Homepagina » Mens en Dier » Oekraïens model wil overleven op licht en lucht
Oekraïens model wil overleven op licht en lucht

Oekraïens model wil overleven op licht en lucht

Het Oekraïense model Valeria Lukyanov heeft eten en drinken uit haar dieet geschrapt en haalt vanaf nu alle benodigde voedingsstoffen uit de lucht. Het 23-jarige model zegt dat ze aan het trainen is om te overleven op enkel licht en lucht. De laatste weken ben ik helemaal niet hongerig geweest, aldus Valeria.

Ze hoopt dat dit het laatste stadium is van haar plan om nooit meer te eten of drinken. Aanhangers van het breatharianism beweren dat voedsel en zelfs water niet nodig zijn om het lichaam te onderhouden. Men zou zich uitsluitend kunnen voeden met prana, terwijl sommigen beweren dat het zonlicht voldoende is. Breatharians halen levensnoodzakelijke stoffen uit zogenaamd ‘kosmisch microvoedsel’.

Lukyanova gelooft in reïncarnatie en beweert in contact te hebben gestaan met interdimensionale wezens. Ze zegt met buitenaardsen via het licht te communiceren en door de tijd te reizen. In een reportage van tijdschrift Vice onthulde ze dat ze gelooft van een andere planeet te komen en eigenlijk geen mens is.

Afgelopen jaar leefde een 65-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Seattle 47 dagen op uitsluitend water en thee. Naveena Shine had zich tot doel gesteld om dit 100 dagen vol te houden, maar ze gaf uiteindelijk op nadat ze ‘een boodschap uit het universum had gekregen dat het tijd was om te stoppen’.

Volgens medisch directeur van het Hoffman Center in New York City dr. Ronald Hoffman is het een misvatting dat we kunnen ontsnappen aan de biologische wetten.

5-3-2014 bron: HLN, International Business Times

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kai schreef:

  We leven trouwens allemaal op licht. Het licht moet er alleen eerst voor zorgen dat er plantjes groeien.
  Denk aan de simpele waarheden van jullie leven. Deze geven gemoedsrust.

  1 likes
 • Roppy schreef:

  Succes!!

  0 likes
 • Johan schreef:

  Waarschuwing!
  Leven volgens de leer van de breatharians veroorzaakt baardgroei bij vrouwen!

  0 likes
 • Eddy schreef:

  Ik heb de documentaire gezien. Dit is puur bedrog. Foto’s gezien van voor haar transformatie. Je ziet ook duidelijk dat ze lenzen gebruikt om de ogen groter te laten lijken. Sommige foto’s en beelden vertonen wisselende grote van haar ogen. Ik geloof niet dat een puur wezen die uit pure liefde bestaat zo met zichzelf loopt te pronken. Het is volgens mij juist de bedoeling om je ego opzij te zetten om Tot een hoger niveau te komen. Bij deze vrouw is dat precies het omgekeerde. Harstikke fake dus….

  0 likes
 • Herman schreef:

  We leven in de tijd die äls “De Laatste Dagen werden voorspeld. Per dag krijgen we nog méér informatie binnen dan men vroeger kreeg in een heel jaar.
  De wereld is klein geworden en het heelal stroomt met heftige informatie bij ons binnen.
  Maar voor wie oplet en onderscheidt maakt, bemerkt dat ook dat de macht over onze wereld in handen ligt van wezens die op ons lijken, maar geen mènsen zijn echter slangen, reptielen oftewel addergebroed. -Soms verpakt in blauw ade(r)lijk bloed.
  Er hangt een sfeer van hypnose over de ganse aarde. Mijns inziens wordt deze “Barbie Pop” enkel misbruikt om pubers geestelijk kapot te maken als hun ideaal.
  En wàt draagt dit fantasie figuurtje nu eigenlijk uit? Helemaal niks!
  Laat ze maar vis gaan verkopen op de markt… denk ik als een nuchtere oud-Enkhuizenaar.

  0 likes
 • Laurens schreef:

  [quote name=”Herman”]
  Maar voor wie oplet en onderscheidt maakt, bemerkt dat ook dat de macht over onze wereld in handen ligt van wezens die op ons lijken, maar geen mènsen zijn echter slangen, reptielen oftewel addergebroed. -Soms verpakt in blauw ade(r)lijk bloed.[/quote]
  Zo nuchter vind ik dit niet overkomen.

  0 likes
 • Peter schreef:

  Ik zeg altijd; soms moet je porren in de beerput om het gas te laten opstijgen. Dit is exact wat zij doet. Om de onderste regionen der mensheid te bereiken heeft ze een extravagante vorm aangenomen. En dat zegt ze zelf; “als ik een non was geweest achter de muur van een klooster, had niemand geluisterd.”

  0 likes
 • Sander schreef:

  Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)

  0 likes
 • Jantje schreef:

  [quote name=”Sander”]Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)[/quote]

  Daar heeft ze ook haar redenen voor als je de documentaire bekijkt. Ze probeert met deze aandacht juist mensen wakker te maken dat er meer is tussen hemel en aarde. Uiteraard kun je nooit iedereen meekrijgen, maar ze trekt wel meer aandacht dan als ze in geitenwollen sokken zou gaan zitten. Oordelen is te makkelijk in deze als je daar niet doorheen kunt of wilt kijken. Laten we leren van elkaar en prik door je eigen (voor)oordelen heen. Tenslotte kun je ook alleen in bewustzijn groeien als je je eigen negatieve kanten leert kennen. De wereld om je heen wordt dan vanzelf een stuk makkelijker.

  0 likes
 • bikong schreef:

  Alles voor een beetje aandacht.

  Tot nu toe zijn alle breatharians (iig die de media opzochten) door de mand gevallen.

  0 likes
 • Meneerjekoekepeertje schreef:

  Na het zien van deze korte docu ben ik eigenlijk verliefd op haar geworden…Ben ik nu gebrainwashed?

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  In een zuivere wereld zou dat best kunnen, maar deze wereld is alles behalve zuiver.

  Wat dit vrouwtje doet, daarvoor hebben wij hier in Duitsland een woord. Het is de typische ziekte van models, wij noemen het “Magersucht”.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Dit soort gedoe lijkt me een rookgordijn voor een ziekte en die heet anorexia nervosa. Jammer dat mensen zichzelf no voor de gek houden. Binnen de new age zie je nogal wat mensen met een moeizame verhouding met (dierlijk) voedsel. Ik ben er heel wat mensen met griezelige denkbeelden tegen gekomen.

  0 likes
 • Remy schreef:

  zat net lekker in het filmpje, wat zie ik een stukje waar ze een baard heeft….. daar word ik nou afknapper! beetje jammer voor de rest is het filmpje aardig zonder geuid…. de ondertiteling mag ook weg hoor. zonder baard kan ik er best langs wakker worden hoor. Lekker goedkoop ook zo,n vriendin die niet eet of drinkt, of heeft ze dat geld soms nodig om te shoppen?

  0 likes
 • Kalki schreef:

  ‘De laatste weken ben ik helemaal niet hongerig geweest, aldus Valeria.’; dat is een mooi spiritueel streven van Valeria.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  tja af en toe kom je van dit soort figuren tegen op internet,,kompleet van de pot gerukt,,maar 1 ding is zeker ik eet vanavond rollade met rodekool en gebakken aardappels en een glas roode vino.

  0 likes
 • Laurens schreef:

  [quote name=”Patricia Müller”]In een zuivere wereld zou dat best kunnen, maar deze wereld is alles behalve zuiver.

  Wat dit vrouwtje doet, daarvoor hebben wij hier in Duitsland een woord. Het is de typische ziekte van models, wij noemen het “Magersucht”.[/quote]
  Dus, in een zuivere wereld zou zij wél van licht en lucht kunnen leven? Geloof je dat echt? En dan heet het geen Magersucht meer? Hoe dan wel?

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Ja, we leven in de eindtijd, dan is het helemaal niet gek en als daar maatregelen tegen worden getroffen zoals Valeria Lukyanov dat doet; gefeliciteerd!

  0 likes
 • Eden schreef:

  Ik ben geen fan van haar “fashion sense”, de manier van opmaak en kleding enzo, maar ze mag van mij haar gang gaan. Als zij daar gelukkig van wordt, moet ze vooral doen wat ze niet laten kan 🙂 Als dit betekent dat er meer mensen zich eventueel open stellen voor spiritualiteit, dan is dat in mijn ogen alleen maar goed.

  P.S. Wat klinkt dat Oekreens/Russisch toch fantastisch 😀

  0 likes
  • rosa schreef:

   We leven niet in de eindtijd…..pas met t jaar 7500 plus minus na Christus leven we in de eindtijd. Dus deze tijd is een overgang en hebben we nog even te gaan……..:-)

   0 likes
 • Lucky Luck schreef:

  [quote name=”Jantje”][quote name=”Sander”]Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)[/quote]

  Daar heeft ze ook haar redenen voor als je de documentaire bekijkt. Ze probeert met deze aandacht juist mensen wakker te maken dat er meer is tussen hemel en aarde. Uiteraard kun je nooit iedereen meekrijgen, maar ze trekt wel meer aandacht dan als ze in geitenwollen sokken zou gaan zitten. Oordelen is te makkelijk in deze als je daar niet doorheen kunt of wilt kijken. Laten we leren van elkaar en prik door je eigen (voor)oordelen heen. Tenslotte kun je ook alleen in bewustzijn groeien als je je eigen negatieve kanten leert kennen. De wereld om je heen wordt dan vanzelf een stuk makkelijker.[/quote]

  In dat geval kan ze beter in haar naakie sensuele handelingen verrichten, dan bereikt ze een nog groter publiek. En…. (als ze dit leest doet ze het nog ook!) ook mij!

  0 likes
 • zappfinger schreef:

  Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…

  0 likes
 • Mud schreef:

  Knettergek …

  0 likes
 • Mikhail schreef:

  Weer eentje geïndoctrineerd door David Icke.

  0 likes
 • moerstaal schreef:

  Gaat dus dood, gaan ze in Afrika ook met bosjes…

  0 likes
 • Yvonne schreef:

  Er is een Duitse film die gaat over ‘leven op licht’ Daarin hebben ze een Indiase yogi gevolgd die al jaren zo leefde. Via echo’s zagen ze dat b.v. zijn blaas zich vulde maar dat het lichaam het vocht ook weer opnam. Er werden diverse mensen geïnterviewd en dat allemaal vanuit een ander manier deden en beleefden, voornamelijk via meditatie en oefeningen om prana tot je te nemen.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  [quote name=”zappfinger”]Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…[/quote]

  Bijzonder en ongelofelijk!

  0 likes
 • Kalki schreef:

  [quote name=”Yvonne”]Er is een Duitse film die gaat over ‘leven op licht’ Daarin hebben ze een Indiase yogi gevolgd die al jaren zo leefde. Via echo’s zagen ze dat b.v. zijn blaas zich vulde maar dat het lichaam het vocht ook weer opnam. Er werden diverse mensen geïnterviewd en dat allemaal vanuit een ander manier deden en beleefden, voornamelijk via meditatie en oefeningen om prana tot je te nemen.[/quote]

  Ja, Yogi’s zijn tot wonderen in staat.

  0 likes
 • Lil schreef:

  [quote name=”pietsnot”]tja af en toe kom je van dit soort figuren tegen op internet,,kompleet van de pot gerukt,,maar 1 ding is zeker ik eet vanavond rollade met rodekool en gebakken aardappels en een glas roode vino.[/quote]
  Tja..door dat voedsel blijft jou lichaam en geest nog in de grofstoffelijke 3D hangen..;-)Van ‘Prana’ leren leven doe je niet zómaar..daar komt héél veel voor kijken. Het vergt een pittige training/afstemming eer ‘zowel je lichaam en geest’ in een hoge trilling is beland .
  In Lak’ech

  0 likes
 • Lucky Luck schreef:

  [quote name=”zappfinger”]Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…[/quote]

  Geloof je dat zelf wel dan? Tuurlijk niet.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Dit soort gedoe lijkt me een rookgordijn voor een ziekte en die heet anorexia nervosa. Jammer dat mensen zichzelf no voor de gek houden. Binnen de new age zie je nogal wat mensen met een moeizame verhouding met (dierlijk) voedsel. Ik ben er heel wat mensen met griezelige denkbeelden tegen gekomen.[/quote]
  Tja de meeste wel …Maar sommige zijn toch echt dat ze met beide benen gewoon op de grond staan hoor ..Want er zijn er als je vraagt weet je dit zeker maar dat ze je toch vertellen er is geen zekerheid en dat vind ik eerlijk want er zijn te veel mensen die o zo graag een tijd willen weten of vragen weet je het zeker bij het kaart leggen of zo .En ja ik ga soms ook wel eens naar een kaart legger niks mis mee maar id het moet geen zwever zijn

  0 likes
 • Azurite schreef:

  the ice man wim hof is een goed nederlands voorbeeld van een man die alle ‘biologische wetten’ tart en medici versteld doet staan, grappig dat de gemiddelde nederlander dat zo makkelijk slikt en een bericht als dit ineens ‘duidelijk onzin’ is. we weten niets mensen, sommige weten dat ze niets weten

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Is de Christus terug gekomen in de vorm van Valeria Lukyanov?

  0 likes
 • Kai schreef:

  Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Kai”]Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.[/quote]
  Precies een klok die van geen kanten klopt .Hoe kan het dat je gewoon een uur terug kan of voooruit net of de aarde mee gaat ? waarom niet 28 dagen dan blijft eb en vloed altijd in de zelfde tijd komen nu moeten wij op een schema kijken wanneer het eb of vloed is wanneer het vollen maan is vroegen begon de tijd altijd met nieuwe maan is dit nou zo moeilijk om het weer terug te pakken ? Ja omdat de bedrijven het een uitkomst vinden dan hebben ze slaven .

  0 likes
 • Kai schreef:

  [quote name=”Cathy”][quote name=”Kai”]Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.[/quote]
  Precies een klok die van geen kanten klopt .Hoe kan het dat je gewoon een uur terug kan of voooruit net of de aarde mee gaat ? waarom niet 28 dagen dan blijft eb en vloed altijd in de zelfde tijd komen nu moeten wij op een schema kijken wanneer het eb of vloed is wanneer het vollen maan is vroegen begon de tijd altijd met nieuwe maan is dit nou zo moeilijk om het weer terug te pakken ? Ja omdat de bedrijven het een uitkomst vinden dan hebben ze slaven .[/quote]

  de 13 manen kalender is inderdaad een evenwichtigere benadering van de tijdsaanduiding. Maar blijf je eigenlijk niet gewoon stilstaan in de tijd als je een hoeveelheid tikken inpast in de beweging van de 2 hemellichamen? Het gaat erom wat er gebeurt tussen de tikken door. Er is eigenlijk alleen tijdsbesef. Tijd is in zichzelf geen bestaand element.

  En het klopt helemaal dat tijd vandaag de dag alleen gebruikt wordt om op een bepaalde manier efficient te zijn. Efficient waarvoor? Voor wie?

  Je had het inderdaad al bij het rechte eind toen je sprak over machthebbers die mensen alleen als ‘human resources’ zien en niet als de prachtige creatie die ze zijn. Dit komt ook alleen doordat ze zichzelf niet als zodanig zullen zien.
  Jesus zei (bovendien Siddhartha zei dit ook): ‘de makken zullen de wereld erven’.

  🙂

  0 likes
 • x

  Check Also

  studie

  Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

  Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...

  ruimtesignaal

  Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

  Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

  >