Wetenschap

Professor: “Menselijk bewustzijn beïnvloedt onzichtbaar gebied tussen deeltjes”

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor emeritus William A. Tiller van de Stanford-universiteit doet onderzoek naar een fysieke realiteit die met bestaande meetinstrumenten niet te detecteren is. Op atomair niveau kunnen we nog wel gewoon metingen verrichten met traditionele instrumenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tiller schrijft op zijn website over dit ‘nieuwe’ gebied, dat is gebaseerd op magnetische informatiegolven: “Het lijkt te functioneren binnen het fysieke vaccuüm, dus de lege ruimte tussen de fundamentele elektrische deeltjes die onze elektrische moleculen en atomen vormen, en is op dit moment onzichtbaar voor ons en onze traditionele meetinstrumenten.” Toch wordt dit gebied volgens Tiller op grote schaal beïnvloed door de gedachten van mensen.

Tiller spreekt tijdens een interview in de documentaire ‘What the Bleep Do We Know!?’ over de energie van de magnetische informatiegolven. Hij vergelijkt de potentiële energie van het gehele bekende universum met de potentiële energie van het vaccuüm in een enkele waterstofatoom. Eén atoom bevat een biljoen keer meer potentiële energie dan de ruimte van het bekende universum, aldus Tiller.

“Dat kleine beetje vaccuüm weegt meer dan de gezamenlijke massa van alle planeten en alle sterren,” zei hij. Aangenomen wordt dat het universum relatief vlak is. Tiller zegt dat hij in staat is om de onzichtbare informatiegolven te detecteren, maar alleen als ze interacteren met elektrische moleculen of atomen die we rechtstreeks kunnen meten. Deze interactie wordt gedreven door menselijk bewustzijn.

Zo lijkt een intentie die vanuit iemand wordt geprojecteerd het geleidingsvermogen tussen atomen of moleculen en het vaccuüm te stimuleren. “Bewustzijn opent de hogere thermodynamische staat [van het vacuümniveau] zodat we toegang krijgen tot de natuurkunde van het vacuüm,” zei Tiller. “Door toegang te krijgen tot die nieuwe natuurkunde is het mogelijk met behulp van intentie effecten te veroorzaken die je je amper kunt voorstellen.”

3-3-2014 bron: Epoch Times

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Is er nog ruimte voor de kwantum-mechanica binnen dit verhaal van William A. Tiller?

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

En dit is nu waar de kerk en de cabal het voor in hun broek doen.wake-up.En dus daar moet men eerst professor voor worden,om het zo naar de massa te brengen.Maar het is wel de manier om jan met de pet dom te houden, die snapt hier toch geen snars van.Volgens de kerk was ledigheid toch des duivels oorkussen.gewoon de stilte in jezelf opzoeken en de rest komt vanzelf.

Henk001
Henk001
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Is er nog ruimte voor de kwantum-mechanica binnen dit verhaal van William A. Tiller?[/quote]
Onwaarschijnlijk. Dat is namelijk niet zijn vakgebied. Hij was ooit professor in de materiaalkunde en vaste stof-fysica. Zijn magnetische informatiegolven etc. hebben het nooit verder geschopt dan zijn fantasie.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]En dit is nu waar de kerk en de cabal het voor in hun broek doen.wake-up.En dus daar moet men eerst professor voor worden,om het zo naar de massa te brengen.Maar het is wel de manier om jan met de pet dom te houden, die snapt hier toch geen snars van.Volgens de kerk was ledigheid toch des duivels oorkussen.gewoon de stilte in jezelf opzoeken en de rest komt vanzelf.[/quote]

Ja, om het te volgen moeten de meeste mensen in hun volgend (of nog in dit leven) leven eerst natuur-, wiskundige worden.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x