Het Complot

Karl Wolfe: Geheime bouwwerken op de maan (video)

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Karl Wolfe werkte 4,5 jaar voor de Amerikaanse luchtmacht. Omdat hij voor het tactische luchtcommando op Langley Air Force Base in Virginia werkzaam was, kreeg hij toegang tot alle geheimen.

Toen hij in een gebouw van de Amerikaanse spionagedienst NSA werkte kreeg hij foto’s van de maan te zien die waren genomen door de Lunar Orbiter.

Het Lunar Orbiterprogramma bestond uit vijf onbemande ruimteschepen die in 1966 en 1967 werden gelanceerd en die de maan in kaart brachten, mede als voorbereiding op het Apolloprogramma. Ze maakten de eerste foto’s vanuit een baan om de maan. Deze foto’s werden onder meer gebruikt om geschikte landingsplekken te selecteren.

Wolfe zag op de foto’s tot in detail een aantal bouwwerken, waaronder een basis op de achterkant van de maan. De foto’s zijn voor de maanlanding in 1969 genomen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lucy1963
Lucy1963
8 jaren geleden
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Dit is oud nieuws.Graag nu het echte nieuws met de waarheid,en dan gelijk terloops even bekendmaken dat zij al zo,n 30 jaar op mars zitten .en van het belasting geld intergalactische reizen maken. Zorra Hollow Earth.Maar dat zal bij dicloser door Obama wel bekend gemaakt worden!En heel veel meer.Wake-up Er is nog weinig tijd over tot aan het zero punt.

Lucy1963
Lucy1963
8 jaren geleden
Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Ook hij is een boodschappen jongen van de Elite.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x