Great ResetMens en Dier

Zorgminister Kuipers hijst de Great Reset-vlag: ‘Wat een aanfluiting’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Het is zeven jaar geleden dat de wereld de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG’s omarmde. Deze 17 doelen voor de Great Reset moeten naar ‘een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving’ in 2030 leiden.

Vandaag werd een SDG-vlaggendag georganiseerd. Ook ministers Ernst Kuipers en Karien van Gennip hesen de SDG-vlag. Dat deden ze naar eigen zeggen om hun ambities te onderstrepen. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie en zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schrijft Kuipers op Twitter.

“De zorg is verantwoordelijk voor zo’n zeven tot acht procent van de CO2-uitstoot in ons land. Dat moet én kan echt anders,” beweert de minister. “Daarom werken we als ministerie samen met zorgpartijen aan de verduurzaming van de zorg. Ook kijken we binnen ons eigen ministerie hoe het duurzamer en beter kan.”

Serieus?

Kuipers oogst veel kritiek. “Kijk eens aan, wat een prachtige ontwikkeling. We hebben eindelijk een minister op VWS die zich met hoofdzaken bezighoudt. Niet met dat geneuzel over witte jassen en stethoscopen,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

PVV-Kamerlid Fleur Agema haalt uit: “Serieus? De zorg staat op klappen. Gierende personeelstekorten. Gierende tekorten van materialen. Inhaalzorg niet ingelopen. Zware operatie-patiënten na anderhalve dag naar huis gestuurd. Maar ga je als voormalig arts vooral bezighouden met het klimaat.”

Loyaliteit

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” twittert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

“Hier zwaait onze minister van Volksgezondheid trots met de Agenda 2030 SDG-vlag. Ze proberen niet eens meer te verbergen waar hun loyaliteit ligt. Wat een aanfluiting,” reageert politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.


4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
4 maanden geleden

Landverrader eerste klas!

Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

Een nieuwe clown volgt de vorige op. Zielig mannetje!

Herman R
Herman R
4 maanden geleden

De wereld op zijn kop👎

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

De woorden en hete adem die die uit de monden komt van het kartel is duizenden maal gevaarlijker dan al het stikstof bij elkaar.

Met hun z.g. goede bedoelingen gaat de mensheid en vele landen naar de kloten.

Het is mooi geweest, laat de militairen maar komen en flink opruimen.

Een leefbare wereld betekent een wereld zonder WEF-aanhangers en WEF-uitvoerders.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

183
0
We lezen graag je reactie!x