BuitenlandCorona

Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Attentie, attentie, het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt, zei organisator Michael Ballweg tijdens de gigantische demonstratie tegen de coronamaatregelen op zaterdag. “Ik heb de bondskanselier eind april al in een open brief laten weten dat het vrijheidsvirus erg besmettelijk is.”

“Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een pandemie die zich momenteel over heel Europa uitbreidt,” zei hij. “Where we go one we go all. Mijn eigen interpretatie: als we ons verenigen, dan ontstaat er een kracht die niet te stoppen is en die bergen kan verzetten. Voor mij staat Q voor het Engelse woord ‘Question’. Het is een groep vragenstellers die ons aanzet tot nadenken en het doen van onderzoek.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ballweg liet zich door Q inspireren en richtte de beweging Querdenken op, oftewel buiten het kader denken. “De beweging staat voor: zelf verantwoordelijkheid nemen, zelfbeschikking, liefde, vrijheid, vrede en waarheid!”

“We begonnen in april in Stuttgart met 180 demonstranten. Nu, 3,5 maand later, staan we in Berlijn en ik ben onder de indruk van de grote hoeveelheid mensen.” Volgens de laatste schattingen waren er zo’n 1,3 miljoen mensen op de been.

Er is geen coronapandemie

“Er is geen coronapandemie,” benadrukte Ballweg, waarna de aanwezige mensenmassa luid begon te juichen en te applaudisseren. Hij wees op een artikel in de krant Handelsblatt afgelopen week, waarin stond dat artsen en klinieken werktijdverkorting hebben aangevraagd voor meer dan 400.000 werknemers.

De Frankfurter Allgemeine Zeitung meldde daarnaast dat sommige begrafenisondernemers zo weinig opdrachten hebben dat ze om staatssteun hebben gevraagd.

“De bondsregering wilde de zorg niet overbelasten, maar de zorg is nu juist onderbelast. Daarom eisen we dat de coronamaatregelen worden opgeheven en dat de bondsregering aftreedt.”

Bekijk de indrukwekkende beelden hieronder:

[QUERDENKEN 711 – Wir für das Grundgesetz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Ook in Duitsland hebben ze de laatste maanden dus alle mensen met onderliggende problemen en oudjes opgeruimd

Cold_Shot
Cold_Shot
3 jaren geleden

And so it begins.. The great awakening of human kind 🙂

Piet
Piet
3 jaren geleden

Zullen de waarheidskopers niet blij mee zijn.

Hopelijk komen er ook meer demonstraties hier. Laatste was erg kleinschalig.

Heeft wel wat dat juist Duitse mensen nu opstaan tegen waarheidskopers (met WOII in gedachte).

Tony
Tony
3 jaren geleden

Heel indrukwekkend wat er in Berlijn gebeurde en hopelijk het begin van weer een vrije wereld waarin er sprake is van echte democratie. Politieke opruiming dus! Ik hoop dat vele besluiten wereldwijd zullen worden teruggedraaid en dat mensen, die wel ziek zijn, de hulp krijgen die zij verdienen.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x