Mens en Dier

Janet Ossebaard (Fall Cabal) al weken vermist, gevreesd wordt voor zelfmoord

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Sinds enkele weken is Janet Ossebaard vermist, schrijft David Sorensen van de website Stop World Control. Het ging geruime tijd niet goed met Janet en enkele weken geleden vertrok ze met de boodschap dat ze uit het leven zou stappen.

Samen met voormalig rechercheur Cyntha Koeter werkte ze aan de reeks The Fall of the Cabal (de val van de cabal). In deze reeks documentaires ontmaskeren ze de satanische elite, die achter de schermen aan de touwtjes van alle regeringen en grote bedrijven trekt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze lieten zich daarbij inspireren door de militaire operatie Q, die mensen wereldwijd opriep om onderzoek te doen en de extreme misdaden van deze elites te ontmaskeren.

Deel 1:

Als een complottheorie afgedaan

In The Fall of the Cabal wordt uitgelegd hoe alles in onze wereld bedrog is, en hoe we allemaal voorgelogen worden door een extreem rijke en zeer satanische groep mensen die op subtiele wijze de mensheid manipuleert, licht Sorensen toe.

“Dat werd altijd als een complottheorie afgedaan, maar deze twee dames presenteerden duizenden bewijzen, onweerlegbaar, verifieerbaar, en buitengewoon zorgvuldig gedocumenteerd.”

De reeks werd door miljoenen mensen bekeken op YouTube, dat censuur begon toe te passen. Ze zochten hun toevlucht tot BitChute en Telegram, waar ze hun missie bleven voortzetten.

Wilde verhalen

Janet ging al enkele jaren gebukt onder emotionele uitputting en de laatste maanden werd alles haar te veel, weet Sorensen. Na een zoveelste noodgedwongen verhuizing was de levenslust verdwenen. Twee weken geleden is ze vertrokken, zonder geld, zonder bezittingen, zonder haar honden, met de boodschap dat ze uit het leven zou stappen.

Cyntha schrijft op Telegram dat op Facebook wilde verhalen over Janet de ronde doen. “Geloof dit alsjeblieft niet! Janet is vermist en ik heb nog niets van of over haar gehoord. Ik trek daar zelf verder geen conclusies uit en vraag jullie datzelfde te doen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yekaterina
Yekaterina
2 maanden geleden

Verschrikkelijk 🙁

Domkop
Domkop
2 maanden geleden

Deze documentaire moet je wel gezien hebben, steengoede docu waar alles hapklaar uitgelegd wordt. Kan helpen om slapende mensen wakker te krijgen

Joost
Joost
2 maanden geleden

The Fall of the Cabal en de sequence of the Fall of the Cabal is een absolute must om te kijken ! Een van de beste documentaires ooit gemaakt !!!
Te zien op Bitchute.

Snappie nr 1
Snappie nr 1
2 maanden geleden

Heb het ook al gelezen idd ☹️ !!

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x