Homepagina » Binnenland » 9/11 was geen terroristische aanslag. Natuurkundedocent uit Zutphen zorgt voor commotie
9/11 was geen terroristische aanslag. Natuurkundedocent uit Zutphen zorgt voor commotie

9/11 was geen terroristische aanslag. Natuurkundedocent uit Zutphen zorgt voor commotie

Een meerderheid van de Amerikanen gelooft niet in het officiële 9/11-verhaal. Toch leiden afwijkende geluiden over de aanslagen nog steeds tot ophef. Hoe kan dat?

Dit overkwam vorige week natuurkundedocent Jan Allaart van het Baudartius College in Zutphen. Hij zei dat 9/11 geen terroristische aanslag was, uitgevoerd door moslims.

“Ik heb het gebracht als mijn mening,” zei hij. “Ik ben ervan overtuigd dat 9/11 geen moslim-terroristische aanslag was.”

Amerikaanse regering

Een leerling van de school zei dat de Amerikaanse regering mogelijk achter de aanslag zat.

“Dat heb ik ontkend,” zei Allaart. Wat de theorie volgens de docent dan wel is, wilde hij niet zeggen.

De rector van de school, Andries Mulder, vindt dat de docent te ver is gegaan met zijn uitspraak. “Als docent kun je zo’n uitspraak niet doen,” zei hij.

Algemeen geaccepteerde feiten

In de klas zat ook de dochter van een columniste van De Stentor. Zoals het een goede poortwachter van het establishment betaamt klom zij gelijk in de pen om een kritische column over de leraar te schrijven.

“Het onderwijs en de docenten moeten een baken zijn, zich aan algemeen geaccepteerde feiten houden en kennis overbrengen,” schrijft Phaedra Werkhoven.

“Prima dat zij in hun vrije tijd rond een heksenkring dansen of in UFO’s geloven, maar vergiftig mijn kind niet met vaag gelul,” klinkt het verder.

Fake onderwijs

Verder schrijft ze: “Als ik naast het fake nieuws, fake geschiedenis, ook nog fake onderwijs moet gaan duiden voor mijn kinderen, waarom zitten ze dan nog op school?”

En dan vindt mevrouw Werkhoven het raar dat het vertrouwen in de mainstream media zo laag is. Dat krijg je als je zulke denigrerende stukjes schrijft.

‘Vergiftig mijn kind niet met vaag gelul’. Dit is natuurlijk een ijzersterk argument waar je niet omheen kunt. Geen speld tussen te krijgen.

Denkpolitie

Ik zie alleen nergens in de column argumenten die worden aangevoerd om het ongelijk van de docent aan te tonen. Werkhoven speelt op de man en haalt fel uit, wat kenmerkend is voor mensen die bang zijn dat de illusies waarin zij geloven doorgeprikt worden.

En zo wordt het debat, ook in Nederland, volledig lamgelegd door de manipulatieve denkpolitie, die we te danken hebben aan de politiek correcte dictatuur.

Foto: GiantBaba Wikimedia Commons

[AD]


Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn met zo’n ongelooflijk dikke plaat voor hun kop.

  Misschien kunnen die Andries Mulder en Phaedra Werkhoven op een regenachtige zondag eens een keer iets anders doen dan tv kijken of zich met andere nutteloze tijdverdrijven bezig houden.

  Ze zouden zich voor de afwisseling eens kunnen verdiepen in hetgeen serieuze wetenschappers, piloten, architecten, constructeurs, explosieven experts, journalisten, omstanders, advocaten, hoogleraren, direct betrokkenen en zelfs mensen met voorkennis en profiteurs erover gezegd hebben in de afgelopen decennia. Zelfs mensen uit elitaire kringen en geheime diensten hadden volgens directe getuigen voorkennis over deze aanslagen.

  Ze zouden eens kunnen kijken naar:

  -hoe het kan dat gebouw 7 zonder noemenswaardige schade in vrije val is ingestort, terwijl de bereffende constructie het gebouw meer dan 40 jaar ook in zware stroem overeind heeft gehouden.
  – de raadselachtige manier waarop de 2 torens van het WTC in de lucht is stof is opgegaan. In het rlatief kleine hoopje stof dat op de grond lag zijn helemaal geen resten van vliegtuigen of kantoorkasten, bureau’s of stoelen gevonden, maar wel hele bergen papier.
  – het gat in de gevel van het Pentagon, waar met grote zekerheid helemaal geen vliegtuig naar binnen is gevlogen.
  – het veld in Pensylvania waar eveneens geen vliegtuigresten zijn gevonden. Terwijl bij alle vergelijkbare vliegrampen in de geschiedenis steevast straalmotoren, delen van cockpits en vleugeltips zijn gevonden.
  – de media die beweerde dat gebouw 7 al was ingestort, terwijl je het op de achtergrond nog kon zien staan.

  En dit soort nono’s spreken dan een docent aan op zijn gedrag, terwijl ze nog nooit hun huiswerk gedaan hebben. Ik ga er verder geen woorden meer aan besteden. Mensen zoals bovengenoemden zijn de energie niet waard.

  57 likes
  • @ Mike , Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn met zo’n ongelooflijk dikke plaat voor hun kop.

   Frustrerend is het zeker daar ben ik het mee eens.
   Al ons nieuws is gekaapt, maw de informatie die we voor waarheid aannemen is niet de echte waarheid dus de mensen krijgen niet de waarheid te horen.
   We worden dus gemanipuleerd in leugens te geloven want we vertrouwen dat het nieuws het nieuws is.
   Helaas doen mensen zelf geen onderzoek en ze hebben het al druk genoeg om het hoofd boven water te houden in deze moeilijke bewust getrieerde tijden.
   Het is ook negatief dus waarom zou men zich daar mee bezig houden.
   Er is niet veel denkwerk nodig als men in de materie duikt om te kijken of het wel klopt wat er ons verteld wordt.
   Hou het gewoon altijd simpel.
   Er wordt ons verteld dat de kerosine van het zogenaamde vliegtuig de staal heeft doen smelten die na 8 weken nog vloeibaar was maar dat even buiten beschouwing gelaten dat extra detail.

   De verbranding van kerosine kan onmogelijk de temperatuur bereiken om staal te smelten, geen discussie mogelijk en onmiddellijk een reden om het onderzoek te heropenen.
   Zal helaas nooit gebeuren…..

   20 likes
  • Veel mensen zijn gehersenspoeld / geïndoctrineerd om de mainstream media, afhankelijke / gestuurde wetenschap (met cijfers die gemanipuleerd zijn om het zogenaamde resultaat te laten zien aangepast naar wens van de machthebbers), et cetera te volgen / geloven.

   2 likes
 2. Zoveel heldere informatie over 9/11 op internet te vinden en toch blijven burgers en bestuurders hardnekkig volhouden dat het een terroristische aanslag was. Of men moet de zionisten, de mossad al bedoelen.

  Dancing Israelis

  https://youtu.be/97ImPcb4keY

  11 likes
   • waarom de echte Amerikanen die straten daar niet opgaan…
    ONBEGRIJPELIJK gewoon dat nabestaanden architecten, ingenieurs, brandweer, politie, de 10.000den kanker slachtoffers en al de rest dé straat niet opgaan en TRUTH eisen.
    Inderdaad internet explodeert van 9/11 inside job, pffff zelfs die Amerikaan die gewapend is zelfs staat NIET op…
    Al internettend gaan wij ten onder 🙁 miljoenen en miljoenen mensen die virtueel klagen, hoe krijg je die de straat op?

    4 likes
 3. Alles wijst er op dat er twee vliegtuigen WTC 1 en 2 zijn ingevlogen. Alles wijst er op dat het instorten gebeurde op de inslagpunten, en dat vanaf dat moment het bovenste deel van de torens de onderste delen als een kaartenhuis in elkaar lieten storten. WTC 1 en 2 storten niet rechtshandig naar beneden, gezien de schade aan en instorten van andereen omliggende WTC gebouwen en daarbuiten. WTC 1 en 2 zijn niet geheel verpulverd, gezien er grote delen van de staalconstructies op grond zero zijn gevonden, enz enz.

  Het is evengoed mogelijk dat mensen binnen de regering vooraf wisten wat er ging gebeuren, en er handig gebruik van hebben gemaakt door niet in te grijpen.

  P.S. Ik heb het tweede toestel live op tv het gebouw zien invliegen, en ook zien komen aanvliegen. Ik wist toen al hoe laat het was.

  10 likes
  • Heel goed dat je je er niet in hebt verdiept hoor, want als je dat eenmaal doet, wordt je wereldbeeld er niet fraaier op.

   Tip: ga niet kijken bij Architects & Engineers for 9/11 Truth. Die komen met vervelende zaken als natuurkunde enzo, en wat weten zij er nou van? Niks mee doen! Negeer ook WTC 7, niet naar kijken! Ga je niet afvragen waarom na 17 jaar de FBI nog steeds de beelden niet laat zien van het vliegtuig dat het Pentagon in vloog.

   Heb een fijn leven.

   17 likes
  • Ik zag laatst live op TV (met drie seconden vertraging) hoe het niet iemand verpletterd werd door een vallende boom… Ik zag ook ooit een T-rex een man van een toilet-pot afrukken en opeten.. Ik zag ook live een doelpunt gescoord worden die over de doellijn ging maar toch werd afgekeurd, door de scheids..
   Tja, wat zien ik….

   4 likes
  • Rechtshandig? Live op TV zien?

   0 likes
 4. Ing. Thomas Verstraeten

  Respect voor ieders mening is het begin van samenwerking = samenleving. Als iemand schrik heeft om zijn bezit of macht te verliezen zal hij steeds negatieve acties ondernemen , zijnde kritiek geven , iemands geloofwaardigheid neerhalen enz. . Een leraar heeft ook het recht zijn persoonlijke mening te geven en iedereen heeft uit zijn perspectief ( zijnde de hoeveelheid info op dat moment ) steeds gelijk. Hoe meer info je hebt hoe dichter je bij de waarheid komt. Angst zal steeds zorgen voor controle . Controle van deze elite is een zwakheid . Ze werkt net als een verslaving. De angst is er omdat ze zich niet wensen aan te passen aan andere ideeen en dus zullen ze steeds andere manipuleren dat ze gelijk hebben. Hierbij gebruiken ze alle technologie die ze hebben ( tv, internet , etc. ) . Ze wensen steeds je energie af te tappen in de vorm van geld en daarvoor zullen ze steeds informatie op je afsturen die negatief geladen is. Angst = destructie , positivisme = samenwerking = creatie . Alles is energie
  Wat betreft het instorten van de WTC gebouwen kan ik je melden als bouwkundig ingenieur. Dat de kans dat z’on gebouw zo perfect mooi neergaat 0,0000 ….. 0000 1% kans is. Staal vervormt steeds onder invloed van brand . Alle verbindingen en staal hebben een brandweerstand dat een bepaalde tijd het de sterkte behoud, pas hierna gaat het vervormen. Maar het perfect ineenstuiken in z’on tempo is enkel haalbaar met gecontroleerde demolition. Ik heb de structuur van het gebouw bekeken , de verbindingen van de constructie heb ik niet kunnen bekijken in detail , maar de uitgangshypotheses zijn steeds hetzelfde wat betreft impact belasting , brandweerstanden, vluchttijden etc. . één ding is zeker : media is gemaakt om te manipuleren. Leef met je eigen zintuigen , gebruik je gevoel en spanningsvelden. een mens is meer dan je ogen en oren . Leer je lichaam en de zogezegde afval DNA ook te gebruiken. Bewustzijn = hoeveelheid info die je leert gebruiken. Deze wereld is een optische illusie , alle soorten informatie heeeft een eigen frequentie en je zintuigen kunnen slechts een beperkt aantal frequenties ontvangen. Er is dus veel meer ! Succes met jullie speurtocht
  Gr. Thomas

  7 likes
  • Thomas,

   Wat is je mening over het feit dat zo’n aluminiumsigarenkoker van 2-3 mm wanddikte met diameter van grofweg 3-4 meter zonder zichtbare vertraging tot ver in de core colums snijden van 10 cm dik? De buiten kolommen waren al heftig gedimensioneerd meen ik, maar zelfs die vleugeltjes snijden daar als een mes door de boter doorheen. Hoe vaker ik dat zie, hoe minder ik kan geloven dat het kan. Het lijkt wel zo’n tekenfilmfiguurtje waarvan je het silhouet in de grond ziet na een val….

   2 likes
 5. Collectieve cognitieve dissonantie.

  12 likes
 6. Ik vindt dat de docent Jan Allaart te ver is gegaan met zijn uitspraak. Complottheorieën horen niet thuis op scholen. In 1% van de gevallen blijken complottheorieën achteraf te kloppen, dat percentage is natuurlijk veel te laag.

  11 likes
  • Gelukkig weten we ondertussen wel wie zijn mening geeft, René van Zak. Jou kan ik helaas niet serieus nemen.

   Dagelijks komt de waarheid meer en meer bij de gewone burger terecht en jij hebt het over te ver gaan? Laat me niet lachen. Waarom denk je dat er steeds meer censuur in het westen plaatsvindt?

   5 likes
  • Rene van der Zalk De officiële theorie van 911 is ook een complot theorie . Die van 19 kapers met plastic mesjes en een man met een baard in een grot. ha-ha-ha. ( die zowat een uur rondvlogen in het biljoenen kostende beste luchtbewakings systeem ter wereld en niet opgemerkt werden ….en Bin Laden waar de CIA /FBI/ homeland security/ Israelische geheime diensten /en vele anderen jaren naar zochten en hem niet konden vinden,terwijl een onbekende middelmatige journalist van een krant hem had gevonden en een interview met hem had ( Peter Bergen) toen (om Obama wat op te krikken) ze hem eindelijk na jaren vonden en doodschoten en op zee dumpten, omdat hem weer aan land brengen en uitgebreid filmen niet netjes was tegenover het Islam geloof,en dat geloof jij wel allemaal ?

   4 likes
  • Leugens horen niet thuis op scholen.

   0 likes
 7. Tja,

  Ik probeer het dan nog maar eens een keertje,

  Vliegtuigen zijn NIET in de torens gevlogen, NIET IN DE TORENS GEVLOGEN, niet niet niet niet!!!!

  Steven Spielberg kan ook alles in torens laten vliegen, en ook Stanley Kubrick en en en en en en !!!

  Ik geloof mijn ogen niet als ik hier bij de zgnd “wakkeren” dingen cq zaken lees!!

  De torens zijn ook niet OPGEBLAZEN daar de vrije valtheorie welke een vaststaand FEIT is NIET OPGAAT DAN!!

  (zie voor een iets uitgebreidere uitleg onder andere mijn commentaar bij het voorgaande topic van de “Aliens of Zonnevlam? etc”

  Verder legt Dr. Judy Wood alles piekfijn uit maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, niet kijken hoor, duurt bijna 2,5 uur en is toch wel lang, of niet, echter telkens weer eindeloze discussies voeren, dat is tijdbesparend, maar ja, ouwehoeren kan natuurlijk ook leuk zijn.

  Slaap zacht en fijne avond verder!!

  Gladiator

  8 likes
  • Veel boze mensen hier. Deze vrouw verkondigd haar mening, net als dat de leraar doet. Beide spreken hun eigen waarheid.

   Deze vrouw schrijft een column, die voornamelijk volwassen mensen lezen, de leraar verkondigd zijn mening bij nog makkelijk te beïnvloeden kinderen. Wat erger is mag ieder voor zichzelf bedenken.

   9 likes
  • Mijn reactie was trouwens een algemene reactie en niet als antwoord op Gladiator..

   2 likes
 8. Deze mevrouw laat duidelijk zien dat we niet in een democratie leven
  Zeg maar een domme en gevaarlijk vrouw, die combinatie is dodelijk.

  En dat zien we weer in de oorlogen die zionistisch bestuurd Amerika uitvoert en uitgevoerd heeft met alle doden tot gevolg. Als je die interventies achter elkaar aan plakt, zou je kunnen stellen dat WOII nooit afgelopen is geweest.

  Eén ding moeten de Zionisten onthouden, God heeft het laatste Woord ( eerste trouwens ook natuurlijk)
  en het vuur beneden is erg heet.

  13 likes
 9. ‘algemeen geaccepteerd feit’… laat die combinatie van woorden even op je inwerken… en dat is een journalist… het is ‘algemeen feit’ of ‘algemeen geaccepteerd’ maar nooit ‘geaccepteerd feit’ (behalve voor de hele slimme astronomen en rekenwonders die ergens in de oneindige brei van calculaties wellicht iets moeten aannemen maar dan nog…).
  Hierbij, is het een feit dat Duitsland WWI en WWII zijn begonnen? Is het een geaccepteerd feit dat Duitsland WWI en WWI zijn begonnen? Is het algemeen geaccepteerd dat Duitsland WWI en WWII zijn begonnen?
  Hierbij, is het een feit dat er geen geschreven historie is van voor zegge 8000 BC? Is het een geaccepteerd geit dat er geen geschreven historie is, of is het algemeen geaccepteerd…
  Hierbij, is het een feit dat alle media onder de plak zitten van een hele kleine groep mensen die zich Kazaarse Joden noemen, is het een geaccepteerd feit, of is het algemeen geaccepteerd…

  Nu je dit zo achter elkaar zet, lijkt het bijna wel alsof er een nieuw soort communicatie ontstaat, eentje die het debat zeker kan helpen….

  5 likes
  • Mevrouw denkt dan ook niet zelfstandig, ze accepteert algemeen geaccepteerde “feiten”, lees indoctrinatie/propaganda, is geen autonome vrije geest. Haar beroep hoernaliste stelt dan ook niets voor, erger nog, zij is gevaarlijk!

   4 likes
 10. Ik word hier zo boos over. Deze man spreekt de waarheid en nu wordt hij als een gek weggezet en moet hij onrust ervaren. Je zal het maar hebben, collega’s die je niet meer respecteren.

  Goed gedaan meisje, waarvan van de ouder bij de nepnieuwsfabriek werkt. Ik hoop dat je een naar leven tegemoet gaat.

  10 likes
 11. Waarom de amerikanen de straat niet opgaan?
  Denk net zo min als dat wij dat doen met het door jaren besodemieterd worden door onze fijne volksvertegenwoordigers.
  Nee in dit land is de Kalergi-doctrine al een feit…

  9 likes
 12. ………..Het onderwijs en de docenten moeten een baken zijn, zich aan algemeen geaccepteerde feiten houden en kennis overbrengen,” schrijft Phaedra Werkhoven………….Vergiftig mijn kind niet met vaag gelul……
  Dat vage gelul zou een gezond kind wel eens aan het denken kunnen zetten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn dan dat wat de officiele versie is.
  Ik dacht het algemeen geaccepteerd is dat de Twintowers en gebouw 7 niet alleen door de inslag van de vliegtuigen rechtstandig zijn ingestort

  5 likes
  • Het is zeker niet de bedoeling dat kinderen gestimuleerd worden zelfstandig te denken en/of na te denken. Dat is toch een rampscenario? Stel je voor: zeg pak ‘m beet 18 miljoen Nederlanders die niet te indoctrineren zijn hahahahaha. Een land vol nuchtere weldenkenden, daar zit die club “Hagenezen” en het oranje ras niet op te wachten natuurlijk.

   2 likes
 13. Jezus!

  Hoe is het mogelijk dat zelfs anno 2018 er nog steeds mensen zijn die twijfelen aan de enige waarheid. Namelijk dat die man met zijn baard vanuit het Tora-Bora gebergte, een gecoördineerde actie leidde met vliegtuigen en eensgezinden, die na hun zelfopoffering de drie torens in vrije val brachten.

  4 likes
 14. Draai of keer hoe men het wil : 9/11 ( 911 ? ) was een inside job . Je kan 3500 experten niet negeren die zeggen dat de gebouwen gecontroleerd ingestort waren , de ziekte die de hulpdiensten en de mensen ter plaatse jaren erna hebben ontwikkeld door de stof die daaruit vrijgekomen is. Drie (!!!!?) Amerikaanse vliegtuigen in 1 dag gekaapt door een ongeletterde baardeman uit de bergen ???? En wie de dag zich nog herinnert , de eerste getuigenissen live op tv , men sprak duidelijk van ‘boms inside the buildings ‘. Om te zwijgen van blunderende journalisten van een ingestorte WTC 7 , die toen nog pal overeindstond….

  3 likes
 15. Haha, en nu worden die kinderen helemáál nieuwsgierig!

  2 likes
 16. het is spijtig dat de media en allerlei gekke figuren de waarheid zo tegenwerken.

  het gaat natuurlijk om misdadigheid! tot ’45 kon je in Duitsland ook niet zeggen dat het regime bestond uit seriemoordenaars.

  0 likes
 17. spijtig dat mensen zo voor de misdaad kiezen, Nederland is een collectief misdadig land geworden. Als dit barst zullen er velen tbs krijgen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...