Great ResetMens en Dier

Zorgminister Kuipers hijst de Great Reset-vlag: ‘Wat een aanfluiting’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Het is zeven jaar geleden dat de wereld de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG’s omarmde. Deze 17 doelen voor de Great Reset moeten naar ‘een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving’ in 2030 leiden.

Vandaag werd een SDG-vlaggendag georganiseerd. Ook ministers Ernst Kuipers en Karien van Gennip hesen de SDG-vlag. Dat deden ze naar eigen zeggen om hun ambities te onderstrepen. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie en zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schrijft Kuipers op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De zorg is verantwoordelijk voor zo’n zeven tot acht procent van de CO2-uitstoot in ons land. Dat moet én kan echt anders,” beweert de minister. “Daarom werken we als ministerie samen met zorgpartijen aan de verduurzaming van de zorg. Ook kijken we binnen ons eigen ministerie hoe het duurzamer en beter kan.”

Serieus?

Kuipers oogst veel kritiek. “Kijk eens aan, wat een prachtige ontwikkeling. We hebben eindelijk een minister op VWS die zich met hoofdzaken bezighoudt. Niet met dat geneuzel over witte jassen en stethoscopen,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

PVV-Kamerlid Fleur Agema haalt uit: “Serieus? De zorg staat op klappen. Gierende personeelstekorten. Gierende tekorten van materialen. Inhaalzorg niet ingelopen. Zware operatie-patiënten na anderhalve dag naar huis gestuurd. Maar ga je als voormalig arts vooral bezighouden met het klimaat.”

Loyaliteit

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” twittert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

“Hier zwaait onze minister van Volksgezondheid trots met de Agenda 2030 SDG-vlag. Ze proberen niet eens meer te verbergen waar hun loyaliteit ligt. Wat een aanfluiting,” reageert politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.


4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

183 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Landverrader eerste klas!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Een nieuwe clown volgt de vorige op. Zielig mannetje!

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

De wereld op zijn kop👎

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

De woorden en hete adem die die uit de monden komt van het kartel is duizenden maal gevaarlijker dan al het stikstof bij elkaar.

Met hun z.g. goede bedoelingen gaat de mensheid en vele landen naar de kloten.

Het is mooi geweest, laat de militairen maar komen en flink opruimen.

Een leefbare wereld betekent een wereld zonder WEF-aanhangers en WEF-uitvoerders.

Back to top button
183
0
We lezen graag je reactie!x