Homepagina » Binnenland » Twee Nederlandse journalisten reizen af naar MH17-rampplek en zijn verbaasd over wat ze daar aantreffen
De Nederlandse journalisten Stefan Beck en Michel Spekkers zijn bij hun terugkeer uit Oost-Oekraïne in Amsterdam gelijk aangehouden door de politie.

Twee Nederlandse journalisten reizen af naar MH17-rampplek en zijn verbaasd over wat ze daar aantreffen

De Nederlandse journalisten Stefan Beck en Michel Spekkers zijn bij hun terugkeer uit Oost-Oekraïne in Amsterdam gelijk aangehouden door de politie.

Al het materiaal dat de journalisten in het zuidoosten van Oekraïne hebben verzameld is in beslag genomen.

Volgens het OM hebben de twee geprobeerd spullen van de MH17-rampplek langs de Nederlandse politie ‘te smokkelen’.

Dat is volgens Spekkers ‘waanzin’: “Ik heb nooit geprobeerd iets langs de douane te smokkelen,” schrijft hij op Twitter.

Hij vindt de berichtgeving van de Nederlandse media erg selectief. “Geen seconde genomen om een reactie van mij te vragen,” schrijft hij.

Ooggetuigen

De journalisten brachten een bezoek aan Donetsk om de plek te bezoeken waar de Boeing van Malaysia Airlines op 17 juli 2014 is gecrasht.

Ze vonden naar eigen zeggen mogelijk menselijke resten en fragmenten van het vliegtuig op de crashplek, hoewel alle wrakstukken al lang verzameld zouden zijn.

De twee journalisten namen ook interviews af met ooggetuigen van de vliegramp.

Veel onderdelen

Beck en Spekkers verbleven ruim een week in Donetsk en waren verbaasd dat veel onderdelen van het vliegtuig nog gewoon op de crashplek liggen.

“Er ligt nog altijd veel materiaal op de plek en het is niet zo gevaarlijk als men zegt,” aldus de journalisten. “We hebben hier te maken met ernstige nalatigheid.”

Hoewel Beck en Spekkers het ministerie van Buitenlandse Zaken van hun bezoek op de hoogte hebben gebracht, werden ze bij terugkeer op Schiphol aangehouden.

Schandalig

Het OM claimde dat de journalisten niet in staat zouden zijn om materiaal te verzamelen omdat de regio waarin het vliegtuig was gecrasht te gevaarlijk zou zijn. Dat bleek niet te kloppen.

“In Donetsk mochten we gaan en staan waar we maar wilden,” stelt Beck.


“We zijn inmiddels 2,5 jaar verder, ik vind dat schandalig,” aldus Spekkers. “Ik ben ernaartoe gegaan, omdat ik het gevoel had dat ik als Nederlander de morele verplichting had om te gaan kijken.”

Journalistenvakbond NVJ vindt het in beslag nemen van zijn telefoon en camera buitenproportioneel.

Slecht signaal

“Het is een slecht signaal dat er zo met het materiaal van journalisten wordt omgegaan,” aldus Thomas Bruning van de NVJ.


Beck zet vanwege de inbeslagname vraagtekens bij de transparantie en betrouwbaarheid van het lopende onderzoek.

Opgeslagen

Het OM claimde bijvoorbeeld dat het onmogelijk is alle wrakstukken te verzamelen omdat ‘ze verspreid liggen over een te groot gebied’.

Er ligt veel materiaal in loodsen opgeslagen dat gewoon nooit is opgehaald, aldus Beck in een bericht op Facebook.

De twee journalisten zijn bang dat hun materiaal nu in handen zal vallen van de Oekraïense geheime dienst, die Oekraïne vertegenwoordigt in het Joint Investigation Team (JIT).

Beck roept tot besluit op deze informatie zoveel mogelijk te delen.

[Pravda, NOS]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Cover-up van het OM, stel je eens voor als de waarheid naar buiten komt, dan zijn de rapenpas echt gaar.
  Tevens bewijst het maar weer eens dat het justitiële circus enorm corrupt is en natuurlijk valt de inbeslagname onder het noemertje “staatsveiligheid”.
  Vrije journalistiek is dus niet toegestaan.
  Kortom Nederland is geen democratie maar een dictatuur.
  Halleluja, welkom in 2017.

  49 likes
  • Welkom in 2017? Wie heeft jou voorgehouden (voorgelogen) dat we democratie hebben hier in Nederland? Meester Henk en de boeken op school?

   10 likes
   • J. Hofmans

    Ik bedoel er alleen maar mee te zeggen dat het jaar nog maar net begonnen is en nu al viert de corruptie hoogtij.
    Daarnaast beste J. als je al langer op deze site zit had je je misschien herinnerd dat ik regelmatig schreef dat Nederland een “gecontroleerd gestuurde manipulerende monarchistische dictatuur” is. Goed zo dan.

    13 likes
  • Doet me denken aan het filmrolletje wat per ongeluk fout was gegaan tijdens de ontwikkeling. Stonden ook beelden op uit Sebrenica die het daglicht niet konden verdragen. Door en door corrupt die politici en rechters. Maar de revolutie is onderweg, ze zijn al een heel eind met de plannen en dan wordt er vanzelf een grote schoonmaak gehouden . Op naar een eerlijke wereld.

   20 likes
  • Hulde aan deze 2 journalisten.
   De rest van dit soort volgt slechtste als zombies deze regering en de MSM.
   Al is dit een blamage voor de slachtoffers,eenmaal zal de onderste steen boven komen en zal de kop van Rutte en consorten rollen.

   17 likes
  • En dan hebben ze het over turkije over pers vrijheid en vrijheid van meningsuiting er is geen 1 land op aarde waar je meer pers vrijheid en vrijheid van meningsuiting hebt dan turkije de president en zijn familie en andere worden dagelijks uitgescholden en bedreigt er wordt elke dag leugens verspreid in kranten

   0 likes
   • En dan hebben ze het over turkije over pers vrijheid en vrijheid van meningsuiting er is geen 1 land op aarde waar je meer pers vrijheid en vrijheid van meningsuiting hebt dan turkije de president en zijn familie en andere worden dagelijks uitgescholden en bedreigt er wordt elke dag leugens verspreid in kranten en dan die mensen die het land zogenaamd regeren ze zijn allemaal puppets van een paar zeer rijke familie,s zoals familie rothschildt familie rockefeller en de duivel himself soros en de Engelse koninkrijk etc etc zolang deze mensen niet gestopt worden zal er niks veranderen en alleen nog erger worden dan zijn dit nog de goeie dagen van Nederland en de eu en de rest van de wereld deze mensen leven van de ellende,chaos,oorlog,economische crisis,en de aanslagen waar dan ook op aarde achter elke coup,aanslag,onrust zit die duivel van een soros erachter, de volk moet zoals vroeger optreden zoals de Franse revolutie enz enz willen we een rustige vredige wereld zonder oorlogen en crisissen moeten we van deze families af tot de laatste lid zij creëren vijanden die er niet zijn zij verzinnen oorlog waar niks van waar is maar omdat we toch niet van hun af kunnen moeten we slim zijn en niks zomaar geloven wat de krant of tv journaal zegt want zij beheren dat maar ja het is eenmaal zo wat kan men doen!!!!

    1 likes
   • @Memo

    Beste Meno, er is geheel GEEN land met persvrijheid omdat de wereld pers uit 1 groep bestaat die de wereld populatie manipuleren. Dat is in Turkije net zo als op lapland. Je moet wel gaan begrijpen hoe de wereld werkt!!

    0 likes
 2. Als Nederlandse burgers moeten we het sprookje van vrijheid van meningsuiting en journalistiek m.b.v. een grote olifant uitblazen geloof ik. Weet je nog, dat liedje “16 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde? Die leg je niet de regels op, die laat je in hun waarde” Het won geloof ik het song festival ooit. Tja, er was eens…….

  Overheden, zoals de Nederlandse onder Rutte, zijn slechts poppetjes in de circus-voorstelling die “Wereldtoneel” heet en dat zich voor onze neus ontrolt, als we niet zelf het roer in de hand nemen.
  Ik hoop dat de uitzoekerij hiervan tot in de ratteholen van diegenen reikt die onbehoorlijk omgegaan zijn met de situatie op de rampplek.

  Wat een geweldig initiatief hebben jullie genomen zeg, bravo! Dit hebben jullie i.e.g. teweeg gebracht, Stefan en Michel, al worden jullie respectloos behandeld door de politie. Het krijgt vast nog een flink staartje….. en schadeloos stelling hoop ik ook. Dit kan zo niet.

  23 likes
  • Hoe noem je jouw reactie dan, géén vrijheid van meningsuiting?, en de heren journalisten maken toch gebruik van hun recht om dit te publiceren, als journalisten?

   4 likes
 3. niet te filmen dit.
  onderzoek zal nooit afgerond worden.
  hoe belazer je de kluit he rutte.

  15 likes
 4. LS…

  Onze premier is gewoon een ranzige leugenachtige trekpop die zich laat, vult u zelf maar in, door de Zio Nazi Bilderberg Cabal ! De waarheid, onderste steen etc. etc. Nooit van gehoord… Oh nee ! De Russen komen er aan !

  11 likes
 5. En hij heeft dus geen backup in de cloud naar bijvoorbeeld zijn eigen NAS server?
  Als je het vermoeden hebt dat er iets niet klopt en je komt erachter dat er veel open eindjes zijn, dan zorg je er toch voor dat je altijd een kopie ergens hebt die je niet bij je hebt?
  Hoeveel James Bond, Jason Bourne, mission impossibles moet je gezien hebben dat iedereen die er toe doet in die films zichzelf indekt dat zijn grootste goed, de data, als hij/zij gesnapt wordt niet vernietigd kan worden door een overijverige ambtenaar die geprogrammeerd is om bevelen van bovenaf klakkeloos uit te voeren?

  En dan ben ik niet paranoïde en heb geen last van achtervolgingswaanzin, ik ben van nature gewoon slecht van vertrouwen in andere mensen, zeker voor mensen die andermans regeltjes en verhaaltjes voor absolute waarheid aannemen zonder zelf aan een vorm van waarheidsvinding te doen om een eigen mening te vormen.

  Like always, the truth is out there.
  Reis, verzamel herinneringen, leer, discussieer, interesseer je voor wat de ander drijft, etc dan kun je een eigen mening vormen, niet vanaf de bank alla Al Bundy slikken wat die televisie laat zien.
  Je krijgt via dat soort “dure” media alleen te zien waarvan de maker denkt dat kijkcijfers trekt, speculatie en sensatie zoeken en het erger doen lijken maken van elke reportage een triller, zelfs how do they do it laat het lijken of een ervaren kraanmachinist die ene keer op leven en dood moet zorgen dat het past en exact goed staat, euhh ja? Dat is zijn werk en dat wordt door zijn opdrachtgevers elke keer geeist meerdere keren per week, ja tuurlijk is het gevaarlijk als het fout zou gaan en komen er mensen om, maar daar zijn alle veiligheidsmaatregelen voor bedacht, hij wordt niet gefusillieerd ofzo als het niet in 1 keer goed gaat, want dat gaan ze net zolang door totdat het binnen de toleranties valt.

  Dus ik hoop dat het geen naïeve journalist is geweest en dat dit niet zijn enige kopieën waren van zijn verzamelde data, data die gevaarlijk zullen zijn voor een hoop mensen.
  Data die nu bepaald waar de eerste bom zal vallen, X marks the spot, er is maar 1 manier nu over om de waarheid voorgoed verborgen te houden, en H-Bom op Donetsk, om precies te zijn? De coordinaten waar mh-17 is neergekomen.

  Als er een back-up is en de data is niet verloren, dan kan dit doomscenario niet meer werken, het is geregistreerd en out in de open.

  Voor wereldvrede laten we hopen dat de data niet nu als verloren beschouwd kan worden.

  8 likes
  • Als ze slim waren geweest hadden ze elders geland en een huurauto gepakt om vervolgens naar NL terug te rijden. Maar waarschijnlijk in dit geval, werden zij al door de veiligheidsdiensten in de gaten gehouden en dus kaas om ze er uit te pillen op Schiphol.

   0 likes
 6. Wacht even… een journalist vindt de berichtgeving van de Nederlandse media erg selectief?

  Dat lees je niet vaak. Tegenwoordig moet je iemand die de waarheid verkondigt ook niet meer journalist noemen vind ik.

  4 likes
  • Ik neem aan dat de afspraken op papier staan?
   En ik neem aan dat de beelden vrijgegeven worden van de douane, zodat geconstateerd kan worden dat of de heren wilden doorlopen, of dat ze naar de balie van de douane onderweg waren om e.e.a. in te leveren?

   3 likes
 7. Ik heb het al eens eerder gezegd, Nederland is de schaaamte voorbij……..vooral bij bestuurders en politici , geen gevoel voor verantwoordelijkheid, alleen het onnozele eigen ego telt, er wordt pas aktie ondernomen als er een opdracht gever is….de EU of NAVO of Obama………lachen straks als Trump denkt zoeken jullie het zelf uit, ik heb andere belangen….. Het ergste is het voor de nabestaanden , je krijgt je geliefden er niet mee terug, maar het zal jaren duren voor hier duidelijkheid over komt, een wond die steeds weer open gemaakt wordt ……….waarom, allemaal eigen belang……

  5 likes
 8. Naar smerigheid hoeft je niet te zoeken in deze tijd, het komt naar je toe vanuit alle hoeken en holen, uit alle windstreken. Alleen je mag het niet benoemen of vernoemen. Stil zwijgend de andere kant op kijken of de ogen sluiten is het veiligst. Gelukkig is niet iedereen uit op veiligheid.

  5 likes
 9. Echt..WAT EEN STELLETJE STOMMESUKKELS!!!!
  De enige kans om nog een beetje waarheid boventafel te krijgen verprutst door journalistieke naifiteit.
  Je gaat in deze ambiance met alle info over de grote coverup toch niet denken dat je zo de grens over kunt lopen met belastend.materiaal.
  Echt…TE naief!!!

  3 likes
 10. Kiev staat bol van elite/occulte/cryptische kunstwerken. Een bark met kyi, schek,horiv en zijn zus lybid(betekent rus) horus, isis en osiris enz verhaal. Gebouwd in 1982.(NWO/Niburu gelieerd)
  “Vrolijk” na alle “ruzie”/oorlog/sancties gaan we het WK 2018 in Rusland spelen. 1 van de steden: Sint Petrusburg. Logo(voetbal) van de stad: https:www.wk2018rusland.com/wk-2018-speelsteden-sint-petrusburg. Sint Petrus.(kreeg de sleutel van de hemel/draagt het kruis omgekeerd) Joris en de draak. enz.
  Je ziet een draak(ook wel slang symbool van een Niburu). De kop is een bal. RU(zonnegod?)Monument van Peter de grote. Een vaal paard(is de het laatste paard van de vier ruiters.(staat voor oorlog/dood/honger). Een spaceraket? Soort van totempaal. Maroesja poppetje. Een ei(staat voor vruchtbaarheid/iets nieuws/geboorte). Het staat dus weer vol van de symboliek.
  Mascotte: De wolf Zabivaka met soort van skibril. Het publiek kon kiezen uit meerdere figuren met astronauten pak/accessoires (sorry, maar wat heeft dat met voetbal te maken, maar “koos” deze?) Heb de figuurtjes gezien en ik zou ook deze hebben gekozen ivm, kleuren Russische vlag.(duidelijk naar voren komend).
  Dan de naam Zabivaka. Zabiv= vergeten. Aka is een voetbaltruc. Beetje een kruis/veegbeweging. Het is een wolf. Een wolf is slinks/stiekem/wat andere niet mogen weten.
  Wat mogen wij niet weten? Dat het geld naar ruimtetechnologie gaat? De bedoeling achter/van de wereld agenda 21/30?
  Als je nu nog niet snapt dat de Russen ook gewoon in de NWO zitten/bij de elite horen, dan weet ik het ook niet meer.
  De oorlog in Oekraïne is van 2 kanten bekostigd/opgezet. Ik weet zeker, dat ons koningshuis dit niet wilde. Wij zijn altijd al een handel land geweest. En de connecties met Poetin zit in de familie. Niet rechtstreeks, maar wel via via. bv. Anna Paulowna enz. Willem Alexander is vernoemd naar Alexander de grote.(of bekijk de namen van de kinderen) Biertje!(samen met Poetin)
  De streek is uitgehaald door de geheime dienst(VS of Israël). Alle landen worden onder druk gezet om die agenda uit te voeren. Wetten worden bedacht door de stam Levi. Leviathan, levitatie=magie. De hele agenda draait om het verhaal van de gouden appels van de Hesperiden. Of te wel: via technologie/kennis de aarde weer zuiveren. Diegene wie gelooft in onsterfelijkheid via technologie(eten van de appel van kennis)/andere planeet. Deze gedachte is dubbelzinnig. Als je dood bent dan ben je nl. al onsterfelijk, want uit je as kan weer iets groeien. Het is de beste “grap” ever.(cynisch). Tip: zorg dat je geaard blijft.(leeft via natuur/wetten).

  2 likes
 11. Wat voor reden heeft het OM voor inbeslagname? en met welk recht ? Dit verhaal zal ook wel weer niet in de propagandavodden staan

  1 likes
 12. Daar in het Oekraïense veld ligt niet de MH-70, maar de MH-370. Maar goed, wat maakt het uit, zolang er maar niemand over begint. En wat er met de passagiers is gebeurd? Waren er passagiers dan of zegt men dat er passagiers waren? Alles is mogelijk en niets is wat het lijkt, want een -corrupte- overheid kan men niet vertrouwen op zijn woord en niemand in Nederland van belanghebbend gezag mag in complotten denken en krijgt de politiek de opdracht vanuit de VS niet te onderzoeken of dieper te graven dan nodig is.

  Het neerhalen of neer laten storten of zelfs het vliegtuig als een bom af laten gaan boven of aan de grond, was nodig om de Russen in diskrediet te brengen. En ook al zou het verhaal kloppen dat het de Russen waren dan was een grondig onderzoek niet nodig als men eens met de Russen om de tafel was gaan zitten, daar had men dan in harde bewoording elkaar eens flink aan de tand kunnen voelen en de waarheid kunnen vertellen. Maar dan was natuurlijk ook de westerse coup d”etat in Kiev aan bod gekomen en daar zaten de klootviolen van het westen uit Brussel, Nederland, de VS natuurlijk niet op te wachten, want uiteindelijk gaf dit aanleiding tot een gevecht in het Oosten enzoverder.

  1 likes
 13. Dit is de prijs voor de nalatenschap van Karl Markx.
  Onze overheid is er NIET voor de gewone burger.
  Het zijn niets anders dan een hoop slavenbazen die met elkaar een potje dammen.

  1 likes
 14. ‘Volgens het OM hebben de twee geprobeerd spullen van de MH17-rampplek langs de Nederlandse politie ‘te smokkelen’.

  ‘Dat is volgens Spekkers ‘waanzin’: “Ik heb nooit geprobeerd iets langs de douane te smokkelen,” schrijft hij op Twitter.’

  Grappig – een bewering en een reactie op een andere bewering. Douane en Nederlandse politie zijn verschillende instanties toch?

  1 likes
 15. ‘Wat is Timmermans stil!’
  De held van NEEland wist het toch allemaal meteen! Wie, wat, waar, en waarom – nog voor de boel uitgebrand was had hij het hele (com-)plot al tussen zijn oren, op z’n lippen, in zijn natte ogen.

  Meteen begon het (feitenvrij) Putin bashen door LGBT ‘Fran’ Timmermans – die zijn instructies haalt bij een buitenlandse terreurstaat in het M.O., net als de andere dappere dildo’s in België, Duitsland, Frankrijk, Italië.

  Het is natuurlijk lastig(er) te ‘verkopen’ je volk te dwingen te associëren in een MONSTERverdrag met moordenaars van je eigen volk.
  Geen nood, media, politiek, ngo’s en universiteiten zijn allemaal in dezelfde subversieve handen.

  De Bolsjewieken in de VS en EU weten wat ze doen, het is bekend terrein.
  Wie het door hebben, worden voor gek verklaard.
  Da’s altijd prijs.
  Want, wie als vette eenden blijven zitten (kwetteren) – worden als eerste geschoten.
  Overzicht van de vette leugens door het JIT en de huidige Regerings-partijen en nep-oppositie:
  Nederlands eindverslag MH17 schijnt doorstoken kaart te zijn:
  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=7096
  Overzicht van de meest opvallende sabotages door het JIT om de onderste steen diep in de bodem van de Hofvijver te begraven:
  http://www.whathappenedtoflightmh17.com/long-list-of-indications-showing-the-dutch-are-not-very-keen-in-finding-mh17-truth/

  Handig overzicht voor wie wil indexeren wat allang bekend is – maar glashard ontkend blijft worden: https://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/bewijslast-en-lastig-te-bewijzen/

  Dit maakt duidelijk welke normen en waarden de EU middels Kiev aan het verspreiden is. In WO2 kwamen de Yanks erin toen Rusland het vuile werk had opgeknapt – en het doel – Wereldwijde slavenkolonie – had belet. De Yanks gaan nooit meer weg, waar ze een voet tussen de deur zetten; de EU-Slavenkolonie was het resultaat; een veelkoppig monster met alsmaar meer en langere tentakels:
  EU commissie wil nationale staten afschaffen :
  https://www.klagemauer.tv/9564&autoplay=true

  Ramstein als draaischijf voor Amerikaanse terreur met drones
  https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=9639
  Building Totalitarianism in Europe – The Last Coup of Victoria Nuland
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=145251

  Trump, gaat verder (letterlijk én figuurlijk) waar Obama de routekaart al heeft uitgestippeld.

  De EU beweegt richting ERDOSTAN. Omarmt de Turkse Toestanden – censuur, zuiveringen, de totalitaire staat. Als vazalstaat, net als de VS, het voorland van de EU.

  1 likes
 16. heel dapper maar ook heel dom om je film materiaal bij je te hebben op terugreis langs douane. Kan me haast niet voorstellen dat ze hun materiaal niet eerst op ‘t internet veilig gesteld hebben, voordat ze terug reisden. Zó dom kan je toch niet zijn. Als je journalist bent, weet je dat je in de gaten gehouden wordt. Ik hoop dat ze in stilte deze voorzorg allang genomen hadden en nu het ‘flut materiaal’ afstonden aan zo mogelijk de nog dommere NLse overheid. Maar als ze écht alles kwijt zijn geraakt bij de douane, geef ik t op. Dan valt er voor hun geen eer te behalen.

  1 likes
 17. Niet wilde/streek verwijst naar MH17 ramp.

  0 likes
  • Maroesja poppetje verwijst naar oneindig. De slang die in zijn eigen staart bijt.
   Even ontopic. maar wel eindtijd gelieerd. Het symbool oneindig stond ook op 1 van die illuminatiekaarten. Met huizenprinter. Las onlangs, dat verschillende woningcorporaties zich gaan inzetten op huizen die uit printstukken bestaan en dat je die dan makkelijk kunt verplaatsen naar een andere plek. Kosten van zo’n bouwhuis 120000 euro. https://www.ftm.nl/artikelen/modulair-bouwen-is-klein-hier-in -nederland
   Even door met de illuminatiekaarten: de kaart van de tsunami over een stad. Volgens mij is dat Dubai. Aan driehoek op een streeppunt te zien.

   0 likes
  • Wat bedoel je?

   0 likes
 18. Lijkt me niet snugger van die twee om alles vantevoren aan te kondigen. Ook al omdat eerder een journalist op dezelfde wijze is behandeld. Was maar via Belgie binnengekomen of via Duitsland.

  0 likes
 19. Een illusie met een symbolische zonnebloem!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Duitse privédetective heeft 'belangrijke nieuwe informatie' over MH17-ramp. De reactie van het JIT is veelzeggend

Duitse privédetective heeft ‘belangrijke nieuwe informatie’ over MH17-ramp. De reactie van het JIT is veelzeggend

De Duitse privédetective Josef Resch heeft allerlei ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.