Bewustzijn

Richt je op de zon tijdens de venusovergang

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Negende golf van de Mayakalender brengt eenheidsbewustzijn op aarde. De achtste dag van de Achtste golf wordt op 23 oktober aanstaande geactiveerd en brengt voornamelijk vrouwelijke energie.

De mensheid heeft nu alle negen niveaus van evolutie doorlopen zodat eenieder enigszins weet wat er zoal mogelijk is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We moeten volgens Dr. Carl Calleman in gedachten houden dat een wereldwijde verschuiving in bewustzijn niet automatisch plaatsvindt op een bepaalde datum. Wanneer een verschuiving moet worden gegenereerd zullen we daar zelf voor moeten zorgen.

Een verschuiving in bewustzijn ontstaat niet per definitie uit het reeds bestaande raamwerk van bewustzijn. Een verschuiving kan dus niet betekenen dat we meer krijgen van wat we al hebben door bijvoorbeeld ons bewustzijn te verruimen of de vibraties van moeder Aarde te verhogen. Een verschuiving in bewustzijn is een verschuiving en niet meer van hetzelfde of een tijdelijke fluctuatie.

Hoge verwachtingen

Volgens sommigen vindt op 21 december 2012 een verschuiving in bewustzijn plaats of zal er een Ascentie zijn, al wordt dat niet wetenschappelijk onderbouwd. Op zichzelf lijken zowel de Venusovergang als de winterzonnewende data zonder inherente energetische betekenis te zijn.

De media en de maatschappij als geheel neigen hoge verwachtingen te scheppen die vervolgens niet uitkomen zodat ze kunnen zeggen dat de Mayakalender geen betekenis heeft.

De Maya’s maakten hun kalender niet om een datum in onze eigen tijd vast te stellen. Als dat wel het geval was geweest zou hun kalender aftellen tot dit specifieke moment. De Maya-koningen gebruikten daarentegen een kalender die verschuivingen in hun eigen tijd markeerde. Zelfs als er uiteindelijk niets gebeurt kunnen de gebeurtenissen in het verleden worden gebruikt om nu een verschuiving in bewustzijn te bewerkstelligen.

Nieuwe Zon

Als we de Venusovergang op 6 juni aanstaande en de winterzonnewende op 21 december 2012 in ogenschouw nemen kunnen we ons afvragen of het toeval is dat de Meso-Amerikaanse tradities spreken van een nieuwe Zon.

De meeste mensen zijn gaan denken dat een verschuiving automatisch plaatsvindt. Dat gebeurt volgens Calleman niet. Als we een verschuiving willen zien moeten we beginnen bij onszelf. We zullen onszelf naar een nieuw en hoger raamwerk van bewustzijn moeten tillen. Een raamwerk gebaseerd op de zon in plaats van afzonderlijke landen.

De Venusovergang op 6 juni vormt een uitgelezen mogelijkheid om je te richten op de zon. Datzelfde geldt voor de drie donkere dagen rond 21 december op het noordelijk halfrond.

Derde oog

De reden dat we nog geen vrede op aarde hebben is dat we verschillende landen accepteren als centra en ons leven daaromheen organiseren. Wanneer velen beslissen om de zon het nieuwe centrum te maken van hun leven komt er een compleet nieuwe basis van het leven op aarde.

Dit kan worden bereikt door een verbinding te maken tussen je derde oog, ons eigen centrum, en de zon. We worden kinderen van de zon. De zon is het centrum van ons leven.

Bekijk hier (pdf) hoe de golven van de Mayakalender zich in het jaar 2012 manifesteren.

Bron: Calleman.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x