Homepagina » Mens en Dier » Michael Pilarczyk heeft vragen over corona: ‘Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast?’
michael pilarczyk
Foto: William Rutten Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

Michael Pilarczyk heeft vragen over corona: ‘Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast?’

Michael Pilarczyk, bekend van radio en tv, heeft de rode pil genomen. Hij zit met veel vragen over de coronapandemie.

De bestsellerauteur schrijft op LinkedIn:

Heb jij ook vragen? Batman in China at een vleermuis en daardoor ging de wereld op slot? De wereldeconomie stort in een diep zwart gat. Overheden (wie zijn dat eigenlijk en wie zitten daar achter?) toveren triljoenen miljarden uit het niks, waar komt dat geld vandaan? Geld lenen maakt de lener in elk geval afhankelijk, met handen en voeten gebonden. De vraag is van wie dit nieuwe geld afkomstig is? Hadden ze dat soms op een spaarrekening staan? Of printen ze het zelf? Of is er een onbekende rijke weldoener met een dure naam als Rothschild of Rockefeller? Geen idee, maar als er zoveel geld uit het niks kan worden getoverd, is het dan nog wel iets waard? Of is geld een illusie en is de enige waarde het geloof dat wij erin hebben?

En nog meer vragen: “Wat is Event 201? Wat is ID2020? Zit er een veel groter plan achter deze poppenkast? Of zijn dat gedachten die te ver gaan?”

Pilarczyk merkt op dat de video van Event 201 vrijwel dezelfde nieuwsbeelden laat zien die wij de afgelopen weken op ‘het nieuws’ zagen.

Volgens minister Hugo de Jonge mogen grote bijeenkomsten pas weer doorgaan als er een vaccin is. De voormalig Radio538-dj vraagt zich af waarom zoveel bedrijven in alle haast een vaccin ontwikkelen. “Is het waar dat we blijven opgesloten achter onzichtbare tralies tot iedereen verplicht een spuitje krijgt? Kan er ook een chip in zo’n vaccin zitten?”

Hij benadrukt dat de farmaceutische industrie, die de vaccins maakt, ‘na wapenhandel, oorlogje spelen en olie, de grootste money maker ter wereld is’. “Zeven miljard vaccins maken, dat is handel, toch?”

Artikel uit 1989: ‘Vaccin tegen corona veroorzaakt nieuwe ziekten’

Pilarczyk likete ook een bericht met een krantenartikel dat in 1989 in het Agrarisch Dagblad verscheen over een vaccin tegen het coronavirus. Daarin staat:

Het vaccineren van kippen tegen het coronavirus brengt een potentieel gevaar met zich mee. Het vaccin bestrijdt de op dat moment optredende ziekte wel, maar het is waarschijnlijk ook de oorzaak van een nieuw virus, dat binnen twee tot drie jaar de kop opsteekt. Het vaccin wordt namelijk gemaakt van levend virus, dat in staat blijkt om zijn genetisch materiaal te veranderen en genetisch materiaal van buiten op te nemen. Het kan zo een geheel nieuw virus vormen, met nieuwe ziektebeelden. Deze opmerkelijke en verontrustende conclusie trekken wetenschappers bij de afdeling diergeneeskunde van de Rijksuniversiteit in Utrecht, uit onderzoek dat daar de afgelopen jaren gedaan is.

Verderop in het artikel zegt een Utrechtse wetenschapper op het gebied van het coronavirus, die nauw bij het onderzoek betrokken was, dat inentingen tegen het coronavirus in feite niet afdoende zijn om het de wereld uit te helpen. “Het virus verandert gewoon en na twee tot drie jaar moet je weer een nieuw vaccin maken tegen een nieuwe variant.”

Hoor ik daar een kassa rinkelen?

Coronavaccin besmet apen met corona

De Oxford-universiteit, die het coronavaccin ontwikkelt, stuit nu al op tegenslagen. Experts waarschuwen dat het vaccin mogelijk niet kan voorkomen dat mensen besmet raken, schrijft de Daily Mail. Tijdens klinisch onderzoek bij apen raakten alle dieren besmet met het coronavirus. Hieruit blijkt dat de behandeling, waar de Britse overheid al 90 miljoen pond in heeft geïnvesteerd, de verspreiding van het virus mogelijk niet stopt.

Trump neemt hydroxy en zink

De Amerikaanse president Trump zet ondertussen liever in op andere behandelingen. Hij onthulde dat hij zelf uit voorzorg hydroxychloroquine en zink neemt tegen het coronavirus. Hij zei dat hij toestemming heeft gekregen van de arts van het Witte Huis om de middelen in te nemen. “Het zal je verbazen hoeveel mensen hydroxy nemen,” zei hij tegen journalisten.


Eén van de artsen die het voorschrijft is Anthony Cardillo uit Los Angeles. “Mijn patiënten waren heel erg ziek en na 8 tot 12 uur waren ze zo goed als symptoomvrij.”

Cardillo zei dat hydroxy in combinatie met zink een ‘kanaal’ opent waardoor het mineraal cellen kan binnengaan en kan voorkomen dat het virus zich vermenigvuldigt.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
6 maanden geleden

Ik weet nog dat Adam Curry in 2008 op Arrow Classic Rock een programma had, dat heette “Your wake up call”. Het werd -heel toepasselijk- ‘s ochtends vroeg uitgezonden. Inhoudelijk ging het over zaken die we nu uitgerold zien worden. Steevast eindigde het programma met de uitspraak: “Geniet van je vrijheid, zolang het nog kan!”. Het programma werd uiteindelijk van de zender weggehaald. De luisteraars werden niet goed van de complottheorieën en wilde muziek in plaats van “het geouwehoer van Curry”.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Jos
6 maanden geleden

Haha, ik wist niet dat Adam Curry al zo lang ‘wakker’ was.. ik vond een uitzending van hem over 9/11. https://www.youtube.com/watch?v=P4r91oLKU50

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Jos
6 maanden geleden

Adam Curry heeft een Engelstalige Youtube channel en post om de paar dagen een nieuwe podcoast: https://www.youtube.com/user/clogwog/videos

H.J.
H.J.
6 maanden geleden

Natuurlijk zit er een veel groter plan, achter deze gecreëerde Corona-hype.

De werkelijke machthebbers in de wereld, beslissen alles zonder inspraak en achter gesloten deuren.

Voor Nederland is het doek allang gevallen, Nederland is een natie zonder ruggengraat, met Rutte als vertegenwoordiger van de onderdrukkers.

Vraag je zelf maar eens af ,wat de werkelijke motieven zijn geweest, die Pim Fortuyn het leven heeft gekost.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 maanden geleden

Wat gaan we eraan doen ?
Alle landen hebben hetzelfde probleem.
Overal gaat de bevolking gebukt onder het dictaat dat ze van boven wordt opgelegd.
Het lijkt wel tovenarij.
Rutte en zijn tovenaarsleerlingen.
Waarom lijkt het wel alsof we verdoofd zijn.
Is het wachten op de schok (knal) die alle volkeren wakker schut ?
Om de werking van het grotere plan voor te zijn en te verhinderen ?
Je ziet. Vragen….. Geen antwoorden.
Wie durft ?

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Rutte is gewoon een bruikbare idioot, je moet hem niet groter maken dan hij is.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Sebastiaan
6 maanden geleden

Ik doel op “de kleren van de keizer”. Het sprookje van Andersen.
Maar dan als wereldwijde bewustwording. Ineens. Eén dezer dagen.
Is er een wereldomvattende gebeurtenis nodig om alle volkeren in te doen zien dat ze achter de verkeerde leiders aanlopen ?
Een ommekeer. Massaal.
Wat hebben we nodig om onze leiders de rug te keren, en te neutraliseren of iets dergelijks.
Nieuwe leiders te selecteren en de oude troep op te ruimen.
Zoiets als werd beweerd bij de millenniumovergang en de eind van de Maya kalender.
In een flits van inzicht.
Een “aha-erlebnis”. Eureka.
Van mijn part aan te geven als “van 3D naar 5D”. Een dimensie-sprong.
Misschien voel je het opbouwen van het spanningsveld.
De maatschappelijke spanning, maar tevens een vorm van “wij”.
Maar .. ook voor mij is het gissen.
Het heeft geen zin om Mark Rutte en zijn harlekijnen voor rotte vis uit te maken.
Het gaat om jezelf. Je toekomst. Daarover beslis jezelf door er aan te werken.

Elise
Elise
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Ik denk, dat ze iets in de ruimte aan het doen zijn.

Willem
Willem
Reactie op  Herman de Graaf
6 maanden geleden

Heel veel mensen durven Herman, maar het moet georganiseerd worden op een goede manier zodat alles in 1 keer klaar is.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Maak grote spandoeken en protesteer dagelijks in Den Haag tegen de politiestaat

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
6 maanden geleden

Een vergeten passage?
Zonder dat de passievelingen, de wegkijkers en de wil het het allemaal niet weters het eigenlijk beseffen, hebben de gezonde “ivestigative” burgers het overgrote gedeelte van de bevolking behoed voor een catastrofale zwendel met onze gezondheid en onze vrijheden. Een ding die constant buiten de discussie wordt gehouden, is dat er in de griepgolf van 2018 opmerkelijk meer doden waren. Dit is op zich nog niet zo allarmerend. Maar dat ondanks de griepprik dus een vaccin zoveel doden vallen is wel heel opmerkelijk. Dus we hebben een bestaand vaccin tot onze beschikking en toch mede dit griepvaccin overstijgt het aantal griepvirus doden, het aantal zogenaamde “Corona” doden zonder een vaccin. Ieder weldenkend mens zou bij deze openbaring toch op zijn minst, zijn wenkbrouwen moeten fronsen.

jtprf
jtprf
Reactie op  De Wilde Luizen
6 maanden geleden

Ik had het tweede gedeelte van jouw tekst eerst meermaals moeten lezen. Wel, het is nog maar
de vraag hoe betrouwbaar dat hele coronavirus verhaal eigenlijk is. Ik ben van mening als het
al een virus uitbraak was, is het een bewuste maak er van.
En dan gehyped tot een pandemie. In dit kader kan ik zelf moeilijk spreken van een “openbaring”
van een weldenkend mens. Er zijn nog te veel vragen.
Jouw standpunt bergrijp ik wel zover. Normaliter zou ik dan ook idd veel ??? erachter zetten ofwel
zoals je zegt mijn wenkbrouwen fronsen.

Willem
Willem
6 maanden geleden

Weten jullie dat er boa’s (of nsbérs) in burger rondlopen en je zo trachten te betrappen? Dat ze door winkelruiten gluren om te zien of ze zich wel aan die achterlijke regeltjes houden? Dat ze dat geweldig vinden om te doen? Dat het uitermate trieste figuren zijn die op hun nummer gezet dienen te worden maar dan niet na de oorlog maar nu? Er op aan spreken bedoel ik dan he, niet iets aandoen, ook geen discussie aan gaan want dat snappen ze toch niet. Gewoon blijven herhalen dat ze fout bezig zijn en dat hun opa’s ook nsbérs moeten zijn geweest.

nou en!
nou en!
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

een boa,da,s toch een wurgslang????

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Niet alleen vriendschap is een illusie zoals ‘Het Goede Doel’ al zong maar ook geldcreatie is een illusie en wel de grootste illusie die er is. De grootste illusie die er is.
En de meeste mensen zijn bang voor de waarheid dus kijken ze weg en stemmen om de vier jaar op de grootste leugenaar uit de naoorlogse politiek Nar Rutte.

jtprf
jtprf
6 maanden geleden

Tja, een grote hoax is het, en we zijn het toch zelf schuld allemaal. De mensen die dit alles
tegenzit, verenigen zich óók niet, dus geen weerstand. Klaar! laat maar hobbelen, ieder voor zich
en god voor ons allen, zo luid het gezegde.

Elise
Elise
6 maanden geleden

Ik heb ook een vraag: Hoe kom je aan mondkapjes? Niet, dat ik ze wil dragen, maar om geldboetes te voorkomen.(ik heb al niks te makken dus /kinderen moeten met trein naar school..). Hoort de overheid dan niet zelf bij verplichting de mondkapjes uit te delen?

Pjoter
Pjoter
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Dan zeggen ze “eigen bijdrage ziekenfonds”, mag je dus niet afschrijven bij de belasting aangiftes !

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Helmen zijn ook verplicht, die worden ook niet uitgedeeld.

salvar
salvar
6 maanden geleden

@elise
ik vind dat je gelijk heb , iets verplichten dan moet diegeen die het verplicht ook de kosten dragen.
buiten dit kunnen ze volgens mij niemand iets verplichten , zoals mondkapjes , 1,5 meter afstand .

salvar
salvar
6 maanden geleden

waarom gaan we friesland en groningen niet ontvolken , dan gaan we met zijn alle (de zogenaamde complot denkers ) lekker daar zitten en kunnen de rutte aanhangers opzouten naar de rest van nederland.

x

Check Also

coronavaccin

Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?

Volgens de media zijn berichten over een ...

lockdown

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x