Gezondheid

Vijf kruiden die helpen tegen kanker

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kruiden kunnen als smaakmaker worden toegevoegd aan maaltijden. Ze helpen ook in de strijd tegen enkele van de meest voorkomende ziektes. Het aantal kankergevallen neemt toe en mensen beginnen zich bewust te worden van hun hun gedrag en leefstijl. We noemen vijf kruiden die een kankerbestrijdende werking hebben.

Peterselie

Wist je dat peterselie meer is dan enkel een fris kruid om gerechten op te fleuren? Uit een recente studie blijkt dat een actieve stof in dit groene lekkers een krachtig hulpmiddel is in de strijd tegen borstkanker.

Onderzoekers van de Universiteit van Missouri hebben de effecten van apigenine, een actieve stof in peterselie, op borstkanker bestudeerd en ondervonden dat het zeer effectief is bij tumoren die gelinkt worden aan progestageen. Dit hormoon staat bekend vanwege het vergroten van het risico op borstkanker.

Dille

Dille bevat zogeheten monoterpenen die het enzym glutathion-S-transferase stimuleren. Dit enzym is een krachtige antioxidant die effectief is tegen verschillende kankerverwekkers, met name vrije radicalen. Dille draagt ook bij aan een gezonde darmfunctie.

Rozemarijn

Rozemarijn bevat stofjes die kankercellen in tumoren ervan weerhouden zich te delen. Deze zogeheten terpenen bevatten vetzuren die ervoor zorgen dat de kankercellen uiteindelijk afsterven.

Munt

Door het eten van munt wordt de bloedtoevoer naar tumoren geleidelijk aan afgesloten waardoor ze niet meer kunnen groeien. Zonder de toevoer van voedingsstoffen sterven de tumoren uiteindelijk af.

Tijm

Wereldwijd zijn meer dan 350 soorten tijm te vinden. Tijm bevat thymol, een antioxidant met een kankerbestrijdende werking. Thymol werkt bovendien ontsmettend en doodt bacteriën.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
8 jaren geleden

Ik mis Kurkuma in dit rijtje.

Pollekeparanoia
Pollekeparanoia
8 jaren geleden

Nieuwsbericht in de nabije toekomst: ‘De farmaceutische industrie kondigt aan te zullen strijden tegen vijf kruiden die mogelijk schadelijk zijn voor de mens’

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Vijf kruiden die helpen tegen kanker.

Ziektes krijgen en verdrijven gebeurd geheel met een frequentie niets meer en niets minder.

Vijf kruiden die helpen niet tegen maar is enkel een “gezonde snack”.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Volgens mij kun je aan elk eetbaar “groen” kanker bestrijdende eigenschappen toeschrijven. Maar echt als geneesmiddel vind ik hennepolie (helpolie.nl) nog de beste, echter daar is zo lastig aan te komen gezien we nog altijd met dat idiote gedoogbeleid zitten en ondertussen zelfs achter raken op de VS op dit gebied. Laetrile/amygdaline/vitamine b17 is een goede 2e waar je een stuk makkelijker aan kunt komen vooral in de vorm van abrikozenpitten (aka bittere amandelen). Je moet er wel flink wat van naar binnen werken als je eenmaal kanker hebt 4-5 per uur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x