Vrije Energie

Vrije energie bevestigd door wetenschappers

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom zijn we nog afhankelijk van fossiele brandstoffen? Mensen blijven oorlog voeren en de natuur vernietigen, terwijl de top van de energie-industrie ieder jaar biljoenen dollars binnenhaalt.

De media doen ons van tijd tot tijd geloven dat we in een energiecrisis verkeren en dat we zwaar in de problemen komen vanwege een tekort aan hulpbronnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De aandeelhouders die een flinke vinger in de pap hebben in de energie-industrie, zijn ook eigenaar van de gevestigde media. Waarom zijn er onvoldoende hulpbronnen als we weten dat er systemen zijn die vrije energie kunnen leveren?

Casimireffect

Deze systemen kunnen oneindig blijven draaien en leveren energie aan de hele planeet zonder fossiele brandstoffen te gebruiken. Een groot deel van de rekeningen die je betaalt zou komen te vervallen en het schadelijke effect dat de mens op de aarde heeft zou flink worden teruggedrongen.

Het Casimireffect laat zien dat het bestaan van vrije energie, of nulpuntenergie, niet kan worden ontkend. Dit is het natuurkundige verschijnsel waarbij twee bij elkaar geplaatste metalen platen in een vacuüm door kwantumfluctuaties krachten ondervinden die ze naar elkaar toe drijven. Een vacuüm wordt in het algemeen gezien als een leegte, maar Hendrik Casimir voorspelde dat ze fluctuaties van elektromagnetische golven bevatten.

Uit een studie in het tijdschrift Foundations of Physics Letters in 2001 blijkt dat de algemene relativiteitstheorie kan worden gebruikt om de werking van de perpetuum mobile te verklaren. Een perpetuum mobile is een apparaat dat, eenmaal in beweging, uit zichzelf blijft bewegen en energie opwekt uit het ‘niets’.

De studie laat zien dat elektromagnetische energie uit het vacuüm kan worden onttrokken om bijvoorbeeld een perpetuum mobile aan te drijven. Professor emeritus Theodor C. Loder III van de Universiteit van New Hampshire schreef in zijn paper Space and Terrestrial Transportation and Energy Technologies for the 21st Century: “Er is bewijs dat wetenschappers na Tesla wisten van het bestaan van deze energie, maar dat het bestaan en gebruik ervan de afgelopen decennia is ontmoedigd en onderdrukt.”

Is de mensheid klaar voor een transformatie? Technologieën die betrekking hebben op nulpuntenergie worden momenteel achter slot en grendel bewaard, vertelde oud-directeur van de afdeling Skunk Works van vliegtuigbouwer Lockheed Martin Ben Rich. Hij voegde toe dat ze niet zomaar zullen worden vrijgegeven.

De Amerikaanse astronaut Brian O’Leary zei dat ook UFO’s gebruikmaken van dergelijke technologieën. “Hun aandrijfsysteem is gebaseerd op torussen en ronddraaiende magnetische schrijven,” zei hij. “De UFO’s kunnen tijd en ruimte manipuleren. Dat stelt ze in staat om hun eigen antizwaartekrachtaandrijving en energieveld op te wekken.”

Bron: Humansarefree.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Mooi iets maar in dit filmpje laten ze zien dat men al veel verder is met die vorm van energie. Bloom Box: The Alternative Energy that Terrifies Obama: http://youtu.be/shkFDPI6kGE via @youtube

henk vos
henk vos
10 jaren geleden

ik lees al heel lang verhalen over gratis energie, zie hier diverse filmpjes van uitvindingen die werken, waarom doen deze mensen dan niet, de bouwtekeningen massaal op internet, ons wereldwijd medium, zodat elk handig persoon, een poging kan doen om t zelf te maken. op die manier creeer je wel een wereldwijd probleem voor die grote maatschappijen, en is volgens mij de vrije markt niet meer te stoppen. wat let die mensen?? geld?? dan is t toch geen vrije energie??.
DUS OP INTERNET, WERELDWIJD, DESNOODS EEN JAAR LANG TOT HET DOOR IEDEREEN IS GEZIEN, EN BESPROKEN.
dit valt toch onder t recht van vrije meningsuiting.

kengai
kengai
10 jaren geleden

Prachtig allemaal, maar wie hebben de macht, dat zijn de energie maatschappijen, de voedsel en farmaceutische industrie en de banken en verzekeringen en die werken allemaal samen om ons onder de duim te houden, dus ben ik bang dat die vrije energie er nog lang niet zal komen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 jaren geleden

Eigenlijk is het om moedeloos van te worden.
‘Ze’ hebben het over vrije energie alsof het beschikbaar is.
Bovendien doen ze me geloven dat het aanwendbaar is voor tal van toepassingen daarmee doel ik op vele kilowatts aan nuttig vermogen.
Mijn vraag: waar dan, en op basis van welke principes?

Het gekke is dat wij zelf een lichaam hebben dat vrije energie aanwend voor de chemische huishouding voor de atomen waaruit ons lichaam bestaat.

Alles in ons, en ons om heen maakt gebruik van diezelfde bron.

Hoe draait de maan haar eeuwige rondjes ?

Misschien zit er iets in het spel tussen zwaartekracht en verbuiging van de ruimte.
Wellicht draaien elektronen niet om de atoomkern, maar verkeren zij in een eeuwige (elektromagnetische) val binnen een verwrongen ruimte ??
En leven wij dientengevolge in een kromme ruimte. Moeten we eerst de ruimte strekken voordat we vrije energie kunnen aanwenden?? Ik weet het echt niet, maar ik probeer wel met die gedachte te spelen. Brainstormen.

Ja, ook ik zoek al vele jaren .. zonder te hebben gevonden.
Als ultiem bewijs stel ik me een proefopstelling voor. Niet in een lab. Nee, gewoon aan de huiskamertafel. Dat moet toch kunnen. Elektronen bewijzen met hun eeuwige rondjes om de atoomkern dat geen specifieke omgevingseisen zijn.

Blijven zoeken ….

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x