Homepagina » Buitenland » In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist
In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist

In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist

In een maand tijd zijn vijf holistische artsen uit Florida onder mysterieuze omstandigheden overleden of vermoord. Nog eens vijf artsen zijn vermist.

Het begon allemaal toen dr. Jeff Bradstreet, een arts uit Florida die onderzoek deed naar autisme, op 19 juni dood werd gevonden met een schotwond in zijn borst. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De familie van dr. Bradstreet startte vervolgens een actie om antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn mysterieuze dood.

Twee dagen later, op 21 juni, werd dr. Bruce Hedendal uit Miami dood gevonden in zijn auto. Er is maar heel weinig informatie over zijn dood vrijgegeven. Hedendal zou tot vlak voor zijn dood extreem gezond zijn geweest en veel aan atletiek hebben gedaan.

Inval

Beide artsen waren kort voor hun dood in de problemen gekomen vanwege hun holistische behandelingen voor patiënten. In de weken voor zijn dood, deed de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval in het kantoor van Bradstreet.

Op de dag dat het lichaam van Hedendal werd gevonden, stierf dr. Baron Holt toen hij onderweg was naar Jacksonville, Florida. Hoewel de 33-jarige Holt te kampen had met gezondheidsproblemen, werden ze niet levensbedreigend geacht.

De dood van deze drie holistische artsen uit dezelfde regio van het land deed al de nodige alarmbellen rinkelen. Toen volgde dr. Teresa Sievers, ook een holistische arts uit Florida, die op 29 juni in haar woning werd gedood met een hamer.

‘Mysterieus’

Collega’s zeiden dat ze de ‘Moeder Teresa van Zuid-Florida’ was. De autoriteiten die de zaak onderzochten zeiden dat het geen willekeurige aanval is geweest en dat er ‘boeken en films over zullen worden geschreven’ zodra de details over deze zaak naar buiten worden gebracht.

Op 1 juli werd Lisa Riley (34) dood gevonden in haar woning met een schotwond in haar hoofd. Haar echtgenoot werd in eerste instantie verdacht van de moord, hoewel velen menen dat hij erin is geluisd. Onderzoekers bestempelden haar dood als ‘mysterieus’.

Er zijn ook een aantal artsen vermist geraakt. Op 26 juni verdween dr. Patrick Fitzpatrick zonder spoor. Zijn pick-up en trailer zijn langs de weg gevonden. Op 29 juni raakte dr. Jefferey Whiteside, die longkanker succesvol wist te behandelen, vermist in Wisconsin. Er wordt al twee weken naar hem gezocht.

Op dezelfde dag dat het lichaam van dr. Bradstreet werd gevonden, raakten drie medische professionals vermist in de Mexicaanse staat Guerrero. Volgens de autoriteiten zouden de mannen gedood zijn, maar die uitspraak werd niet ondersteund met bewijs.

Is hier sprake van willekeur of een patroon? Sommigen beginnen zich af te vragen hoe ver Big Pharma bereid is te gaan om artsen met kennis over natuurlijke geneesmiddelen voorgoed de mond te snoeren, aangezien er miljarden dollars op het spel staan.

[The Free Thought Project]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
5 jaren geleden

Hoe ver Big Pharma (of wie dan ook) wil gaan omdat mensen kennis hebben van natuurlijke geneesmiddelen? Ik geef hier geen antwoord op, maar ik denk maar aan de Inquisitie in het verleden, die mannen en vrouwen als “heksen” verbrandden om de simpele reden dat ze meer kennis hadden van de natuur en geneesmiddelen uit de natuur dan anderen… I rest my case…

trackback
! In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist ! | nieuwsbreker
5 jaren geleden
holistische artsen
holistische artsen
5 jaren geleden

Als die holistische artsen, holistisch genoeg waren, dan zouden ze inzien, dat ze in de U.S.A. van ‘nu’, niet meer welkom zijn. Het beste is, dat ze verhuizen naar een ander land. Misschien naar ‘ufo’ land, serieus bedoeld. Ze zullen er het tienvoudige verdienen, zeker.

Daan
Daan
Reactie op  holistische artsen
5 jaren geleden

Dat holisme is tegenwoordig anders behoorlijk mainstream hoor. Ik ken nog nauwelijks artsen, en tandartsen, die niet van een holistische benadering uitgaan. Volgens mij wordt het ook gewoon onderwezen. Onder het mom van ‘als je links drukt, komt er rechts iets naar boven’. Mijn tandarts wilde laatst bijvoorbeeld niet boren omdat, zoals ie zei, ‘je niet zomaar op een zenuw moet gaan zitten rommelen, want dat kan allerlei onverwachte consequenties hebben. Tot chronische hoofdpijn aan toe.’ Dat geluid hoor ik tegenwoordig overal. If it ain’t broken, don’t fix it. Ze zetten nergens meer zomaar het mes in.

exegese
exegese
Reactie op  Daan
5 jaren geleden

@Daan schreef : Dat holisme is tegenwoordig anders behoorlijk mainstream hoor. Ik ken nog nauwelijks artsen, en tandartsen, die niet van een holistische benadering uitgaan

De reguliere “geneeskunde” is het totaal tegenovergestelde van wat holisme inhoudt. Als artsen een holistische aanpak ook maar enigszins overwegen maakt dat hun werk in de vorm van simpele symptoombestrijding door middel van lichaamsvreemde chemische stoffen totaal onmogelijk. Dit lijkt me dan ook een totaal onzinnige stelling van je. Een holistisch arts kan de apotheek vaarwel zeggen en zoekt zijn heil in het vinden van de echte oorzaak en biedt hulp met natuurlijke middelen.

Mike
Mike
5 jaren geleden

Vergeet ook Dr. Ronald Oliver Schwartz niet. Hij was verloskundige en gyneacoloog en is deze week dood gevonden met een schotwond in zijn borst.

http://www.naturalblaze.com/2015/07/6th-doctor-dead-murdered-plus-five.html

Ook een voormalig chefkok van het Witte Huis tijdens de Clinton- en Bush-regering is eind vorige maand dood in het water gevonden op ongeveer 1,7km afstand van een wandelpad in New Mexico, waar hij recentelijk naartoe is verhuisd.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zplyRm08j9s

jenne
jenne
5 jaren geleden

Dit is al zo oud, er zijn constant mensen vermoord, en verdwenen, ik heb daar een aardig boekje over, uitgegeven in de 60 iger jaren, hoe de tegenstanders van het geld, als Hamburgers eindigden !

Mike
Mike
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

…en hoe heet dat boekje?

jenne
jenne
Reactie op  Mike
5 jaren geleden

met alle plezier, The Dispossessed Majority ; by Wilmot Robertson ; uitgever ; Howard Allen – Cape Canaveral .

Mike
Mike
Reactie op  jenne
5 jaren geleden

Dat is toch echt een “boek”. Dank je wel. 🙂

jeetje
jeetje
5 jaren geleden

Holistische artsen doen niet veel meer dan hun patienten wijzen op hun zelfgenezend vermogen . Ze kunnen toch moeilijk elk holistisch arts gaan vermoorden? Mysterieus is het zeker!!

trackback
Wederom ‘moorden’ en vermissingen van natuuurartsen | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
PIETJE
PIETJE
5 jaren geleden

Ook deze menen moeten beschermd worden door ons !!!!! Wij die geloven in deze leer ! We kunnen deze mensen toch niet afgeslacht laten worden ???? We moeten opstaan !!!!! Niet voor de tv blijven zitten is dat teveel gevraagd ????? OPstaan allemaal Waar gaan we naartoe ik ben er !!! Helemaal klaar voor !!!!Gaan we naar het binnenhof naar ratje rutte ? Denk niet dat dat nut heeft want een huichelaar blijft een huichelaar dan maar naar brussel wie gaat er mee ??????? Ik ben er klaar voor wie gAat met mij mee lAAT HET ME WETEN ……IK DENK NIEMAND !!!!!

jenne
jenne
Reactie op  PIETJE
5 jaren geleden

Laten wij eens beginnen met onze nazaten te beschermen, door eigen rechter te spelen, ze komen overal mee weg die viespeuken, heb zitten wachten op een vader of moeder waar van de kinderen in de Amsterdamse Creche werden misbruikt door de echtgenoot ha ha, maar er gebeurde niks, en die vuile media de boel maar toe dekken met pseudo psychologische annecdotes, luppen zou ik zeggen, volks gericht, zo hoord dat !

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Dit is dus een schadepost voor het heelal.

x

Check Also

coronavaccin

Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts

In Europa is de beoordeling van het ...

arts

Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x