UFO

Instanties buigen zich over UFO-waarnemingen bij grens India-China

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hooggeplaatste Indiase veiligheidsfunctionarissen buigen zich momenteel over waarnemingen van vliegende objecten ter grootte van een tennisbal.

Boven Indiaas grondgebied zijn de afgelopen maanden honderden ongeïdentificeerde vliegende objecten gesignaleerd. India zou voorbereidingen treffen om de kwestie op diplomatiek niveau te bespreken met China.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Later deze maand komt het Grens Coördinatiemechanisme bijeen, dat door beide landen is opgezet om escalatie van gewapende conflicten in het grensgebied te voorkomen. Er zal voornamelijk worden gesproken over de ‘lichtgevende objecten’.

Radar

Hooggeplaatste bronnen lieten weten dat zich in de afgelopen drie maanden 150 incidenten hebben voorgedaan. Ze voegden toe dat het Chinese grenspersoneel tijdens een recente bijeenkomst haastig alle betrokkenheid ontkende.

De beslissing komt in navolging van een recent gedetailleerd rapport van de Indiase Organisatie voor Defensieonderzoek en -Ontwikkeling en het Indiase leger. Met een spectrumanalisator werd geprobeerd de herkomst van de objecten te herleiden.

De objecten werden echter niet gedetecteerd door de radar en ook de spectrumanalisator kon geen signalen opvangen die werden uitgezonden door de UFO’s. Wel is vastgesteld dat de gele bollen van de Chinese kant van de grens lijken te komen.

Lampionnen

Afgelopen maand was de Indiase grenspolitie in Ladakh, een gebied in het noorden van Jammu en Kasjmir, getuige van een dergelijke lichtbol.

Eerder werd gedacht dat China op afstand bestuurbare lampionnen de grens over stuurde, maar na een intern onderzoek bleek die vlieger niet langer op te gaan. De UFO’s blijven drie tot vijf uur in de lucht voordat ze in het niets verdwijnen.

Enkele hoge overheidsmedewerkers vermoeden dat het gaat om camera’s die gevoelig zijn voor licht van een hoge intensiteit. Een ingewijde zei dat men de kwestie wil oplossen om een diplomatieke rel te voorkomen wanneer Indiase troepen besluiten op de objecten te gaan schieten.

Bron: Indiatoday.in

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
max1
max1
11 jaren geleden

Ik acht het uitgesloten dat de vliegende bollen van chinese makelij zouden zijn, met het doel om foto’s te maken van het indiase grensgebied. China is namelijk in het bezit van satellieten die ongemerkt in een baan om de aarde, foto’s kunnen maken. Waarom zou China voor spionage-doeleinden dan deze bollen gebruiken, die ook heel erg opvallen? Lijkt me erg omslachtig en onlogisch.
Als je gaat googelen op Ladakh, kun je heel andere gevolgtrekkingen maken. Het gebied is al jaren een”hotspot”, waar vreemde zaken worden waargenomen.

Plurpie
Plurpie
11 jaren geleden

Sterker nog, bollen kunnen niet vliegen!

Conen
Conen
11 jaren geleden

[quote name=”Plurpie”]Sterker nog, bollen kunnen niet vliegen![/quote]

Sterke nog, jij staat daar gewoon simpel weg niet voor open.

bumblebee
bumblebee
11 jaren geleden

Jammer dat als er zoveel licht gevende bollen worden gezien dat er geen foto’s en filmpjes worden gemaakt / toegevoegd. Dit zou ook een leuk item kunnen zijn voor het programma chasing ufo ‘s.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x