Buitenland

EU geeft groot feest in metaverse van 387.000 euro, bijna niemand komt opdagen

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De Europese Commissie organiseerde dinsdag een groot feest in de metaverse om jonge mensen warm te maken voor de EU. Er kwamen welgeteld vijf mensen opdagen, schrijft Politico.

Devex-verslaggever Vince Chadwick twitterde dat hij uiteindelijk als enige overbleef, nadat hij met de vijf overige gasten had gesproken. De officiële trailer die de EU lanceerde, werd door slechts enkele tientallen mensen geliket op Twitter. Een fractie van hen nam de moeite om het feest bij te wonen.

300 miljard euro

De Europese Commissie heeft maar liefst 387.000 euro gestopt in de ontwikkeling van een metaverse-platform om haar zogenoemde Global Gateway-initiatief te promoten. De Commissie is van plan om de komende jaren via dit initiatief 300 miljard euro – uw geld – te investeren in de aanleg van nieuwe infrastructuur in ontwikkelingslanden.

Een woordvoerder van de Commissie zei dat het doel van het bericht was om 18- tot 35-jarigen die vooral op TikTok en Instagram zitten, bewust te maken van wat de EU doet op het wereldtoneel.

Trekken geen volle zalen

Een metaverse van bijna vier ton belastinggeld waar uiteindelijk vijf mensen op af zijn gekomen. Avatars die op housemuziek dansen op een tropisch eiland trekken geen volle zalen.

De metaverse is een virtuele 3D wereld waar mensen via internet op termijn moeten kunnen werken, spellen spelen en afspreken met vrienden. Meta, het bedrijf van Mark Zuckerberg, investeert miljarden in de digitale wereld.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Siempie
Siempie
2 maanden geleden

😂

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Ze hebben geen enkele reden om te feesten, schaam je dood!

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍!

Ron
Ron
2 maanden geleden

Steek die digitale wereld maar in een gaatje waar het daglicht niet komt.
18-35 jarige gaat hier niet in mee.
Want dan word je de slaaf van de wereldregering.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x