Homepagina » Buitenland » In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist
In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist

In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist

In een maand tijd zijn vijf holistische artsen uit Florida onder mysterieuze omstandigheden overleden of vermoord. Nog eens vijf artsen zijn vermist.

Het begon allemaal toen dr. Jeff Bradstreet, een arts uit Florida die onderzoek deed naar autisme, op 19 juni dood werd gevonden met een schotwond in zijn borst. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De familie van dr. Bradstreet startte vervolgens een actie om antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn mysterieuze dood.

Twee dagen later, op 21 juni, werd dr. Bruce Hedendal uit Miami dood gevonden in zijn auto. Er is maar heel weinig informatie over zijn dood vrijgegeven. Hedendal zou tot vlak voor zijn dood extreem gezond zijn geweest en veel aan atletiek hebben gedaan.

Inval

Beide artsen waren kort voor hun dood in de problemen gekomen vanwege hun holistische behandelingen voor patiënten. In de weken voor zijn dood, deed de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval in het kantoor van Bradstreet.

Op de dag dat het lichaam van Hedendal werd gevonden, stierf dr. Baron Holt toen hij onderweg was naar Jacksonville, Florida. Hoewel de 33-jarige Holt te kampen had met gezondheidsproblemen, werden ze niet levensbedreigend geacht.

De dood van deze drie holistische artsen uit dezelfde regio van het land deed al de nodige alarmbellen rinkelen. Toen volgde dr. Teresa Sievers, ook een holistische arts uit Florida, die op 29 juni in haar woning werd gedood met een hamer.

‘Mysterieus’

Collega’s zeiden dat ze de ‘Moeder Teresa van Zuid-Florida’ was. De autoriteiten die de zaak onderzochten zeiden dat het geen willekeurige aanval is geweest en dat er ‘boeken en films over zullen worden geschreven’ zodra de details over deze zaak naar buiten worden gebracht.

Op 1 juli werd Lisa Riley (34) dood gevonden in haar woning met een schotwond in haar hoofd. Haar echtgenoot werd in eerste instantie verdacht van de moord, hoewel velen menen dat hij erin is geluisd. Onderzoekers bestempelden haar dood als ‘mysterieus’.

Er zijn ook een aantal artsen vermist geraakt. Op 26 juni verdween dr. Patrick Fitzpatrick zonder spoor. Zijn pick-up en trailer zijn langs de weg gevonden. Op 29 juni raakte dr. Jefferey Whiteside, die longkanker succesvol wist te behandelen, vermist in Wisconsin. Er wordt al twee weken naar hem gezocht.

Op dezelfde dag dat het lichaam van dr. Bradstreet werd gevonden, raakten drie medische professionals vermist in de Mexicaanse staat Guerrero. Volgens de autoriteiten zouden de mannen gedood zijn, maar die uitspraak werd niet ondersteund met bewijs.

Is hier sprake van willekeur of een patroon? Sommigen beginnen zich af te vragen hoe ver Big Pharma bereid is te gaan om artsen met kennis over natuurlijke geneesmiddelen voorgoed de mond te snoeren, aangezien er miljarden dollars op het spel staan.

[The Free Thought Project]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sola
Sola
6 jaren geleden

Hoe ver Big Pharma (of wie dan ook) wil gaan omdat mensen kennis hebben van natuurlijke geneesmiddelen? Ik geef hier geen antwoord op, maar ik denk maar aan de Inquisitie in het verleden, die mannen en vrouwen als “heksen” verbrandden om de simpele reden dat ze meer kennis hadden van de natuur en geneesmiddelen uit de natuur dan anderen… I rest my case…

trackback
! In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist ! | nieuwsbreker
6 jaren geleden
holistische artsen
holistische artsen
6 jaren geleden

Als die holistische artsen, holistisch genoeg waren, dan zouden ze inzien, dat ze in de U.S.A. van ‘nu’, niet meer welkom zijn. Het beste is, dat ze verhuizen naar een ander land. Misschien naar ‘ufo’ land, serieus bedoeld. Ze zullen er het tienvoudige verdienen, zeker.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Vergeet ook Dr. Ronald Oliver Schwartz niet. Hij was verloskundige en gyneacoloog en is deze week dood gevonden met een schotwond in zijn borst.

http://www.naturalblaze.com/2015/07/6th-doctor-dead-murdered-plus-five.html

Ook een voormalig chefkok van het Witte Huis tijdens de Clinton- en Bush-regering is eind vorige maand dood in het water gevonden op ongeveer 1,7km afstand van een wandelpad in New Mexico, waar hij recentelijk naartoe is verhuisd.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zplyRm08j9s

x

Check Also

pagina's

Rechter bepaalt dat FDA elke maand 55.000 pagina’s over Pfizer-vaccin moet vrijgeven: ‘Grote overwinning’

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft de rechter ...

zelenko

Arts Zelenko vreest voor leven, neemt verontrustende videoboodschap op

Dr. Vladimir Zelenko waarschuwt in een videoboodschap ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

15
0
We lezen graag je reactie!x