Homepagina » Mens en Dier » Oekraïens model wil overleven op licht en lucht
Oekraïens model wil overleven op licht en lucht

Oekraïens model wil overleven op licht en lucht

Het Oekraïense model Valeria Lukyanov heeft eten en drinken uit haar dieet geschrapt en haalt vanaf nu alle benodigde voedingsstoffen uit de lucht. Het 23-jarige model zegt dat ze aan het trainen is om te overleven op enkel licht en lucht. De laatste weken ben ik helemaal niet hongerig geweest, aldus Valeria.

Ze hoopt dat dit het laatste stadium is van haar plan om nooit meer te eten of drinken. Aanhangers van het breatharianism beweren dat voedsel en zelfs water niet nodig zijn om het lichaam te onderhouden. Men zou zich uitsluitend kunnen voeden met prana, terwijl sommigen beweren dat het zonlicht voldoende is. Breatharians halen levensnoodzakelijke stoffen uit zogenaamd ‘kosmisch microvoedsel’.

Lukyanova gelooft in reïncarnatie en beweert in contact te hebben gestaan met interdimensionale wezens. Ze zegt met buitenaardsen via het licht te communiceren en door de tijd te reizen. In een reportage van tijdschrift Vice onthulde ze dat ze gelooft van een andere planeet te komen en eigenlijk geen mens is.

Afgelopen jaar leefde een 65-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Seattle 47 dagen op uitsluitend water en thee. Naveena Shine had zich tot doel gesteld om dit 100 dagen vol te houden, maar ze gaf uiteindelijk op nadat ze ‘een boodschap uit het universum had gekregen dat het tijd was om te stoppen’.

Volgens medisch directeur van het Hoffman Center in New York City dr. Ronald Hoffman is het een misvatting dat we kunnen ontsnappen aan de biologische wetten.

5-3-2014 bron: HLN, International Business TimesVond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. We leven trouwens allemaal op licht. Het licht moet er alleen eerst voor zorgen dat er plantjes groeien.
  Denk aan de simpele waarheden van jullie leven. Deze geven gemoedsrust.

  1 likes
 2. Waarschuwing!
  Leven volgens de leer van de breatharians veroorzaakt baardgroei bij vrouwen!

  0 likes
 3. Ik heb de documentaire gezien. Dit is puur bedrog. Foto’s gezien van voor haar transformatie. Je ziet ook duidelijk dat ze lenzen gebruikt om de ogen groter te laten lijken. Sommige foto’s en beelden vertonen wisselende grote van haar ogen. Ik geloof niet dat een puur wezen die uit pure liefde bestaat zo met zichzelf loopt te pronken. Het is volgens mij juist de bedoeling om je ego opzij te zetten om Tot een hoger niveau te komen. Bij deze vrouw is dat precies het omgekeerde. Harstikke fake dus….

  0 likes
 4. We leven in de tijd die äls “De Laatste Dagen werden voorspeld. Per dag krijgen we nog méér informatie binnen dan men vroeger kreeg in een heel jaar.
  De wereld is klein geworden en het heelal stroomt met heftige informatie bij ons binnen.
  Maar voor wie oplet en onderscheidt maakt, bemerkt dat ook dat de macht over onze wereld in handen ligt van wezens die op ons lijken, maar geen mènsen zijn echter slangen, reptielen oftewel addergebroed. -Soms verpakt in blauw ade(r)lijk bloed.
  Er hangt een sfeer van hypnose over de ganse aarde. Mijns inziens wordt deze “Barbie Pop” enkel misbruikt om pubers geestelijk kapot te maken als hun ideaal.
  En wàt draagt dit fantasie figuurtje nu eigenlijk uit? Helemaal niks!
  Laat ze maar vis gaan verkopen op de markt… denk ik als een nuchtere oud-Enkhuizenaar.

  0 likes
 5. [quote name=”Herman”]
  Maar voor wie oplet en onderscheidt maakt, bemerkt dat ook dat de macht over onze wereld in handen ligt van wezens die op ons lijken, maar geen mènsen zijn echter slangen, reptielen oftewel addergebroed. -Soms verpakt in blauw ade(r)lijk bloed.[/quote]
  Zo nuchter vind ik dit niet overkomen.

  0 likes
 6. Ik zeg altijd; soms moet je porren in de beerput om het gas te laten opstijgen. Dit is exact wat zij doet. Om de onderste regionen der mensheid te bereiken heeft ze een extravagante vorm aangenomen. En dat zegt ze zelf; “als ik een non was geweest achter de muur van een klooster, had niemand geluisterd.”

  0 likes
 7. Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)

  0 likes
 8. [quote name=”Sander”]Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)[/quote]

  Daar heeft ze ook haar redenen voor als je de documentaire bekijkt. Ze probeert met deze aandacht juist mensen wakker te maken dat er meer is tussen hemel en aarde. Uiteraard kun je nooit iedereen meekrijgen, maar ze trekt wel meer aandacht dan als ze in geitenwollen sokken zou gaan zitten. Oordelen is te makkelijk in deze als je daar niet doorheen kunt of wilt kijken. Laten we leren van elkaar en prik door je eigen (voor)oordelen heen. Tenslotte kun je ook alleen in bewustzijn groeien als je je eigen negatieve kanten leert kennen. De wereld om je heen wordt dan vanzelf een stuk makkelijker.

  0 likes
 9. Alles voor een beetje aandacht.

  Tot nu toe zijn alle breatharians (iig die de media opzochten) door de mand gevallen.

  0 likes
 10. Meneerjekoekepeertje

  Na het zien van deze korte docu ben ik eigenlijk verliefd op haar geworden…Ben ik nu gebrainwashed?

  0 likes
 11. Patricia Müller

  In een zuivere wereld zou dat best kunnen, maar deze wereld is alles behalve zuiver.

  Wat dit vrouwtje doet, daarvoor hebben wij hier in Duitsland een woord. Het is de typische ziekte van models, wij noemen het “Magersucht”.

  0 likes
 12. Dit soort gedoe lijkt me een rookgordijn voor een ziekte en die heet anorexia nervosa. Jammer dat mensen zichzelf no voor de gek houden. Binnen de new age zie je nogal wat mensen met een moeizame verhouding met (dierlijk) voedsel. Ik ben er heel wat mensen met griezelige denkbeelden tegen gekomen.

  0 likes
 13. zat net lekker in het filmpje, wat zie ik een stukje waar ze een baard heeft….. daar word ik nou afknapper! beetje jammer voor de rest is het filmpje aardig zonder geuid…. de ondertiteling mag ook weg hoor. zonder baard kan ik er best langs wakker worden hoor. Lekker goedkoop ook zo,n vriendin die niet eet of drinkt, of heeft ze dat geld soms nodig om te shoppen?

  0 likes
 14. ‘De laatste weken ben ik helemaal niet hongerig geweest, aldus Valeria.’; dat is een mooi spiritueel streven van Valeria.

  0 likes
 15. tja af en toe kom je van dit soort figuren tegen op internet,,kompleet van de pot gerukt,,maar 1 ding is zeker ik eet vanavond rollade met rodekool en gebakken aardappels en een glas roode vino.

  0 likes
 16. [quote name=”Patricia Müller”]In een zuivere wereld zou dat best kunnen, maar deze wereld is alles behalve zuiver.

  Wat dit vrouwtje doet, daarvoor hebben wij hier in Duitsland een woord. Het is de typische ziekte van models, wij noemen het “Magersucht”.[/quote]
  Dus, in een zuivere wereld zou zij wél van licht en lucht kunnen leven? Geloof je dat echt? En dan heet het geen Magersucht meer? Hoe dan wel?

  0 likes
 17. Ja, we leven in de eindtijd, dan is het helemaal niet gek en als daar maatregelen tegen worden getroffen zoals Valeria Lukyanov dat doet; gefeliciteerd!

  0 likes
 18. Ik ben geen fan van haar “fashion sense”, de manier van opmaak en kleding enzo, maar ze mag van mij haar gang gaan. Als zij daar gelukkig van wordt, moet ze vooral doen wat ze niet laten kan 🙂 Als dit betekent dat er meer mensen zich eventueel open stellen voor spiritualiteit, dan is dat in mijn ogen alleen maar goed.

  P.S. Wat klinkt dat Oekreens/Russisch toch fantastisch 😀

  0 likes
  • We leven niet in de eindtijd…..pas met t jaar 7500 plus minus na Christus leven we in de eindtijd. Dus deze tijd is een overgang en hebben we nog even te gaan……..:-)

   0 likes
 19. [quote name=”Jantje”][quote name=”Sander”]Het ziet er ook totaal niet uit alsof ze wanhopig naar aandacht zoekt….. (alleen het uiterlijk al)[/quote]

  Daar heeft ze ook haar redenen voor als je de documentaire bekijkt. Ze probeert met deze aandacht juist mensen wakker te maken dat er meer is tussen hemel en aarde. Uiteraard kun je nooit iedereen meekrijgen, maar ze trekt wel meer aandacht dan als ze in geitenwollen sokken zou gaan zitten. Oordelen is te makkelijk in deze als je daar niet doorheen kunt of wilt kijken. Laten we leren van elkaar en prik door je eigen (voor)oordelen heen. Tenslotte kun je ook alleen in bewustzijn groeien als je je eigen negatieve kanten leert kennen. De wereld om je heen wordt dan vanzelf een stuk makkelijker.[/quote]

  In dat geval kan ze beter in haar naakie sensuele handelingen verrichten, dan bereikt ze een nog groter publiek. En…. (als ze dit leest doet ze het nog ook!) ook mij!

  0 likes
 20. Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…

  0 likes
 21. Knettergek …

  0 likes
 22. Weer eentje geïndoctrineerd door David Icke.

  0 likes
 23. Gaat dus dood, gaan ze in Afrika ook met bosjes…

  0 likes
 24. Er is een Duitse film die gaat over ‘leven op licht’ Daarin hebben ze een Indiase yogi gevolgd die al jaren zo leefde. Via echo’s zagen ze dat b.v. zijn blaas zich vulde maar dat het lichaam het vocht ook weer opnam. Er werden diverse mensen geïnterviewd en dat allemaal vanuit een ander manier deden en beleefden, voornamelijk via meditatie en oefeningen om prana tot je te nemen.

  0 likes
 25. [quote name=”zappfinger”]Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…[/quote]

  Bijzonder en ongelofelijk!

  0 likes
 26. [quote name=”Yvonne”]Er is een Duitse film die gaat over ‘leven op licht’ Daarin hebben ze een Indiase yogi gevolgd die al jaren zo leefde. Via echo’s zagen ze dat b.v. zijn blaas zich vulde maar dat het lichaam het vocht ook weer opnam. Er werden diverse mensen geïnterviewd en dat allemaal vanuit een ander manier deden en beleefden, voornamelijk via meditatie en oefeningen om prana tot je te nemen.[/quote]

  Ja, Yogi’s zijn tot wonderen in staat.

  0 likes
 27. [quote name=”pietsnot”]tja af en toe kom je van dit soort figuren tegen op internet,,kompleet van de pot gerukt,,maar 1 ding is zeker ik eet vanavond rollade met rodekool en gebakken aardappels en een glas roode vino.[/quote]
  Tja..door dat voedsel blijft jou lichaam en geest nog in de grofstoffelijke 3D hangen..;-)Van ‘Prana’ leren leven doe je niet zómaar..daar komt héél veel voor kijken. Het vergt een pittige training/afstemming eer ‘zowel je lichaam en geest’ in een hoge trilling is beland .
  In Lak’ech

  0 likes
 28. [quote name=”zappfinger”]Er zijn inderdaad mensen die zonder eten kunnen, geloof het of niet. Een goede vriend van mij kent een vrouw die jaren niet gegeten heeft. In die toestand is ze zelfs vanuit Nederland naar Israel gelopen…[/quote]

  Geloof je dat zelf wel dan? Tuurlijk niet.

  0 likes
 29. [quote name=”Aardebewoner”]Dit soort gedoe lijkt me een rookgordijn voor een ziekte en die heet anorexia nervosa. Jammer dat mensen zichzelf no voor de gek houden. Binnen de new age zie je nogal wat mensen met een moeizame verhouding met (dierlijk) voedsel. Ik ben er heel wat mensen met griezelige denkbeelden tegen gekomen.[/quote]
  Tja de meeste wel …Maar sommige zijn toch echt dat ze met beide benen gewoon op de grond staan hoor ..Want er zijn er als je vraagt weet je dit zeker maar dat ze je toch vertellen er is geen zekerheid en dat vind ik eerlijk want er zijn te veel mensen die o zo graag een tijd willen weten of vragen weet je het zeker bij het kaart leggen of zo .En ja ik ga soms ook wel eens naar een kaart legger niks mis mee maar id het moet geen zwever zijn

  0 likes
 30. the ice man wim hof is een goed nederlands voorbeeld van een man die alle ‘biologische wetten’ tart en medici versteld doet staan, grappig dat de gemiddelde nederlander dat zo makkelijk slikt en een bericht als dit ineens ‘duidelijk onzin’ is. we weten niets mensen, sommige weten dat ze niets weten

  0 likes
 31. Is de Christus terug gekomen in de vorm van Valeria Lukyanov?

  0 likes
 32. Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.

  0 likes
 33. [quote name=”Kai”]Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.[/quote]
  Precies een klok die van geen kanten klopt .Hoe kan het dat je gewoon een uur terug kan of voooruit net of de aarde mee gaat ? waarom niet 28 dagen dan blijft eb en vloed altijd in de zelfde tijd komen nu moeten wij op een schema kijken wanneer het eb of vloed is wanneer het vollen maan is vroegen begon de tijd altijd met nieuwe maan is dit nou zo moeilijk om het weer terug te pakken ? Ja omdat de bedrijven het een uitkomst vinden dan hebben ze slaven .

  0 likes
 34. [quote name=”Cathy”][quote name=”Kai”]Het leuke van dit alles is dat jullie allemaal tegelijkertijd luchthappen met deze dame, ergo, jullie zijn allemaal net zo 1 met haar als met je buurman.
  Welkom in de echte wereld. We zijn allemaal getikt, al komt dat alleen omdat we naar de klok luisteren.[/quote]
  Precies een klok die van geen kanten klopt .Hoe kan het dat je gewoon een uur terug kan of voooruit net of de aarde mee gaat ? waarom niet 28 dagen dan blijft eb en vloed altijd in de zelfde tijd komen nu moeten wij op een schema kijken wanneer het eb of vloed is wanneer het vollen maan is vroegen begon de tijd altijd met nieuwe maan is dit nou zo moeilijk om het weer terug te pakken ? Ja omdat de bedrijven het een uitkomst vinden dan hebben ze slaven .[/quote]

  de 13 manen kalender is inderdaad een evenwichtigere benadering van de tijdsaanduiding. Maar blijf je eigenlijk niet gewoon stilstaan in de tijd als je een hoeveelheid tikken inpast in de beweging van de 2 hemellichamen? Het gaat erom wat er gebeurt tussen de tikken door. Er is eigenlijk alleen tijdsbesef. Tijd is in zichzelf geen bestaand element.

  En het klopt helemaal dat tijd vandaag de dag alleen gebruikt wordt om op een bepaalde manier efficient te zijn. Efficient waarvoor? Voor wie?

  Je had het inderdaad al bij het rechte eind toen je sprak over machthebbers die mensen alleen als ‘human resources’ zien en niet als de prachtige creatie die ze zijn. Dit komt ook alleen doordat ze zichzelf niet als zodanig zullen zien.
  Jesus zei (bovendien Siddhartha zei dit ook): ‘de makken zullen de wereld erven’.

  🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.