Mens en Dier

Oekraïens model wil overleven op licht en lucht

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Oekraïense model Valeria Lukyanov heeft eten en drinken uit haar dieet geschrapt en haalt vanaf nu alle benodigde voedingsstoffen uit de lucht. Het 23-jarige model zegt dat ze aan het trainen is om te overleven op enkel licht en lucht. De laatste weken ben ik helemaal niet hongerig geweest, aldus Valeria.

Ze hoopt dat dit het laatste stadium is van haar plan om nooit meer te eten of drinken. Aanhangers van het breatharianism beweren dat voedsel en zelfs water niet nodig zijn om het lichaam te onderhouden. Men zou zich uitsluitend kunnen voeden met prana, terwijl sommigen beweren dat het zonlicht voldoende is. Breatharians halen levensnoodzakelijke stoffen uit zogenaamd ‘kosmisch microvoedsel’.

Lukyanova gelooft in reïncarnatie en beweert in contact te hebben gestaan met interdimensionale wezens. Ze zegt met buitenaardsen via het licht te communiceren en door de tijd te reizen. In een reportage van tijdschrift Vice onthulde ze dat ze gelooft van een andere planeet te komen en eigenlijk geen mens is.

Afgelopen jaar leefde een 65-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Seattle 47 dagen op uitsluitend water en thee. Naveena Shine had zich tot doel gesteld om dit 100 dagen vol te houden, maar ze gaf uiteindelijk op nadat ze ‘een boodschap uit het universum had gekregen dat het tijd was om te stoppen’.

Volgens medisch directeur van het Hoffman Center in New York City dr. Ronald Hoffman is het een misvatting dat we kunnen ontsnappen aan de biologische wetten.

5-3-2014 bron: HLN, International Business Times

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roppy
Roppy
8 jaren geleden

Succes!!

Johan
Johan
8 jaren geleden

Waarschuwing!
Leven volgens de leer van de breatharians veroorzaakt baardgroei bij vrouwen!

Eddy
Eddy
8 jaren geleden

Ik heb de documentaire gezien. Dit is puur bedrog. Foto’s gezien van voor haar transformatie. Je ziet ook duidelijk dat ze lenzen gebruikt om de ogen groter te laten lijken. Sommige foto’s en beelden vertonen wisselende grote van haar ogen. Ik geloof niet dat een puur wezen die uit pure liefde bestaat zo met zichzelf loopt te pronken. Het is volgens mij juist de bedoeling om je ego opzij te zetten om Tot een hoger niveau te komen. Bij deze vrouw is dat precies het omgekeerde. Harstikke fake dus….

Herman
Herman
8 jaren geleden

We leven in de tijd die äls “De Laatste Dagen werden voorspeld. Per dag krijgen we nog méér informatie binnen dan men vroeger kreeg in een heel jaar.
De wereld is klein geworden en het heelal stroomt met heftige informatie bij ons binnen.
Maar voor wie oplet en onderscheidt maakt, bemerkt dat ook dat de macht over onze wereld in handen ligt van wezens die op ons lijken, maar geen mènsen zijn echter slangen, reptielen oftewel addergebroed. -Soms verpakt in blauw ade(r)lijk bloed.
Er hangt een sfeer van hypnose over de ganse aarde. Mijns inziens wordt deze “Barbie Pop” enkel misbruikt om pubers geestelijk kapot te maken als hun ideaal.
En wàt draagt dit fantasie figuurtje nu eigenlijk uit? Helemaal niks!
Laat ze maar vis gaan verkopen op de markt… denk ik als een nuchtere oud-Enkhuizenaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x