CoronaBuitenland

Israëlische journalist klapt uit de school: de hele wereld is misleid met vervalste data

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Toen het coronavaccin in 2021 werd uitgerold, beschikte Israël niet over een systeem om de bijwerkingen te registreren. Dat terwijl de rest van de wereld voor het vaccinatiebeleid afhankelijk was van Israëlische data.

De Israëlische gezondheidsjournalist Yaffa Shir-Raz heeft tegenover Rebel News gezegd dat ‘Israël het laboratorium van Pfizer was’ en dat het besluit van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA om de boosterprik goed te keuren gebaseerd was op Israëlische gegevens.

“Maar wat de wereld niet weet, is dat Israël geen functionerend monitorsysteem had in het jaar waarin de bevolking twee of zelfs drie doses kreeg toegediend,” zei ze.

Volledig haaks

Shir-Raz zei dat het ministerie van Volksgezondheid tegen het volk en tegen de FDA heeft gelogen toen het beweerde dat het vaccin heel weinig bijwerkingen heeft en dat ze van korte duur zijn. Dat kon het ministerie helemaal niet weten, aldus de journalist.

Ze beweerde dat pas in december 2021 gedegen onderzoek werd gedaan naar de bijwerkingen. De resultaten van dat onderzoek staan volledig haaks op het advies dat het ministerie van Volksgezondheid eerder had gegeven.

De bijwerkingen bleken niet mild of van korte duur te zijn. “Ze ontdekten nieuwe bijwerkingen die niet waren gemeld door Pfizer, waaronder zeer ernstige, zoals neurologische problemen en menstruatiestoornissen,” zei Shir-Raz.

Geschokt

Toen de resultaten van de studie in mei dit jaar werden gepresenteerd, beëindigde het Israëlische ministerie van Volksgezondheid het onderzoek.

De journalist, wier moeder de Holocaust heeft overleefd, zei geschokt te zijn dat haar eigen regering de mensen verraden heeft door vaccins aan te bevelen op basis van vervalste informatie.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

De lijst van “mainstream” bewijzen wordt steeds langer … dan wordt het voor allen die voor de massa schaap media werken onverdedigbaar wat hun rol was en nog steeds is …de massale internationale zwendel kan alleen doorgaan als mainstream media NIET hun werk goed doet! Of ze spelen dat ze dom zijn of ze zijn ècht dom! Wat is erger?

Triest
Triest
2 maanden geleden

Om te janken dit

Hamala
Hamala
2 maanden geleden

Leugen en bedrog is schering en inslag overal zichtbaar!!
Juist in Israël zijn daar de meeste doden gevallen ‘ich have es nicht gewusst’ daar komen ze niet mee weg 💉🔥

Greet Resist
Greet Resist
2 maanden geleden

het grootste verraad vind ik dat mensen de toegang tot een bewezen effectief middel, ivermectine, is ontzegd

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x