Homepagina » Mens en Dier » Ab Osterhaus: ‘Eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s zijn’
ab osterhaus
Foto: WAidid CC BY 3.0

Ab Osterhaus: ‘Eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s zijn’

Vrijdag sprak De Telegraaf met viroloog Ab Osterhaus over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, waaronder de nieuwe kabinetsmaatregelen, de veelbesproken tweede golf en de race rond het coronavaccin.

“We praten over het vaccineren van de hele wereldbevolking, miljarden mensen. Wie vaccineer je wel, wie vaccineer je niet? Dat geeft enorme discussies. Plus, we hebben natuurlijk nog het hele sceptische gedoe rond vaccinaties en mensen die zeggen dat ze die vaccins niet willen omdat ze niet veilig zijn,” zei hij.

Osterhaus voegde toe: “Ik denk dat de manier waarop vaccins getest worden – als je de risico’s tegen de benefits afweegt – dat ik me daar eigenlijk geen zorgen over maak. Aan de andere kant: voordat je echt weet dat een vaccin echt 100 procent safe is, dan moet je toch een paar miljoen mensen gevaccineerd hebben om elke bijwerking te kennen of uit te sluiten.”

We moeten dus eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s kunnen zijn. Is het dan al niet te laat?

Dit is onbestaanbaar

In 2009 sprak de Tweede Kamer nog schande van de dubbelrol die Osterhaus destijds speelde. Hij bleek aandelen te hebben in een bedrijf, ViroClinics, dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep. Tegelijkertijd adviseerde hij de overheid over de aanschaf van vaccins.

PVV-Kamerlid Fleur Agema riep toen op tot het ontslag van Osterhaus. “Het is onbestaanbaar dat deze adviseur financieel gewin kan hebben door zijn aandelen in ViroClinics. Het werpt een smet op zijn betrouwbaarheid.” Het radioprogramma Argos onthulde dat Osterhaus bijna 10 procent aandelen in handen had van ViroClinics.

En nog steeds mag Ab Osterhaus dag in dag uit aanschuiven bij talkshows en is hij vrijwel dagelijks op tv om te waarschuwen voor de tweede golf en aan te dringen op vaccinatie. Hoe kan dit?

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aramata
Aramata
4 maanden geleden

Ik vraag me werkelijk af of deze mensen die het zo promoten (opdringen) zichzelf vaccineren of alleen anderen wensen te vergiftigen. Het is wel bekend dat het grootste deel van de artsen en verpleegkundigen het weigeren maar wel aan anderen toedienen.

Tony
Tony
Reactie op  Aramata
4 maanden geleden

Hallo Aramata,

de verantwoording en de gevolgen van het inenten van mensen is verlegd van de farmaceutische industrie naar de artsen en verpleegkundigen die deze injecties gaan toedienen. De farmaceutische industrie in de USA die vaccins produceren gaan voor altijd vrij uit. Dat is heel slim geregeld en zij hebben dus een vrijbrief om mensen te vergiftigen.

Dat betekent dat wanneer mensen ziek worden of dood gaan, niet de fabrikant, maar de arts of verpleegkundige verantwoordelijk gesteld kan worden voor de gevolgen van inentingen. Ik heb geen idee of de artsen en verpleegkundigen in Nederland (en de rest van de wereld) daarvan op de hoogte zijn. Zij worden dus gebruikt om de boze plannen van Bill Gates en het WHO uit te voeren.

Zij die inentingen toedienen kunnen dus, wanneer de situatie daar is, als moordenaars aangeklaagd worden, terwijl de producenten veel geld aan inentingen kunnen verdienen en ongestoord met hun praktijken kunnen verder gaan.

Ik ga er van uit dat de meeste artsen weten dat inentingen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mens. Bonussen, smeergeld en het behoud van werk, komen eerder dan de belangen van de patient. Het is een eeuwigdurend verdienmodel.

In de USA is de vrijwaring al geregeld en dan begrijp je ook meteen waarom andere fabrikanten van vaccins in andere landen dit nu ook als eis willen stellen.

het leugentijdperk
het leugentijdperk
Reactie op  Aramata
4 maanden geleden

@Aramata

Wie het vaccingif weigert zal bij in werking treden van de spoedwet/naziwet in Femacamps of soortgelijks worden opgesloten en niemand meer weten waar u bent en wat er met u (is) gebeurd. Daar zullen kapo’s (pedoseksuelen en sadomasochisten) met u of uw kind, vrouw of familie kunnen uitvreten wat men wil en daar naar believen mensen kunnen volspuiten met van alles en nog wat tot de dood erop volgt. U of uw kind of geliefden zullen aan corona zijn overleden, met de mededeling dat de overheid te laat heeft kunnen ingrijpen en daarom zelfs nog hardere maatregelen moet treffen.

En vergeet niet: de zio/nazi overheid zal van ongevaccineerd zijn een criminele-handeling of vergrijp maken en mensen zo vogelvrij verklaren voor de wet.

TL
TL
Reactie op  Aramata
4 maanden geleden

Bij de laatste virus crisis hadden de eu leden een ander vaccin dan die voor de mensen beschikbaar was dit was nog even in het alternatieve nieuws, de swineflu of mexicaanse griep als ik me niet vergis…

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Hoor je de PVV er nog over en richten zij zich ook in deze tijd tot Ab “onbetrouwbaar” Osterhaus. Iemand op de hoogte van politieke ins en outs?

Al is eigenlijk de tijd voorbij van het discussiëren. Alleen echte actie kan ons nog redden van de ondergang.

ben
ben
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

ik ben een pvv stemmer maar ben het met u eens dat het erg stil is vanuit de rechtse hoek.
dat gezegd hebbende, waarom richt u alleen uw pijlen op de pvv, want de andere partijen hoor ik ook niet.
of wou u even uw pvv haat hier ventileren ?
kan hoor, maar doe dan niet zo omzichtig…

Rob
Rob
Reactie op  ben
4 maanden geleden

Je kunt je ook afvragen waarom je überhaupt nog aandacht aan de politiek besteed door het volgen van een partij. Wilders was zelf VVD-er. Hij is eruit gestapt en zijn eigen partij begonnen maar dat is allemaal gecontroleerde oppositie. Dat is er alleen maar om het volk gedeisd te houden en te laten geloven dat er een partij is die er voor het volk is. Hello, McFly. Er is geen enkele partij die er voor het volk is. De politiek verdeelt het volk zodat de globalisten de macht over het volk hebben. Daarbij werd jaren geleden al uitgelegd dat Wilders door Israël gefinancierd wordt. Wie verschuilen zich achter Israël? De Cabal of Khazariaanse Maffia, de satanisten. Of denk je dat de Joodse bevolking Wilders geld stuurt via Patreon of Paypal?

Nexit_please!
Nexit_please!
4 maanden geleden

Eigenlijk zijn we dus gewoon een kooi met laboratorium ratten…

Rob
Rob
Reactie op  Nexit_please!
4 maanden geleden

Als je hoort hoe onze geschiedenis in elkaar steekt dan zijn we altijd lab ratten geweest. Sommigen noemen de Aarde ook wel een ‘gevangenis planeet’ als het om de geschiedenis gaat. Het leven is hier nooit geleefd, het is altijd op macht gebaseerd geweest en dat maakt het de gevangenis die het is. Er vinden de meest gruwelijke en duivelse praktijken plaats. Dat is alleen altijd verborgen gebleven maar in deze tijd komt er steeds meer aan het daglicht.

exegese
exegese
4 maanden geleden

Eerst miljoenen mensen vaccineren ?
Dan eerst beginnen met die Haagse kliek en alle hiervoor verantwoordelijk wetenschappers en experts en hun voltallige familieleden. Eens kijken of ze dan nog zo happig zijn op dat vaccin als enige oplossing.

Anja
Anja
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

Zo denk ik er ook over! Laten ze eerst maar beginnen te testen op zichzelf! Kijken of ze dan ook nog zó stoer zijn!
Al die vaccins van de Mexicaanse griep hébben ze ook nog allemaal staan natúúrlijk.

Arnold
Arnold
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

exegese, geloof maar niet dat die Haagse kliek echt een corana-vaccin ingespoten krijgt.

jani
jani
Reactie op  Arnold
4 maanden geleden

En zo is het Arnold!!!En dat blijft niet beperkt tot alleen de Haagse kliek!!

Eppo
Eppo
4 maanden geleden

Die heeft weer belang in de Aandeeltjes

Casper
Casper
4 maanden geleden

Deze onmens is zo verschrikkelijk slecht. Gewoon geen woorden meer voor. Lees het artikel nog een keer, maar vervang het woord vaccin eens met vergif. Dan komt extra goed naar boven dat dit onmens alleen maar aan zichzelf aan het denken is en propaganda verspreid. Een vaccinatie is NIET nodig. Gelukkig weten wij dat allemaal al. Deze lutser denkt dat er nog steeds te verdienen valt. Gevangenis, dat verdient hij!

Steef
Steef
4 maanden geleden

Dan mag Obsterhaus als oudere natuurlijk als eerste. Hij zal vast en zeker als eerste in de rij staan.

de Groot
de Groot
Reactie op  Steef
4 maanden geleden

Denk het niet, hij slaat als eerste over.

Alex
Alex
4 maanden geleden

What a loathsome twit!

GEEN Schaap
GEEN Schaap
4 maanden geleden

Nou Ab. Ik zou zeggen, laat jezelf als eerste vrijwilliger injecteren met een 5-voudige dosis.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

COVID-19 is een HOAX.. dus hoe kunnen ze een vaccine creëren als iets niet bestaat ??
VACCINE IS THE NUMBER ONE MONEY MAKING BUSINESS !
Covid-19 is een depupolatie agenda !! Eerst gaan ze je immuunsysteem kapot maken door lockdown, facemask dragen, verboden naar de strand etc.. En daarna een vaccine (een dodelijk vergif). 1.5 meter is voor de TRACK and TRACE system. In China is het al lang begonnen.

x

Check Also

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x