Homepagina » Wetenschap » Is de Rodin-spoel de grootste ontdekking ooit?
Is de Rodin-spoel de grootste ontdekking ooit?

Is de Rodin-spoel de grootste ontdekking ooit?

Op alternatieve nieuwssites wordt veel gesproken over vrije energie. Er komt steeds meer informatie naar buiten over nieuwe uitvindingen en technologieën die worden stilgehouden. Er zijn een aantal redenen waarom de ontwikkeling op het gebied van vrije energie relatief moeizaam verloopt.

De grote spelers op de markt zouden hun winst in rook zien opgaan op het moment dat mensen niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Het gaat om technologieën die worden gebruikt in auto’s, woningen en fabrieken. Vandaar dat veel nieuwe technologieën worden stilgehouden.

Daarnaast lijken sommige apparaten zich niets aan te trekken van de huidige natuurkundige wetten. Ook is het zo dat veel uitvinders het zwijgen wordt opgelegd omdat ze een bedreiging vormen, terwijl anderen zich te druk maken om patenten en winst.

Marko Rodin heeft een driedimensionaal model gemaakt van de wiskundige taal der natuur. Volgens sommigen is dit één van de grootste ontdekkingen ooit. Hoewel het werk rond de revolutionaire Rodin-spoel herhaaldelijk is onderworpen aan collegiale toetsing, wordt er nog weinig aandacht aan besteed. Rodin en zijn team willen de technologie om een aantal voor de hand liggende redenen niet verkopen aan grote bedrijven.

Wat zijn de voordelen van deze technologie?

 • Onbeperkte energie
 • Een einde aan alle ziektes
 • Onbeperkt voedsel
 • Reizen door het hele universum
 • Bouwen van de ultieme supercomputer
 • Maakt alle bestaande technologie overbodig

Rodin heeft zich als doel gesteld zijn kennis door middel van een open source-project door te geven aan het publiek. Denk aan een tentoonstelling voor kinderen, een boek of een DVD. Hij en zijn collega’s willen de technologie in handen geven van het volk om daarmee de hele wereld te redden.

3-3-2014 bron: CEVind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Marko Rodin haalt er onnodig GOD bij; volgens mij kan je GOD, zolang niemand een wetenschappelijk bewijs van zijn bestaan kan geven, ook het beste er buiten laten en ook vooral als het Vrije Energie betreft.

  4 likes
 2. De grootste uitvinding ooit was het wiel na de kookkunst want dat is de grootste uitvinding ooit van de mens de KOOKKUNST !

  4 likes
 3. Stilgehouden…kom op zeg. Iedereen kan alles op Internet gooien. Zet ‘t in een nieuwsgroep, en klaar ben je. Nee, daar geloof ik niet in. Het zou wel kunnen dat ontwikkelaars óók zwichten voor ‘t grote geld of voor bedreigingen…

  3 likes
 4. Zoveelste onzin, zodra het op internet staat heeft iedereen toegang. Zodra een zgn wetenschapper god erbij haalt haak ik af.

  3 likes
 5. Onbeperkte energie
  Een einde aan alle ziektes
  Onbeperkt voedsel
  Reizen door het hele universum
  Bouwen van de ultieme supercomputer

  Harry Potter is er niets bij.

  3 likes
 6. [quote name=”Arik”]@ #3 Kalki 03-03-2014 21:09

  Marko Rodin geeft dus WEL!! het wetenschappelijk bewijs dat God bestaat.[/quote]
  Bron? Want ik geloof dat de mensheid dit bewijs heeft overzien!

  3 likes
 7. days of our lives

  [quote name=”M. Brandenburg”]
  ‘Man Made Global warming’ ook een theorie, velen geloven erin, zonder dat er bewijs is dat het man made is. Zoals er veel meer echt bewijs is, en parralellen met het verleden dat het flink gaat afkoelen, de huigdige pauze is door deze wetenschappers jaren gelden al voorspeld, en vervolgens door MSM en de politiek genegeerd. Terwijl deze wetenschappers, iets deden wat de alarmisten nog niet één keer is gelukt, een rake voorspelling geven.
  [/quote]

  Graag een bron voor:
  – De naderende afkoeling
  – De voorspelling van de huidige pauze
  – Het feit dat de “alarmisten” (wat betekent dat eigenlijk?) nog geen enkele rake voorspelling heeft gegeven.

  Succes.

  3 likes
 8. Wouter Vanbelleghem

  Dit horen we nu al jaren aan een stuk hé… Waar zijn de “open source” plannen, zodanig heel de wereld het zelf kan nabouwen en gewoon zelf vaststellen dat het niet werkt?

  1 likes
 9. Ik zou het fantastisch vinden als het eindelijk eens lukte.
  Maar een 750watt voeding,een koper spoel en een stalen kogel. Volgens mij zijn dat de standaard ingrediënten voor een elektromotor. Dus hier zie ik nog niets speciaals aan.
  De knikker draait omdat je er energie in stop. En wat krijg je er nu “gratis” uit?

  1 likes
 10. niet één uitvinder is het zwijgen opgelegd, behalve misschien stanley meyer, maar die had ook wat.
  leedskalnin heeft ook iets en zijn perpetual motion holder is door velen nagemaakt en kan niet uitgelegd worden door de huidige natuurkunde

  1 likes
 11. Rodin en team zijn helden van het volk en moeten ze wel oppassen voor de ‘Cabal’ en die meedogenloos kunnen toeslaan; hier in Nederland zijn o.a. Coen Van Vlaanderen, Ton Kuiper en Sam Dul ook al ver gevorderd met Vrije Energie en aspireren dezen dito dit voor het volk te doen.

  0 likes
 12. We hadden in de jaren ’90 al alternatieve energie kunnen hebben maar dat hebben grote reuzen zoals Shell geblokkeerd door omkoping en bedreiging van de uitvinders. In Japan was een man die iets had uitgevonden waarmee je gigantische hoeveelheden energie kon opwekken gewoon gratis. Deze goede man is op een mysterieuze manier om het leven gekomen en heeft het geheim van zijn uitvinding mee in zijn graf genomen.

  0 likes
 13. Na vele experimenten moet ik helaas concluderen dat ik niet verder ben gekomen dan verprutsen van de energie die de ether mij teruggeeft na het opbouwen van een inductiepiek.
  En wanneer ik youtube bekijk, concludeer ik voor anderen hetzelfde.
  Maar we gaan gewoon door …

  0 likes
 14. @ #3 Kalki 03-03-2014 21:09

  Marko Rodin geeft dus WEL!! het wetenschappelijk bewijs dat God bestaat.

  0 likes
 15. [quote name=”Kalki”]Marko Rodin haalt er onnodig GOD bij; volgens mij kan je GOD, zolang niemand een wetenschappelijk bewijs van zijn bestaan kan geven, ook het beste er buiten laten en ook vooral als het Vrije Energie betreft.[/quote]
  GOD is in de wetenschap een acroniem voor genereren opereren dissolutie. Generate operate dissolution. Dat is nou eenmaal hoe de natuur werkt. God is overal ook in de wetenschap.

  0 likes
 16. Alles is een torex. Dat is zo in zijn visie. Maar dan?

  Knikkertjes rond draaien?

  Bij god uitkomen? Kan je dan tevreden met je armen in je nek achter overleunen?

  Waar zou het vandaan moeten komen.

  Om van niets iets te maken, is toch inzet nodig.

  En waar is die vrije energie manivestator?

  0 likes
 17. [quote name=”Kalki”]Rodin en team zijn helden van het volk en moeten ze wel oppassen voor de ‘Cabal’ en die meedogenloos kunnen toeslaan; hier in Nederland zijn o.a. Coen Van Vlaanderen, Ton Kuiper en Sam Dul ook al ver gevorderd met Vrije Energie en aspireren dezen dito dit voor het volk te doen.[/quote]

  Inderdaad. Ze moeten oppassen door de ‘cabal’. Oppassen dus voor een in StarTrek verzonnen groep. OK. Duidelijk.

  0 likes
 18. Hoe kan dit gebruikt worden om ziektes te voorkomen dan?

  0 likes
 19. [quote name=”Kalki”]Rodin en team zijn helden van het volk en moeten ze wel oppassen voor de ‘Cabal’ en die meedogenloos kunnen toeslaan; hier in Nederland zijn o.a. Coen Van Vlaanderen, Ton Kuiper en Sam Dul ook al ver gevorderd met Vrije Energie en aspireren dezen dito dit voor het volk te doen.[/quote]
  Indien dit echt zo is, dan is de vraag gerechtvaardigd, waarom wordt alles geheim gehouden, waarom indien bepaalde zaken werken is er nog niet in alle openbaarheid patent aangevraagd welke vrij is voor een ieder. En waarom doet men met allesgeheim houden,alsof dit beter is voor het grote kwaad dat zal komen en hun geheime werk zal komen stelen. Is dat kwaad niet veel gevaarlijker als je niets deelt, alles in het geheim doet en dus alles kwijtraakt, indien het grote kwaad, die alle vooruitgang de nek omdraait(lig nu even in een deuk om die gedachte)het bij je komt stelen, of je zelfs laat verdwijnen. De genoemde personen zijn een lachertje die wat freubelen en hopen misschien bij toeval iets te ontdekken, zij zullen dit vervolgens patenteren om er zoveel mogelijk geld aan te verdienen. Dat is de enige reden waarom onderzoek altijd in het diepste geheim plaatsvind en men niet de details van hun onderzoek prijsgeven, ik heb daar geen problemen mee, maar wees zo eerlijk omdat toe te geven. Kom niet met onzin vrije energie, waarna je niets deelt, met ongeloofwaardige complottheorieen als uitleg over het waarom, omdat die juist door geheimhouding mogelijk kunnen worden gemaakt.

  Geheim gehouden onderzoek naar zogenaamde vrije energie vrij toegankelijk voor iedereen is op zijn minst lachwekkend, en gaat in tegen de eigen definitie.

  0 likes
 20. [quote name=”Jan”]Zoveelste onzin, zodra het op internet staat heeft iedereen toegang. Zodra een zgn wetenschapper god erbij haalt haak ik af.[/quote]
  Waarom is het een onmogelijk met het ander? Ik geloof zelf niet, maar ik zeg niet dat het onmogelijk is. Wetenschap is een theorie die je probeert te bewijzen en geaccepteerd is totdat men je op je fout wijst, of ontdekt dat het incompleet is. De aarde is plat, nee die is rond… Bewijs wordt uiteindelijk geleverd, wat het gelijk bewijst van hen die riepen dat de aarde rond was. God bij voorbaat uitsluiten is zeer kortzichtig. Misschien is het begrip wat god is, wel fout, maar bestaat het wel degelijk…

  ‘Man Made Global warming’ ook een theorie, velen geloven erin, zonder dat er bewijs is dat het man made is. Zoals er veel meer echt bewijs is, en parralellen met het verleden dat het flink gaat afkoelen, de huigdige pauze is door deze wetenschappers jaren gelden al voorspeld, en vervolgens door MSM en de politiek genegeerd. Terwijl deze wetenschappers, iets deden wat de alarmisten nog niet één keer is gelukt, een rake voorspelling geven.

  Zoals we bij economen altijd luisteren naar hen die de financiële crises uit de VS niet zagen aankomen en de door socialistische overheden veroorzaakte schulden crises in Europa ook niet zagen aankomen, immers zij steunen dit socialistische beleid. Dat er een bepaalde groep economen is die eigenlijk zio goed als elke financiële economische tegenslag voorspellen worden genegeerd. We willen niet luisteren naar hen die onderbouwen wat ze zeggen, we willen luisteren naar wat lekker klinkt. Goed voor de mensheid, sociaal en die onzin, daarvoor willen we best negeren wat verstandig is, en niet te vergeten krediet heeft opgebouwd door juist te voorspellen. Want dat doen we dan af als toeval…. zucht

  0 likes
 21. [quote name=”MK”][quote name=”Kalki”]Rodin en team zijn helden van het volk en moeten ze wel oppassen voor de ‘Cabal’ en die meedogenloos kunnen toeslaan; hier in Nederland zijn o.a. Coen Van Vlaanderen, Ton Kuiper en Sam Dul ook al ver gevorderd met Vrije Energie en aspireren dezen dito dit voor het volk te doen.[/quote]

  Inderdaad. Ze moeten oppassen door de ‘cabal’. Oppassen dus voor een in StarTrek verzonnen groep. OK. Duidelijk.[/quote]
  IK begrijp je helemaal, maar wanneer je de documentaire ziet van wetenschap en StarTrek, dan zijn er toch heel veel zaken ze goed voorspeld hebben. Automatische schuifdeuren, waren voor het eerst in StarTrek te zien, zakken vol fanmail van ingenieurs, die wilde weten hoe het werkte.. MRI scanner, volgens de uitvinder een idee dat hij kreeg door de tricoder in StarTrek. CD´s/DVD´s Blurays, opereren met lasers, schieten met lasers allemaal lachwekkend toen de serie op tv kwam….

  Veel zaken zagen we voor het eerst in StarTrek, iets waarom ik van Science fiction hou. Maar inderdaad, wanneer we gaan waarschuwen voor organisaties die zijn bedacht door ene scriptschrijver van een science fiction serie, dan ben je het spoor kwijt.

  Tenzij die organisatie, haar naam heeft gekozen, omdat het al bekendheid geniet onder de StarTrek kijkers, soort van mond op mond reclame voor slechteriken. Dan is het compleet begrijpelijk….

  0 likes
 22. Als we zo eens in het rond kijken, zien we dat velen van de soort Homo Sapiens nog niet van plan zijn om ook maar iets aan hun instelling ( lees moraal) te verbeteren/veranderen. Dus is het hoogst waarschijnlijk ook de tijd nog niet om dat te forceren. Zolang geld en macht nog de overhand hebben en geweld aan de orde van de dag is, kunnen wij wel wat willen, maar hebben wij nog niet de getallen ( lees mensen) om dit af te dwingen. (ten uitvoer te brengen).
  Onbeperkte GRATIS energie, wie droomt er niet van? Nou Opec niet en Shell niet en…etc. Onbeperkt voedsel, wie zou daar wat op tegen hebben? Nou daar weten we het antwoord wel op. Reizen door het universum; das toch alleen maar voor de elite? Genezing van ziekten? Laat Bayer het maar niet horen. Het zit hem denkelijk toch in de kleine dingen; voedsel rechtstreeks van de boer en niet uit de supermarkt, waar het bestraald mooi ligt te wezen. Zaden uitwisselingen, terug naar homeopathie etc. zelfvoorzienend zijn, dat alleen kan leiden tot grotere resultaten. Want dan pas kan men inschatten hoeveel mensen daadwerkelijk bereid zijn om anders in het leven te staan en daar ook het e.e.a. voor over hebben. Op dit moment vrije energie op de markt brengen, zal als een rode lap op n stier werken, met desastreuze gevolgen.

  0 likes
 23. [quote name=”huisheks”]Als we zo eens in het rond kijken, zien we dat velen van de soort Homo Sapiens nog niet van plan zijn om ook maar iets aan hun instelling ( lees moraal) te verbeteren/veranderen. Dus is het hoogst waarschijnlijk ook de tijd nog niet om dat te forceren. Zolang geld en macht nog de overhand hebben en geweld aan de orde van de dag is, kunnen wij wel wat willen, maar hebben wij nog niet de getallen ( lees mensen) om dit af te dwingen. (ten uitvoer te brengen).
  Onbeperkte GRATIS energie, wie droomt er niet van? Nou Opec niet en Shell niet en…etc. Onbeperkt voedsel, wie zou daar wat op tegen hebben? Nou daar weten we het antwoord wel op. Reizen door het universum; das toch alleen maar voor de elite? Genezing van ziekten? Laat Bayer het maar niet horen. Het zit hem denkelijk toch in de kleine dingen; voedsel rechtstreeks van de boer en niet uit de supermarkt, waar het bestraald mooi ligt te wezen. Zaden uitwisselingen, terug naar homeopathie etc. zelfvoorzienend zijn, dat alleen kan leiden tot grotere resultaten. Want dan pas kan men inschatten hoeveel mensen daadwerkelijk bereid zijn om anders in het leven te staan en daar ook het e.e.a. voor over hebben. Op dit moment vrije energie op de markt brengen, zal als een rode lap op n stier werken, met desastreuze gevolgen.[/quote]

  Ik denk dat als er daadwerkelijk vrije energie is, deze mooie dingen die jij schets inderdaad werkelijkheid worden.

  Ik denk trouwens dat vrije energie een utopie is en vind het raar dat je daar gelijk een negatieve pool (lees denkbeeldige vijand) tegen overzet.
  Dat heft elkaar dan toch op? zo heeft een utopie geen enkele waarde.

  0 likes
 24. [quote name=”zevenenergie”]Alles is een torex. Dat is zo in zijn visie. Maar dan?

  Knikkertjes rond draaien?

  Bij god uitkomen? Kan je dan tevreden met je armen in je nek achter overleunen?

  Waar zou het vandaan moeten komen.

  Om van niets iets te maken, is toch inzet nodig.

  En waar is die vrije energie manivestator?[/quote]

  Eigenlijk net zoiets als Karl Benz die met de uitvinding van een auto op benzinemotor jaren lang zat te prutsen totdat er een soort koets al pruttelend op een benzinemotor liep. Het duurt een tijdje voordat er iets is wat werkt bij elke technologie. Hulde voor degenen die bezig zijn allerlei nieuwe dingen uit te vinden en te testen waarmee onhandigere mensen wat mee kunnen en bij die wat minder technologisch handige mensen behoor ik ook !

  0 likes
  • Wat een goed verhaal,ik dacht echt het ligt aan mij,gelukkig het ligt niet aan mij, gelukkig maar.
   Als iemand zegt,het kan niet, het bestaat niet, gaan mijn haren recht overeind staan.
   Want ik blijf erbij, alles kan,kijk wat er de laatste 100 jaar allemaal niet veranderd is,ja alles kan.
   Zo hoorde ik over eeuwige beweging(perpetuum mobile) dat kan niet,en bestaat niet.
   Nou dat ga ik dan even maken, ik heb al zoveel gemaakt, wat onmogelijk was,ik had de bijnaam van
   willie wortel,uiteindelijk heb ik dus na heel lang experimenteren en vele jaren ongeveer 4 a 5 jaar leren.
   Deze uitvinding heb ik inmiddels en weet voor 100% zeker dat ik het heb, bewegingsenergie alleen nog verder aan een eerlijk iemand vertellen.ja hoe doe je dat,ik weet het echt niet,na alles gelezen te hebben.
   Ik durf het echt niet maar iedereen de hele wereld zit hier op te wachten,zeker weten

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

idee

Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!

Stuur jouw idee in Zoals in een ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...