Homepagina » Buitenland » Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’
berlijn
Foto: YouTube/QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz

Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’

Attentie, attentie, het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt, zei organisator Michael Ballweg tijdens de gigantische demonstratie tegen de coronamaatregelen op zaterdag. “Ik heb de bondskanselier eind april al in een open brief laten weten dat het vrijheidsvirus erg besmettelijk is.”

“Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een pandemie die zich momenteel over heel Europa uitbreidt,” zei hij. “Where we go one we go all. Mijn eigen interpretatie: als we ons verenigen, dan ontstaat er een kracht die niet te stoppen is en die bergen kan verzetten. Voor mij staat Q voor het Engelse woord ‘Question’. Het is een groep vragenstellers die ons aanzet tot nadenken en het doen van onderzoek.”

Ballweg liet zich door Q inspireren en richtte de beweging Querdenken op, oftewel buiten het kader denken. “De beweging staat voor: zelf verantwoordelijkheid nemen, zelfbeschikking, liefde, vrijheid, vrede en waarheid!”

“We begonnen in april in Stuttgart met 180 demonstranten. Nu, 3,5 maand later, staan we in Berlijn en ik ben onder de indruk van de grote hoeveelheid mensen.” Volgens de laatste schattingen waren er zo’n 1,3 miljoen mensen op de been.

Er is geen coronapandemie

“Er is geen coronapandemie,” benadrukte Ballweg, waarna de aanwezige mensenmassa luid begon te juichen en te applaudisseren. Hij wees op een artikel in de krant Handelsblatt afgelopen week, waarin stond dat artsen en klinieken werktijdverkorting hebben aangevraagd voor meer dan 400.000 werknemers.

De Frankfurter Allgemeine Zeitung meldde daarnaast dat sommige begrafenisondernemers zo weinig opdrachten hebben dat ze om staatssteun hebben gevraagd.

“De bondsregering wilde de zorg niet overbelasten, maar de zorg is nu juist onderbelast. Daarom eisen we dat de coronamaatregelen worden opgeheven en dat de bondsregering aftreedt.”

Bekijk de indrukwekkende beelden hieronder:

[QUERDENKEN 711 – Wir für das Grundgesetz]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eelke Piers schreef:

  Ook in Duitsland hebben ze de laatste maanden dus alle mensen met onderliggende problemen en oudjes opgeruimd

  0 likes
  • Louise schreef:

   Ja Eelke ziehier het probleem, alleen in Nederland zijn er in 2025 bijna 4 mljn 65 en ouder mensen. Tel de rest van de EU erbij……
   WW 2 valt in het niet…….

   0 likes
 • Cold_Shot schreef:

  And so it begins.. The great awakening of human kind 🙂

  0 likes
  • De Wilde Luizen schreef:

   De beweging wordt groter en groter. en het zandkorreltje wordt een woestijn.

   Oproep voor magneetplaat opschriften met Viruswaarheid en vrijheid

   Ik ben even aan het brainstormen geweest om wat spreuken op een magneetplaat te zetten, zodat we op de weg onze helden van Viruswaarheid in Europa en onszelf ook kunnen steunen en de bewustwording uitbreiden.

   Ik ben begonnen met een opzetje.

   Voor een aantal onder ons zullen deze spreuken zeer ouwbollig (cheesy) zijn.

   Ik ben zeer benieuwd welke geweldige woord kunstenaar een juweeltje van een spreuk kan verzinnen die alles waar “Viruswaarheid” en vrijheid voor staat, belichaamd.

   Nooit meer leugens. Het is de hoogste tijd voor Viruswaarheid.
   Je leven lang Spijt zonder onderzoek naar Viruswaarheid
   Ik steek mijn hoofd niet in het zand ik Bepleit Viruswaarheid.
   Transperantie en Eerlijkheid met Viruswaarheid.
   Dit is waarom ik Bigfarma Mijd en steun ik Viruswaarheid
   Er staat veel op het spel, dus Ik Strijd, voor Viruswaarheid.
   Ik ben, dus ik Pleit voor Viruswaarheid.
   Ik ga voor Eerlijkheid daarom steun ik Viruswaarheid.
   Geen bedrog maar Eerlijkheid daarom steun ik Viruswaarheid.
   Alle feiten op een Rij tttt, betuig ik mijn steun aan viruswaarheid
   Als is de leugen nog zo snel Viruswaarheid achterhaalt het wel.
   Punt nl
   Eerlijkheid en feiten in één tel? Bezoek dan Viruswaarheid.nl
   Eerlijkheid bestaat nog wel met Viruswaarheid.nl
   Transperatie bestaat nog wel met Viruswaarheid.nl
   Op zoek naar eerlijkheid in een tel? bezoek dan Viruswaarheid.nl
   Overig
   Wees geen Covidioot en leg de farmacriminelen bloot.
   tegen de leugen samenleving zeg ik nee! doe jij samen met mij mee?

   0 likes
   • Harrie H. Braam schreef:

    Hier ook een paar voorbeelden van spreuken t.b.v. een magneetplaat of drukwerk op kleding:

    Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!

    Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.

    Overheid = (r)overheid = leugens en bedrog = zo is het toch?!

    Hugo en co, en niet te vergeten de rest van de kamer- en kabinetscriminelen, ga rustig door met graven van jullie graf, dat bezorgd de wakkeren onder ons een rustige dag!

    Je hebt mensen met een plaat voor hun hoofd, zo dik als beton, maar in de politieke wereld is dit vervangen door een stuk behang, dat plakt maar ten dele, want de politici worden bang vanwege de Kracht, die eerlijkheid heeft, dus niet alleen Den Haag beeft, maar bestuurders uit het hele land leven momenteel met het angstzweet in hun handen, want zij voelen, dat het volk niet langer met zich laat sollen, dus één advies: stop met dollen, want de winnaars, als je hiervan wilt spreken, zijn al bekend: dat zijn mannen en vrouwen met een innerlijk talent, die hier normaal gesproken niet mee te koop lopen, maar in tijden van uiterste noodzaak, vechten zonder de waarde van LEVEN te hoeven beslechten!

    0 likes
  • Lawke schreef:

   WWGOWGA!

   0 likes
  • Hein schreef:

   Ik hoop het, de meeste…….

   0 likes
 • Piet schreef:

  Zullen de waarheidskopers niet blij mee zijn.

  Hopelijk komen er ook meer demonstraties hier. Laatste was erg kleinschalig.

  Heeft wel wat dat juist Duitse mensen nu opstaan tegen waarheidskopers (met WOII in gedachte).

  0 likes
  • Rob schreef:

   De laatste demonstratie op het malieveld was ‘geheel naar tevredenheid van de autoriteit’. De organisator riep zelf regelmatig de mensen op 1,5 meter afstand te houden. Het was dus een complete fail want als de autoriteit tevreden is is de demonstratie een mislukking. Dan kun je net zo goed thuis blijven. Ik zie in Nederland niet zomaar een volksbeweging komen zoals dat nu in Duitsland gaande is. Zolang men zich netjes aan de dwangmaatregelen houdt is een demonstratie zinloos. Ik heb al zo vaak het gevoel gehad dat Nederland iets mist. Vaak heb ik het gevoel gehad dat Nederland nog net zo machteloos is als toen de Nazies met hun oorlogsindustrie het land binnen viel. Toen was Nederland totaal machteloos en ik heb vaak het gevoel dat dat ‘volkstrauma’ er nog steeds in zit. Een ander aspect van de oorlog is er ook nog steeds: de NSB houding van mensen die hun eigen volk aan de vijand verraden. En de politie is de nieuwe gestapo.

   0 likes
 • Tony schreef:

  Heel indrukwekkend wat er in Berlijn gebeurde en hopelijk het begin van weer een vrije wereld waarin er sprake is van echte democratie. Politieke opruiming dus! Ik hoop dat vele besluiten wereldwijd zullen worden teruggedraaid en dat mensen, die wel ziek zijn, de hulp krijgen die zij verdienen.

  0 likes
  • Elise schreef:

   Berlijn is een grote kunst en cultuurstad. Dus veel vrije geesten. Zonder vrije geest is er vrijwel geen creatie meer mogelijk. Dan erbij de stad moet het hebben van toeristen. Berlijn(vele inwoners) is niet rijk aan geld, maar wel aan kunst/vrij leven(oa veel anders geaarden/spontane feestjes)/musea etc. Het zou jammer zijn als deze stad instort. En ook NED en andere landen) moeten zich zorgen gaan maken over toekomst perspectief. Vooral voor jongeren.(elke branche)
   Lijkt erop, dat ze heel bang zijn voor deze vrije sector.

   0 likes
 • salvar schreef:

  als dit naar hier overslaat dan hebben ze zo meteen nog weinig in te brengen ons rutje.
  de pen is machtig en de burgers zijn machtig.
  wij moeten in verschillende steden demonstaties bewerkstelligen.
  mensen gaan niet (althans ik) met een mondkapje in het OV zitten , alleen al dat ik copd heb en dat niet vol zal houden.
  zal het in mijn eigenstad of dichterbij zijn dan ben ik erbij.

  0 likes
 • Willem schreef:

  Ook al ben je een nuchter persoon deze gekte maakt ons ziek, de constante onzekerheid over lockdowns enz zodat je je kinderen enz niet meer kunt opzoeken, of je nog wel inkomen hebt als je zaak failliet gaat of je straks overal muilkorven op moet, het maakt je ziek en ze weten het. Kan die koppen van Rutte de Jonge Dissel, Grapperhaus Bruls Ollongren enz niet meer zien, ze maken me ziek. Iedereen wil ze weg hebben, velen willen ze in de bak hebben of erger en terecht. Hoe is het in godsnaam mogelijk, ze vermoorden ouderen, ze indoctrineren kleine kinderen en maken ze doodsbang, waarom kan dit door gaan, het moet stoppen, het moet het kan niet anders. 30 Mensen tegen 18 miljoen, Politie en leger enz zouden helemaal niet mee moeten werken met deze ratten maar ze doen het te graag, net als in de 2eWO. Alle ouders die hun kind zo laten behandelen en indoctrineren denk na, de rest haal ze van school en speelzaal. Ze worden gek gemaakt.

  0 likes
  • salvar schreef:

   helemaal gelijk willem , iedereen zou zo moeten denken.
   eindelijk eindelijk gaat het een beetje de goede kant op en dat moeten we vasthouden met man en macht we kunnen het ons niet veroorloven om een terugval te krijgen , we moeten nu doorzetten.

   0 likes
 • wolfje168 schreef:

  Houd in de gaten of ze achter je blijven lopen als de mars begint. Je kan zomaar ineens in je uppie staan.

  0 likes
 • Alex schreef:

  As they repeatedly said back in the days, they changed the phrase in 2020. It’s now been chanted as:

  Regierung abführen! schnell!

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  bij deze aantallen zou er geen plaats meer zijn voor dienders op of om het malieveld..
  laat staan politisie rond de hofvijver..

  0 likes
 • Bart schreef:

  En nu met z’n alle doorgaan, de straat op en demonstreren !!!

  0 likes
 • Lawke schreef:

  Het vrijheidsvirus verspreidt zich.. Gezondheid! 😉

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >