Homepagina » Gezondheid » Vijf kruiden die helpen tegen kanker
Vijf kruiden die helpen tegen kanker

Vijf kruiden die helpen tegen kanker

Kruiden kunnen als smaakmaker worden toegevoegd aan maaltijden. Ze helpen ook in de strijd tegen enkele van de meest voorkomende ziektes. Het aantal kankergevallen neemt toe en mensen beginnen zich bewust te worden van hun hun gedrag en leefstijl. We noemen vijf kruiden die een kankerbestrijdende werking hebben.

Peterselie

Wist je dat peterselie meer is dan enkel een fris kruid om gerechten op te fleuren? Uit een recente studie blijkt dat een actieve stof in dit groene lekkers een krachtig hulpmiddel is in de strijd tegen borstkanker.

Onderzoekers van de Universiteit van Missouri hebben de effecten van apigenine, een actieve stof in peterselie, op borstkanker bestudeerd en ondervonden dat het zeer effectief is bij tumoren die gelinkt worden aan progestageen. Dit hormoon staat bekend vanwege het vergroten van het risico op borstkanker.

Dille

Dille bevat zogeheten monoterpenen die het enzym glutathion-S-transferase stimuleren. Dit enzym is een krachtige antioxidant die effectief is tegen verschillende kankerverwekkers, met name vrije radicalen. Dille draagt ook bij aan een gezonde darmfunctie.

Rozemarijn

Rozemarijn bevat stofjes die kankercellen in tumoren ervan weerhouden zich te delen. Deze zogeheten terpenen bevatten vetzuren die ervoor zorgen dat de kankercellen uiteindelijk afsterven.

Munt

Door het eten van munt wordt de bloedtoevoer naar tumoren geleidelijk aan afgesloten waardoor ze niet meer kunnen groeien. Zonder de toevoer van voedingsstoffen sterven de tumoren uiteindelijk af.

Tijm

Wereldwijd zijn meer dan 350 soorten tijm te vinden. Tijm bevat thymol, een antioxidant met een kankerbestrijdende werking. Thymol werkt bovendien ontsmettend en doodt bacteriën.

[Natural News]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Ik mis Kurkuma in dit rijtje.

  8 likes
 2. Vijf kruiden die helpen tegen kanker.

  Ziektes krijgen en verdrijven gebeurd geheel met een frequentie niets meer en niets minder.

  Vijf kruiden die helpen niet tegen maar is enkel een “gezonde snack”.

  2 likes
  • drink dan maar wat frequentiewater jij..elk kruid bevat eigenschappen die ergens goed voor zijn en heeft niets met uw frequentie van waterman of wat dan ook te maken..of ben jij enkel astraal aanwezig hier zonder lichaam van vlees en bloed bestaande uit mineralen, aminozuren, eiwitten ed>..???

   5 likes
   • Hoi Redice,

    Ik merk dat uw zich geheel niet in een andere denkwijze kan begeven en zo is het niet te bevatten wat iemand bedoeld. Uw eigen wereld is zo sterk dat uw eigen denkwijze niet te doorbreken is. Ik wens uw veel succes in uw eigen wereld van de Besjes en Druifjes medicatie.

    0 likes
    • Ff voor de beeldvorming; je kent dat wel als je met een natte vinger over een wijnglasrand wrijft dat je een resonantietoon te oren krijgt. Doe je water in het glas verandert de frequentie. Doe je ipv water zand in het glas krijg je ook een andere frequentie.

     Waarom zou dat anders zijn met voedingstoffen, medicijnen en overige zaken die je binnen krijgt? Waarom zou dat je energetische frequenties niet positief of negatief kunnen beïnvloeden?

     1 likes
    • heeft mij tot nu toe toch al 36 jaar gezond gehouden, die besjes en druifjes..ben bijna nooit ziek en als het al eens voorvalt komt het door bedorven eten uit een broodjeszaak oid. denk dat als ik regulier zou eten dat toch niet zo goed was gelukt 😉

     0 likes
 3. Nieuwsbericht in de nabije toekomst: ‘De farmaceutische industrie kondigt aan te zullen strijden tegen vijf kruiden die mogelijk schadelijk zijn voor de mens’

  4 likes
 4. Wisten jullie dat de natuur aanvoelt welk kruid er voor jou op een bepaald moment in je leven van toepassing is. Als je bv. heel erg veel last hebt van je hart, groeit er ineens veel digitalis (vingerhoedskruid) in je tuin. (digitaline= hartmedicijn) Bij rugpijnen kan dat heermoes zijn. Enz. Wij staan nog steeds in contact met de natuur, alleen we moeten er oog voor hebben en anders leren kijken.
  Het goedkoopste en beste medicijn/kruid/manusjevanalles is nog steeds de Hennep.
  Maar ja , dan kom je weer terug bij het aloude Monsanto verhaal. Ach…….. zal mijn tijd wel uitdienen

  3 likes
 5. Volgens mij kun je aan elk eetbaar “groen” kanker bestrijdende eigenschappen toeschrijven. Maar echt als geneesmiddel vind ik hennepolie (helpolie.nl) nog de beste, echter daar is zo lastig aan te komen gezien we nog altijd met dat idiote gedoogbeleid zitten en ondertussen zelfs achter raken op de VS op dit gebied. Laetrile/amygdaline/vitamine b17 is een goede 2e waar je een stuk makkelijker aan kunt komen vooral in de vorm van abrikozenpitten (aka bittere amandelen). Je moet er wel flink wat van naar binnen werken als je eenmaal kanker hebt 4-5 per uur.

  0 likes
  • pas op met die hoeveeldheid! dat kan voor een te hoog gehalte aan cyaan veroorzaken in de waterhuishouding! en de nieren moeten dat wel kunnen verwerken…kun je het erg benauwd van krijgen…!

   0 likes
   • Daarom zeg ik ook per uur. De dosering bij kanker is 60-80 per dag dat moet je niet allemaal in 1x naar binnen werken (uitgaande van 8 u slaap 60-80 / 16 = 3,75-5 per uur).

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

voedingscentrum

Dit veelgebruikte E-nummer kan darmziektes en kanker veroorzaken, maar volgens het Voedingscentrum is het veilig

Op de website van het Voedingscentrum lezen ...

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Al 2 miljoen Nederlanders aan de statines, terwijl ze in de meeste gevallen niet helpen. Sterker nog: op deze manieren maken ze u ziek

Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.