CoronaBinnenland

‘Schokkend’: Pfizer kan niet garanderen dat coronavaccin veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Pfizer en BioNTech kunnen niet garanderen dat hun coronavaccin veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring, valt te lezen in een recent gepubliceerd rapport. Desondanks zijn miljoenen mensen met dit vaccin gevaccineerd en wordt het nog altijd gebruikt. BVNL, de partij van Wybren van Haga, schrikt hiervan en wil opheldering van zorgminister Kuipers.

BioNTech schrijft in het jaarlijkse investeerdersrapport: “Wij zijn mogelijk niet in staat dusdanige effectiviteit en veiligheid van ons Covid-19-vaccin aan te tonen voor het verkrijgen van permanente goedkeuring in de Verenigde Staten, Europa en andere landen, waar het vaccin is ingezet voor gebruik in noodsituaties, of voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen.”

Flinterdunne legitimering

“Schokkend,” twittert Van Haga. De mensen die een vaccin van Pfizer en BioNTech hebben gekregen, zijn tegen wil en dank verworden tot proefkonijnen in misschien wel de grootste clinical trial aller tijden, schrijft BVNL.

“Niet alleen zijn veel mensen zich daar helemaal niet van bewust geweest en er bovendien niet over geïnformeerd, daarnaast wordt het Pfizer-vaccin op dit moment nog steeds gebruikt,” merkt de partij op. “Terwijl er geen sprake meer is van een ‘noodsituatie’, waarmee de toch al flinterdunne legitimering voor het inzetten van dit experimentele middel er dus niet meer is.”

Dit kan niet zonder gevolgen blijven

Er is – en wordt nog steeds – op grote schaal risico genomen met de volksgezondheid, schrijft BVNL. De partij wil van Kuipers volledige openheid van zaken. “Wat betekenen deze conclusies van de farmaceut voor de gezondheid van de vele Nederlanders die zijn geïnjecteerd met een mogelijk onveilig middel? Wordt het gebruik van het vaccin van Pfizer en BioNTech nu per direct gestaakt? En betekent dit niet dat het héle vaccinatieprogramma stilgelegd moet worden?”

Er lijkt de afgelopen twee jaar met levens te zijn gespeeld. Dit kan niet zonder verantwoording en gevolgen blijven, benadrukt BVNL.

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charlotte
Charlotte
11 maanden geleden

Alles volgens plan, genocide op korte of lange termijn! Ze gaan er gewoon mee door! 😡

Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

Tijd om het hele geboefte te berechten en voor lang achter de tralies te zetten. Mogelijk dienen er een groot aantal gevangenissen bijgebouwd te worden, want de lijst van misdadigers in dit verhaal is quasi eindeloos!!!

Gijsje de Kruiff
Gijsje de Kruiff
11 maanden geleden

wat is dit laag bij de gronds zeg om mensen als proefkonijn te gebruiken ik heb die smerige troep ook gekregen bah dank je wel regering voor het ——-dwingen van die bende in een lichaam te laten spuiten

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Beste artsen, als je dit coronavaccin in het bloed injecteert, ben je een moordenaar ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x