Homepagina » Bewustzijn » Zou jij de sleutels van je nieuwe sportwagen aan een kind geven?
Pijnappelklier

Zou jij de sleutels van je nieuwe sportwagen aan een kind geven?

Net zoals je een fles water moet openen voordat het water er uit kan stromen, moet je pijnappelklier eerst worden geopend zodat je bewustzijn uit deze realiteit kan stromen.

Je pijnappelklier is ook de ingang voor het multiversum om bij jou naar binnen te gaan. Je pijnappelklier is de deur naar binnen.

Met behulp van je pijnappelklier kun je het ego-denken op basis van de hersenen loslaten. Je brein transformeert iedere gedachte die je voortbrengt in biochemische boodschappen. Wanneer je gedachten zijn gebaseerd op angst en overleving worden ze omgezet in biochemische boodschappen met een lagere frequentie. Deze gedachten verbinden zich niet met de pijnappelklier. De pijnappelklier dient als raakvlak tussen de fysieke realiteit om ons heen en de hogere dimensies.

Brug

De pijnappelklier helpt je om je eigen realiteit te creëren door je gedachten onder controle te krijgen. De gedachten met een lagere frequentie worden weggefilterd en overgedragen aan de hypofyse.

De hypofyse heeft als doel om het lichaam in leven te houden. De klier herkent daarom alle gedachten die angst bevatten en zorgt voor de productie van adrenaline om de oorzaak van de angst te versterken.

Terwijl de hypofyse de mens graag in leven wil houden, probeert de pijnappelklier het menselijk lichaam te veranderen in haar ware vorm. De pijnappelklier dient als brug tussen het fysieke en niet-fysieke, de hersenen en het bewustzijn.

Deze poort gaat niet open voordat de biochemische frequentie van iemands gedachten resoneert naar onvoorwaardelijke liefde. Er is een reden voor de beschermende maatregelen die de pijnappelklier neemt.

Filter

De pijnappelklier dient als een soort filter. Wanneer je gevangen wordt gehouden in negatieve gedachten en in staat zou zijn om met je gedachten te creëren, zouden al je angsten gelijk werkelijkheid worden.

Angst gaat gepaard met een verhoogde fysiologische activiteit. De fysiologische reactie op angstprikkels wordt gezien als een noodreactie van het organisme. Er is een snelle reactie van het autonome zenuwstelsel, en een langzamere reactie die tot stand komt via de baan hypothalamus-hypofyse-bijnierschors.

De snelle reactie berust op activiteit van het sympathische zenuwstelsel, die zorgt voor het vrijmaken van adrenaline en noradrenaline in de bloedbaan door het bijniermerg. In de tweede en langzamere route spelen drie stoffen een rol. De angstprikkel bereikt de hypothalamus. Deze produceert een peptide, CRH geheten.

Dit stimuleert de voorkwab van de hypofyse tot productie van het hormoon ACTH, dat op zijn beurt de bijnierschors stimuleert tot de productie van corticosteroïden waaronder het stresshormoon cortisol. De bijnier wordt aangestuurd door de hypofyse.

Sportwagen

De adrenaline die je hypofyse laat aanmaken stuurt bij bange gedachten een boodschap naar je pijnappelklier dat je je emoties nog niet hebt leren te controleren en dat je moeite hebt met de realiteit om je heen. Het signaal weerhoudt je er vervolgens van toegang te krijgen tot de volgende realiteit. Een eenvoudige, doch doeltreffende beschermende maatregel.

Het is geen straf, maar een vorm van zelfbescherming. Net zoals je de sleutels van je nieuwe sportwagen niet aan een kind geeft, geef je het vermogen om te manifesteren niet aan iemand die zijn of haar eigen angst nog niet de baas is. Er is echter nog een vorm van bescherming.

Stopteken

Zelfs wanneer je je niet bewust bent van je eigen angst of twijfel worden ze beide toch opgevangen door je hypofyse. De hypofyse neemt je onderbewustzijn namelijk nog scherper waar dan je bewustzijn omdat gedachten uit je onderbewustzijn voornamelijk communiceren op biochemisch niveau.

Wanneer deze angstige biochemische boodschappen worden gedetecteerd helpt je hypofyse je uit de brand met adrenaline. Door adrenaline te produceren geeft je hypofyse eigenlijk een stopteken: “Bang, nog niet klaar om te manifesteren”.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

 Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Dankjewel Niburu, voor deze gedetailleerd en goed uitgelegde artikel over de samen werking tussen de Pijnappel klier en de hypofyse. kort geleden ben ik begonnen met een studie tot energetische therapeute en Reiki Master en komt het me goed van pas.

  0 likes
 2. Sorry hoor , maar dit is een artikel wat uitblinkt in non-informatie, onsamenhangend en geen toegevoegde waarde over het onderwerp. Slechte “babylonfish vertaling ?”

  0 likes
 3. Niet volledig!! Wat ik er van begrijp is het inderdaad een toegang tot andere/hogere realiteit. Maar “only untill so far”

  Het hart is onze echte toegangsleutel tot de hogere realiteit van onszelf. Iets waar alleen de pijnappelklier en de hersenen niet bij kan.

  Dus NIET alleen in de hersenen dat is een groot rood alarm. Laat je niet misleiden mensen.

  Veel liefde en fijn weekend!

  0 likes
 4. Wat is dit nou?

  0 likes
 5. Prachtige informatie en ja het klopt wel..

  0 likes
 6. Voor meer informatie over de pijnappelklier zie http://www.indiansummer.nu

  In Licht en liefde, Yatri

  ( In vorig berichtje had ik per ongeluk mijn email gezet. Deze mag geschrapt alsmede deze zin.)

  0 likes
 7. [quote name=”Chris”]Niet volledig!! Wat ik er van begrijp is het inderdaad een toegang tot andere/hogere realiteit. Maar “only untill so far”

  Het hart is onze echte toegangsleutel tot de hogere realiteit van onszelf. Iets waar alleen de pijnappelklier en de hersenen niet bij kan.

  Dus NIET alleen in de hersenen dat is een groot rood alarm. Laat je niet misleiden mensen.

  Veel liefde en fijn weekend![/quote]
  Mmmmmm beetje radicaal

  0 likes
 8. [quote name=”zakelijk_net”]Sorry hoor , maar dit is een artikel wat uitblinkt in non-informatie, onsamenhangend en geen toegevoegde waarde over het onderwerp. Slechte “babylonfish vertaling ?”[/quote]
  Wat verstaat je van non-informatie en onsamenhangend? Is dat wat je niet kan bevatten? Dan heeft het voor jou inderdaad geen waarde.

  0 likes
 9. [quote name=”Chris”]Niet volledig!! Wat ik er van begrijp is het inderdaad een toegang tot andere/hogere realiteit. Maar “only untill so far”

  Het hart is onze echte toegangsleutel tot de hogere realiteit van onszelf. Iets waar alleen de pijnappelklier en de hersenen niet bij kan.

  Dus NIET alleen in de hersenen dat is een groot rood alarm. Laat je niet misleiden mensen.

  Veel liefde en fijn weekend![/quote]

  Voor mijn gevoel is het als volgt:
  Het hart is de sleutel, de pijnappelklier de poort!
  In je hart lossen de genoemde “ego-zorgen” op, waarna de poort pas open kan. De poort wordt dus geopend vanuit het hart!

  0 likes
 10. De hogere realiteit van ons zelf, zoals Chris het verwoordt bereik je alleen als jou 7 hoofd Chakras gebalanceerd zijn. Dus de energetische kracht van al je organen moet op alle niveau’s in balans zijn.Wil je de eigenschappen van je 6e Chakra (pijnappel) ontwikkelen: heldere intuïtie, helder zien, telepathie, enz dan moet deze Chakra open zijn. Maar angst,onzekerheid, gebrek aan vertrouwen laten het niet toe. De mensen die dat spontaan kunnen hebben een talent. Iedereen kan piano spelen als ze het leren maar als je goed speelt met 5 jaar dan hebt je het talent vóór.

  0 likes
 11. Ik geloof dat deze wereld dringend beschermd moet worden tegen de manifestaties van een heel ander slag mensen dan wij. Kennelijk is er geen poort naar de ongebreidelde manifestatie van hebzucht en destructie van het grote geld, of deze staat wijd open.

  0 likes
 12. Lees eerst eens een boek over neurologie/neurofysiologie voordat je zo’n onzin stuk publiceert.

  0 likes
 13. [quote name=”Juul1″]De hogere realiteit van ons zelf, zoals Chris het verwoordt bereik je alleen als jou 7 hoofd Chakras gebalanceerd zijn. Dus de energetische kracht van al je organen moet op alle niveau’s in balans zijn.Wil je de eigenschappen van je 6e Chakra (pijnappel) ontwikkelen: heldere intuïtie, helder zien, telepathie, enz dan moet deze Chakra open zijn. Maar angst,onzekerheid, gebrek aan vertrouwen laten het niet toe. De mensen die dat spontaan kunnen hebben een talent. Iedereen kan piano spelen als ze het leren maar als je goed speelt met 5 jaar dan hebt je het talent vóór.[/quote]
  Vanaf 1996 zijn dat er 13 geworden dus 6 erbij is nodig voor de evolutie van de mens men noemt het de aquariuschakras.

  0 likes
 14. [quote name=”Maho”]Lees eerst eens een boek over neurologie/neurofysiologie voordat je zo’n onzin stuk publiceert.[/quote]

  Boeken zijn geschreven door iemand met een bepaalde zienswijze. Nee, je zou zelf eens op onderzoek gaan. Mensen plaatsen alles buiten zichzelf. Daar gaat dit stuk júist over.

  0 likes
 15. [quote name=”Chris”]Niet volledig!! Wat ik er van begrijp is het inderdaad een toegang tot andere/hogere realiteit. Maar “only untill so far”

  Het hart is onze echte toegangsleutel tot de hogere realiteit van onszelf. Iets waar alleen de pijnappelklier en de hersenen niet bij kan.

  Dus NIET alleen in de hersenen dat is een groot rood alarm. Laat je niet misleiden mensen.

  Veel liefde en fijn weekend![/quote]

  Dit is inderdaad zo ,in het hart huist het beustzijn is ook het eerste dat zich ontwikkelt bij een foetus.De hersenen moeten het hart dienen,en niet andersom.

  0 likes
 16. Prima verhaal, na 2 keer lezen begrijp ik het. Maar wat kan ik er mee.

  0 likes
 17. [quote name=”Juul1″]De hogere realiteit van ons zelf, zoals Chris het verwoordt bereik je alleen als jou 7 hoofd Chakras gebalanceerd zijn. Dus de energetische kracht van al je organen moet op alle niveau’s in balans zijn.Wil je de eigenschappen van je 6e Chakra (pijnappel) ontwikkelen: heldere intuïtie, helder zien, telepathie, enz dan moet deze Chakra open zijn. Maar angst,onzekerheid, gebrek aan vertrouwen laten het niet toe. De mensen die dat spontaan kunnen hebben een talent. Iedereen kan piano spelen als ze het leren maar als je goed speelt met 5 jaar dan hebt je het talent vóór.[/quote]

  Daar ben ik het niet mee eens, in opzicht je hebt wel gelijk maar dat is 1 hele grote tussendimensie, niet DE echte bovenwerelden waar geen “strife’ meer is en we “heel” zijn.

  Waar ik over praat is blijkbaar voorbij het chakra systeem. Zoek maar eens George kavassillas op, if you wanna know more.. or not. Die heeft het over 1 energetisch punt in de borstkas.

  0 likes
 18. Waar ik over praat is blijkbaar voorbij het chakra systeem. Zoek maar eens George kavassillas op, if you wanna know more.. or not. Die heeft het over 1 energetisch punt in de borstkas.[/quote]
  Dat klopt dit is het thymusklierchakra ernaast zit de zetel van de ziel.Deze klier is het centrale punt van het zelf genezend vermogen van de mens.door de big pfarma is het ondermijnt en verschrompeld in het ascentie proces herstelt het zich weer en neemt de juiste grote aan,dit kan benauwdheid geven en hartkloppingen maar dit is van korte duur.

  0 likes
 19. nu ben ik even benieuwd…mijn dochter heeft CHP. Dat betekent dat haar hypofyse helemaal niet aangelegd is en geen contact maakt met de hypothalamus.

  Ze krijgt kunstmatig groeihormooon, schildklierhormoon en stresshormoon. Anders gaat ze dood.

  Hoe zit het dan met bovengenoemde spirituele ontwikkeling??

  0 likes
 20. Grappig, de vergelijking met in een sportwagen op de snelweg wakker worden terwijl je nooit auto hebt leren rijden, gebruik ik ook om mensen mijn ervaring uit te leggen. Ik denk zeker wel dat men deze staat van zijn per ongeluk kan bereiken, ookal ben je er nog niet klaar voor. Wat hierboven beschreven staat komt dicht in de buurt van wat o.a. ik heb meegemaakt. Deze mensen stoppen we weg in inrichtingen, wat het allemaal niet fijner maakt. Zeker als je bedenkt dat dit soort plaatsen (soms)op leylijnen liggen… ik vraag me toch af wat daar de energetische gevolgen van zijn…
  http://youtu.be/Db8AYSrs2kk

  0 likes
 21. [quote name=”magdalena”][quote name=”Juul1″]De hogere realiteit van ons zelf, zoals Chris het verwoordt bereik je alleen als jou 7 hoofd Chakras gebalanceerd zijn. Dus de energetische kracht van al je organen moet op alle niveau’s in balans zijn.Wil je de eigenschappen van je 6e Chakra (pijnappel) ontwikkelen: heldere intuïtie, helder zien, telepathie, enz dan moet deze Chakra open zijn. Maar angst,onzekerheid, gebrek aan vertrouwen laten het niet toe. De mensen die dat spontaan kunnen hebben een talent. Iedereen kan piano spelen als ze het leren maar als je goed speelt met 5 jaar dan hebt je het talent vóór.[/quote]
  Vanaf 1996 zijn dat er 13 geworden dus 6 erbij is nodig voor de evolutie van de mens men noemt het de aquariuschakras.[/quote]
  We doen al heel goed aan om te beginnen met deze 7 nu meer bekende Hoofd Chakras.De rest moet ook volgen. Onze hele lichaam zit vol met kleine chakra’s

  0 likes
 22. [quote name=”magdalena”][quote name=”Chris”]Niet volledig!! Wat ik er van begrijp is het inderdaad een toegang tot andere/hogere realiteit. Maar “only untill so far”

  Het hart is onze echte toegangsleutel tot de hogere realiteit van onszelf. Iets waar alleen de pijnappelklier en de hersenen niet bij kan.

  Dus NIET alleen in de hersenen dat is een groot rood alarm. Laat je niet misleiden mensen.

  Veel liefde en fijn weekend![/quote]

  Dit is inderdaad zo ,in het hart huist het beustzijn is ook het eerste dat zich ontwikkelt bij een foetus.De hersenen moeten het hart dienen,en niet andersom.[/quote]
  Ik ben mee eens. Het hart is de hoogste inteligentie.

  0 likes
 23. Hoi, Chris en Magdalena;
  Ik heb jullie advies gevolgd en ben George Kavassillas gaan zoeken.Inderdaad, ook al weer een interessante informateur. Ik kan helaas heel weinig engels lezen, dus in ben naar de webpagina gegaan van Marcel Graumans. Hij is ook een volger van G. Kavasillas. Met de stelling “Betrouwbare bewust maker of Valse Profeet”
  schrijft hij een uitgebreide en vrij neutrale artikel over hem. Trouwens, Marcel Graumans vond ik ook heel interessant met zijn blog “Stap uit de Matrix”

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.