Homepagina » Wetenschap » Mysterieus ‘spookdeeltje’ ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?
Mysterieus 'spookdeeltje' ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?

Mysterieus ‘spookdeeltje’ ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?

Een mysterieus deeltje zorgt voor opwinding bij wetenschappers van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) in Zwitserland. Zij doen momenteel onderzoek naar een onverwacht ‘spookdeeltje’.

De wetenschappers zeggen dat het onbekende deeltje mogelijk is verschenen tijdens experimenten met de Large Hadron Collider (LHC).

Tijdens het bestuderen van de gegevens stuitten ze op onregelmatigheden. Zo vonden ze aanwijzingen voor een deeltje dat meer dan twee keer zo zwaar is als een koolstofatoom.

Geen enkele theorie

Er zou op dit moment geen enkele theorie zijn die dit mysterieuze deeltje kan verklaren.

“We sluiten niet uit dat een dergelijke signaal echt kan bestaan,” zei Georg Weiglein van het Duitse nationale laboratorium voor deeltjesfysica DESY.

“Sterker nog: het zou nog spannender zijn als we een signaal zouden waarnemen dat niet lijkt te passen in onze huidige modellen,” voegde hij toe.

Iets revolutionairs

Het is dus goed mogelijk dat het hier gaat om een nieuwe ontdekking. We kunnen hier te maken hebben met iets revolutionairs, denken wetenschappers.

Karl Jakobs, woordvoerder van het onderzoeksteam van CERN, zei dat de gegevens van verschillende experimenten nu met elkaar worden vergeleken om te speuren naar tekenen van het deeltje.

“Ik kan alleen niet zeggen wanneer de resultaten naar buiten worden gebracht,” zei hij.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[RT America, Guardian]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Spooooookyyyyyy!

RayOfLight
RayOfLight
1 jaar geleden

wetenschappers zijn zelf de spoken.

Het standaart model veranderd voortdurent. Wordt getweaked en aangepast. Ook worden er dingen aangenomen die absurd zijn om dit model levend te houden. Zoals darkmatter/ darkenergy en een absurd aantal dimensies () 4 theorieen die allemaal de big bang verklaren. 4 verschillende theorieen over zwarte gaten (welke is juist). Oneindigheden in de theorie… etc..

Cern is de grootste moneypit die er is wat hebben ze ( behalve html code (heb je daar een deeltjesversneller voor nodig) ) uitgevonden dat practische waarde heeft.

Erg interesant is het kanaal van thunderbolts.info. dit zijn wetenschappers (sommige zelfs nobelprijswinnaars) die een alternative theorie presenteren waarin , zwaartekracht een andere rol speelt in the universum dan standaard wetenschap ons wil doen geloven.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
1 jaar geleden

God is geen tijd noch materie en maakt alles uit het niets, dat weten we al duizenden jaren.

Janssen
Janssen
Reactie op  Pinokkiocratie
1 jaar geleden

God wie ??

Janssen
Janssen
1 jaar geleden

Gelukkig noemen ze het geen” GOD.s DEELTJE ”
! Een SPOOK-deeltje kan er mee door, EINSTEIN noemde het allemaal al SPOOKY ! Ik weet ook dat wanneer ze er bij CERN op kwantum niveau niet uitkomen het even wordt geparkeerd voor later onderzoek of gewoon op een HOOP van fenomenen voor nader onderzoek worden gegooid.

Janssen
Janssen
1 jaar geleden

There are particles of energy all around you……
Physical reality is an energetic system. There are particles of energy all around you. These particles coalesce to create matter. Your thoughts are energy, your words are energy, and your actions are energy. You create manifestations through thoughts, words, and actions that use energy to form objects, conditions, and experiences. As you bring more energy to any thought, any conversation, and any action, you increase your powers of creation.powers of creation.
– Joshua

x

Check Also

5g

‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

Stop nu de uitrol van 5G en ...

zwitserland

EU-crisis: Zo bereidt Zwitserland zich voor op eigen ‘Brexit-moment’

Zwitserland houdt binnenkort een referendum over het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

6
0
We lezen graag je reactie!x