Homepagina » Buitenaards » Japanse kabinetssecretaris: Buitenaardse ruimteschepen bestaan
Japanse kabinetssecretaris: Buitenaardse ruimteschepen bestaan

Japanse kabinetssecretaris: Buitenaardse ruimteschepen bestaan

In verschillende cables die door WikiLeaks zijn vrijgegeven kunnen verwijzingen worden gevonden naar ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) en buitenaardsen. We noemen enkele voorbeelden.

In 2010 had de burgemeester van Doesjanbe, de hoofdstad van Tadzjikistan, een ontmoeting met de Amerikaanse ambassadeur Ken Gross. Een geheim document over het gesprek werd later vrijgegeven door WikiLeaks.

De bijeenkomst ging grotendeels over de aanstaande verkiezingen, verliezen die zijn geleden in Afghanistan en een damproject. Burgemeester Mahmadsaid Ubaidulloev zei tijdens het gesprek dat er leven is op andere planeten, maar dat we eerst hier op aarde vrede moeten realiseren.

Gross beschreef Ubaidulloev als een ‘moeilijk, onvoorspelbaar en soms vijandig mens’. Volgens de ambassadeur loog de burgemeester tijdens de bijeenkomst over vrije verkiezingen, donaties aan het damproject en vrije pers.

Enkele documenten van de Amerikaanse ambassades in Ottawa en Montreal maken duidelijk dat er bezorgdheid heerste over de Raëlian Movement in Canada. De Raëlians geloven dat de mensheid het resultaat is van een buitenaards laboratoriumexperiment. Ze hadden middelbare scholen in de provincie Quebec benaderd om rooms-katholieken te bekeren. De Raëlians waren zelfs van plan de leerlingen kruizen te geven die ze vervolgens mochten verbranden.

De Raëlians geloven dat het leven op aarde is geschapen door de Elohim, een buitenaards ras dat werd aangezien voor goden en in 2035 naar de aarde zou terugkeren. De groep zei in 2002 een gekloonde mens te hebben gecreëerd.

In een andere vrijgegeven cable zei de Wit-Russische minister van Defensie Joeri Zhadobin dat zijn ministerie niet langer onderzoek deed naar paranormale fenomenen. In de Sovjettijd gebeurde dat wel, maar vanwege bezuinigingen was dat niet langer mogelijk.

Weer een andere cable gaat over de Japanse oud-kabinetssecretaris Nobutaka Machimura, die tijdens zijn ambtstermijn heeft aangekondigd dat UFO’s bestaan. Eén van de belangrijkste leden van de Japanse regering zei dat buitenaardsen met ruimteschepen in de buurt van de aarde zijn gekomen.

Hij vond het jammer dat het Japanse kabinet na zijn uitspraken met een verklaring kwam dat het op geen enkele manier bezoeken van buitenaardse wezens kan bevestigen. Een Japans parlementslid had de regering gevraagd officieel onderzoek te doen naar UFO’s omdat veel mensen zeiden dat ze er één hadden gezien.

WikiLeaks heeft ook een cable naar buiten gebracht over de Franse schrijver Eric Julien, die naar eigen zeggen was ontvoerd door buitenaardsen. Julien beweerde informatie op telepathische wijze te hebben doorgekregen. Hij zei dat op 25 mei 2006 een komeet in de Atlantische Oceaan zou storten, maar die voorspelling kwam nooit uit.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Edwin schreef:

  Alhoewel ik het hele onderwerp “aliens/buitenaards leven” altijd reuze interessant heb gevonden (voor mij is het vanzelfsprekend dat er buitenaards leven is)…vraag ik me het volgende af:
  “Als we regelmatig via channelings te horen krijgen van de aliens dat wij aardbewoners zelf het eerste initiatief moeten nemen tot verandering/genezing van onze planeet…wat heeft het dan nog voor een nut om ons sowieso nog bezig te houden met het wel/niet bestaan van aliens/buitenaardse beschavingen?”
  We zullen het toch allemaal zelf op moeten lossen?
  Zijn we misschien zelf het antwoord op alle vragen die we stellen?

  6 likes
  • Kalki schreef:

   De vraag is zijn wij, mensen, in staat om vrede te stichten of hebben we daar een wereldleraar en/of buitenaardsen voor nodig; buitenaardsen hebben wel zelf lopen verkondigen dat ze naar de Aarde komen en om mensen in eerste instantie te helpen met het oplossen van rampen.

   3 likes
   • Edwin schreef:

    Slaat nergens op, “de mens” heeft een zooitje er van gemaakt, en dus is “de mens”| wel degelijk in staat om het tij te keren.
    Jij twijfelt aan het menselijk kunnen Kalki, als je die vraag zo stelt.

    Rampen zijn nooit volledig te voorkomen Kalki, de natuur is continu in beweging.
    Schepping en vernietiging, twee kanten van dezelfde munt: het Leven zelf.

    Het is dus niet zo zeer de vraag of wij dit als mensen dat KUNNEN, maar eerder WILLEN

    3 likes
    • days of our lives schreef:

     Hier ben ik het toch een klein beetje eens met Kalki (behoudens het contact met buitenaardsen e.d.), want jij hebt het over de potentie van de mensheid. Die is aanzienlijk. We kunnen binnen nu en 20 jaar volledig onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, uitstoot marginaliseren, oorlogen doen verdwijnen en zaken anders verdelen. We kunnen veel dingen rechtzetten of anders de aangerichte schade beperken tot een acceptabel niveau.

     Maar als we het niet willen (probeer iedereen maar eens op één lijn te krijgen, dat men geld/grondstoffenbelangen e.d. opzij gaat zetten), dan kunnen we het ook niet. Ik vermoed dat wij het pas gaan willen als het te laat is, en dan kan het niet meer.

     4 likes
   • days of our lives schreef:

    Voor zover mij bekend heeft nog nooit een buitenaardse contact met ons gehad. Of bedoel je die wazige Quinsey die zijn psychose met iedereen deelt?

    2 likes
  • Aomnics schreef:

   Edwin jij snapt het chapeau!

   ¨Zijn we misschien zelf het antwoord op alle vragen die we stellen? ¨

   dit is 100% de waarheid!

   haha ironisch zeg! alle informatie heeft altijd diep in ons eigen hart zijn gezeten.
   wat voor vragen we ook stellen of schrijven. het ironie ervan is dat je tegelijkertijd ook al het antwoord schrijft/stelt zelfs voordat je erna vraagt zit het antwoord al in de lucht naar je te kijken wachtend op jouw :P. het ook welbekende spreekwoord, So above so below.

   1 likes
  • AngryMushroom8816 schreef:

   Door technologie voorop te stellen, gaan we een heel eind komen.

   0 likes
  • Jimmy schreef:

   U slaat de trom met uw laatste zin. Is het niet zo verbeter de wereld en begin bij jezelf, zo is de regel toch !

   0 likes
 • huisheks schreef:

  Quote; God helpt diegene die zichzelf helpt.
  Volgens mij is dat nog steeds het beste advies. Die zgn. Aliens zijn of te bang om zich voor te stellen ( uit gelachen worden; waren wij daar nu bang voor ?) of ze zijn er gewoon niet. In mijn optiek , veel beloven weinig geven, doet de mens in vreugde leven. Maar daar hebben wij toch onze overheden voor ? ( lees regeringen en andere uitzuigers). Het is een mager excuus om te veronderstellen dat buitenaardsen ons wel komen “helpen” ons gestuntel in goede banen te leiden.
  Of je er nu wel of niet in gelooft; je moet het GELOVEN ! Dat doen alle religies ! Misschien is het Alien – gebeuren wel de religie van de moderne tijd ……….

  1 likes
  • Edwin schreef:

   Je zegt: “Misschien is het Alien-gebeuren wel de religie van de moderne tijd” ?

   Ik vind dat helemaal niet zo ver gezocht van je…
   Als je goed oplet, zal je zien dat de oude beginselen van de strijd van goed tegen kwaad gewoon in een modern jasje worden gestoken.
   Wat vroeger de duivel was…is vervangen door woorden zoals Cabal/NWO/Illuminati en ga zo maar door.

   Zoals een ander hier wel eens zei als reactie:
   “Het is oude wijn in nieuwe zakken”

   Let maar eens op hoe veel theorieën over buitenaards leven moderne dogma’s lijken te worden.

   Als iemand zijn/haar twijfels heeft over buitenaards leven, wordt deze als een “ongelovige” verbaal neergesabeld door de “believers ” (nogmaals: buitenaards leven is mogelijk volgens mij).

   Dezelfde mensen die neerkijken op de kerk omdat deze buitenaards leven betwijfeld/ontkent (uitzonderingen daargelaten) kunnen zich soms NET zo dogmatisch/neerbuigend opstellen richting een ander die hun visie op de werkelijkheid in twijfel trekt.

   2 likes
   • days of our lives schreef:

    Religie is altijd gebaseerd op domweg accepteren van wat iets of iemand zegt/gezegd heeft, de gouden regel van religie is dat er geen vragen gesteld mogen worden. Er is geen bewijs voor aliens die ons bezoeken. Er is geen bewijs voor het bestaan van god.

    Er is dus nul verschil tussen beiden.

    1 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Er is wel degelijk heel veel bewijs voor iig ufo’s van buitenaardse afkomst. The Disclosure Project lijkt me een prima plek om te beginnen hoewel ik er zelf niet heel erg bekend mee ben heb ik hier en daar wel goede informatie van die kant zien komen.

     Wat ik als eerste nu op dit moment ff vind wanneer ik er kort naar zoek.
     http://disclosureproject.org/docs/obama/fbi-letter-march-22-1950.pdf

     “An investigator for the Air Force stated that three so called flying saucers had been recovered in New Mexico….”

     0 likes
     • days of our lives schreef:

      Precies, die en die zegt dat zus en zo. Er zijn geen resten gevonden, er zijn geen lichamen in de vriezer gestopt. Net als de strekking van alle verhalen in de Bijbel, is niet één verhaal in overeenstemming met wat er is teruggevonden of in andere accurate geschiedschrijving uit die tijd is terug te halen. Komt er fysiek bewijs, dan is het een ander verhaal.

      De bron van dit document kan het gewoon uit zijn duim hebben gezogen (of ook van horen zeggen) en dat vind ik niet onaannemelijk. Zo’n document zegt me helemaal niks, laat staan dat je hieruit kan opmaken dat buitenaards leven onze planeet heeft bezocht.

      4 likes
     • Edwin schreef:

      Zoals ik al eerder heb gezegd: Ik ga er van uit dat leven op andere planeten mogelijk is. Ik probeer aan te geven dat “bewijzen” vinden via Internet voor het bestaan van Ufo’s/Aliens, ook niet echt betrouwbaar is te noemen.
      Welke theorie we ook verzinnen, op Internet zal je net zoveel sites vinden die trachten te bewijzen dat die theorie klopt, als dat je sites zal vinden die met allerlei bewijzen komen die het tegendeel bewijzen.
      Het schiet dus niet echt op om een bepaald theorie op waarheid te toetsen met behulp van het medium Internet.
      Het is net zoals met de geschiedenislessen uit de schoolboeken: Niemand zal ooit een volledig correct beeld kunnen vormen over wat zich allemaal daadwerkelijk in de geschiedenis heeft afgespeeld, simpelweg omdat we al met het gegeven te maken hebben dat de overwinnaars van oorlogen vaak bepalen HOE het verloop van een oorlog in de geschiedenisboeken moet worden vastgelegd.

      Nogmaals: We hebben zelf een zooitje er van gemaakt, en we zullen zelf de zooi moeten opruimen hier.

      Pietje Bell zegt: “Wanneer gaat de mensheid eens beseffen.Dat de z,g buitenaardse achter de schermen 24 per dag onze rotzooi aan het opruimen zijn”

      Bewijs dat maar eens Pietje Bell.
      Trouwens : als dat WEl zo zou zijn, nou dan vind ik maar dat die Aliens niet echt goed hun best doen. De smoes dat de cabal iedere keer roet in het eten gooit…slaat NERGENS op.
      Als die Aliens hoog ontwikkelde wezens zijn die niet door tijd of ruimte gebonden zijn, dan moeten ze dus van te voren precies weten wat de Cabal allemaal van plan is, dus ook om die reden KAN wat Pietje Bell beweert simpelweg niet kloppen.

      1 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Ik weet niet precies naar wie je nu aan ‘t beantwoorden was? Het staat onder mijn bericht wat op “days of our lives” gericht was. Of was dat een toevoeging van jou op je eigen bericht?

    Hoe dan ook vind ik het wel te kort door de bocht om enkel omdat bewijzen op internet staan ze automatisch vd hand te doen. Net als op papier en welke andere vorm ook is het altijd zaak om het kaf vd koren te scheiden. Dat kan net zo goed op internet. Zo moeilijk is dat niet eens. Net als in de Napster tijd had je ook al gauw door wat echt en nep was, dat is hiermee niet anders.

    Dat document waar ik eerder naar linkte is gewoon een kopie van een echt papieren overheids document. Waarin staat dat 3 ufo’s geborgen zijn, ieder met 3 inzittende, mensachtige met een lengte van maar ±1m…

    Dat vind ik toch vrij stevig bewijs, zeker als je dat ook nog eens samen pakt met tal van soortgelijke documenten.
    En dan zijn er ook nog tal van betrouwbare getuigenverklaringen (en dan bedoel ik niet eens ontvoeringsverhalen).

    Als het om een moordzaak ging met dit soort bewijzen, gegarandeerd dat de aangeklaagde zo achter slot en grendel verdween. Het enige dat eigenlijk ontbreekt is dat er open en bloot in de mainstream media naar buiten wordt getreden met ja buitenaards intelligent leven bestaat etc.

    0 likes
    • days of our lives schreef:

     Ik reageerde op jou, maar af en toe staan de berichten niet goed geordend.

     Er staat niets stelligs in dat document. Er staat namelijk: an investigator for the Air Force s t a t e d that […], gevolgd door “no further evaluation was attempted […] concerning the above.

     Dus samengevat: iemand heeft iets verteld (wie is die investigator, is het geen grappenmaker?), en het bericht is niet geëvalueerd (betekent iets als beoordeeld, getaxeerd, onderzocht). Het is géén officiële statement van de overheid.

     Als ik vandaag anoniem de politie bel om te zeggen dat ik de reïncarnatie van John Lennon ben, dan zal het ook vast ergens worden opgeschreven. Zo moet je dit briefje ook zien: een kennisgeving.

     De waarde van dit document kan volledig omkeren als die objecten terug te vinden zijn, maar dat is tot op heden niet het geval.
     Hooguit kun je dit zien als een aanwijzing dat er iets geks is gebeurd, maar jij bent wel erg makkelijk in je stelligheid dat het stevig bewijs is.

     En bovendien: dit is een site die (met name) de (Amerikaanse) overheid wantrouwt in hun berichtgeving. Waarom zou dit dan geen loze informatie kunnen zijn?

     1 likes
  • Rob schreef:

   Wie is God

   0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  Wat voor interessant’ s is het dat zo’ n kabinet-kakker ineens zegt dat ie in UFOs gelooft. Alsof dat een meerwaarde geeft, aan het UFO onderwerp. Ik vertrouw die gasten totaal niet, dus laat ze zich maar met politiek bezighouden. Oftewel mensen uit gaan kleden en zichzelf verrijken. Daar zijn ze beter voor in staat, (zie dat kabinet Ruttekop) Laat men zich met onderwerpen bemoeien, die alleen ons als volk aangaat en laat de z.g. leiders maar de lijers zijn. Dat is mijn mening over dit stuk geschreven kwats.

  8 likes
 • pietje bell schreef:

  Wanneer gaat de mensheid eens beseffen.Dat de z,g buitenaardse achter de schermen 24 per dag onze rotzooi aan het opruimen zijn.Maar ja de cabal gaat door met rotzooien .gisteren avond de hele lucht vol roet deeltjes nano chips enz .De lucht was een en al zwarte strepen.De gal fed is constant bezig de gevaren tot het minimum te beperken.maar ja wie let daar op de i pad of internetten op straat is toch veel belangrijker.Ach als wij toch het loodje leggen dat zien wij dan wel!! maar dan is het te laat.

  6 likes
 • Janzzz schreef:

  De aliens hebben lang geleden een primaat een upgrade gegeven. Dat is de mens geworden.
  Ik denk dat er heel veel soorten buitenaardse wezens zijn.
  Het is jammer dat men vaak alleen maar over de lieve ET spreekt.

  We kunnen aan de vele UFO waarnemingen afleiden, dat er nog steeds ET’s rondom de Aarde actief zijn.
  Waarschijnlijk het foute soort, die zich niet kenbaar wil maken, doch wel waarneembaar.
  Een vriendelijke ET had zich allang aan ons geopenbaard om ons te helpen.
  Alle BS redeneringen ten spijt.

  Jaarlijks verdwijnen er 250.000 mensen in de VS; 30.000 verdwijnen voorgoed.
  Hoeveel daarvan zijn er door ET meegenomen om nooit meer terug te keren?

  Butch Witkowski UFOs And Human Mutilations
  https://www.youtube.com/watch?v=tobFjgwtInU

  3 likes
 • Kalki schreef:

  De ‘Aliens’ moeten wel naar de Aarde komen, maar niet om te klonen, er zijn al te veel mensen op Aarde.

  1 likes
 • KiaOra schreef:

  Zelf onze problemen oplossen? hahaha, zolang de absolute macht aan de verkeerde personen behoord (dat is nooit anders geweest en zal ook nooit anders worden) kunnen we dat wel op onze buiken schrijven..
  Ben bang dat er op onze gevangenisplaneet nooit iets zal veranderen als we geen hulp van buitenaf krijgen.. Aliens zijn er wel degelijk maar ze grijpen(nog ?)niet in helaas.. Misschien alleen als het om kometen en andere wereldbedreigende gevaren gaat maar niet om de mensheid als geheel te bevrijden, dat moeten we zelf doen maar kunnen we dus niet.. Tja, misschien over een paar duizend jaar..

  1 likes
 • barsoomx schreef:

  Dit is verkeerd vertaald uit het Japans, de kabinetssecretaris bedoeld natuurlijk: vrouwen!

  0 likes
 • densie schreef:

  waar maken ze zich druk over… er zijn vier units van Fukushima meltdown….
  weet iemand hoe we dat oplossen? De aliens misschien?
  Well…dream on….

  0 likes
 • x

  Check Also

  lockdown

  Lockdown faalt: Thuiszitters vaker besmet dan mensen met vitaal beroep

  De Franse arts en microbioloog Didier Raoult ...

  assad

  Italiaanse publieke omroep weigert veelbesproken interview met Assad uit te zenden. Bekijk het hier

  De Italiaanse publieke omroep Rai nam onlangs ...

  >