Homepagina » Vrije Energie » Vrije energie bevestigd door wetenschappers
Vrije energie bevestigd door wetenschappers

Vrije energie bevestigd door wetenschappers

Waarom zijn we nog afhankelijk van fossiele brandstoffen? Mensen blijven oorlog voeren en de natuur vernietigen, terwijl de top van de energie-industrie ieder jaar biljoenen dollars binnenhaalt.

De media doen ons van tijd tot tijd geloven dat we in een energiecrisis verkeren en dat we zwaar in de problemen komen vanwege een tekort aan hulpbronnen.

De aandeelhouders die een flinke vinger in de pap hebben in de energie-industrie, zijn ook eigenaar van de gevestigde media. Waarom zijn er onvoldoende hulpbronnen als we weten dat er systemen zijn die vrije energie kunnen leveren?

Casimireffect

Deze systemen kunnen oneindig blijven draaien en leveren energie aan de hele planeet zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Een groot deel van de rekeningen die je betaalt zou komen te vervallen en het schadelijke effect dat de mens op de aarde heeft zou flink worden teruggedrongen.

Het Casimireffect laat zien dat het bestaan van vrije energie, of nulpuntenergie, niet kan worden ontkend. Dit is het natuurkundige verschijnsel waarbij twee bij elkaar geplaatste metalen platen in een vacuüm door kwantumfluctuaties krachten ondervinden die ze naar elkaar toe drijven. Een vacuüm wordt in het algemeen gezien als een leegte, maar Hendrik Casimir voorspelde dat ze fluctuaties van elektromagnetische golven bevatten.

Uit een studie in het tijdschrift Foundations of Physics Letters in 2001 blijkt dat de algemene relativiteitstheorie kan worden gebruikt om de werking van de perpetuum mobile te verklaren. Een perpetuum mobile is een apparaat dat, eenmaal in beweging, uit zichzelf blijft bewegen en energie opwekt uit het ‘niets’.

De studie laat zien dat elektromagnetische energie uit het vacuüm kan worden onttrokken om bijvoorbeeld een perpetuum mobile aan te drijven. Professor emeritus Theodor C. Loder III van de Universiteit van New Hampshire schreef in zijn paper Space and Terrestrial Transportation and Energy Technologies for the 21st Century: “Er is bewijs dat wetenschappers na Tesla wisten van het bestaan van deze energie, maar dat het bestaan en gebruik ervan de afgelopen decennia is ontmoedigd en onderdrukt.”

Is de mensheid klaar voor een transformatie? Technologieën die betrekking hebben op nulpuntenergie worden momenteel achter slot en grendel bewaard, vertelde oud-directeur van de afdeling Skunk Works van vliegtuigbouwer Lockheed Martin Ben Rich. Hij voegde toe dat ze niet zomaar zullen worden vrijgegeven.

De Amerikaanse astronaut Brian O’Leary zei dat ook UFO’s gebruikmaken van dergelijke technologieën. “Hun aandrijfsysteem is gebaseerd op torussen en ronddraaiende magnetische schrijven,” zei hij. “De UFO’s kunnen tijd en ruimte manipuleren. Dat stelt ze in staat om hun eigen antizwaartekrachtaandrijving en energieveld op te wekken.”

Bron: Humansarefree.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Ik lees dit nu al meer dan 7 jaar. Waar blijven die apparaten dan? Lees artikelen dat Tesla er al 1 had of wist hoe te maken. Ook die heb ik nog nooit gezien. Niburu? Als het bestaat en als het werkt, waarom brengen jullie dit niet op de markt dan?

  11 likes
  • Waar blijft het dan??? Heb je enig idee, wat het betekent indien we allemaal zouden kunnen beschikken over vrije energie?? Wat dit betekent voor de energie en olie maatschappijen, die triljoenen verdienen? En hoe ze dan niets, maar dan ook niets meer kunnen verdienen aan de mensheid? Natuurlijk wordt dit tegengewerkt. Anders zouden we nu ook al lang allemaal electrisch rijden. Ook dit wordt tegengewerkt. Even doordenken en doorvragen, dan kom je er al snel achter waarom dit alles niet wordt doorgevoerd…..het gaat namelijk om geld verdienen, heel veel geld.

   1 likes
 2. [quote name=”Herman de Graaf”]
  Het gekke is dat wij zelf een lichaam hebben dat vrije energie aanwend voor de chemische huishouding voor de atomen waaruit ons lichaam bestaat.[/quote]
  Dus jij eet en drinkt niet?

  [quote name=”Herman de Graaf”]
  Hoe draait de maan haar eeuwige rondjes ?[/quote]
  Doet ze niet. Kom over een paar miljard jaar nog maar eens terug. Maan weg!

  [quote name=”Herman de Graaf”]
  Elektronen bewijzen met hun eeuwige rondjes om de atoomkern dat geen specifieke omgevingseisen zijn.[/quote]

  Ze hebben een enorme halfwaarde tijd, maar nog steeds niet eeuwig. Maar kom gerust eens over een paar biljard jaar terug 🙂 (http://en.wikipedia.org/wiki/Proton_decay)

  5 likes
 3. ik lees al heel lang verhalen over gratis energie, zie hier diverse filmpjes van uitvindingen die werken, waarom doen deze mensen dan niet, de bouwtekeningen massaal op internet, ons wereldwijd medium, zodat elk handig persoon, een poging kan doen om t zelf te maken. op die manier creeer je wel een wereldwijd probleem voor die grote maatschappijen, en is volgens mij de vrije markt niet meer te stoppen. wat let die mensen?? geld?? dan is t toch geen vrije energie??.
  DUS OP INTERNET, WERELDWIJD, DESNOODS EEN JAAR LANG TOT HET DOOR IEDEREEN IS GEZIEN, EN BESPROKEN.
  dit valt toch onder t recht van vrije meningsuiting.

  4 likes
 4. @ Herman

  De maan draait niet eeuwig rondjes om de Aarde, de baan verandert wel degelijk. Vanwege de schaal en de manier waarop krachten hierop werken gaat daar wel wat langer dan een aantal jaar over. Meer lezen kan hier: http://curious.astro.cornell.edu/question.php?number=124

  Verder heb ik nog nooit een filmpje of tekening op internet gezien van iets wat in de verre verte lijkt op een apparaat dat energie kan opwekken “uit het niets”. Het apparaat in het eerste filmpje werkt niet zonder dat het is aangesloten op een externe energiebrok (lees stopcontact of batterij) en kan beter gezien worden als een electrische motor dan generator.

  4 likes
 5. Het verbaast mij nog altijd dat mensen hieraan geloven.
  Iemand die een beetje natuurkunde en wat thermodynamica geleerd heeft weet dat het niet kan.
  Als het wel kan, waarom komen ze dan niet met een werkzaam apparaat op de markt?
  Het enige alternatief voor fossiele brandstoffen is zonne-energie. Uit simpele proeven blijkt dat de zon
  ons in twee uur tijd genoeg energie stuurt voor de behoefte van een heel jaar. Alleen hebben we nog
  niet de technologische kennis om dit voor 100% toe te passen. Ik denk dat het veel beter is om hier
  aan te werken dan aan luchtfietserij, velen hebben al eeuwen gedroomd van het perpetuum mobile,
  zonder resultaat.
  Wat ons lichaam betreft, we leven gewoon iindirekt via planten op zonne-energie, niets bijzonders dus.

  3 likes
 6. [quote name=”AwE130″]Brian O leary was ook een van de klokkenluiders die als Apollo astronaut heeft gezegd dat hij ook niet met 100% zekerheid kon zeggen dat die Apollo maanlandingen echt waren. Brian was een held die opzoek was naar de waarheid. Scrol-down in de volgende link en hoor het hem in zijn eigen woorden vertellen. RIP Bian de wereld mist je.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/156-confessions-of-astronauts%5B/quote%5D

  Stop is bij elke berichtgeving je eigen site te promoten. Het is zwaar irritant want het heeft 9 van de 10 keer helemaal niets met het onderwerp te maken.

  3 likes
 7. [quote name=”Xander”]@ Herman

  De maan draait niet eeuwig rondjes om de Aarde, de baan verandert wel degelijk. Vanwege de schaal en de manier waarop krachten hierop werken gaat daar wel wat langer dan een aantal jaar over. Meer lezen kan hier: http://curious.astro.cornell.edu/question.php?number=124

  Verder heb ik nog nooit een filmpje of tekening op internet gezien van iets wat in de verre verte lijkt op een apparaat dat energie kan opwekken “uit het niets”. Het apparaat in het eerste filmpje werkt niet zonder dat het is aangesloten op een externe energiebrok (lees stopcontact of batterij) en kan beter gezien worden als een electrische motor dan generator.[/quote]

  Jij bent zeker net zo geleerd!? Ik denk dat we vooral in acht moeten nemen dat de wereld op veel schonere energie kan draaien. Nu worden bepaalde primitieve/destuctieve constucties in stand gehouden voor de rijkdom van een bepaalde eliete groep. Voorbeeld: Alle nieuwbouw huizen krijgen standaard zonnepanelen en een (kleine) windmolen. Alle oude huizen met terug werkende kracht. Je maakt daar een groot netwerk van en de fossielebrandstoffen zijn bijna niet meer nodig. Het is heel simpel om schoner en verder te komen. WE WORDEN VOOR DE GEK GEHOUDEN. alleen voor de rijkdom voor een ander.

  2 likes
 8. Prachtig allemaal, maar wie hebben de macht, dat zijn de energie maatschappijen, de voedsel en farmaceutische industrie en de banken en verzekeringen en die werken allemaal samen om ons onder de duim te houden, dus ben ik bang dat die vrije energie er nog lang niet zal komen.

  1 likes
 9. Eigenlijk is het om moedeloos van te worden.
  ‘Ze’ hebben het over vrije energie alsof het beschikbaar is.
  Bovendien doen ze me geloven dat het aanwendbaar is voor tal van toepassingen daarmee doel ik op vele kilowatts aan nuttig vermogen.
  Mijn vraag: waar dan, en op basis van welke principes?

  Het gekke is dat wij zelf een lichaam hebben dat vrije energie aanwend voor de chemische huishouding voor de atomen waaruit ons lichaam bestaat.

  Alles in ons, en ons om heen maakt gebruik van diezelfde bron.

  Hoe draait de maan haar eeuwige rondjes ?

  Misschien zit er iets in het spel tussen zwaartekracht en verbuiging van de ruimte.
  Wellicht draaien elektronen niet om de atoomkern, maar verkeren zij in een eeuwige (elektromagnetische) val binnen een verwrongen ruimte ??
  En leven wij dientengevolge in een kromme ruimte. Moeten we eerst de ruimte strekken voordat we vrije energie kunnen aanwenden?? Ik weet het echt niet, maar ik probeer wel met die gedachte te spelen. Brainstormen.

  Ja, ook ik zoek al vele jaren .. zonder te hebben gevonden.
  Als ultiem bewijs stel ik me een proefopstelling voor. Niet in een lab. Nee, gewoon aan de huiskamertafel. Dat moet toch kunnen. Elektronen bewijzen met hun eeuwige rondjes om de atoomkern dat geen specifieke omgevingseisen zijn.

  Blijven zoeken ….

  1 likes
 10. Alweer een tijdje geleden werd er op Niburu veel bericht over experimenten met vrije energie in ons land en de site zou er bovenop blijven zitten. Sindsdien is het wel heel erg stil geworden over deze Nederlandse initiatieven. Jammer.

  1 likes
 11. [quote name=”sowhat”]
  Keshe (www.keshefoundation.org) heeft ook heel wat boter bij de vis te voegen. hun energieunit (eta:maart 2014) heb ik reeds gepreordered.[/quote]

  Schandalig dat-ie er nog steeds niet is. Hij zou in maart 2013 al verscheept worden! (en daarvoor eind 2012, en daarvoor begin 2012). En dat voor een device dat al sinds half 2011 in de webshop staat.

  1 likes
 12. [quote name=”Kalki”]
  In mijn omgeving ken ik een aantal mensen die heel dicht bij een werkende Vrije Energie-systeem zijn.[/quote]

  Op youtube staan honderden mensen die heel dicht bij een werkend vrije energie-systeem zijn. Al 10 jaar.

  1 likes
 13. Mooi iets maar in dit filmpje laten ze zien dat men al veel verder is met die vorm van energie. Bloom Box: The Alternative Energy that Terrifies Obama: http://youtu.be/shkFDPI6kGE via @youtube

  0 likes
 14. Brian O leary was ook een van de klokkenluiders die als Apollo astronaut heeft gezegd dat hij ook niet met 100% zekerheid kon zeggen dat die Apollo maanlandingen echt waren. Brian was een held die opzoek was naar de waarheid. Scrol-down in de volgende link en hoor het hem in zijn eigen woorden vertellen. RIP Bian de wereld mist je.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/156-confessions-of-astronauts

  0 likes
 15. waarom niet eens op peswiki.com rondneuzen ?
  daar vind je alvast heel wat alternatieve energie bronnen.

  ps:
  er zijn duizenden patenten mbt alternatieve energie bronnen. waarom ? zoekt zelf eens rond. Tesla is een goed begin.

  ps2:
  ‘alternatieve energie’ klinkt mooier.
  “vrij” uit “vrije energie” komt over alsof het gratis is. iemand (ook jij) moet enige moeite doen om deze energie te verkrijgen en dit is niet strikt financieel.

  ps3:
  Keshe (www.keshefoundation.org) heeft ook heel wat boter bij de vis te voegen. hun energieunit (eta:maart 2014) heb ik reeds gepreordered.

  0 likes
 16. Je kan van GEEN ÉÉN entiteit verwachten datie zichzelf om zeep helpt. Niet van mensen of bedrijven.

  Waarom zou een bedrijf werken aan een product dat z’n eigen ondergang betekend? Waarom VERWACHT je dat van ze? Zij zijn niet de kwade. We zijn zelf zo dom om er niets aan te doen. Of door te denken: “dat regelt de energiemaatschappij wel”.

  Je kijkt naar de verkeerde entiteit voor antwoorden. En je geeft ze nog de schuld ook.

  0 likes
 17. Als dit waar is, dan houdt dit in, dat het mens zijn, het mensdom, er ook anders uit zal gaan zien, volgens mij zitten wij als de huidige mens, helemaal op het verkeerde spoor van wat te doen met ons leven, er is dan ook geen plaats meer voor primitieve samenlevingen, of ja misschien een Papoea uit Nieuw Ginea volledig uit gedost gebruik zien maken van de allerlaatste snufjes op technische gebieden, en wat doen we dan met al onze Darren in onze bijenkorf, ik ben hier nog even niet uit, heeft iemand antwoorden ?.

  0 likes
 18. Het is helemaal niet belangrijk om te weten hoe het werkt. Als je alleen al van het resultaat kan profiteren dan is dat allang voldoende. Maar…

  0 likes
 19. Zolang iedereen het(corrupte)financieel systeem verafgood,dan hebben de daarbij behorende demonen cq reptilians vrij spel in ons doen en laten en reken maar dat je die niet zomaar voor niks van je afschud! Die parasieten zitten al zooo lang en goed in het menselijk systeem gebakken dat het lijkt alsof ze erbij horen.Maar,voor mijn part mogen ze liever vandaag dan morgen gaan wieberen dat schorem!Om het ff kort te houden,ik heb er gewoon een hard hoofd in dat hele gratis energie gebeuren…

  0 likes
 20. Mooi artikel, juist in deze tijd van de crisis en met de actualiteit van Groningen. Anyway, ik zie wel verbanden met het mimic van de vrije energie cortex, en de verboden appel uit genesis 3.

  0 likes
 21. Vrije Energie is een antwoord op de levensgevaarlijke Kernreactoren die dan kunnen worden stopgezet en kunnen verdwijnen.
  In mijn omgeving ken ik een aantal mensen die heel dicht bij een werkende Vrije Energie-systeem zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

gates

Rutte geeft honderden miljoenen aan vaccingroep Bill Gates: ‘Trotse geldschieter’

Tijdens de Global Vaccine Summit is donderdag ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...