CoronaMens en Dier

Deze absurde brief krijg je als je het ministerie van VWS aansprakelijk stelt voor vaccinatieschade

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Magdalena Dzambo zal 25 augustus 2021 nooit vergeten. “Op deze dag heb ik de grootste fout gemaakt in mijn leven.” Ze had een ‘veilig en effectief’ vaccin van Pfizer genomen en dat ging totaal mis. De prik verwoestte haar leven.

Binnen 24 uur had ze verschillende klachten die niet meer weggingen. Inmiddels zijn we twee jaar verder. Ze werkte voor een groot architectenbureau, maar is ontslagen vanwege langdurige arbeidsongeschiktheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Samen met andere slachtoffers van vaccinatieschade haalde ze verhaal bij de overheid en de fabrikant, maar werd van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand is bereid verantwoordelijkheid te nemen.

VWS herkent zich niet in het verwijt

Dzambo stuurde een zogeheten stuitingsbrief naar het ministerie van VWS. Een advocatenbureau raadde haar aan om zo’n brief te versturen zodat haar recht op schadevergoeding niet verjaart. Ze stelde het ministerie in haar brief aansprakelijk voor de schade die ze heeft opgelopen.

Volgens coronaminister Hugo de Jonge waren de vaccins ‘veilig en effectief’ en ‘uit-en-te-na getest’.

Wat schrijft het ministerie van zijn opvolger Ernst Kuipers in de brief?

‘De overheid heeft via uiteenlopende kanalen en op diverse vaccinatielocaties zich ingespannen om inwoners van Nederland zo goed mogelijk en op transparante en begrijpelijke wijze te informeren over o.a. de tot dan toe beschikbare informatie over mogelijke bijwerkingen van vaccinaties. Deze informatie was erop gericht dat u zelfstandig en geïnformeerd een afweging kon maken over het al dan niet kiezen voor vaccinatie. VWS herkent zich dan ook niet in het verwijt dat u VWS maakt ten aanzien van het onjuist informeren van haar burgers’.

brief
Beeld: Antwoord op stuitingsbrief (Magdalena Dzambo)
brief
Beeld: Antwoord op stuitingsbrief, vervolg (Magdalena Dzambo)
De overheid laat je keihard in de steek

De overheid voelt zich dus totaal niet verantwoordelijk voor de schade. “Als ze iets niet hebben gedaan, dan is het wel open en eerlijk zijn over de ernstige bijwerkingen van de vaccinaties,” reageert Dzambo.

“Over zogenaamde transparantie gesproken, laat ze die afspraken tussen de fabrikant en overheid maar even zien dan, want wij weten niet wat voor afspraken er gemaakt zijn,” vervolgt ze.

Dzambo waarschuwt mensen dat de overheid je keihard in de steek laat als je vaccinatieschade oploopt.

Ze stuurde ook een brief naar Pfizer en kreeg een schriftelijke reactie. Pfizer zegt niet aansprakelijk te zijn voor haar symptomen die direct na de prik zijn ontstaan.

Eindelijk erkenning

Het ministerie van VWS schrijft dan weer in haar brief dat de producent in principe verantwoordelijk is voor de veiligheid van het vaccin en dat Dzambo haar claim maar bij BioNTech/Pfizer moet neerleggen, ‘conform de afspraken die met de vaccinproducenten gemaakt zijn’.

Dzambo heeft in de afgelopen twee jaar drie neurologen gezien. De derde neurologe durfde haar recht in het gezicht te zeggen dat ze tot een groep behoort die slecht op coronavaccinaties reageert.

Bij het Maastricht UMC kreeg ze te horen dat haar ziektebeeld inderdaad vaker optreedt bij mensen die zich hebben laten vaccineren. Op de medische notitie van het Maastricht UMC staat nu: chronisch pijnsyndroom met autonome klachten, ontstaan na COVID-vaccinatie.

“Het is zó belangrijk voor mij geweest om die erkenning toch op papier te krijgen vanuit de medische wereld. Ik heb echt gestreden om toch soort van erkenning te krijgen op papier én om het van een neuroloog direct te horen.”

Hier vind je de website van Magdalena Dzambo.

brief
Beeld: medische notitie Maastricht UMC (Magdalena Dzambo)

4.8 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

Tja wat verwacht je van een en zeker deze overheid,die een duivels-verbond met de pharmacie hebben gesloten,openheid van zaken,de opgelopen schade is niet te cashen,en zeker het gezichtsverlies van een “betrouwbare” overheid valt in duigen,dat zal en moet ten alle kosten vermeden MOETEN worden!!!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
10 maanden geleden

Goed dat het in het nieuws komt maar wat had je verwacht?

Lullig maar de overheid laat iedereen in de steek.

Of je maar even wilt aansluiten in de rij van
toeslagenaffaire slachtoffers,
Groningers,
honderdduizenden bij de voedselbanken,
enz….

jessie nameles
jessie nameles
10 maanden geleden

de macht aan het woord . en de mensen mogen creperen. ze gaan dit net zolang proberen te rekken met liegen en bedriegen totdat ze hopen dat we dit vergeten!!! ze gooien er waarschijnlijk nog een paar miliard belastinggeld tegen aan zodat ze aan de dans kunnen ontsnappen. VERGEET NOOIT WAT ZE ONS HEBBEN AAN GEDAAN.!!!!!!!!!!!!!

Don Tessers
Don Tessers
10 maanden geleden

Gesteund door de omgekochte regeringen zorgen deze ervoor dat de Mafia Big Pharma zich niet verantwoordelijk voelen voor ontstane gezondheidsschade. Dit gaven ze schriftelijk in protocollen al zelf aan dat zij zijn gevrijwaard van alle schadelijke consequenties.
Hoe is dit allemaal mogelijk.?

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x