Great ResetBinnenland

World Economic Forum beheert en archiveert mailverkeer van rijksambtenaren: ‘Niets aan de hand hoor’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Nederlandse ambtenaren kunnen voor hun werk mailen vanaf een mailadres van het World Economic Forum. Dit mailverkeer is niet opvraagbaar voor Kamerleden of op grond van de Wet open overheid (Woo), blijkt uit antwoorden op Kamervragen.

“Niets aan de hand hoor, deze ‘praatclub’ beheert en archiveert alleen ook mailverkeer van rijksambtenaren, dat is alles,” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen sarcastisch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt voegt toe: “En daar komt bij dat het WEF totale immuniteit geniet (net als Gavi).”

Externe organisatie

Uit antwoorden op eerdere Kamervragen bleek dat er op 14 juli vorig jaar een e-mail is verstuurd door een ambtenaar met daarin de volgende zin: “Fijn dat je ook mailt naar mijn Forum-adres. Mijn EZK (Economische Zaken en Klimaat, red.) e-mail houd ik niet regelmatig bij.”

Het betrof hier een detachering vanuit het ministerie van EZK voor het ontwikkelen van het Global Coordinating Secretariat en daarmee de Food Innovation Hubs.

Minister Adriaansens van EZK laat Van Houwelingen weten dat mailverkeer tussen WEF-mailadressen buiten de archieven valt die het kabinet beheert omdat het hier mailverkeer betreft van een externe organisatie.

Niet opvraagbaar

“Deze documenten zijn daarom niet opvraagbaar op grond van de Wet open overheid of op grond van de inlichtingenplicht van artikel 68 van de Grondwet,” aldus de minister.

Van Houwelingen vroeg ook hoeveel ambtenaren van het ministerie van EZK en andere ministeries er betrokken zijn bij het ‘interdepartementale kernteam WEF Innovatie Hubs’. In totaal zijn twee ambtenaren vanuit EZK en drie vanuit Landbouw betrokken, schrijft Adriaansens.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk R.
Henk R.
1 jaar geleden

Wellicht werk aan de winkel , voor een goede hacker.

Wijnand
Wijnand
1 jaar geleden

Zoals Rutte heeft gezegd, het stopt pas als wij het stoppen. Het zal er op neer komen dat wij als burger het zelf moeten doen want de politie hebben ze ook in hun zak.
Hoop dat het nog goed komt, zonder de WEF. Ander geen goeie toekomst voor de mensheid. Want die proberen ze uit te roeien. Fijne dag

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een verrassing weer! Niet dus. Dit is een bevestiging wat WIJ, de wakkeren, natuurlijk al lang wisten. Althans: onze onderbuik gaf dit al aan.

Wat MIJ betreft kunnen ze per direct de hele Tweede Kamer wel opheffen. Diegenen die hier zitten, enkele van hen absoluut met de allerbeste intenties, zitten daar voor spek en bonen bij.

WIJ met z’n allen leven al een lange tijd in een onzichtbare dictatuur, terwijl ons nog steeds dagelijks wordt wijsgemaakt, dat dit land een democratisch land is. Hahaha!!!

Wij zijn dus bezet door een vreemde mogendheid, namelijk het World Economic Forum, met de volledige medewerking van ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, als de nieuwe NSB-ers.

In de Tweede Wereldoorlog waren de partijleden van de NSB, onder leiding van Anton Mussert, duidelijk zichtbaar. Dat is het verschil met het heden, waar alles schimmig is.
ALS er geen Kamervragen over waren gesteld, dan leefden wij nog steeds in zalige onwetendheid. Voor de MEESTE Nederlanders zal dit ook blijven.

Schijnbaar vinden de ambtenaren van dat ministerie (en hoogstwaarschijnlijk van ieder ministerie) het volkomen normaal om voor deze buitenlandse organisatie te werken in plaats van werken voor ONS land.

De alinea, waarin een ambtenaar schrijft: “Fijn dat je naar mijn Forum-adres schrijft, want daar kijk ik altijd naar (vrij vertaald!), is eigenlijk veelzeggend: Daarmee geeft hij onomwonden aan, dat hij alléén die berichten interessant vindt en de rest dus duidelijk niet.

Als er IETS is, waar ik op hoop, is dat die Food Innovation Hubs NOOIT van de grond zullen komen. Van het idee, dat ik op een gegeven moment in de nabije toekomst, insecten moet gaan eten, ga ik spontaan van kotsen.

Los natuurlijk van het feit, dat de mens helemaal niet in staat is om, zoals een vogel dat wel is, insecten te verorberen. Daar heb ik inmiddels genoeg over gelezen.

Maar ja…. ook DAT is een sinister plan om mensen ziek te maken en uiteindelijk te laten sterven.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Samen braaf Samen slaaf we stonden erbij en keken erna hoe deze regering zich hebben verkocht aan de dictatuur van het WEF.

Back to top button
154
0
We lezen graag je reactie!x