Mens en DierCorona

Michael Pilarczyk heeft vragen over corona: ‘Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast?’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Michael Pilarczyk, bekend van radio en tv, heeft de rode pil genomen. Hij zit met veel vragen over de coronapandemie.

De bestsellerauteur schrijft op LinkedIn:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Heb jij ook vragen? Batman in China at een vleermuis en daardoor ging de wereld op slot? De wereldeconomie stort in een diep zwart gat. Overheden (wie zijn dat eigenlijk en wie zitten daar achter?) toveren triljoenen miljarden uit het niks, waar komt dat geld vandaan? Geld lenen maakt de lener in elk geval afhankelijk, met handen en voeten gebonden. De vraag is van wie dit nieuwe geld afkomstig is? Hadden ze dat soms op een spaarrekening staan? Of printen ze het zelf? Of is er een onbekende rijke weldoener met een dure naam als Rothschild of Rockefeller? Geen idee, maar als er zoveel geld uit het niks kan worden getoverd, is het dan nog wel iets waard? Of is geld een illusie en is de enige waarde het geloof dat wij erin hebben?

En nog meer vragen: “Wat is Event 201? Wat is ID2020? Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast? Of zijn dat gedachten die te ver gaan?”

Pilarczyk merkt op dat de video van Event 201 vrijwel dezelfde nieuwsbeelden laat zien die wij de afgelopen weken op ‘het nieuws’ zagen.

Volgens minister Hugo de Jonge mogen grote bijeenkomsten pas weer doorgaan als er een vaccin is. De voormalig Radio538-dj vraagt zich af waarom zoveel bedrijven in alle haast een vaccin ontwikkelen. “Is het waar dat we blijven opgesloten achter onzichtbare tralies tot iedereen verplicht een spuitje krijgt? Kan er ook een chip in zo’n vaccin zitten?”

Hij benadrukt dat de farmaceutische industrie, die de vaccins maakt, ‘na wapenhandel, oorlogje spelen en olie, de grootste money maker ter wereld is’. “Zeven miljard vaccins maken, dat is handel, toch?”

Artikel uit 1989: ‘Vaccin tegen corona veroorzaakt nieuwe ziekten’

Pilarczyk likete ook een bericht met een krantenartikel dat in 1989 in het Agrarisch Dagblad verscheen over een vaccin tegen het coronavirus. Daarin staat:

Het vaccineren van kippen tegen het coronavirus brengt een potentieel gevaar met zich mee. Het vaccin bestrijdt de op dat moment optredende ziekte wel, maar het is waarschijnlijk ook de oorzaak van een nieuw virus, dat binnen twee tot drie jaar de kop opsteekt. Het vaccin wordt namelijk gemaakt van levend virus, dat in staat blijkt om zijn genetisch materiaal te veranderen en genetisch materiaal van buiten op te nemen. Het kan zo een geheel nieuw virus vormen, met nieuwe ziektebeelden. Deze opmerkelijke en verontrustende conclusie trekken wetenschappers bij de afdeling diergeneeskunde van de Rijksuniversiteit in Utrecht, uit onderzoek dat daar de afgelopen jaren gedaan is.

Verderop in het artikel zegt een Utrechtse wetenschapper op het gebied van het coronavirus, die nauw bij het onderzoek betrokken was, dat inentingen tegen het coronavirus in feite niet afdoende zijn om het de wereld uit te helpen. “Het virus verandert gewoon en na twee tot drie jaar moet je weer een nieuw vaccin maken tegen een nieuwe variant.”

Hoor ik daar een kassa rinkelen?

Coronavaccin besmet apen met corona

De Oxford-universiteit, die het coronavaccin ontwikkelt, stuit nu al op tegenslagen. Experts waarschuwen dat het vaccin mogelijk niet kan voorkomen dat mensen besmet raken, schrijft de Daily Mail. Tijdens klinisch onderzoek bij apen raakten alle dieren besmet met het coronavirus. Hieruit blijkt dat de behandeling, waar de Britse overheid al 90 miljoen pond in heeft geïnvesteerd, de verspreiding van het virus mogelijk niet stopt.

Trump neemt hydroxy en zink

De Amerikaanse president Trump zet ondertussen liever in op andere behandelingen. Hij onthulde dat hij zelf uit voorzorg hydroxychloroquine en zink neemt tegen het coronavirus. Hij zei dat hij toestemming heeft gekregen van de arts van het Witte Huis om de middelen in te nemen. “Het zal je verbazen hoeveel mensen hydroxy nemen,” zei hij tegen journalisten.


Eén van de artsen die het voorschrijft is Anthony Cardillo uit Los Angeles. “Mijn patiënten waren heel erg ziek en na 8 tot 12 uur waren ze zo goed als symptoomvrij.”

Cardillo zei dat hydroxy in combinatie met zink een ‘kanaal’ opent waardoor het mineraal cellen kan binnengaan en kan voorkomen dat het virus zich vermenigvuldigt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
3 jaren geleden

Ik weet nog dat Adam Curry in 2008 op Arrow Classic Rock een programma had, dat heette “Your wake up call”. Het werd -heel toepasselijk- ’s ochtends vroeg uitgezonden. Inhoudelijk ging het over zaken die we nu uitgerold zien worden. Steevast eindigde het programma met de uitspraak: “Geniet van je vrijheid, zolang het nog kan!”. Het programma werd uiteindelijk van de zender weggehaald. De luisteraars werden niet goed van de complottheorieën en wilde muziek in plaats van “het geouwehoer van Curry”.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Natuurlijk zit er een veel groter plan, achter deze gecreëerde Corona-hype.

De werkelijke machthebbers in de wereld, beslissen alles zonder inspraak en achter gesloten deuren.

Voor Nederland is het doek allang gevallen, Nederland is een natie zonder ruggengraat, met Rutte als vertegenwoordiger van de onderdrukkers.

Vraag je zelf maar eens af ,wat de werkelijke motieven zijn geweest, die Pim Fortuyn het leven heeft gekost.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Wat gaan we eraan doen ?
Alle landen hebben hetzelfde probleem.
Overal gaat de bevolking gebukt onder het dictaat dat ze van boven wordt opgelegd.
Het lijkt wel tovenarij.
Rutte en zijn tovenaarsleerlingen.
Waarom lijkt het wel alsof we verdoofd zijn.
Is het wachten op de schok (knal) die alle volkeren wakker schut ?
Om de werking van het grotere plan voor te zijn en te verhinderen ?
Je ziet. Vragen….. Geen antwoorden.
Wie durft ?

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
3 jaren geleden

Een vergeten passage?
Zonder dat de passievelingen, de wegkijkers en de wil het het allemaal niet weters het eigenlijk beseffen, hebben de gezonde “ivestigative” burgers het overgrote gedeelte van de bevolking behoed voor een catastrofale zwendel met onze gezondheid en onze vrijheden. Een ding die constant buiten de discussie wordt gehouden, is dat er in de griepgolf van 2018 opmerkelijk meer doden waren. Dit is op zich nog niet zo allarmerend. Maar dat ondanks de griepprik dus een vaccin zoveel doden vallen is wel heel opmerkelijk. Dus we hebben een bestaand vaccin tot onze beschikking en toch mede dit griepvaccin overstijgt het aantal griepvirus doden, het aantal zogenaamde “Corona” doden zonder een vaccin. Ieder weldenkend mens zou bij deze openbaring toch op zijn minst, zijn wenkbrouwen moeten fronsen.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x