Het Complot

Italiaans parlementslid: ‘9/11 was een inside job’

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen op 11 september 2001, waarbij ongeveer 3000 mensen om het leven kwamen, waren een ‘inside job’ en de officiële versie van de gebeurtenissen kan worden gezien als een ‘samenzwering’.

Dat heeft het Italiaanse parlementslid Paolo Bernini (Vijfsterrenbeweging) afgelopen woensdag gezegd tijdens de twaalfde herdenking van 9/11.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij voegde toe dat de officiële versie ‘in alle opzichten is ontkracht’. “Er klopt niets van en de wereld beseft dit inmiddels.”

Waarheid

Volgens officiële rapporten boorden zich op 11 september 2001 twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon in de buurt van Washington D.C. Een vierde vliegtuig stortte neer in de buurt van Shanksville in Pennsylvania. In deze video geeft de huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry toe dat WTC7 met explosieven is gesloopt.

Het parlementslid stelt dat we hier te maken hebben met een ‘samenzwering’. “We zullen waarschijnlijk nooit achter de waarheid komen, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het anders zit dan de mainstream media ons doen geloven. In dit geval kun je zeggen dat alles wat je weet onjuist is en dat het een inside job was,” zei Bernini.

Ontslag

De 26-jarige politicus, die afgelopen februari werd gekozen in de regio Emilia-Romagna, liet via Twitter weten: “Als iemand mij een video kan laten zien waaruit blijkt dat het Pentagon daadwerkelijk is geraakt door een vliegtuig, dien ik mijn ontslag in.”

De Amerikaanse ambassade in Rome zei niet op de hoogte te zijn van de uitspraken van Bernini. Bekijk de toespraak van Bernini in het parlement (Italiaans):

Bron: Thelocal.it

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Servetje
Servetje
10 jaren geleden

Wat een mooie taal.en wat een dappere persoon hieraan kunnen heel veel andere parlementariers in andere landen een voorbeeld nemen .

Faculteit n
Faculteit n
10 jaren geleden

Logischer wijze kunnen dan alle wetgevingen voortvloeiende uit ’terroristische dreigingen’ in de prullenbak. En dat zijn er nogal wat. Wie in de 2e kamer gaan we hier over horen ?

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

als het een inside job was (is) dan is osama bin laden ook niet dood, dan zit dat kereltje ergens achter slot en grendel om info uit dat kereltje te halen want bin laden is te belangrijk om zomaar dood te schieten,en america heeft heel veel belang wat betreft die info die bin laden heeft,en dat filmpje van dat dood schieten van bin laden en fam; komen we ook niet te zien omdat het allemaal fake is,misschien over 30 jaar of zo, dat 1 van die soldaten gaat praten die er bij was,dat het allemaal in scene fake nep was.

beluskonnie
beluskonnie
10 jaren geleden

ik neem aan dat iedereen vloeiend italiaans spreekt .
geen ondertiteling ?
hij kan het ook over de boter vooraad hebben.
slecht item .
inside job lijkt ons al jaren duidelijk .

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x