Wetenschap

Is de Rodin-spoel de grootste ontdekking ooit?

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op alternatieve nieuwssites wordt veel gesproken over vrije energie. Er komt steeds meer informatie naar buiten over nieuwe uitvindingen en technologieën die worden stilgehouden. Er zijn een aantal redenen waarom de ontwikkeling op het gebied van vrije energie relatief moeizaam verloopt.

De grote spelers op de markt zouden hun winst in rook zien opgaan op het moment dat mensen niet meer afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Het gaat om technologieën die worden gebruikt in auto’s, woningen en fabrieken. Vandaar dat veel nieuwe technologieën worden stilgehouden.

Daarnaast lijken sommige apparaten zich niets aan te trekken van de huidige natuurkundige wetten. Ook is het zo dat veel uitvinders het zwijgen wordt opgelegd omdat ze een bedreiging vormen, terwijl anderen zich te druk maken om patenten en winst.

Marko Rodin heeft een driedimensionaal model gemaakt van de wiskundige taal der natuur. Volgens sommigen is dit één van de grootste ontdekkingen ooit. Hoewel het werk rond de revolutionaire Rodin-spoel herhaaldelijk is onderworpen aan collegiale toetsing, wordt er nog weinig aandacht aan besteed. Rodin en zijn team willen de technologie om een aantal voor de hand liggende redenen niet verkopen aan grote bedrijven.

Wat zijn de voordelen van deze technologie?

  • Onbeperkte energie
  • Een einde aan alle ziektes
  • Onbeperkt voedsel
  • Reizen door het hele universum
  • Bouwen van de ultieme supercomputer
  • Maakt alle bestaande technologie overbodig

Rodin heeft zich als doel gesteld zijn kennis door middel van een open source-project door te geven aan het publiek. Denk aan een tentoonstelling voor kinderen, een boek of een DVD. Hij en zijn collega’s willen de technologie in handen geven van het volk om daarmee de hele wereld te redden.

3-3-2014 bron: CE

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lezertje2002
lezertje2002
8 jaren geleden

Stilgehouden…kom op zeg. Iedereen kan alles op Internet gooien. Zet ’t in een nieuwsgroep, en klaar ben je. Nee, daar geloof ik niet in. Het zou wel kunnen dat ontwikkelaars óók zwichten voor ’t grote geld of voor bedreigingen…

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Rodin en team zijn helden van het volk en moeten ze wel oppassen voor de ‘Cabal’ en die meedogenloos kunnen toeslaan; hier in Nederland zijn o.a. Coen Van Vlaanderen, Ton Kuiper en Sam Dul ook al ver gevorderd met Vrije Energie en aspireren dezen dito dit voor het volk te doen.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Marko Rodin haalt er onnodig GOD bij; volgens mij kan je GOD, zolang niemand een wetenschappelijk bewijs van zijn bestaan kan geven, ook het beste er buiten laten en ook vooral als het Vrije Energie betreft.

Havik
Havik
8 jaren geleden

We hadden in de jaren ’90 al alternatieve energie kunnen hebben maar dat hebben grote reuzen zoals Shell geblokkeerd door omkoping en bedreiging van de uitvinders. In Japan was een man die iets had uitgevonden waarmee je gigantische hoeveelheden energie kon opwekken gewoon gratis. Deze goede man is op een mysterieuze manier om het leven gekomen en heeft het geheim van zijn uitvinding mee in zijn graf genomen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x