Homepagina » Buitenland » EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport
vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd door de Europese Commissie onthult dat de EU al voor de coronapandemie werkte aan een ‘vaccinatiepaspoort’ voor alle EU-ingezetenen.

Dit voorstel zou in 2022 worden behandeld door de commissie. Van 2019 tot 2021 loopt een haalbaarheidsstudie.

Het voorstel komt voort uit een onderzoek dat de EU in 2018 liet uitvoeren naar onze houding tegenover vaccins, getiteld 2018 State of Vaccine Confidence.

Belangrijkste punten

De EU liet daarnaast onderzoeken of het mogelijk is om een monitorsysteem voor vaccinaties op te zetten.

Eind 2019 zijn deze onderzoeken samengevoegd tot dit rapport. De belangrijkste punten:

 • Onderzoeken of het haalbaar is om een vaccinatiepaspoort te ontwikkelen voor EU-burgers
 • Een elektronisch informatiesysteem opzetten om vaccinatieprogramma’s te kunnen monitoren

Op 12 september 2019 is tijdens de Global Vaccination Summit van de EU en de Wereldgezondheidsorganisatie een tienstappenplan gepresenteerd om iedereen te vaccineren.

Call to action

Eén maand later werd Event 201 gehouden. Dit was een gesimuleerde coronapandemie, gefinancierd door onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation.

Naar aanleiding van de simulatie zijn zeven aanbevelingen gedaan, die in november 2019 zijn gepubliceerd als een call to action.

Een maand later meldde China het eerste coronageval.

De EU wilde voor deze pandemie je vaccinatiegegevens al monitoren en verwerken in een paspoort, verplichte vaccinaties invoeren en ‘misinformatie’ bestrijden. Ze hadden alleen nog een reden nodig. Die reden was Sars-CoV-2.

[Off-Guardian]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bert schreef:

  Dit alles door de maffia achtige invloed van big pharma. Je vraagt je af wie er nog niet door hen betaald wordt.
  Verplichte vaccinatie druist in tegen de persoonlijke vrijheid van het individue. Door de niet aflatende machtshonger in de EU komen we terecht in een senario dat je alleen in sciencefiction tegen komt. Helaas lijkt het werkelijkheid te worden en zijn we straks afhankelijk van wat er over onze hoofden wordt besloten en wie weet wat ze je allemaal willen gaan inspuiten. Nano trackers??

  36 likes
  • William schreef:

   Heel simpel. niet afwachten maar met zn allen de straat op en eisen dat de huidige politici opsrtappen. Vervolgens Nexit en dat zo snel mogelijk. Weer baas in eigen huis ipv als een rat in de val de hoek ingedrukt worden.

   26 likes
   • salvar schreef:

    @willem

    heel juist eerst de straat op en willen ze niet luisteren dan moeten en zullen we asndere middelen moeten gebruiken , helaas.
    neem geen muilkorf.
    neem geen vaccin.
    neem geen chip.
    indien mogelijk pleur je mobiel eruit , dat is ook de kracht van de burger.
    rutte en de hele klerezooi mag nu opzouten.

    17 likes
 • Lekkerdan schreef:

  Yep, zelfs het RIVM krijgt miljoenen van Gates. Hij mag zijn quantum dot tattoo en zijn ID2020 project lekker in z’n eigen reet stoppen! In deze video praten ze over de NIEUWE GENERATIE vaccins, alles behalve veilig dus…

  https://www.brighteon.com/3dec332d-fd96-4654-a72f-55b702bd9262

  23 likes
  • Rob schreef:

   Het wordt ook wel de ‘Human implantable quantum dot vaccination dellivery system’ genoemd. Dat wordt als een tattoo voor de hand gemaakt. Er wordt uitgelegd dat het, om te werken, een enzym nodig is dat LUCIFERase wordt genoemd. Dan weet je meteen wat voor duistrnis erachter zit. Ik heb het al een keer geplaatst maar hier wordt o.a uitgelegd hoe ze aan dat enzym komen. 5G, 6G en de smartphone worden er ook in genoemd als waarschijnlijke technologie daarvoor (1.15.03 tot 1.28.42). https://youtu.be/sXW7o85QASY?t=4503

   7 likes
 • Marc schreef:

  Het wordt stilaan tijd voor een europese lente. Als het volk niet snel tot inzicht komt dan zijn we verloren. Mensen worden met de dag dommer, roepen zelf om opgesloten te worden en gevaccineerd te worden. De domheid van het gewone volk wordt onze ondergang want ze zijn met veel meer dan de heldere geesten die voor gek worden weggezet maar wel gelijk hebben.

  23 likes
 • Willem schreef:

  Hebben jullie ook in de gaten dat het getal 7 heel vaak voorkomt bij die gasten? B Gates met zijn 7 vaccin-fabrieken, nu weer 7 aanbevelingen enz. Zocht even op google voor het gemak en de aura heeft 7 lagen, evenals de regenboog. In de Tarot staat de 7 voor de kaart “de Zegewagen” en zo zullen er wel nog meer betekenissen rondwaren.

  11 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  Actie = Reactie
  De oprichting van een “Antivaccination Alliance” zal dan ook niet lang op zich laten wachten.
  Ik voorzie dan, van de burgers een “antivaccinatie leger” “antivaccinatie commando’s” en antivaccinatie “special forces” Het moet niet zo moeilijk om gezamelijk met een aantal miljoen mensen de persoonlijke gegevens te achterhalen van diegenen die deze giftige plannen er doorheen proberen te drukken. Het verschuilen achter een bepaalde annonimiteit zal zijn langste tijd gehad hebben. Vervolgens zullen honderduizenden burgers bij hun thuis verhaal komen halen. Als de machthebbers nog steeds denken dat ze met klassieke intimidatie middelen zoals de ME en andere geastroturfde stumpers op van te voren georkestreerde locaties, de bevolking, te kunnen onderdrukken, hebben ze een hele verwrongen kijk op de werkelijheid. Het bespelen door de overheid van een oneerlijk speelveld levert namelijk nog een veel grotere reactie van de bevolking op. Teveel burgers realiseren zich dat ze niet in een Orwellian, Hungergames, Divergent achtig tijdperk willen belanden. We zien al hele mooie ontwikkelingen dat de burgers het misselijk intimiderend en onderdrukkend gedrag van de “Pieces of lowlife” beter bekend als BOA’s niet meer pikken.

  11 likes
 • Dirk schreef:

  Wat gaat er allemaal gebeuren?

  In Nieuw Zeeland, op een bevolking van bijna 5 miljoen zijn er 1150 gevallen van corona en 21 doden.
  Kijk eens hoe ver ze daar gaan met de privacy.

  https://www.youtube.com/watch?v=jFI42dYy0p0&t=9s

  9 likes
 • salvar schreef:

  ze doen hun best maar met het uitvinden van spuiten, digitale paspoorten, chips etc.
  ik hoef het niet dat is het enige wat je hoef te zeggen.
  reageren ze kwaadaardig dan weet je dat je erop los kan slaan.

  lang leve de revolutie.

  8 likes
 • Niemandalletje schreef:

  “EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport”

  Maar dat was toch al een poosje bekend?
  https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

  4 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >