Homepagina » Bewustzijn » Je gebruikt ten hoogste vijf procent van je brein

Je gebruikt ten hoogste vijf procent van je brein

Hoe kun je de overige 95 procent gebruiken? Om een hogere staat van bewustzijn te bereiken moeten al je gedachten, emoties, intenties en reacties gebaseerd zijn op liefde.

Als dit niet lukt kun je geen hogere dimensies waarnemen. Dat is geen straf, maar simpelweg de wet van resonantie. Je verhoogt de frequentie van je attentie om bewust de geestenwereld te kunnen waarnemen.

Je geest is een hogere frequentie van expressie. Om in die frequentie te blijven moet je met je aardse lichaam aanmeren in die haven. Wanneer je resonantie lager wordt dan de frequentie van die haven schieten de touwen los en drijf je af. Lichttaal wordt uitgelegd aan de hand van metaforen. Woorden die geen mentale afbeeldingen in je hoofd creëren zijn namelijk gescheiden en houden je vast in de derde dimensie. Metaforen creëren daarentegen gedachten, emoties en mentale afbeeldingen die je in staat stellen lichttaal te begrijpen.

De heilige driehoek

Het licht van het Galactische Centrum bereikt de aarde en ons aardse lichaam in toenemende mate. De pijnappelklier accepteert dit licht en deelt deze frequentie met de hypofyse. De hypofyse deelt de nieuwe frequentie op haar beurt weer met de endocriene klieren. De endocriene klieren van je endocrien systeem delen deze frequentie van licht met je hele lichaam.

De afscheidingen van de pijnappelklier sturen het hogere licht direct naar de derde ventrikel van je brein. De metafysische naam voor de derde ventrikel is de heilige driehoek. De heilige driehoek ziet eruit als een omgekeerde piramide die wordt omgeven door de plexus choroideus en de pijnappelklier. De heilige driehoek vormt de fysieke manifestatie van je derde oog.

De plexus choroideus is een groep zenuwen zoals de zonnevlecht in je derde chakra. Dit is het gebied waar het meeste hersenvocht wordt aangemaakt. In het menselijk brein bevindt zich een systeem van ventrikels, holtes in de hersenen die samen het ventrikelstelsel vormen. De ventrikels zijn net zoals de ruimte rond je brein en je ruggenmerg gevuld met hersenvocht. Dit vocht dient als isolatie en bescherming. Het hogere licht dat je pijnappelklier binnengaat vloeit door je lichaam via de waterige vloeistof die zich in en om de hersenen en het ruggenmerg bevindt.

Kundalini

Het hersenvocht dient ook als geleider van de elektriciteit die wordt gegenereerd door het brein en het zenuwstelsel in de ruggenmerg. Het hersenvocht stroomt van de derde ventrikel in het centrum van de heilige driehoek door het aquaduct van Sylvius naar de vierde ventrikel. Van daaruit stroomt het naar de subarachnoïdale ruimte waar het wordt geabsorbeerd door de bloedstroom.

In oude geschriften staat dat de essentie van de hypofyse en de pijnappelklier zal worden gebundeld in de derde en vierde ventrikels van het brein om het derde oog te openen wanneer de kundalini de zesde chakra heeft bereikt. Wanneer het derde oog is geopend krijg je de beschikking over galactisch bewustzijn. Deze verruiming van bewustzijn stelt je resonante frequentie in staat boven de fysieke dichtheid uit te stijgen. Het proces van bewustzijnsverruiming begint met je hersengolven en vervolgens je percepties.

Grazyna Gosar en Franz Bludorf leggen in hun boek Vernetzte Intelligenz uit hoe de hogere frequentie van licht de 97 procent van het junk-DNA activeert. Russische wetenschappers bestraalden DNA-monsters met laserlicht. Op het scherm vormde zich een typisch golfpatroon. Wanneer ze het DNA-monster verwijderden verdween het golfpatroon niet. Veel gecontroleerde experimenten toonden aan dat het patroon nog altijd afkomstig was uit het verwijderde monster. Energie stroomde buiten de ruimte en de tijd om nog altijd door geactiveerde wormgaten nadat het DNA werd verwijderd. Dezelfde effecten worden in de onverklaarbare elektromagnetische velden waargenomen bij hypercommunicatie tussen mensen.

Opgewaardeerde hersenkwabben

Terwijl het hogere licht de hersenkwabben bereikt worden de gebieden die worden geassocieerd met cognitie en perceptie aangepast om het hogere licht te kunnen waarnemen.

Met je opgewaardeerde occipitale kwab kun je de hogere dimensies zien. Met je opgewaardeerde temporale kwab kun je de hogere dimensies horen. Met je opgewaardeerde pariëtale kwab kun je communiceren met de hogere dimensies. Met je opgewaardeerde frontale kwab kun je multidimensionale beslissingen maken. En met je opgewaardeerde kleine hersenen kun je een gevoel van balans en propioceptie bewaren terwijl je in de hogerdimensionale werelden bent.

Symptomen van transformatie

Er zijn ook vele symptomen van transformatie die je lichaam beïnvloeden. De verzwakte gebieden hebben de grootste moeite zich aan te passen aan een hogere frequentie omdat eerst de driedimensionale vorm moet worden genezen voordat deze gebieden een hogere resonantie kunnen accepteren. Je botten kunnen hoger licht vrij gemakkelijk accepteren omdat beenmerg je stamcellen draagt die vanzelf nieuwe stamcellen produceren om gemakkelijker hoger licht te kunnen bevatten. Gewrichten hebben vaak moeite hoger licht te integreren omdat kraakbreen niet regenereert. Een vaak voorkomend symptoom van transformatie is dan ook gewrichtspijn.

Sinds de tachtiger jaren wordt je aardse lichaam voorbereid om de hogere frequentie van licht te accepteren zodat je multidimensionale synapsen kunt creëren. Een synaps is een ruimte tussen twee zenuwcellen of tussen een zenuwcel en een ander soort cel. Deze ruimtes zijn erg belangrijk omdat ze een essentiële rol spelen bij neuronale communicatie. Op den duur gebruiken we zo niet langer slechts vijf procent van ons brein, maar de volle 100 procent.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd: DNA kan worden geprogrammeerd door taal en frequenties

 Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

geoloog

Geoloog onderzoekt alle warme en koude periodes van de afgelopen 800.000 jaar en achterhaalt oorzaak klimaatverandering (nee, het is niet CO2)

Geoloog Don J. Easterbrook heeft een boek ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.