Propaganda

Ron Paul: “Het is juist onze eigen overheid die nepnieuws verspreidt”

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beschuldigingen dat Rusland ‘nepnieuws’ en propaganda verspreidt worden weggelachen door de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul.

Volgens hem kunnen de Amerikaanse media het gewoon niet hebben dat ‘hun’ kandidaat de verkiezingen niet heeft gewonnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op 24 november publiceerde de Washington Post een artikel waarin PropOrNot werd geciteerd, een anonieme website waarop een aantal sites worden genoemd als bronnen of verspreiders van Russische propaganda.

Eigen overheid

“De mainstream media en het establishment hebben deze verkiezing verloren,” zei Paul.

“Ik maak me grote zorgen om nepnieuwsberichten,” voegde hij toe. “Het is juist onze eigen overheid die nepnieuws verspreidt.”

Dat gebeurt volgens het oud-congreslid via officiële economische rapporten en het aansturen op oorlog.

Zondebokken

Nu Trump is gekozen als de volgende president zoeken sommige media ‘naar zondebokken’, aldus Paul.

“Degenen die ons aanrekenen dat we luisteren naar wat Rusland te vertellen heeft, hebben alle geloofwaardigheid verloren,” zei hij.

Het belangrijkste is dat Trump en de Russische president Vladimir Poetin nu de diplomatieke banden kunnen aanhalen, besloot hij.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim
Lehcim
7 jaren geleden

Er bestaat geen nep nieuws.
De discussie die nu gevoerd wordt, door de zgn “alternatieve” media is een gevaarlijk fenomeen, welke tot doel heeft het niet over het (nep) nieuws-item zelf te spreken maar over de media die het brengt.

We hebben hetzelfde fenomeen gezien bij 9/11 met het woord “conspiracy” en zijn nu 15 jaar later geen stap verder gekomen.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Resolutie om Russische propaganda effectiever te kunnen bestrijden, was laats ook alweer zo’n anti Rusland maatregel die eigenlijk het meest toepasselijk zou zijn voor de Amerikaanse overheid en media.
Het enigste wat je hoort is dagelijkse anti Russische propaganda die door de Amerikaanse media en zogenaamde hulporganisaties word verspreid en deze worden klakkeloos overgenomen door de Europese media.En ze schuwen daar geen enkele leugen of intrige voor. De burgers van de westerse wereld weten de waarheid allang maar zitten in een harnas gevangen en deze word steeds strakker passend gemaakt zodat er totaal geen bewegingsvrijheid meer overblijft. Wat als je eigenwaarde in de toekomst totaal bezit word van een kleine selecte groep rijke machtigen. Is het leven dan nog wel levenswaardig? Dat vraag ik me echt af voor de mens van de toekomst. Word er dan toch geen robot naar het evenbeeld van een mens gecreëerd maar word de mens zelf de robot die met een paar elektronische aanpassingen en hersenspoelingen blindelings gehoorzaamd aan een paar machtige individuen.
Maar voordat het zover is willen de machtigen der aarde een economische reset (WW3), en daarbij hoort op grote schaal het decimeren van mensen. Want mensen zijn in de nieuwe wereld bijna niet meer nodig vanwege de technieken, en kosten alleen maar geld en lopen in de weg. En de machtigen hebben geen tijd om dit door geboorteregulering te laten gebeuren. Ze zijn namelijk machtig dus ongeduldig. Een machtig iemand laat je niet wachten anders word hij driftig. Maar een feit is dat hun gaan beslissen dat binnenkort miljoenen mensen op gruwelijke wijzen gaan sterven. We worden nu al klaargestoomd in armoede en onvrede en we worden allemaal als racisten afgeschilderd en een bepaald geloof als hoofdschuldige aangewezen. Nee de snelkookpan word bediend door een groep maniakale zieke elite met macht en hun handlangers in de politiek en media. We worden dagelijks gen..id.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Nepnieuws is dat ze Rusland van overal de schuld geven.

gaandrius
gaandrius
7 jaren geleden

De wereld is perfect zoals hij is.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x