – ultrageheime en supergeavanceerde toestellen, reverse engineered van gecrashte buitenaardse toestellen.

  0 likes
 5. gelukkig corresponderen deze inlichtingendiensten allemaal via de media, je kan je toch niet voorstellen dat ze bepaalde zaken eerst een tijdje binnenkamers houden om onderzoek te doen, waarna het naderhand via officiële wegen naar buiten komt. Het wordt steeds gekker hier in de berichtgeving.

  Met men eerst verplicht 10 paddo´s nuttigen alvorens men het nieuws mag selecteren?

  0 likes
 6. Als het waar is en de finale show gaat binnenkort echt plaatsvinden, tijdens de Olympics of misschien later…..Laat je dan niet misleiden.

  We hoeven niet gered te worden door middel van technologie van een buitenaardse beschaving!!! Wij zijn de bewoners van Aarde en zij is een afspiegeling van ons eigen gedachtegoed. Als wij veranderen, verandert de planeet met ons mee. Wij zijn zelf de goden waar we al zo lang op wachten.

  Grote bak popcorn met een drankje en blijf bij jezelf.

  0 likes
 7. Waarom zou uitsluitend DIT object een buitenaards verkenningsschip zijn? Volgens mij zijn álle ufo’s dat!

  0 likes
 8. lag er ook niet zoiets op de bodem van de zee ?? het model komt aardig overeen met wat er vliegt en wat er op de bodem licht

  0 likes
 9. Kan er alleen van maken dat het een ordinaire vogel is, in het filmpje flapt het soms met de vleugel en lijkt het te zweven op een luchtstroom (net zoals roofvogels soms doen.) Alleen is dit zover ingezoomd dat alle pixels met elkaar versmolten zijn en dat het net op een UFO lijkt…

  0 likes
 10. Hey! Zijn dat niet Han Solo en Chewbacca in hun Millennium Falcon?

  :p

  0 likes
 11. Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…

  0 likes
 12. Zo te lezen legt iedereen meteen de link bij de Baltische zee XD

  0 likes
 13. ja duidelijk een weerballon ;-P

  daar zullen ze wel weer mee komen!

  0 likes
 14. Wauw ik zag precies hetzelfde gisteren…

  0 likes
 15. President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.

  0 likes
 16. [quote name=”MK”]Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…[/quote]

  Geen enkele vraag is dom….en angst is een slechte raadgever, ik geef jou een paar redenen waarom je daar geen angst voor moet hebben:

  1. Als ze ons willen aanvallen hadden ze dat al lang gedaan, waarom wachten tot wij zo geavanceerd zijn om kernwapens te maken, niet zo logisch..
  2. Tot nu toe hebben ze ons niet aangevallen… wij hun wel, dat zou ze toch een goede reden geven om ons aan te pakken..
  3. Als ze hier kunnen komen, zijn ze waarschijnlijk intelligenter dan dan wij, en geen zin om primitief oorlogje te spelen.
  gr.

  0 likes
 17. Dit ziet er wel heel echt uit!!

  0 likes
 18. [quote name=”M. Brandenburg”]gelukkig corresponderen deze inlichtingendiensten allemaal via de media, je kan je toch niet voorstellen dat ze bepaalde zaken eerst een tijdje binnenkamers houden om onderzoek te doen, waarna het naderhand via officiële wegen naar buiten komt. Het wordt steeds gekker hier in de berichtgeving.

  Met men eerst verplicht 10 paddo´s nuttigen alvorens men het nieuws mag selecteren?[/quote]

  Het is intuitie, telepathie en ander soort signs, heel boeiend omdat het correspondeerd met wat je leest! Misschien dat jij een bak paddo’s nodig heb, de rest wat hier zit denk ik niet.

  0 likes
 19. man man man

  check die poster zijn channel (youtube)

  die kerel heeft 64 UFO video’s!

  Dit voelt een beetje als niet goed ge-researched.

  0 likes
 20. [quote name=”MK”]Het klinkt misschien heel dom of onwetend ofzo, maar schrikt het jullie niet af dan?
  Als die gasten zulke geavanceerde machines kunnen maken en daadwerkelijk zo ver kunnen reizen, zijn wij toch maar mieren in vergelijking met hun? Waarom zouden ze ons dan niet vertrappen en bv. de planeet over nemen en haar gebruiken om delfstoffen te winnen? Ik wordt daar toch een beetje angstig van…[/quote]
  Wat ik alleen maar weet is dat ze het in de gaten houden ,omdat de illuminatie misschien de kolder in de kop krijgt en wapens gaat gebruiken die niet alleen ons kan beinvloeden maar de gehele kosmos.Er zijn ook meerdere ruimte stations die ze verkeerd kunnen gaan gebruiken en dat moet worden voorkomen.Als ze ons willen overnemen dan hadden ze dat al duizenden jaren geleden kunnen doen ,ze willen alleen maar zorgen voor vrede binnen de galactie.

  0 likes
 21. [quote name=”Maria”]President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.[/quote]
  Sinds 47 en mogelijk nog een paar jaar eerder is het bestaan van ET craft bekend en geheim gehouden. Amerika heeft antigravity craft die ze inderdaad testen maar ook waarmee ze gewoon in de kosmos vliegen en ze gaan sneller dan 28000 mile per uur.

  0 likes
 22. [quote name=”magdalena”]
  Wat ik alleen maar weet is dat ze het in de gaten houden ,omdat de illuminatie misschien de kolder in de kop krijgt en wapens gaat gebruiken die niet alleen ons kan beinvloeden maar de gehele kosmos. Als ze ons willen overnemen dan hadden ze dat al duizenden jaren geleden kunnen doen ,ze willen alleen maar zorgen voor vrede binnen de galactie.[/quote]

  We vergeten dat wij, mensen, in de 3e dimensie leven, de dimensie van de dualiteit. Denken in “wij” en “zij”.

  Zoals velen hier opmerken: als ze ons hadden willen beheersen, hadden ze dat allang gedaan.

  In andere berichten lezen we keer op keer dat we hier met z’n allen door één deur moeten zien te komen. Waarom zou dat concept zich beperken tot de aarde? Ook de ET’s hebben geleerd van het verleden. Geen kernbomspelletjes meer, want dit beïnvloedt de hele kosmos. Laten we op een andere manier leren hoe we het ego moeten sussen.

  0 likes
 23. klopt dit artikel wel eerst staat er dat het over een mogelijk aards toestel gaat met 5 bemaningsleden en een eindje verder staat er dat het mogelijk over een verkeningsschip is van buitenaardse komaf wort ik nu gek

  0 likes
 24. Dit filmpje doet me wel heel erg denken aan een straalvliegtuig dat door een bijna oververzadigde lucht beweegt. Door de onderdruk aan de ene en de overdruk aan de andere kant ontstaat een vergelijkbare vorm. Het donkere deel, (nu voor hoefijzer uitgescholden) is in feite de machine zelf.

  0 likes
 25. Lijkt wel heel erg veel op de vorm van de Baltic UFO 😀 (Leuk gedaan)

  0 likes
 26. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Maria”]President D. Eisenhower was al bekend met Ufo’s, dat is dus 59 jaar geleden dat er al melding gemaakt wordt van zogenaamde buitenaardse wezens.
  Hoelang zou het nog duren voordat al het volk op onze aarde weet waar ze aan toe zijn met dat geheimzinnig gedoe?
  Of zijn het geheime geavanceerde vliegende objecten die getest worden door een groep wetenschappers.[/quote]
  Sinds 47 en mogelijk nog een paar jaar eerder is het bestaan van ET craft bekend en geheim gehouden. Amerika heeft antigravity craft die ze inderdaad testen maar ook waarmee ze gewoon in de kosmos vliegen en ze gaan sneller dan 28000 mile per uur.[/quote]
  ————–
  Klopt,daarom is het nu moeilijk beoordelen voor ons leken wat nu wat en wie wie is..

  0 likes
 27. Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….

  0 likes
 28. [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Inderrdaad;zet je aan ‘t denken.

  0 likes
 29. [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Dat is precies wat ik ook altijd denk, de beelden zijn altijd vaag en dat komt de geloofwaardigheid niet ten goede en als ik dan aan modelbouw en photoshop denk krijg ik nog meer bedenkingen.. morgen is het 4 Augustus ik heb zo’n gevoel dat we met zijn alle weer flink in de maling genomen zijn zoals dat al vele male eerder gebeurd is.. Het klinkt bij mij logischer als er op 21 December een expo planeet van Nibiru tegen de aarde klapt dan dat er een UFO land.

  0 likes
 30. [quote name=”william”]klopt dit artikel wel eerst staat er dat het over een mogelijk aards toestel gaat met 5 bemaningsleden en een eindje verder staat er dat het mogelijk over een verkeningsschip is van buitenaardse komaf wort ik nu gek[/quote]Het ‘aards toestel’ refereert naar een toestel dat ze enkele weken geleden hebben gezien na een mislukte raketlancering in Noord-Korea. Het ‘buitenaardse toestel’ is het hoefijzervormig toestel gespot in Busan Zuid-Korea. Er wordt dus gesproken over twee toestellen.

  0 likes
 31. Buitenaards verkenningschip lezen de meesten. Maar er staat MOGELIJK buitenaards verkenningsschip. Je had ook kunnen zetten als titel: mogelijk verkenningschip van Mars.

  Ik zal pas het werkelijke bestaan van Aliens aanvaarden indien er een ergens landt met zijn ruimteschip en zich ongeremd laat fotograferen en bezoeken. Tot dan zie ik die verhalen alleen maar als fantasieen en een virtuele werkelijkheid.

  0 likes
 32. Hey.Waarom worden mijn reacties niet geplaatst? Mag mijn woord niet verkondigt worden, dacht dat jullie democratie hoog in het vaandel hebben staan. Lijkt erop dat jullie de waarheid niet willlen inzien

  0 likes
 33. [quote name=”Jan”]Tjonge jonge, met de huide HD camera’s en je krijgt zo’n opname. Is nu niemand zo snugger om op het idee te komen waarom er altijd van die wazige opnames zijn….[/quote]

  Heb ik in de loop van de jaren al vaker aangegeven, maar men wil zo graag iets aards als ufo verklaren, dat men er rustig op los fantaseert…

  0 likes
 34. Opvallend is dat het object een paar keer van vorm veranderd, tussen een hoefijzervormig object, en een object met aanhangsels. Verder is er de discussie op de Amerikaanse website dat het, ofwel om een zeer klein object gaat, of om een zeer groot object gaat, van een 300-400m. Echter zijn er totaal geen referentiepunten, en zelfs wolken die in de Amerikaanse discussie als referentie worden, kunnen dat niet zijn omdat je aan de hand van dit filmpje niet weet hoe groot de wolken zijn, en op welke afstand ze staan.
  Mijn indruk is dat het om iets kleins gaat, veel kleiner dan een 5-mans ruimtevaartuig, bijv. een “ufo-ballonetje”, maar daar het van vorm veranderd, gaat het waarschijnlijk om een computeranimatie. Het zou handig zijn als er een vertaling komt van de mensen die daar spreken, want echt opgewonden klinken ze ook niet over deze ontdekking, en dat zegt ook iets over de warheid van dit filmpje…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

tragedies

Eén van de grootste tragedies van de 20e eeuw waar u nog nooit van hebt gehoord

Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog ...

klimaatcrisis

Groep wetenschappers (800+) in brief aan World Economic Forum: ‘Er is helemaal geen klimaatcrisis’

Clintel, een organisatie waar meer dan 800 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.