CoronaBuitenland

Italiaanse rechtbank oordeelt dat vaccinatieplicht ongrondwettig is: ‘dodelijke bijwerkingen’ te riskant

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

De regionale administratieve rechtbank van Sicilië heeft geoordeeld dat de Italiaanse vaccinatieplicht tegen corona ongrondwettig is. De rechtbank stelt dat de experimentele mRNA-behandelingen die bedoeld zijn om de bevolking te beschermen tegen corona ‘ernstige of dodelijke bijwerkingen’ kunnen hebben. Eén enkel sterfgeval maakt de vaccinatieplicht al ongrondwettig, aldus de rechtbank.

De Italiaanse advocaat Marco Mori heeft onlangs een video gemaakt over het baanbrekende 53 pagina’s tellende vonnis. In het vonnis valt te lezen dat tot eind januari 570 miljoen Pfizer-doses waren toegediend in de EU. Er waren 582.000 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan 7000 een dodelijke afloop hadden.

Onomkeerbare gezondheidsschade

In het geval van AstraZeneca: 69 miljoen doses en 244.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 1447 een dodelijke afloop hadden. Moderna: 139 miljoen doses en 150.000 gevallen van bijwerkingen, waarvan 834 een dodelijke afloop hadden. Janssen: 19 miljoen doses en 40.766 gevallen van bijwerkingen, waarvan 279 een dodelijke afloop hadden.

In de meeste gevallen zijn de bijwerkingen mild, maar in sommige gevallen ontstaat er onomkeerbare gezondheidsschade, met invaliditeit of zelfs sterfte tot gevolg, aldus de rechtbank.

Politicus

Het Constitutioneel Hof moet zich nu over de kwestie buigen. Voorzitter van dit hof is Giuliano Amato, een Italiaanse politicus die twee keer premier is geweest, van 1992 tot 1993 en van 2000 tot 2001.

Mori merkt in zijn video op dat Amato strikt de overheidslijn volgt. Een door de wol geverfde apparatsjik. De advocaat is benieuwd wat Amato van het vonnis vindt.

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marina van Sluys
Marina van Sluys
10 maanden geleden

Is helemaal niet schokkend, Pfizer heeft nog nooit garanties kunnen, Alleen voor permanente gezondheidschade, dat verzwijgen ze liever

Rose
Rose
10 maanden geleden

En nog meer tribunalen in alle landen……

jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

whel ,dat was 250 miljard goed besteed van het anti coronafonds van de e u naar italie waar wij 39 milijard ingepompt hebben en 4 terug gekregen hebben ?????

Fransdo
Fransdo
10 maanden geleden

Er leven gelukkig nog een paar verstandige mensen op dit westelijk halfrond.

De crux zit hem in de zinsnede: ‘Er waren 582.000 gevallen van bijwerkingen gemeld, waarvan 7000 een dodelijke afloop hadden.’ Ja, leuk verhaal maar net als in Amerika al is aangetoond zal dat getal ongeveer 1/10e deel uitmaken van de werkelijke gevallen.

Ik doe een voorspelling: die gemelde bijwerkingen zijn er nu maar zullen in de toekomst nog toenemen en dan begint het grote ontkennen. Ik zie het al voor me dat professor Dr. Hatsekidee voor een camera glashard staat te ontkennen dat je niet zomaar kunt zeggen dat al die slachtoffers door het vaccin zijn gevallen.

Eerst was de vraag of iemand nu met of door Corona (en niet door andere comorbiditeiten) was overleden hetgeen volgens de Linkse hoek en de MSM steevast ‘door’ was.

Nu zag ik een tijdje geleden die zelfde Linkse hoek al ontkennen dat iemand door het vaccin was overleden: ‘nee hoor, de man leed al aan verschillende comorbiditeiten zodat dat de doodsoorzaak was en niet de prik.

En zo lul je overal een punt aan.

Let op: dit gaat echt gebeuren in de toekomst en daar heb je niet eens een glazen bol voor nodig, alleen wat inzicht in de zieke geest van de Linkse hoek.

Als het niet zo ernstig was zou je er zelfs om kunnen lachen dat gedraai. Maar dat doe ik niet want dit is dodelijk ernstig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x