Wetenschap

Mysterieus ‘spookdeeltje’ ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een mysterieus deeltje zorgt voor opwinding bij wetenschappers van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) in Zwitserland. Zij doen momenteel onderzoek naar een onverwacht ‘spookdeeltje’.

De wetenschappers zeggen dat het onbekende deeltje mogelijk is verschenen tijdens experimenten met de Large Hadron Collider (LHC).

Tijdens het bestuderen van de gegevens stuitten ze op onregelmatigheden. Zo vonden ze aanwijzingen voor een deeltje dat meer dan twee keer zo zwaar is als een koolstofatoom.

Geen enkele theorie

Er zou op dit moment geen enkele theorie zijn die dit mysterieuze deeltje kan verklaren.

“We sluiten niet uit dat een dergelijke signaal echt kan bestaan,” zei Georg Weiglein van het Duitse nationale laboratorium voor deeltjesfysica DESY.

“Sterker nog: het zou nog spannender zijn als we een signaal zouden waarnemen dat niet lijkt te passen in onze huidige modellen,” voegde hij toe.

Iets revolutionairs

Het is dus goed mogelijk dat het hier gaat om een nieuwe ontdekking. We kunnen hier te maken hebben met iets revolutionairs, denken wetenschappers.

Karl Jakobs, woordvoerder van het onderzoeksteam van CERN, zei dat de gegevens van verschillende experimenten nu met elkaar worden vergeleken om te speuren naar tekenen van het deeltje.

“Ik kan alleen niet zeggen wanneer de resultaten naar buiten worden gebracht,” zei hij.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[RT America, Guardian]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Spooooookyyyyyy!

RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

wetenschappers zijn zelf de spoken.

Het standaart model veranderd voortdurent. Wordt getweaked en aangepast. Ook worden er dingen aangenomen die absurd zijn om dit model levend te houden. Zoals darkmatter/ darkenergy en een absurd aantal dimensies () 4 theorieen die allemaal de big bang verklaren. 4 verschillende theorieen over zwarte gaten (welke is juist). Oneindigheden in de theorie… etc..

Cern is de grootste moneypit die er is wat hebben ze ( behalve html code (heb je daar een deeltjesversneller voor nodig) ) uitgevonden dat practische waarde heeft.

Erg interesant is het kanaal van thunderbolts.info. dit zijn wetenschappers (sommige zelfs nobelprijswinnaars) die een alternative theorie presenteren waarin , zwaartekracht een andere rol speelt in the universum dan standaard wetenschap ons wil doen geloven.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
3 jaren geleden

God is geen tijd noch materie en maakt alles uit het niets, dat weten we al duizenden jaren.

Janssen
Janssen
3 jaren geleden

Gelukkig noemen ze het geen” GOD.s DEELTJE ”
! Een SPOOK-deeltje kan er mee door, EINSTEIN noemde het allemaal al SPOOKY ! Ik weet ook dat wanneer ze er bij CERN op kwantum niveau niet uitkomen het even wordt geparkeerd voor later onderzoek of gewoon op een HOOP van fenomenen voor nader onderzoek worden gegooid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x