Homepagina » Het Complot » Vergeet Scientology, maak kennis met de Ordo Templi Orientis
Vergeet Scientology, maak kennis met de Ordo Templi Orientis

Vergeet Scientology, maak kennis met de Ordo Templi Orientis

Steeds meer celebrities komen er openlijk voor uit dat ze lid zijn van de Ordo Templi Orientis, een geheim genootschap dat zijn wortels heeft in de ordes van tempelieren van de twaalfde en dertiende eeuw.

Het genootschap is officieel in 1895 opgericht en kent de uit het Oosten meegebrachte geheimen en rituelen. 

De tempeliers hadden in Azië namelijk kennisgemaakt met geheime leren en tal van andere godheden. De leden van de Orde van de Oriëntaalse Tempel zijn bekend met de op seksuele magie gerichte rituelen van de Indiase tantra en vermengen deze met de occulte kennis en inwijdingen vanuit hun achtergrond van vrijmetselaars, rozenkruisers en theosofen.

Alziend oog

De orde werd opgericht door ‘profeet’ Aleister Crowley, die in 1875 in een rijke Britse familie werd geboren. Hij noemde zichzelf The Great Beast 666 en was een invloedrijk lid van verschillende occulte organisaties. Hij gaf onder meer les in bezweringen die boosaardige godheden kunnen opwekken.

Gitarist Jimmy Page nam vaak deel aan occulte magische rituelen en was zo bezeten door Crowley dat hij diens voormalige huis aan de oever van Loch Ness in Schotland kocht.

Ook rapper Jay-Z gebruikt geregeld beelden en citaten uit het werk van Crowley. Door t-shirts met de tekst ‘Do what thou wilt’ te dragen of Rihanna in te huren om een toorts vast te houden in zijn video’s – een verwijzing naar de Illuminati, een geheim genootschap vernoemd naar Lucifer of brenger van licht – bezorgt hij de orde veel publiciteit.

Zijn kledinglijn Rocawear bevat veel verwijzingen naar de Ordo Templi Orientis: het alziend oog in een driehoek, het oud-Egyptische oog van Horus en het hoofd van Baphomet, een godsbeeld van een vrouw met het hoofd van een bok dat door de tempeliers werd aanbeden.

Tentakels

Sommige onderzoekers stellen dat Jay-Z lid is van een geheime vrijmetselaarsbeweging die tentakels tot de hoogste regionen van de zakenwereld en de politiek zou hebben.

Voormalig FBI-agent Ted Gundersen, die onderzoek deed naar satanische kringen in Los Angeles, stelt dat de leer van Crowley over het oproepen van demonen ook menselijke offers veronderstelt. De orde telt over de hele wereld vele duizenden leden.

Op de piramide van de maçonische hiërarchie bevindt de Orde van de Oriëntaalse Tempel zich tussen de Oude en Primitieve Ritus Mephis-Misraïm en de Palladium, die net één tree onder de Illuminati staat. Bovenaan de piramide prijkt Aln Soph Aur, oftewel de grote architect van het universum, die de vrijmetselaars zien als Lucifer.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • #kefashan schreef:

  (vervolg)

  De Ziel zelf begrijpt de taal van stilte die door het Licht gesproken wordt (heb ik ergens gelezen). Die taal heet ‘Liefde’. En het Licht is de vorm waarin ‘de Keizer’ zich in ons universum uitdrukt. (“Sommige” mensen noemen de Keizer JaHWeH, of Al Lah, of God.)

  Ik kan bewijzen dat er een hogere intelligentie bestaat: ik ben namelijk zo dom dat ik me geen voorstelling kan maken van een gekromde 4de dimensie -al of niet uitdijend- binnen een 5de dimensie. Natuurkundige wiskundigen kunnen het wel berekenen, maar niet begrijpen met ‘de wormpjes’ in hun hoofd, met dat edele brein. Als er een ‘wezen’ is die het wel kan begrijpen… dan is dat best wel knap.

  Nu ja, dit zal wel weer filosofisch geleuter gevonden worden. Laat ik mijn brutale mond maar houden 🙂 misschien ben ik wel de gedescendeerde Godheid zelve, die al descenderend aangekomen in de 4de dimensie – in dé tijd wellicht, ónze tijd sinds de ‘oerknal’ – vergeten is waar die net – voor die knal – ook al weer over droomde. Ik vergeet mijn dromen ook altijd enkele seconden nadat ik ontwaakt ben uit dromenland. Het zij zo.

  1 likes
 • kalkin avatar schreef:

  illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

  en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.

  0 likes
 • Blup schreef:

  [quote name=”kalkin avatar”]illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

  en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.[/quote]

  Als ik je reactie zo lees, wat je over jezelf verteld en wat je inhoudelijke reactie op het artikel is, je beter kunt zeggen dat je je op een pad naar verlichting bevind. Een pad, niet eens hét pad. Je bent onderweg.

  0 likes
 • Peterhs schreef:

  [quote name=”kalkin avatar”]illuminatie betekent in latijns dat je verlicht bent. en ik ben het, dus ik ben illuminated…

  en in heel veel soorten muziek hoor je dat ze zinge/rappe/spele dat ze de verlichte zijn.. tevens ben ik in een avatar gaan staan die mij dagelijks snachts deed ontwake in meditatie met uiteindelijk verlichting. erna nooit meer wat ervaren kwa spiritualiteit.[/quote]
  In mijn ogen ben jij niet meer dan gewoon van het padje afgeraakt.
  Snuif en spuit eens iets minder, dan krijg je weer een betere kijk op de echte wereld.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Pppfftt moe word je hier van die Psychopaat Crowley hij was het ook die demonen naar beneden kon halen deed dieren opofferen .Zijn woning was zo negatief dat als je er van daag nog zou komen dat je het nog voelt .Met zijn 80 jaar heeft hij nog bij een vrouw een kind gemaakt .En opgestegen ja kan ben je demon meer niet niet om groot op te gaan .Want er komt een tijd dat je toch uw prijs gaat betalen ook al zijn er mooie beloften gedaan eens komt een tijd dat ook deze beloften gedaan zijn en word je net zo goed slachtoffer van al de anderen rest .War ben je dan ??? nergens donker ,vochtig en ruikt naar rot vlees daar ben je dan de op gestegen meester .Er bestaan maar 4 goede engelen die kennen wij allemaal daar kun je op rekenen vertrouw geen meester het zijn gewoon ….demonen .

  0 likes
 • hetzalwel schreef:

  0 #1 kalkin avatar
  iedereen is verlicht.of je er nu bewust van bent of niet.

  0 likes
 • kalkin avatar schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]0 #1 kalkin avatar
  iedereen is verlicht.of je er nu bewust van bent of niet.[/quote]
  dat is zeker waar, maar ik ben toen ik 10 was ontwaakt in een gouden bol vol met ogen… dat is verlicht! its sleeping in all of uu…

  0 likes
 • Maarten schreef:

  Aleister Crowley, grootvader van George W Bush…volgens “geruchten”had hij zelf contact met Hitler.

  0 likes
 • rhiannon schreef:

  @ catharina r

  crowly een kind verwekt op zijn 80e? hij overleed op zijn 72e als heroïne-junk. das dan enorm knap, maar dat heb je met duivels zaad hè?

  0 likes
 • kalkin avatar schreef:

  [quote name=”Catharina R”]Pppfftt moe word je hier van die Psychopaat Crowley hij was het ook die demonen naar beneden kon halen deed dieren opofferen .Zijn woning was zo negatief dat als je er van daag nog zou komen dat je het nog voelt .Met zijn 80 jaar heeft hij nog bij een vrouw een kind gemaakt .En opgestegen ja kan ben je demon meer niet niet om groot op te gaan .Want er komt een tijd dat je toch uw prijs gaat betalen ook al zijn er mooie beloften gedaan eens komt een tijd dat ook deze beloften gedaan zijn en word je net zo goed slachtoffer van al de anderen rest .War ben je dan ??? nergens donker ,vochtig en ruikt naar rot vlees daar ben je dan de op gestegen meester .Er bestaan maar 4 goede engelen die kennen wij allemaal daar kun je op rekenen vertrouw geen meester het zijn gewoon ….demonen .[/quote]

  al die buddha’s en engelen woorden wel afgebeeld met een halo.

  ik heb de mijne gezien.
  en dat begon met een energy lichaam die in me incarneerde toen ik 2 jaar was, op me 10e zag ik me halo. en daar bleef het bij. en ik voel me echt geen demoon. ben poeslief voor iedereen ^^

  0 likes
 • Abel schreef:

  Het is wel even goed dat deze satanische fundamenten van de westerse maatschappij worden ontmaskerd.

  0 likes
 • Linda schreef:

  En trouwens, was nooit zo scientology-gericht. Wat moet ik vervangen? Ik voel totaal geen aansluiting bij, zoals zij zich zo graag noemen ‘celebs’. Wel voor zichzelf, maar echt niet voor mij. Good luck toe ze.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Maarten”]Aleister Crowley, grootvader van George W Bush…volgens “geruchten”had hij zelf contact met Hitler.[/quote]
  De opa van Bush is oorspronkelijk een duitser en heete Scherf.De vader van Buch sr,is ook in Duitsland geboren.Dus hun namen zijn vals ze heten SCHERF.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Maarten”]Aleister Crowley, grootvader van George W Bush…volgens “geruchten”had hij zelf contact met Hitler.[/quote]
  De grootvader heeft inderdaad met Hitler samengewerkt de grootvader Buch leverde het gas voor de concentratie kampen.Ook kent de grootvader Buch in iedergeval Mengeler.Mengeler is naar Amerika gegaan na de oorlog en heeft expirimenten daar verder uitgevoerd Mind control mensen geimplanteert en werkte ook voor de CABAl Elite Rotschields enz,

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  [quote name=”rhiannon”]@ catharina r

  crowly een kind verwekt op zijn 80e? hij overleed op zijn 72e als heroïne-junk. das dan enorm knap, maar dat heb je met duivels zaad hè?[/quote]
  Maakt niet uit bewijzen van spreken hij was oud in ieder geval .ouwe zak dat was het meer niet een gek bovenste plank en dat de dames hier niet tegen kunnen is hun probleem niet de mijne .al die onzin van op gestegen dit en dat wij zijn gewone mensen die een gaven hebben en als men zich zo noemt denkt dan dat deze god is wij zijn wel god maar niet die god waar je niet voor uit moet geven onzin .

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  [quote name=”kalkin avatar”][quote name=”hetzalwel”]0 #1 kalkin avatar
  iedereen is verlicht.of je er nu bewust van bent of niet.[/quote]
  dat is zeker waar, maar ik ben toen ik 10 was ontwaakt in een gouden bol vol met ogen… dat is verlicht! its sleeping in all of uu…[/quote]
  Je kunt je maar beter bij hun aan sluiten als jij je zo voelt …satan kan mensen toch zo goed bijinvloeden maar ja makkelijk voor hem de ENGEL van het meeste LICHT .ga zeker boven ons zweven dan ben je altijd beter zeg maar oke voorts mag iedereen een mening hebben

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  [quote name=”rhiannon”]@ catharina r

  crowly een kind verwekt op zijn 80e? hij overleed op zijn 72e als heroïne-junk. das dan enorm knap, maar dat heb je met duivels zaad hè?[/quote]
  En ga jij hier groot mee ? ga maar eens beter op onder zoek hij was stok oud toen hij een baby verwerkten bij zo een gek wijf want die zijn er altijd al geweest ga eens onderzoek doen kijken wat je dan nog te zeggen heeft .

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]0 #1 kalkin avatar
  iedereen is verlicht.of je er nu bewust van bent of niet.[/quote]
  zal wel daarom dat er zo veel geweld hier is ze zijn er maar kijken liever toe zo als Kalkin .dan hadden wij toch al lang hulp gehad als er zo veel verlicht waren . ze doen niks laat maar eens zien dan …ik verwacht een wonder want ja zo word er in eens gepraat

  0 likes
 • sancha schreef:

  Ik zie het zo.

  Of je het nu hebt over Scientology of over Ordo Templi Orientis of over de katholieke kerk… het is en blijft religie. Elke religie, welke dan ook, staat voor mij voor sekte.
  Sekte’s hersenspoelen je. Beperken je in je zijn. Ik denk daarbij aan intimidatie, afpersing en chantage.

  Eruit stappen is moeilijk.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Is dit niet bij mensen al lang duidelijk ? Dat er nogal wat flauwe geheime genootschappen bezig zijn met dezer zaken ??

  0 likes
 • Morningstar schreef:

  [quote name=”sancha”]Ik zie het zo.

  Of je het nu hebt over Scientology of over Ordo Templi Orientis of over de katholieke kerk… het is en blijft religie. Elke religie, welke dan ook, staat voor mij voor sekte.
  Sekte’s hersenspoelen je. Beperken je in je zijn. Ik denk daarbij aan intimidatie, afpersing en chantage.

  Eruit stappen is moeilijk.[/quote]

  Uit de katholieke kerk stappen is helemaal niet moeilijk, maar juist belachelijk eenvoudig.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Ik geloof in helemaal niemand, behalve in mezelf.Wel zo gemakkelijk dan je laten hersenspoelen,indoctrineren,en je geld laten afnemen, door een kliekje tuig.Uit fantasia land!!!!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Maarten”]Aleister Crowley, grootvader van George W Bush…volgens “geruchten”had hij zelf contact met Hitler.[/quote]
  De opa van Bush is oorspronkelijk een duitser en heete Scherf.De vader van Buch sr,is ook in Duitsland geboren.Dus hun namen zijn vals ze heten SCHERF.[/quote]Eeeeuh dat zijn internetgeruchten, nooit bewezen of hard gemaakt.

  Ik weet dat jij zonder iets te controleren direct zaken aanneemt maar bovenstaand gerucht is niet meer dan een gerucht.

  0 likes
 • Boyke schreef:

  [quote name=”sancha”]Ik zie het zo.

  Of je het nu hebt over Scientology of over Ordo Templi Orientis of over de katholieke kerk… het is en blijft religie. Elke religie, welke dan ook, staat voor mij voor sekte.
  Sekte’s hersenspoelen je. Beperken je in je zijn. Ik denk daarbij aan intimidatie, afpersing en chantage.

  Eruit stappen is moeilijk.[/quote]
  Nou verleden jaar had ik hier ook op gereageerd en er waren toch vrouwen die deze man gelijk gaven ….. mischien dat deze vrouwen ook zijn tarot gebruiken ? Maar zelfs het tarot is niet te vertrouwen deze vrouwen kunnen misschien hier ook niet veel aan doen … En hij heeft wel op latere leeftijd een kind gekregen dus hou je niet voor de dommen ieder een weet hier van Catharina R heeft hier wel een punt .Waarom zijn er ook mensen die zich naar een Engel noemen dit zijn ze toch niet ik snap het wel dit is zweverig ik zou hier als ik een consult bij wil niet eens naar toe gaan …voorts geloof ik best van hun kunnen maar er is een grens dit maakt het paranormalen wel belachelijk .en natuurlijk zijn er ook eerlijke mensen bij die goed zijn …Wij zien toch ook niet een agent die half als een pipo gekleent rond loopt …denk daar eens over na .

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  Haha, die Aleister. Zijn ‘zwarte magie’ was alleen maar een masker om zijn geloof in de liefde te maskeren: Love is the law, love under will. Aleister is een soort Bor de Wolf: “Aooeoeoew, ik ga wel naar het enge bos!”

  Nee, als je echt de band met je ziel wilt verbreken, moet je zes stappen volgen die Aleister niet volgde. Met 100% overtuiging volgen, want anders werkt het niet.
  Stap 1. Volledig geloven: “Ik ben mijn brein”.
  Stap 2. Volledige ontkenning van het bestaan van een Ziel.
  Stap 3. Volledig bevestiging van eigen superioriteit. Wat betekent: “Alles is mijn bezit, dat anderen iets bezitten respecteer ik niet, en ik beslis eventueel over leven en dood van al die minderwaardige schepselen.
  Stap 4. Volledige overtuiging van het ‘feit’: “De Liefde bestaat niet.”
  Stap 5. …weet ik niet meer.
  O ja: de volledige ontkenning van een hoger wezen, een God, als ik me niet vergis.
  En Stap 6 is me niet verteld.

  Want als je over deze stappen nadenkt, over deze processen en hoe diep ze moeten gaan, hoe overtuigd je ervan moet zijn… dan trek je automatisch de aandacht van denkvermogens die streven naar de perfecte verbreking van de draad naar ‘de Ziel’: remote viewers die je liever niet tegen wilt komen.

  Wat is ‘de Ziel’ in dit verhaal? Het Ware Zelf waarvan (bijvoorbeeld) de Bhagavad Gita spreekt. Bij de sjamanen communiceert de Ziel door een vorm aan te nemen als totemdier. Dat kan een panter zijn. Of een havik. Of een regenboogvis. (wordt vervolgd)

  0 likes
 • sancha schreef:

  [quote name=”Morningstar”]
  Uit de katholieke kerk stappen is helemaal niet moeilijk, maar juist belachelijk eenvoudig.[/quote]

  Morningstar toen ik me liet uitschrijven ging dat niet ala minuut. Kostte heel wat moeite. Net zoals je hier kunt zien; http://www.stapuitdekerk.nl/

  Ik moest 6 brieven schrijven en alle 6 voorzien van een kopie van mijn identiteitsbewijs. Zodat men nooit kon zeggen dat ik ze niet had verstuurd stuurde ik ze alle 6 per aangetekend.

  – gemeentelijke basisadministratie
  – administratie kerkgenootschap
  – doopregister in de parochie waar ik werd gedoopt en dat was moeilijk omdat die parochie niet
  meer bestaat
  – de parochie waar ik nu woon
  – stichting interkerkelijke ledenadministratie
  – bisdom van mijn provincie

  Per 16 januari 2013 zou het uittreden uit de kerk inderdaad gemakkelijker gemaakt worden.

  Op 8 januari was er zelfs nog een Tilburgse pastoor (Harm Schilder) die ”afvalligen” met foto en naam wilde ophangen in de kerk.

  0 likes
 • Johannes schreef:

  Wij hebben de A-team nodig om dit op te lossen. Waar zijn hannibal smith, Murdock, face en B.A. Baracus?

  Als er onrecht is dan vraag je om hen!

  0 likes
 • kalkin avatar schreef:

  [quote name=”Catharina R”][quote name=”hetzalwel”]0 #1 kalkin avatar
  iedereen is verlicht.of je er nu bewust van bent of niet.[/quote]
  zal wel daarom dat er zo veel geweld hier is ze zijn er maar kijken liever toe zo als Kalkin .dan hadden wij toch al lang hulp gehad als er zo veel verlicht waren . ze doen niks laat maar eens zien dan …ik verwacht een wonder want ja zo word er in eens gepraat[/quote]
  wil je dat ik oorlog ga voeren dan en iedereen berecht?
  is er iemand in de 2e kamer die ook maar een klein beetje verlicht/ontwaakt is?
  plus een tiefus verleden heeft?
  wat een geweldig systeem leven we in!

  het licht van de vader(ontwaakt),de zoon (we zijn allemaal kinderen gods), en de heilige geest.

  citaat krishna: Hoewel ik ongeboren ben, eeuwigdurend, en ik Heer van alles ben, kom ik naar mijn domein en word ik door mijn wonderlijke macht geboren. Als de rechtvaardigheid zwak is en vervaagt en de onrechtvaardigheid trots juicht, dan zal mijn geest zich op aarde verheffen. Om de redding van die goed zijn, om de vernietiging van het kwade in de mens, om de vervulling van het koninkrijk der rechtvaardigheid! Hij die mijn goddelijke geboorte en offer kent, zal als hij zijn sterfelijke lichaam verlaat, niet meer sterven, omdat hij die in de waarheid leeft naar mij komt”

  ik bleef niet in me bed ligge. maar ging erin staan. 2/3 jaar jong.

  0 likes
 • Catharina R schreef:

  Kalkin ik heb het niet over oorlog voeren laat dit aub maar uit er is al oorlog genoeg .het gaat er om dat wij mensen moeten op passen dat wij niet door satan de engel van het licht in de maling worden genomen hij met zijn demonen .En je moet dit kunnen bewijzen dat je ongeboren ben …Hier word veel te veel over geroepen ik ben dit en ik ben dat maar dit moet je kunnen bewijzen .Mensen moeten niet zeggen dat ze lichtwerkers zijn het kan net zo goed lucifer zijn dat is ook licht begrijp je me …Oorlog voeren is niet in me mond gekomen .En ik kom misschien wel hard over maar ik hoop dat je me begrijp mensen moeten niet met gavens sollen en hun maar een naam van een meester of noem maar op geven want ik vind dat men dan slecht bezig is .

  0 likes
 • WakkerDier schreef:

  Kefashan

  Ik ken je zeer waarschijnlijk niet persoonlijk maar ik hou van je denkwijze!

  —————————————–

  Niemand heeft de antwoorden, de antwoorden maak je zelf. Goed of slecht bestaat niet, het is een kwestie van perspectief.

  Ik geloof dat wij hier op aarde zijn om de liefde te leren ervaren, liefde is overal en in allerlei vormen, maten en dieptes.

  Bij liefde hoort vergiffenis

  Ik vergeef de “Duivel” (die net als “God” in mij woont) dat Het mij probeert naar de donkere kant van de streep te trekken, net als dat ik “God” vergeef dat Het mij naar de lichte kant van de streep wilt trekken. Als mens kun je gelukkig je eigen keuzes maken en ik pik graag van alle walletjes dingen mee waar ik denk dat ik wat mee kan.

  Op deze manier kan ik blijven balanceren op het gouden randje wat door het midden van de dualiteit is getrokken, onderweg naar wat voor dimensie dan ook.

  Als je jezelf echt goed kent en je weet wat echt belangrijk is in het leven weet je dat je precies hetzelfde bent als alle andere mensen. Je hebt misschien andere interesses en denkpatronen maar ieder mens wilt zich geliefd voelen, ieder mens heeft mensen nodig die om je geven, ieder mens kan lachen en we moeten allemaal voedingsstoffen tot ons nemen om te kunnen overleven.

  Stel je open op en respecteer je mede-Jij’s.

  Dit is MIJN waarheid en ik vergeef je 😉 als je er anders over denkt.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Crowley het mislukte brein (abynormaal)beter gezegd .Hij dacht het beest te zijn . Wat hij niet was een gek dat wel en had ook wel macht .zo zijn er nog meer die zo gek waren kijk maar eens naar Markies de sado , mengelen en nog meer mensen waar van het brein ziek was en nooit geholpen is geweest .Een goed voorbeeld hebben die mensen niet .

  0 likes
 • epimetheus schreef:

  Als je uit de katholieke kerk wilt stappen is het het simpelst om je te laten excommuniceren. Dat doe je door een aangetekende brief naar het bisdmo te sturen) waarin je een reden geeft voor de excommunicatie. Dus geloofsafval, formele ketterij, een schisma of een abortus bijvoorbeeld. Spugen op een hostie in de kerk schijnt ook genoeg te zijn. De Kerk zal dan zelf actie moeten ondernemen en je hoeft er zelf niet verder achter aan. Overigens is lid worden van de OTO ook voldoende reden om ge-excommuniceerd te worden.

  0 likes
 • Brigitte Michels schreef:

  Als kenner van het werk van de OTO en zelf “bijna” oprichter (1 van de 2) van een nieuwe pronaos hiervan in Nederland in 2005 , kan ik laten weten dat het allemaal heel erg meevalt en wanneer je de lessen en boeken grondig leest en ten uitvoer brengt zal je zien dat het spiritueel is en middels de kwantum Fysica werkt. Lees eens het werk van en over de OTO en de Golden Dawn. Het is niet duivels.
  Bovendien was in die tijd de media ook niet al te mild over de personen binnen de OTO.
  Ik ken de voors en tegens , maar een oordeel kun je pas vellen als je je erin verdiept hebt.
  Initiation into the Golden Dawn is een aanrader om te lezen.
  En rare ideeën vind je terug onder elke bevolkingsgroep en onder elke geloofsovertuiging

  0 likes
 • Brigitte Michels schreef:

  Mensen zijn dan ook vaak bang voor alles en iedereen die anders is en anders denkt.
  Regeringen ook , die zitten niet te wachten op mensen die zelf kunnen denken.
  Kijk maar naar Franz Bardon , een magiër die de moeite waard is om genoemd te hebben. Hij werd door Loge 99 en Hitler achterna gezeten , omdat hij te machtig was. Het is niet altijd zomaar dat een loge of Pronaos ondergronds te werk gaat.

  0 likes
 • Zimaru schreef:

  Volgens mij is de reactie van Brigitte nog het meest zinvol.

  Er zijn jammer genoeg veel lokale spin-offs van de OTO, die soms weinig met de OTO te maken hebben. Zo had de satanskerk een sexclub met de naam OTO ergens in de jaren 80 in Amsterdam (Lammers, als hogepriester, trad nog wel eens op een een filmpje van de tv piraten: radio Einstein). Vrij bier, maar een toegangsprijs van 1 gulden per 2 minuten; snel doordrinken dus. Overigens wel een interessante bibliotheek.

  OTO en GD hebben niets van doen met satanisme. Veel metafysica, filosofie en inderdaad kwantumfysica (observationele theorieën).

  Gelukkig staan in de meeste boeken kleine opzettelijke weeffouten, zodat de gemiddelde leek niet veel kan verprutsen.

  0 likes
 • Dorua schreef:

  [quote name=”Brigitte Michels”]Als kenner van het werk van de OTO en zelf “bijna” oprichter (1 van de 2) van een nieuwe pronaos hiervan in Nederland in 2005 , kan ik laten weten dat het allemaal heel erg meevalt en wanneer je de lessen en boeken grondig leest en ten uitvoer brengt zal je zien dat het spiritueel is en middels de kwantum Fysica werkt. Lees eens het werk van en over de OTO en de Golden Dawn. Het is niet duivels.
  Bovendien was in die tijd de media ook niet al te mild over de personen binnen de OTO.
  Ik ken de voors en tegens , maar een oordeel kun je pas vellen als je je erin verdiept hebt.
  Initiation into the Golden Dawn is een aanrader om te lezen.
  En rare ideeën vind je terug onder elke bevolkingsgroep en onder elke geloofsovertuiging[/quote]
  Ik heb ooit een tweedehands boek gekocht van meneer Crowley (bij de Slegte), The Equinox, volume III. Was best wel duur. Ik moet tot mijn schande bekennen dat ik er nog niet aan toe gekomen ben het te lezen.

  Weet u ook of ‘Haré Krishna devotee’ Roger Terrence Crowley (overleden in 2007) familie is van Aleister? Ik durfde het hem vlak voor zijn dood niet te vragen (heb hem eenmalig ontmoet)… http://goo.gl/1mWzZ

  0 likes
 • Brigitte Michels schreef:

  [quote name=”Dorua”[/quote]
  Ik heb ooit een tweedehands boek gekocht van meneer Crowley (bij de Slegte), The Equinox, volume III. Was best wel duur. Ik moet tot mijn schande bekennen dat ik er nog niet aan toe gekomen ben het te lezen.

  Weet u ook of ‘Haré Krishna devotee’ Roger Terrence Crowley (overleden in 2007) familie is van Aleister? Ik durfde het hem vlak voor zijn dood niet te vragen (heb hem eenmalig ontmoet)… http://goo.gl/1mWzZ%5B/quote%5D

  Hallo Dorua ,

  Om eerlijk te zijn weet ik niet of zij familie van elkaar zijn.De mogelijkheid bestaat, Aleister Crowley kwam in meerdere landen. Misschien is het boek dat je bij de Slegte gekocht hebt een moeilijk boek om even door te lezen, het licht er natuurlijk aan hoe ver je geschoold bent op dit gebied.Wat makkelijker leesmateriaal is bijvoorbeeld Magical diaries of Aleister Crowley en Magick in Theory and Practice.
  Verder zijn de werken van Israel Regardie en Dion Fortune goed te lezen en te beoefenen. Wederom geen satanische werken ,maar veel kennis om jezelf te ontwikkelen.
  Wel gek overigens is dat Roger Terrence Crowley ook een zelfde negativiteit om zich heen droeg. Het lijkt bijna op Karma m.b.t. de naam Crowley!
  Hoewel Vivian Crowley ,(uit de Wicca ) niet zulke negatieve berichtgevingen op haar naam heeft staan.
  Wel zijn ze allen spiritueel…

  0 likes
 • Brigitte Michels schreef:

  Even een opmerking naar de beroemdheden en hun lidmaatschap van diverse ordes op de wereld , het is natuurlijk gek dat zij dat altijd van de daken moeten schreeuwen , omdat dit soort ordes allereerst zijn opgericht om leden zichzelf te laten ontwikkelen,spiritueel te groeien.
  Dat gaat gepaard zonder de hele wereld te laten weten wat je allemaal doet, want dan staat het ego wel heel erg voorop.
  Het lijkt soms meer op een statement welke zij maken , meer dan dat ze werkelijk beoefenaars zijn van de orde die zij aan lijken te hangen.
  In Nederland heet dat een Papier lidmaatschap , dat is iemand die wel lid is, maar eigenlijk nooit ergens opduikt in een loge/chapter of pronaos.

  0 likes
 • rex1983 schreef:

  Oh dus deze leer eist menselijke offers nou nou wat wonderbaarlijk, tussen haakjes de originele bijbel eist dat ook (Het oude testament en de apocrypha.)

  0 likes
 • Brigitte Michels schreef:

  [quote name=”rex1983″]Oh dus deze leer eist menselijke offers nou nou wat wonderbaarlijk, tussen haakjes de originele bijbel eist dat ook (Het oude testament en de apocrypha.)[/quote]

  Waar haal je dat vandaan precies , die offers , en hoe zie je dat: in het in werkelijkheid offeren óf in de spirituele zin offeren : een offer brengen voor iets beters , om een beter leven te vergaren d.m.v. kosmische / sprituele kennis?

  0 likes
 • rex1983 schreef:

  [quote name=”Brigitte Michels”][quote name=”rex1983″]Oh dus deze leer eist menselijke offers nou nou wat wonderbaarlijk, tussen haakjes de originele bijbel eist dat ook (Het oude testament en de apocrypha.)[/quote]

  Waar haal je dat vandaan precies , die offers , en hoe zie je dat: in het in werkelijkheid offeren óf in de spirituele zin offeren : een offer brengen voor iets beters , om een beter leven te vergaren d.m.v. kosmische / sprituele kennis?[/quote]
  http://www.evilbible.com/Ritual_Human_Sacrifice.htm Alsjeblieft en niet meteen oordelen maar eerst lezen, sta open voor elk commentaar die u er op heeft . En lees het oude testament maar eens ( en dan bedoel ik niet de tig keer herschreven versie van de King James Bijbel) en dat haal ik niet alleen uit deze site mijn eigen vader is Rooms Katholiek opgevoed en heeft het oude en nieuwe testament thuis staan plus een bijbel uit 1800 nog wat ( kweet het preciese jaartal niet meer)

  0 likes
 • rex1983 schreef:

  [quote name=”Brigitte Michels”][quote name=”rex1983″]Oh dus deze leer eist menselijke offers nou nou wat wonderbaarlijk, tussen haakjes de originele bijbel eist dat ook (Het oude testament en de apocrypha.)[/quote]

  Waar haal je dat vandaan precies , die offers , en hoe zie je dat: in het in werkelijkheid offeren óf in de spirituele zin offeren : een offer brengen voor iets beters , om een beter leven te vergaren d.m.v. kosmische / sprituele kennis?[/quote]
  [quote name=”Brigitte Michels”][quote name=”rex1983″]Oh dus deze leer eist menselijke offers nou nou wat wonderbaarlijk, tussen haakjes de originele bijbel eist dat ook (Het oude testament en de apocrypha.)[/quote]

  Waar haal je dat vandaan precies , die offers , en hoe zie je dat: in het in werkelijkheid offeren óf in de spirituele zin offeren : een offer brengen voor iets beters , om een beter leven te vergaren d.m.v. kosmische / sprituele kennis?[/quote]
  En ik bedoelde idd in Werkelijkheid offeren.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >