Great ResetBinnenland

Kabinet vraagt uitstel aan voor beantwoording vragen over World Economic Forum: ‘Je verwacht het niet!’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Vrijdag heeft het kabinet voor de tweede keer binnen een week uitstel gevraagd voor de beantwoording van Kamervragen over het World Economic Forum. “We krijgen de antwoorden dus niet voor het zomerreces,” verzucht FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen, die de vragen heeft ingediend. “Je verwacht het niet!”

Het gaat om 10 sets vragen die zijn ingezonden op 30 mei en op 7 en 8 juni. “Ik wil u meedelen dat het niet mogelijk is deze vragen binnen de gestelde termijn te beantwoorden. De reden hiervoor is dat het verzamelen van de gevraagde informatie en de interdepartementale afstemming veel tijd kost,” schrijft minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher. “Ik streef ernaar de vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Globalistische en antidemocratische monster

Dinsdag vroeg het kabinet ook al uitstel aan voor de beantwoording van een Kamervraag van Van Houwelingen over de communicatie tussen ministers, staatssecretarissen en ambtenaren en het WEF. Ook in dit geval werd als reden opgegeven dat ‘het verzamelen van de gevraagde informatie en de interdepartementale afstemming veel tijd kost’.

Ondertussen heeft Forum voor Democratie deze week weer veel nieuwe vragenlijsten ingediend over de relatie van het kabinet met het WEF. “We blijven doorgraven. We moeten, koste wat het kost, dit globalistische en antidemocratische monster uit de kast en in de openbaarheid trekken,” schrijft Van Houwelingen. FVD blijft de vervlochten relatie tussen onze overheid en het WEF ontmaskeren, voegt Kamerlid Simone Kerseboom toe.

Rol van ons koningshuis

De vragen, deels vervolgvragen op basis van de beruchte ‘WEF Papers’ die eind vorig jaar zijn vrijgegeven en die werden verzwegen door de mainstream media, zijn hier te vinden. Ook over de rol van ons koningshuis binnen het WEF.

Eerder kon het WEF een door FVD opgevraagde notitie na drie maanden nog niet sturen. De partij kreeg ook geen toegang tot de Great Reset Portal. En bovendien negeert het kabinet Kamervragen van FVD over het toesturen van documenten over het WEF.


4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johannes
johannes
1 jaar geleden

Heel simpel denk aan eenvoud met alles wat er gebeurt. Totaal ineenstorting is hun wens en natuurlijk zijn zij onze redders. Ik heb het al verschillende malen gezegd we stevenen af op een wereldburger oorlog wat mij 55 jaar geleden gezegd is. Al mijn visioenen zijn uitgekomen dus ook deze komt er aan. Het enige wat telt is elkaar verbinden en hier in hun WEF laten stikken. We gaan een enorm monster zien die ruim 30 jaar er op voorbereid hebben.

Annette
Annette
1 jaar geleden

NATUURLIJK komt Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking met dit bullshitverhaal, dat ze de vragen niet op tijd kan beantwoorden.

DAT is ook helemaal niet de bedoeling. De hele Tweede Kamer met zijn volksvertegenwoordigers zit er in feite alleen nog maar als spek en bonen bij.

Voor een aantal is dat helemaal geen probleem. Dan denk ik aan ALLE Tweede Kamerleden van VVD, CDA, D66, Christen Unie, maar OOK PvdA en Groen Links.

ZIJ vinden het allemaal wel prima wat onze regering allemaal bekokstooft. Zij staan er gewoon vierkant achter, dat deze regering alles, maar dan ook alles kapot maakt in dit ooit zo mooie land.

De aap komt NU eindelijk uit de mouw. De regering kan niet meer verbloemen, dat zij overgenomen zijn door de machtswellustelingen van het World Economic Forum.

In 1940 werd Nederland bezet door Duitsland. Onze militairen hebben toen 5 dagen lang gevochten, maar toen Rotterdam zwaar werd gebombardeerd, kon de toenmalige regering niets anders doen dan zich overgeven.

Saillant detail: de koninklijke familie nam snel de benen: Juliana zat met de kinderen in Canada, Wilhelmina in Londen.

Anno 2022 zijn WIJ ook in oorlog. Dit keer is het alleen niet zó zichtbaar als in de veertiger jaren, maar daarmede nog véél gevaarlijker dan toen.

Dit kleine land met zijn bijna 18 miljoen inwoners is verkocht en verraden.

HOE krijgen wij het weer terug?

Ik heb de afgelopen jaren geprobeerd met familieleden te praten over de Great Reset en wat daarvan de bedoeling was.

Ik kreeg niets anders dan pek en veren en was niets anders dan een complotdenker.

Oh wat zou ik graag ongelijk hebben gehad. Dan had ik dat zonder meer toegegeven en was gaan juichen, dat ik het bij het verkeerde eind had.

Helaas komt nu alles, wat er al jarenlang wordt voorspeld, in een sneltreinvaart uit.

HOE kunnen wij die trein nog stoppen en de toekomst van ons nageslacht redden?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Kernpunten van het WEF zijn:

  1. Totale Controle over hun Kudde Goyim
  2. Absolute Wereldheerschappij
  3. Het Ruimen van 90% Useless Eaters
  4. De 10% overgebleven Goyim mogen dienen als intens gelukkige Slaven zonder eigendom

ons Koningshuis vertegenwoordigt verder geen enkele rol binnen het WEF, om de doodeenvoudige reden dat we sinds Wilhelmina in 1940 als een Rat het Zinkende Schip de Hollandia verliet & daarmee Troonsafstand deed, geen Koningshuis meer hebben….wef…wef…wef….Kan iemand ervoor zorgen dat die Zelenskyy-Chihuahua alsjeblieft voor één seconde z’n muil houdt? Hij bijt voortdurend zijn eigen WEF-Nazi-PuppetMasters, geef dat beest een muilkorf…In zijn wereld vol Psychotische waandenkbeelden denkt Zelenskyy dat het Westen elk Befehl van hem klakkeloos zal uitvoeren…terwijl die Chihuahuas juist naar zijn Baasjes zou moeten luisteren…Westerse Puppeticians beginnen Zelenskyy meer dan spuugzat te worden, hij heeft zijn Limiet inmiddels ver…héél erg Ver overschreden…Door zijn eindeloze opdringerigheid kunnen ze hem inmiddels missen als Kiespijn…Hij valt al die Westerse Puppeticians voortdurend Lastig met allerlei opdringerige verzoekjes…Langzaam maar zeker komen das Viertes Euro-Reich Puppeticians erachter dat ze met hem een Monster als huisdier in huis hebben genomen, die een gevangene is van zijn eigen illusies…Het WEF, Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, das Viertes Euro-Reich & de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie geven elkaar nu de Schuld van hun volkomen mislukte OekroNazië-PSYOP….omdat ze zich allemaal realiseren dat dit een reddeloos verloren zaak is….einde oefening voor die Globalisten met hun Unipolaire Wereldheerschappij….

https://youtu.be/KKtofNBgSiU

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Gelukkig gaan we eerlijke antwoorden krijgen, beter te laat dan nooit.
Eerst even interdepartementaal afstemmen natuurlijk zodat iedereen geloofwaardige eerlijke antwoorden krijgt.
Dat is ook erg lastig en tijdrovend, onmogelijk lijkt me.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x