Homepagina » Mens en Dier » Ab Osterhaus: ‘Eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s zijn’
ab osterhaus
Foto: WAidid CC BY 3.0

Ab Osterhaus: ‘Eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s zijn’

Vrijdag sprak De Telegraaf met viroloog Ab Osterhaus over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, waaronder de nieuwe kabinetsmaatregelen, de veelbesproken tweede golf en de race rond het coronavaccin.

“We praten over het vaccineren van de hele wereldbevolking, miljarden mensen. Wie vaccineer je wel, wie vaccineer je niet? Dat geeft enorme discussies. Plus, we hebben natuurlijk nog het hele sceptische gedoe rond vaccinaties en mensen die zeggen dat ze die vaccins niet willen omdat ze niet veilig zijn,” zei hij.

Osterhaus voegde toe: “Ik denk dat de manier waarop vaccins getest worden – als je de risico’s tegen de benefits afweegt – dat ik me daar eigenlijk geen zorgen over maak. Aan de andere kant: voordat je echt weet dat een vaccin echt 100 procent safe is, dan moet je toch een paar miljoen mensen gevaccineerd hebben om elke bijwerking te kennen of uit te sluiten.”

We moeten dus eerst miljoenen mensen vaccineren om te weten wat alle risico’s kunnen zijn. Is het dan al niet te laat?

Dit is onbestaanbaar

In 2009 sprak de Tweede Kamer nog schande van de dubbelrol die Osterhaus destijds speelde. Hij bleek aandelen te hebben in een bedrijf, ViroClinics, dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep. Tegelijkertijd adviseerde hij de overheid over de aanschaf van vaccins.

PVV-Kamerlid Fleur Agema riep toen op tot het ontslag van Osterhaus. “Het is onbestaanbaar dat deze adviseur financieel gewin kan hebben door zijn aandelen in ViroClinics. Het werpt een smet op zijn betrouwbaarheid.” Het radioprogramma Argos onthulde dat Osterhaus bijna 10 procent aandelen in handen had van ViroClinics.

En nog steeds mag Ab Osterhaus dag in dag uit aanschuiven bij talkshows en is hij vrijwel dagelijks op tv om te waarschuwen voor de tweede golf en aan te dringen op vaccinatie. Hoe kan dit?

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aramata schreef:

  Ik vraag me werkelijk af of deze mensen die het zo promoten (opdringen) zichzelf vaccineren of alleen anderen wensen te vergiftigen. Het is wel bekend dat het grootste deel van de artsen en verpleegkundigen het weigeren maar wel aan anderen toedienen.

  0 likes
  • Tony schreef:

   Hallo Aramata,

   de verantwoording en de gevolgen van het inenten van mensen is verlegd van de farmaceutische industrie naar de artsen en verpleegkundigen die deze injecties gaan toedienen. De farmaceutische industrie in de USA die vaccins produceren gaan voor altijd vrij uit. Dat is heel slim geregeld en zij hebben dus een vrijbrief om mensen te vergiftigen.

   Dat betekent dat wanneer mensen ziek worden of dood gaan, niet de fabrikant, maar de arts of verpleegkundige verantwoordelijk gesteld kan worden voor de gevolgen van inentingen. Ik heb geen idee of de artsen en verpleegkundigen in Nederland (en de rest van de wereld) daarvan op de hoogte zijn. Zij worden dus gebruikt om de boze plannen van Bill Gates en het WHO uit te voeren.

   Zij die inentingen toedienen kunnen dus, wanneer de situatie daar is, als moordenaars aangeklaagd worden, terwijl de producenten veel geld aan inentingen kunnen verdienen en ongestoord met hun praktijken kunnen verder gaan.

   Ik ga er van uit dat de meeste artsen weten dat inentingen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van de mens. Bonussen, smeergeld en het behoud van werk, komen eerder dan de belangen van de patient. Het is een eeuwigdurend verdienmodel.

   In de USA is de vrijwaring al geregeld en dan begrijp je ook meteen waarom andere fabrikanten van vaccins in andere landen dit nu ook als eis willen stellen.

   0 likes
  • het leugentijdperk schreef:

   @Aramata

   Wie het vaccingif weigert zal bij in werking treden van de spoedwet/naziwet in Femacamps of soortgelijks worden opgesloten en niemand meer weten waar u bent en wat er met u (is) gebeurd. Daar zullen kapo’s (pedoseksuelen en sadomasochisten) met u of uw kind, vrouw of familie kunnen uitvreten wat men wil en daar naar believen mensen kunnen volspuiten met van alles en nog wat tot de dood erop volgt. U of uw kind of geliefden zullen aan corona zijn overleden, met de mededeling dat de overheid te laat heeft kunnen ingrijpen en daarom zelfs nog hardere maatregelen moet treffen.

   En vergeet niet: de zio/nazi overheid zal van ongevaccineerd zijn een criminele-handeling of vergrijp maken en mensen zo vogelvrij verklaren voor de wet.

   0 likes
  • TL schreef:

   Bij de laatste virus crisis hadden de eu leden een ander vaccin dan die voor de mensen beschikbaar was dit was nog even in het alternatieve nieuws, de swineflu of mexicaanse griep als ik me niet vergis…

   0 likes
 • Stay Positive schreef:

  Hoor je de PVV er nog over en richten zij zich ook in deze tijd tot Ab “onbetrouwbaar” Osterhaus. Iemand op de hoogte van politieke ins en outs?

  Al is eigenlijk de tijd voorbij van het discussiëren. Alleen echte actie kan ons nog redden van de ondergang.

  0 likes
  • ben schreef:

   ik ben een pvv stemmer maar ben het met u eens dat het erg stil is vanuit de rechtse hoek.
   dat gezegd hebbende, waarom richt u alleen uw pijlen op de pvv, want de andere partijen hoor ik ook niet.
   of wou u even uw pvv haat hier ventileren ?
   kan hoor, maar doe dan niet zo omzichtig…

   0 likes
   • Rob schreef:

    Je kunt je ook afvragen waarom je überhaupt nog aandacht aan de politiek besteed door het volgen van een partij. Wilders was zelf VVD-er. Hij is eruit gestapt en zijn eigen partij begonnen maar dat is allemaal gecontroleerde oppositie. Dat is er alleen maar om het volk gedeisd te houden en te laten geloven dat er een partij is die er voor het volk is. Hello, McFly. Er is geen enkele partij die er voor het volk is. De politiek verdeelt het volk zodat de globalisten de macht over het volk hebben. Daarbij werd jaren geleden al uitgelegd dat Wilders door Israël gefinancierd wordt. Wie verschuilen zich achter Israël? De Cabal of Khazariaanse Maffia, de satanisten. Of denk je dat de Joodse bevolking Wilders geld stuurt via Patreon of Paypal?

    0 likes
 • Nexit_please! schreef:

  Eigenlijk zijn we dus gewoon een kooi met laboratorium ratten…

  0 likes
  • Rob schreef:

   Als je hoort hoe onze geschiedenis in elkaar steekt dan zijn we altijd lab ratten geweest. Sommigen noemen de Aarde ook wel een ‘gevangenis planeet’ als het om de geschiedenis gaat. Het leven is hier nooit geleefd, het is altijd op macht gebaseerd geweest en dat maakt het de gevangenis die het is. Er vinden de meest gruwelijke en duivelse praktijken plaats. Dat is alleen altijd verborgen gebleven maar in deze tijd komt er steeds meer aan het daglicht.

   0 likes
 • exegese schreef:

  Eerst miljoenen mensen vaccineren ?
  Dan eerst beginnen met die Haagse kliek en alle hiervoor verantwoordelijk wetenschappers en experts en hun voltallige familieleden. Eens kijken of ze dan nog zo happig zijn op dat vaccin als enige oplossing.

  0 likes
 • Eppo schreef:

  Die heeft weer belang in de Aandeeltjes

  0 likes
 • Casper schreef:

  Deze onmens is zo verschrikkelijk slecht. Gewoon geen woorden meer voor. Lees het artikel nog een keer, maar vervang het woord vaccin eens met vergif. Dan komt extra goed naar boven dat dit onmens alleen maar aan zichzelf aan het denken is en propaganda verspreid. Een vaccinatie is NIET nodig. Gelukkig weten wij dat allemaal al. Deze lutser denkt dat er nog steeds te verdienen valt. Gevangenis, dat verdient hij!

  0 likes
 • Steef schreef:

  Dan mag Obsterhaus als oudere natuurlijk als eerste. Hij zal vast en zeker als eerste in de rij staan.

  0 likes
 • Alex schreef:

  What a loathsome twit!

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  Nou Ab. Ik zou zeggen, laat jezelf als eerste vrijwilliger injecteren met een 5-voudige dosis.

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  COVID-19 is een HOAX.. dus hoe kunnen ze een vaccine creëren als iets niet bestaat ??
  VACCINE IS THE NUMBER ONE MONEY MAKING BUSINESS !
  Covid-19 is een depupolatie agenda !! Eerst gaan ze je immuunsysteem kapot maken door lockdown, facemask dragen, verboden naar de strand etc.. En daarna een vaccine (een dodelijk vergif). 1.5 meter is voor de TRACK and TRACE system. In China is het al lang begonnen.

  0 likes
 • Strijdervoorvrijheid schreef:

  Dan wil ik voorstellen voor die gene die dit allemaal zo graag willen om eerst je zelf in te spuiten en alle linkse politici.

  0 likes
 • Klaas schreef:

  Misschien moeten we dan maar beginnen met de familie van Ab.

  0 likes
 • Ron schreef:

  Dus deze meneer denkt enkele miljoenen mensen te gebruiken als proefkonijn? Als Vaccinatie toch zo veilig is stel een deurwaarder aan volg het vaccin van productie tot inspuiting bij propagandisten en dit minstens 5 keer als ze het overleven zonder bijwerking is hun rommel mogelijk veilig. Want dan weten we nog niet wat het doet binnen 20 jaar of langer.

  0 likes
 • Ontkenner schreef:

  Even wat objectieve informatie over het Influenza vaccin en bepaal dan je eigen standpunt. Want hoeveel anders zal een corana vaccin werken? (Waarschijnlijk niets)

  Volgens het RIVM over de afgelopen 10 jaar is de gemiddelde effectiviteit van het griepvaccin gemiddeld 29% (het best werkende ongeveer 44%)
  Volgens de Cochrane Database (https://www.cochranelibrary.com/) blijkt dit ongeveer 1% te zijn, voor de gunstigste groep ca 3%.

  Je moet ook even snappen wat een vaccin doet, namelijk versterken (of boosten) van je eigen afweer systeem. Jouw eigen afweersysteem moet het doen, zonder afweer systeem doet een vaccin ook niets (immers 10 x 0 blijft gewoon 0).

  Rond het 16e levensjaar is ons afweer systeem het best, en daarna neemt het geleidelijk af. Als je 80 bent is er niet veel meer over. En dat zien we ook in de sterfte cijfers terug.
  Daaarmee zal het vaccin de afweer gaan versterken van die groep die het niet nodig heeft, De groep die het juist wel nodig heeft, heeft al weinig afweer meer, dus de werking van het vaccin zal ook maar zeeer beperkt zijn.

  Dus leg mij eens uit:
  Bijna geen voordelen, maar wel (onbekende) risico’s?
  Waarom zou je zoiets doen?

  0 likes
  • Ron Jaspers schreef:

   Ontkenner.Het masterplan van de satanische globalistische is een communistische N.W.O.Hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Met die vaccinazi/euthanasie spuiten kan je miljoenen/miljarden mensen vermoorden.

   0 likes
 • Teun schreef:

  Waarom wil Trump dat er voor de verkiezingen een vaccin verschijnt? (gisteren berichten daarover in de MSM verschenen, thans ook weer verdwenen). Hij vindt dat de NWO aan het traineren is? Als hij daadwerkelijk tegen de NWO is, dan moet er überhaupt geen vaccin komen. Iemand enig idee waarom hij voor deze strategie gekozen heeft?

  0 likes
 • Anoniem schreef:

  Waarom vraagt niemand hem of hij zelf ook gevaccineerd wil worden? Ben heel erg benieuwd naar zijn reactie… en hoe reageren de leden in de Tweede Kamer als ze in de rij moeten staan voor een verplichte prik?

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Ab Osterhaus is voor mij en hopelijk voor velen volkomen ongeloofwaardig!

  0 likes
 • salvar schreef:

  de gek zegt is het dan al niet te laat?
  dwaas het is te laat als we ons laten vaccineren
  opsluiten die gek.

  0 likes
 • Nvt schreef:

  Die vent is het noorden kwijt.

  0 likes
 • John Doe schreef:

  UNESCO:

  Universele verklaring over bio-ethiek en mensenrechten.

  Artikel 2 regel 3: de eerbiediging van de menselijke waardigheid bevorderen en de mensenrechten beschermen door te zorgen voor eerbiediging van het leven van de mens en fundamentele vrijheden, in overeenstemming met de internationale mensenrechtenwetgeving.

  Artikel 3 regel 1: De menselijke waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden moeten volledig worden gerespecteerd.

  Artikel 3 regel 2: De belangen en het welzijn van het individu dienen voorrang te hebben boven het belang van de wetenschap of de overheid.

  Artikel 6 regel 1: Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische ingreep mag alleen worden uitgevoerd met de voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene, op basis van adequate informatie. De toestemming moet, waar van toepassing, uitdrukkelijk zijn en kan door de betrokken persoon te allen tijde en om welke reden dan ook zonder nadeel of vooroordeel worden ingetrokken.

  Artikel 6 regel 2: Wetenschappelijk onderzoek mag alleen worden uitgevoerd met de voorafgaande, vrije, uitdrukkelijke en geïnformeerde toestemming van de betrokkene. De informatie moet adequaat zijn, in begrijpelijke vorm worden verstrekt en moet modaliteiten voor het intrekken van toestemming bevatten.

  Artikel 14 regel 1. Het bevorderen van gezondheid en sociale ontwikkeling voor hun mensen is een centraal doel van overheden voor alle sectoren van de samenleving.

  Artikel 14 regel 2. Het genieten van de hoogst haalbare gezondheidsstandaard is een van de grondrechten van ieder mens, zonder onderscheid naar ras, religie, politieke overtuiging, economische of sociale toestand.

  (a) toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg en essentiële geneesmiddelen, met name voor de gezondheid van vrouwen en kinderen, omdat gezondheid essentieel is voor het leven zelf en moet worden beschouwd als een sociaal en menselijk goed.

  (b) toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg en ondersteuning van gezondheidsdiensten.

  DUS GEEN SOCIAL DISTANCE ANDERHALVE METER ONZIN & ZIEKENHUIZEN EN FAMILIE BEZOEK VERBOD.
  Quarantaine en thuis *uitzieken* – Als het *virus* zo gevaarlijk is dan laat je mensen niet thuis uitzieken met een paracetamol of aspirietje – wat een kansloze ONZIN.

  We zijn in een wereld terecht gekomen waarin regeringen/politici mensenrechten aan hun laars lappen, de media schuldig is aan fraude en leugens omdat BIG FARMA (b.v.b AstraZeneca) hun vaccins kwijt wil en (BILL GATES) zijn miljarden wil terug verdienen.

  Geen gif *vaccin* voor mij, kan me niet schelen of er regenboogsap in zit.. NEE = NEE.

  • Alle COVID-19-infectiepercentages en het aantal gevallen per locatie en land zijn verzonnen
  • Alle sterftecijfers per stad, staat en natie zijn vervalst, de meeste COVID-19-geclassificeerde sterfgevallen zijn andere doodsoorzaken
  • Alle ziekenhuisopnames van het coronavirus zijn ofwel verwarrend verkeerd voorgesteld, opzettelijk opgeblazen of schromelijk overdreven
  • Alle COVID-19-statistieken die officieel zijn uitgegeven door vrijwel elke regering binnen de wereldgemeenschap van naties zijn ofwel zeer onnauwkeurig, opzettelijk vertekend of overduidelijk onjuist.
  • Geriatrische genocide is de belangrijkste doodsoorzaak, vooral in de Verenigde Staten, Italië, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk en Duitsland

  0 likes
  • ben schreef:

   kort samengevat,
   covid-19 wordt (als vals voorwendsel) gebruikt om agenda 2030 versneld wereldwijd door te drukken.

   btw, hebben we de nieuwste coca cola reclame gezien ? om te kotsen…..

   0 likes
 • GeVanK schreef:

  deze kerel hoort ook achter slot en grendel thuis tezamen met de media die hem zijn leugens laat verkondigen..

  0 likes
 • ben schreef:

  waarom ouwehoeren over vaccineren terwijl de data aangeeft dat covid-19 net zo dodelijk is als een zware griep ?

  0 likes
 • GeVanK schreef:

  ik kwam dit tegen op https://www.viroclinics.eu/test2-2/
  ‘Albert Osterhaus co-founded Viroclinics Biosciences BV and is its Chief Scientific Officer.’

  ‘In the past five years, besides the acquisition of major multi-million research programmes from Dutch governmental organisations (e.g. NGI, NWO, FES, TI-Pharma, ministries) Osterhaus` team has successfully acquired numerous international and prestigious research grants from EU FP7 and ERC programmes, NIH, Bill and Melinda Gates and WHO.’

  Hij is dus duidelijk niet integer daar hij geld van Bill and Melinda Gates foundation en het WHO ontvangt.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Zij ontvangen wellicht (voor de ogen van de camera’s) een placebo vaccin.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Nog steeds denken de beleidsbepalers niet aan het versterken van de weerstand, maar aan het afbreken ervan. Immers, elke vaccin breekt eerst de weerstand af, wat voor sommigen fataal kan zijn, daarna probeert het lichaam zich weer te herstellen.
  Hoe komt dat de beleidsbepalers zo crimineel denken?

  0 likes
 • Lab schreef:

  Het is logisch dat het klootjesvolk als laatste gevaccineerd moet worden omdat zij absoluut vervangbaar zijn.
  Dat kan niet gezegd worden van de UN/WHO/Overheden/Gerecht/Pharma-top/Media-figuren/politie etc …M.a.w. de redders van deze planeet verdienen eerst gered te worden van dit gruwelijk virus.
  Ik offer mijn plaats met plezier op aan deze top-lui.

  0 likes
 • salvar schreef:

  man , man , man .
  ik kan je niet meer zien duik AUB je kist weer in waar je uit gekropen ben.

  0 likes
 • adrienne schreef:

  Wat heb ik een hekel aan die vent… laat hij lekker zn eigen familie vaccineren…. en dan WEL met het Echte smerige vaccin … corrupte vent met zn belangenverstrengelingen !

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Natuurlijk spreek ik voor mij zelf en alleen voor mij zelf maar ik heb nog nooit een griepprik gehad en nog nooit merkbaar griep gehad. Corona gaat alsnog aan mij voorbij en een prik ga ik nooit halen !

  0 likes
 • Fernando schreef:

  Deze vuile rat heeft in januari al een patent genomen op het vaccin, dus nog voordat er iets bekend was over een coronavirus.

  0 likes
 • Nico schreef:

  Die hoort echt thuis in een gevangenis voor massamoord.

  0 likes
 • Justin schreef:

  hey,Abbie je neemt toch wel als een vd eersten samen met je familie die vaccinatie? Ik w8 wel af hoe het je vergaat .ahhahah

  0 likes
 • Harm Hofstra schreef:

  Mag hij als eerste gevaccineerd worden. Hij hoort ook bij de oudere generatie 💉

  0 likes
 • Piet schreef:

  Ik denk dat het een grap is dat mensen plots ‘FEL’ weerstand gaan bieden tegen verplichte vaccinaties.

  Ik lees niets over demonstraties, of verzet in Duitsland b.v.

  Ik vraag me echt af wat al die ‘wakkere’ mensen in Duitsland eigenlijk doen. Gewoon volgen denk ik.

  0 likes
 • stopvaccins schreef:

  Dat die smeerlap van een Ab Oosterhaus nog steeds vrij rondloopt is mij een raadsel. Een gevaar voor de samenleving.

  0 likes
 • Antje Verdonk schreef:

  Beste redactie/lezers, ten eerste complimenten voor jullie geweldige journalistiek. Wat een verademing dat er ook een ander geluid klinkt dan de propaganda van de mainstream informatiekanalen. De Nederlandse regering heeft misschien nog 20% inspraak op het wel en wee in ons land. De rest wordt door de Brusselse machtselite bepaald. Voor debat is daarom ook geen ruimte meer. Debatten zijn slechts nog toneelstukjes. Alleen zij die passen in de nieuwe ideeën kunnen nog een coalitie vormen binnen de regering. Met de rol van maatregelen (Corona en hierna klimaat) is de transformatie van de menselijke samenleving tot gehoorzame volgelingen in een wereldwijde dictatuur. Zodra onze grondwet is weggenomen door de Spoedwet heeft men carte blanche gekregen om ons te bezitten. Elke keer wordt er een klein stukje van uw wezen en vrijheid ingenomen en u krijgt dat nooit meer terug!

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >