Buitenaards

Japanse kabinetssecretaris: Buitenaardse ruimteschepen bestaan

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In verschillende cables die door WikiLeaks zijn vrijgegeven kunnen verwijzingen worden gevonden naar ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) en buitenaardsen. We noemen enkele voorbeelden.

In 2010 had de burgemeester van Doesjanbe, de hoofdstad van Tadzjikistan, een ontmoeting met de Amerikaanse ambassadeur Ken Gross. Een geheim document over het gesprek werd later vrijgegeven door WikiLeaks.

De bijeenkomst ging grotendeels over de aanstaande verkiezingen, verliezen die zijn geleden in Afghanistan en een damproject. Burgemeester Mahmadsaid Ubaidulloev zei tijdens het gesprek dat er leven is op andere planeten, maar dat we eerst hier op aarde vrede moeten realiseren.

Gross beschreef Ubaidulloev als een ‘moeilijk, onvoorspelbaar en soms vijandig mens’. Volgens de ambassadeur loog de burgemeester tijdens de bijeenkomst over vrije verkiezingen, donaties aan het damproject en vrije pers.

Enkele documenten van de Amerikaanse ambassades in Ottawa en Montreal maken duidelijk dat er bezorgdheid heerste over de Raëlian Movement in Canada. De Raëlians geloven dat de mensheid het resultaat is van een buitenaards laboratoriumexperiment. Ze hadden middelbare scholen in de provincie Quebec benaderd om rooms-katholieken te bekeren. De Raëlians waren zelfs van plan de leerlingen kruizen te geven die ze vervolgens mochten verbranden.

De Raëlians geloven dat het leven op aarde is geschapen door de Elohim, een buitenaards ras dat werd aangezien voor goden en in 2035 naar de aarde zou terugkeren. De groep zei in 2002 een gekloonde mens te hebben gecreëerd.

In een andere vrijgegeven cable zei de Wit-Russische minister van Defensie Joeri Zhadobin dat zijn ministerie niet langer onderzoek deed naar paranormale fenomenen. In de Sovjettijd gebeurde dat wel, maar vanwege bezuinigingen was dat niet langer mogelijk.

Weer een andere cable gaat over de Japanse oud-kabinetssecretaris Nobutaka Machimura, die tijdens zijn ambtstermijn heeft aangekondigd dat UFO’s bestaan. Eén van de belangrijkste leden van de Japanse regering zei dat buitenaardsen met ruimteschepen in de buurt van de aarde zijn gekomen.

Hij vond het jammer dat het Japanse kabinet na zijn uitspraken met een verklaring kwam dat het op geen enkele manier bezoeken van buitenaardse wezens kan bevestigen. Een Japans parlementslid had de regering gevraagd officieel onderzoek te doen naar UFO’s omdat veel mensen zeiden dat ze er één hadden gezien.

WikiLeaks heeft ook een cable naar buiten gebracht over de Franse schrijver Eric Julien, die naar eigen zeggen was ontvoerd door buitenaardsen. Julien beweerde informatie op telepathische wijze te hebben doorgekregen. Hij zei dat op 25 mei 2006 een komeet in de Atlantische Oceaan zou storten, maar die voorspelling kwam nooit uit.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Alhoewel ik het hele onderwerp “aliens/buitenaards leven” altijd reuze interessant heb gevonden (voor mij is het vanzelfsprekend dat er buitenaards leven is)…vraag ik me het volgende af:
“Als we regelmatig via channelings te horen krijgen van de aliens dat wij aardbewoners zelf het eerste initiatief moeten nemen tot verandering/genezing van onze planeet…wat heeft het dan nog voor een nut om ons sowieso nog bezig te houden met het wel/niet bestaan van aliens/buitenaardse beschavingen?”
We zullen het toch allemaal zelf op moeten lossen?
Zijn we misschien zelf het antwoord op alle vragen die we stellen?

barsoomx
barsoomx
8 jaren geleden

Dit is verkeerd vertaald uit het Japans, de kabinetssecretaris bedoeld natuurlijk: vrouwen!

densie
densie
8 jaren geleden

waar maken ze zich druk over… er zijn vier units van Fukushima meltdown….
weet iemand hoe we dat oplossen? De aliens misschien?
Well…dream on….

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Quote; God helpt diegene die zichzelf helpt.
Volgens mij is dat nog steeds het beste advies. Die zgn. Aliens zijn of te bang om zich voor te stellen ( uit gelachen worden; waren wij daar nu bang voor ?) of ze zijn er gewoon niet. In mijn optiek , veel beloven weinig geven, doet de mens in vreugde leven. Maar daar hebben wij toch onze overheden voor ? ( lees regeringen en andere uitzuigers). Het is een mager excuus om te veronderstellen dat buitenaardsen ons wel komen “helpen” ons gestuntel in goede banen te leiden.
Of je er nu wel of niet in gelooft; je moet het GELOVEN ! Dat doen alle religies ! Misschien is het Alien – gebeuren wel de religie van de moderne tijd ……….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x